View Full Version : CU UN PAS INAINTE pe PRO TV - ce parere aveti?
De abia a inceput si cred ca ar fi interesant de urmarit cum evolueaza, personajele mi se par desprinse din clasicul "fame", conceptul cam de telenovele, dar cateva aparitii superbe - a se vedea monologul Oanei Pelea din Shakespeare.
Dupa "La urgenta" o incercare reusita de a crea un serial comercial, cel putin asa promite.
Si tipul idn rolul principal pare promitator, nu ocnvigator, dar promitator. Oricum piata romaneasca TV avea nevoie de un astfel de impuls, cred.
Carmine Galante
06 Mar 2007, 23:16
personajele mi se par desprinse din clasicul "fame"
Bravo, nu stiam de unde sa-l iau, vazusem Fame pe tcm acum f. mult timp.
conceptul cam de telenovele
E gunoi, si va esua asa cum a mai esuat si alte proiecte marete ale protv-ului. Vezi esecul jalnic cu "Baietii buni", care a inghitit o gramada de bani si care in afara de o melodie nu a ramas cu nimic in mintea telespectatorului. Regizorul cu bashini in cap a trecut pe telenovelas.
dar cateva aparitii superbe - a se vedea monologul Oanei Pelea din Shakespeare.
Sa nu exageram totusi.
Davideasca band apa dintr-o sticla de Absolut Vodka mi s-a parut penibila, se vedea ca bea apa, i dunno, varza.
a importat si Pro Tv-ul un serial care ruleaza acu pe M6( care prinde vezi, pe la ora 19:00, mas o menos), in spaniola , ca din Spania vine gaselnita cu pricina, ii zice "Un , dos, tres", si din cate am vazut eu scenariul romanesc e copy paste dupa scenariul spaniol.
:D
the_10th_player
15 Mar 2007, 01:22
scenele penibile sunt una dupa alta
oricum, e tare ca se incearca si alte genuri ca mai exerseaza si cameramanii, si regizorii ,...si romanii in ale serialelor.ca pana la un seinfeld, un desperate housewives sau un friends romanesc mai e destul
ce ma enerveaza foarte tare totusi e reclama parca prea directa la ciocolata ROM:pe langa sugestia cu "roackerul" , saraca aylin e obligata sa manace intruna ciocolatele in timpul serialului. nu e capat de tara..dar daca o ingrasam pe fetita asta draguta:(( ?
imi plac foarte tare cristi iacob, ana ularu si oana pelea , si admiratia fata de acesti actori mi-am dovedit-o rezistand primului episod
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.