View Full Version : Vrem sa stim cum se numesc niste filme
Primul film: cu o fetita care invata sa zboare si sa migreze niste rate.
Al doilea film: cu un barbat care se muta pe o insulita (destul de pustie) din Grecia impreuna cu iubita lui si cu fiica (lui sau a iubitei) si le cam terorizeaza
"agreabil".
Sper sa aiba cineva vreo idee, chiar daca detaliile sunt cam putine.
Multumim.
Pai cu atatea detalii nici tu nu poti sa ne spui ce film este. Asta e tot ce-ti aduci aminte din film?
Eu stiu o alta varianta, numai ca era desen animat si era un baietel pe nume Nils Holgherson :P
Al doilea film: cu un barbat care se muta pe o insulita (destul de pustie) din Grecia impreuna cu iubita lui si cu fiica (lui sau a iubitei) si le cam terorizeaza.
Asta chiar nu imi mai spune nimic, poate te ajuta restul.
Al doilea film: cu un barbat care se muta pe o insulita (destul de pustie) din Grecia impreuna cu iubita lui si cu fiica (lui sau a iubitei) si le cam terorizeaza
"agreabil".
Sper sa aiba cineva vreo idee, chiar daca detaliile sunt cam putine.
Multumim.
Primul film este "Fly away Home" din 1996 cu Anna Paquin, regia Carroll Ballard. A fost dat pe HBO, pe la inceputurile existentei sale in Romania :)
Carmine Galante
21 Mar 2007, 19:48
"Vrem sa stiu "
mi-a placut asta.
Iertare pentru greselile de scriere. Si multumim pentru raspunsuri. Din pacate, de al doilea film nu-mi amintesc decat in termeni de peisaje si emotii.
"Vrem sa stiu "
mi-a placut asta.
Si mie 8)
la urma urmelor iunie este o luna compusa din mai multe saptamanai si deci se poate zice "vrem", adica, noi, saptamanile, vrem sa stim
Iunie, sper ca nu te supara comentariul, n-am putut sa ma abtin :)
Acum, si mie. Imi pare rau ca am corectat. Trei saptamani sunt (brusc) suparate. Speram, totusi, ca cineva stie si care este al doilea film.
(Nici o suparare serioasa)
Al doilea film sa fie cumva asta?
http://www.imdb.com/title/tt0084776/ (e dragutzel)
Al doilea cred ca se numeste ISLANS OF DEATH, poate ma insel. Eun film grecesc asta de care vb eu, destul de controversat.
Da, bob! Asta era! Multumesc pentru ajutor. Tuturor!
Pitbull
25 Mar 2007, 20:11
Acuma, sä nu pleci!
Cä nu-i nici mäcar aprilie!
Stai si tu cu noi pânä-n august!
Sigur, sigur! Raman pana in august. Cel putin!
cesar86
01 Apr 2007, 15:36
Ca tot suntem la rubrica vrem sa stim ...ma gandeam ca poate ar fi cineva de pe forumul asta care m-ar putea ajuta si pe mine sa aflu cum se cheama un film vazut cu vreo 3ani in urma la tv si pe care asi dori sa-l revad...va rog mult de tot care poate sa imi dea si cel mai mic amanunt ,sa o faceti. Acu sa trecem la descrierea filmului: un film nemtesc a carui actiune se petrecea in al2lea razb mondial ,cand toata Germania era ingrozita tratamentele inumane aplicate evreilor de catre nazisti, in centrul actiunii sunt 2 frati:Gerhard si Ariana ; care isi ajuta prietenii evrei sa emigreze din Germania...iar ca drept urmare acestea sunt luati "in vizor" de catre nazisti: li se confisca averile isi pierd statutul de importanta familie in societatea germana... iar de aici se declanseaza o intreaga drama... Eu ma opresc aici cu nararea actiunii ca asi puteaua continua mult si bine, sper sa se gaseasca cineva sa-mi dea informatii. Va multumesc anticipat! ;)
Planmaker
14 Apr 2007, 21:19
ai putea sa incerci pe www.imdb.com sa cauti Gerhard sau Ariana la sectiunea characters, dar o sa trebuiasca sa rasfoiesti ceva rezultate pana gasesti filmul
si mie mi-a placut filmul, daca despre asta e vorba
http://www.imdb.com/title/tt0115150/
Buna, sunt nou pe forum desi petrec mult timp citind acest site. Imi plac filmele dar sunt varza la retinutul de nume de orice fel (nume de filme, de actori, de regizori, etc...). As vrea sa revad niste filme simpatice dar nu le pot gasi pentru ca nu stiu nimic concret despre ele in afara de actiune.
Deci va rog sa ma ajutati daca se poate. Sunt vreo 3 sau 4 filme facute in serie. Actiunea se petrece in anii 60 si protagonistii sunt 3 adolescenti. Sunt comedii dar pe ici pe colo mai e presarata si putina drama tinereasca. Din cei 3 adolescenti unul e gras si vesnic muscalau (mereu pe el pica beleaua). Are mereu un pieptene la indemana pe care il foloseste cand treuie sa faca impresie desi pana la urma asta nu prea ii foloseste la nimic :) Altul e excesiv de modest si introvertit iar celalalt dimpotriva nu are nici o problema, e tupeist si deschis la toate (si se pare ca ii si ies). In prima faza totul in jurul lor nu se invarte decat in ideea de a face sex (la un moment dat gasesc o casnica dornica dar vine sotul acasa taman cand e grasu' in actiune), apoi mai fac si alte dracii (se chinuie sa reconditioneze o discoteca, nu au bani si pentru strangerea de fonduri furau sticle din spatele magazinului si le vindeau in fata, ghiciti cine a fost prins :P).
Daca stie cineva, merci in avans ...
Nu-mi spune nimic despre nici un film :shock:
Nume de actori? E vechi? E comedie? E bun?
cesar86
19 Apr 2007, 10:41
mimi merci mult de ajutor intradevar ala este...si cat de mult mi-a luat sa il gasesc, si tie planmaker, mi-ati fost de mare ajutor ;) ...toate cele bune va doresc
Ursuletz
19 Apr 2007, 22:46
Buna, sunt nou pe forum desi petrec mult timp citind acest site. Imi plac filmele dar sunt varza la retinutul de nume de orice fel (nume de filme, de actori, de regizori, etc...). As vrea sa revad niste filme simpatice dar nu le pot gasi pentru ca nu stiu nimic concret despre ele in afara de actiune.
Deci va rog sa ma ajutati daca se poate. Sunt vreo 3 sau 4 filme facute in serie. Actiunea se petrece in anii 60 si protagonistii sunt 3 adolescenti. Sunt comedii dar pe ici pe colo mai e presarata si putina drama tinereasca. Din cei 3 adolescenti unul e gras si vesnic muscalau (mereu pe el pica beleaua). Are mereu un pieptene la indemana pe care il foloseste cand treuie sa faca impresie desi pana la urma asta nu prea ii foloseste la nimic :) Altul e excesiv de modest si introvertit iar celalalt dimpotriva nu are nici o problema, e tupeist si deschis la toate (si se pare ca ii si ies). In prima faza totul in jurul lor nu se invarte decat in ideea de a face sex (la un moment dat gasesc o casnica dornica dar vine sotul acasa taman cand e grasu' in actiune), apoi mai fac si alte dracii (se chinuie sa reconditioneze o discoteca, nu au bani si pentru strangerea de fonduri furau sticle din spatele magazinului si le vindeau in fata, ghiciti cine a fost prins :P).
Daca stie cineva, merci in avans ...
Din ce spui tu acolo, pare sa fie The Last American Virgin . Mai multe detalii vezi aici: http://www.imdb.com/title/tt0084234/
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.