View Full Version : Laguna Albastra
am vazut astazi, Laguna Albastra....si mama, ce as mai fii vrut sa fiu pret de cateva ore in locul lor, fara sa ma stresez ca am de platit facturi, masina si alte rate......sa descoper iubirea asa stangagi ca ei, dar pana la urma......nu am vazut sfarsitul......cum se termina>? Ca tare nu as fi vrut sa nu fi aparut un avion, sau sa gaseasca un telefon mobil pe insula ( si incarcat) si sa revina la civilizatie......cine l-a vazut pana la capat, sa imi spuna....
Carmine Galante
04 Mar 2007, 16:48
Ne puteai povesti mica ta povestioara aici :
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=9192&start=400
Leonard
04 Mar 2007, 20:29
nu mege acolo, cã nu l-a vãzut complet. mergea doar la "vreau sã ºtiu" cã vrea sã ºtie cum se terminã.
telefoane mobile nu erau în anii 80 cînd e fãcut filmul. din cîte-mi amintesc (ultima datã l-am vãzut acum vreo 10 ani cînd încã mai vedeam filme la tv), îi gãseºte cineva (de pe un vapor) în barca lor dar prea tîrziu, se otrãviserã amîndoi. nu mai þin minte dacã otrãviserã ºi copilul. vezi cã poate e în reluare
Supastar
05 Mar 2007, 09:13
nu mai þin minte dacã otrãviserã ºi copilul.
nu l-au otravit pt ca apare in "return to the blue lagoon"
Daca nu ma-nsel, filmul asta are 2 variante cu actori diferiti, mie imi place prima (intr-una din ele fata era mai slabuta si avea niste ochi albastri-albastri!) Aia imi place!
alessandra
06 Mar 2007, 09:13
in "laguna albastra" era brooke shields si in "intoarcerea..." era milla jovovich. ambele la fel de talentate in bikini... :sick:
Pitbull
06 Mar 2007, 11:23
Färä, erau si mai. 8)
alessandra
06 Mar 2007, 11:44
in ceea ce-o priveste pe milla, sunt convisa ca domnu' luc n-o considera ca fiind talentata numai fara bikini. de atata timp se chinuie, saracu', sa convinga mai multa lume de adevarul asta indiscutabil, dar nu reuseste decat sa induca milla :) fata de privirea aia albastra pierduta, de pe alta planeta...
cat despre miss virginity until I'm eighty, when I'll get married... (asta a fost tare, tare demult), bine ca s-a reprofilat pe tv.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.