PDA

View Full Version : psycho

gabis
24 Mar 2007, 13:57
Nu am vazut inca filmul lui Hitckcock, Psycho insa am vazut o parte din filmul Psycho realizat in 1998......bineinteles, ca nu l-am vazut pana la sfarsit......Vreau sa stiu, cum se termina acesta dar si daca sunt diferente de scenariu, dintre cele doua .....

Pitbull
24 Mar 2007, 16:02
bineinteles, ca nu l-am vazut pana la sfarsit....
De ce? Ar trebui sä stim cä la toate filmele pleci înainte de sfârsit?
Vreau sa stiu, cum se termina acesta...
La fel ca primul.
daca sunt diferente de scenariu, dintre cele doua .....
Nu.

Windom
25 Mar 2007, 12:14
Psycho (1998) e un omagiu adus de Van Saint lui H., fiind copiat cadru cu cadru dupa original. O pierdere de vreme, dupa parerea mea.............cel mai slab film al lui Gus. Un film ce nu-si avea rostul.

Supastar
25 Mar 2007, 12:44
ba isi are rostul tocmai pt k duce la extrem notiunea de remake si astfel prin a copia ceva ajunge la o (supra)idee originala.
remake-urile se fac din dorinta regizorului de a reface un produs care lui i-a starnit curiozitatea, dar pe care il considera imperfect sau, mai ales in cazul filmelor horror/sf, din dorinta de a fi mai veridic sau impresionant prin utilizarea unor instrumente moderne (ex. efecte speciale) sau buget mai mare care nu au fost disponibile originalului.
astfel ideea de a face un remake la un film "perfect" mi se pare incantatoare in inutilitatea ei aparenta!