Log in

View Full Version : Ricciotto; A.L.F. vs. Carmine Galante; now troll stuff; etc

Carmine Galante
27 Feb 2007, 22:40
Ai deschis cateva topicuri pe cinemagia la revenirea ta in care cereai explicatii, lamuriri, identitati de firma, consortiu etc
Pentru ca nu vreau sa postez asta pe forumul mare, dintr-o umbra de respect pe care inca ti-o mai port intr-un colt, iti cer public (atat cat de public se poate in atelierul asta vazut de putini) sa ne spui cine esti cu adevarat. Mi se pare aberant sa pui intrebari dar sa nu dai si tu la randul tau raspunsuri. Cum crezi ca as mai putea dezvalui cele mai intime ganduri, idei etc pe o bucata de forum pastorita de o persoana care tine cu dintii si face si bravada de secretomania sa. q.e.d

L-am pus aici, pentru ca in atelier deranjeaza, asa ca sa vaza toti.

ricciotto
27 Feb 2007, 22:51
My private life is nobody's business.

Cinemagia is a business. I have a right to know who owns it.

Nu te obliga nimeni sa imi acorzi nici un gram de incredere, in rest. We're all nicks out here, we build ourselves through what we write. Nicks are brands, they generate trust. Or not.

You don't trust me?

Mind your own business then.

That's all.

"I'm not here for your entertainment", vorba lui Pink.

marx
27 Feb 2007, 22:53
exact.
te rog sa-ti postezi CV-ul sa stim si noi cine esti cu adevarat.

Carmine Galante
27 Feb 2007, 22:55
I have a right to know who owns it.
Serios ? Unde scria asta?

marx
27 Feb 2007, 22:56
My private life is nobody's business.

Cinemagia is a business. I have a right to know who owns it.

Nu te obliga nimeni sa imi acorzi nici un gram de incredere, in rest. We're all nicks out here, we build ourselves through what we write. Nicks are brands, they generate trust. Or not.

bhai ricciotto, nu te mai ascunde dupa paravan ca o gheisha neprihanita. cu atat mai mult ca "Cinemagia is a business" trebuie sa-ti dezvalui identitatea.

Carmine Galante
27 Feb 2007, 22:59
bhai ricciotto, nu te mai ascunde dupa paravan ca o gheisha neprihanita. cu atat mai mult ca "Cinemagia is a business" trebuie sa-ti dezvalui identitatea.
Nu tata, e ca in ferma animalelor : Toti suntem egali, dar unii sunt mai egali decat altii ! si asta scris cu vopsea rosie peste. Adicatelea unii are voie sa intrebe ce vrea muschiu lor iar altii n-are.

NoOne
27 Feb 2007, 23:00
Sa inteleg ca se ducea lipsa de jugulare prin Forum?

Na, sariti si la a mea barem. Mare branza.

Neeeeext!

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:02
Nu e vorba de jugulare, e o intrebare simpla. Daca el / ea a pus intrebari si a primit raspuns de ce eu sa nu pot, sau altii.

marx
27 Feb 2007, 23:03
Adicatelea unii are voie sa intrebe ce vrea muschiu lor iar altii n-are.
zici tu ca are mujki?! doar o isterie primitiva ce-i misca falangele pe tastatura...

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:07
zici tu ca are mujki?! .
Era asa ... un fel de-a spune.

marx
27 Feb 2007, 23:11

Na, sariti si la a mea barem. Mare branza.

Neeeeext!
bhai, la cat esti tu de ametit te-ai impiedica si de o tasta....

ai fost mereu moderator la atelierul de scenaristica si te lamentezi ca te-ai trezit brusc fara obiectul de privit, ca oricum nu faceai nimic pe acolo...

eu te-as fi sters imediat pt lipsa de onestitate.

NoOne
27 Feb 2007, 23:13
Ai citit ce a raspuns sau doar ai vazut ca ti s-a raspuns altfel decat te asteptai? A... nu ajungea sa citesti, trebuie sa si vrei sa intelegi ceea ce a fost scris.

Cinemagia e afacere. Du-te intr-un magazin si cumpara orice produs. Ce-ai sa faci inainte? Nu te intereseaza firma si tot ce tine de acel produs? Pana la urma faci o investitie.

Si comparativ du-te la o tipa pe strada si incearca sa pui aceleasi intrebari incercand sa afli ce tine de ea.

Puteti face comparatie intre viata privata si ceea ce s-a amintit mai sus?

Cat despre jugulara... eh, oamenii uita principiul de baza al unui Forum: "combateti ideile nu persoana/user-ul".

Nu e vorba de jugulare, e o intrebare simpla. Daca el / ea a pus intrebari si a primit raspuns de ce eu sa nu pot, sau altii.

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:14
ai fost mereu moderator la atelierul de scenaristica si te lamentezi ca te-ai trezit brusc fara obiectul de privit, ca oricum nu faceai nimic pe acolo....
Unde e iconita de ranjet. Nu se gaseste in "alte iconite emotive". :?

NoOne
27 Feb 2007, 23:15
Vai ce ma doare!

... in cot.

marx
27 Feb 2007, 23:17
Cat despre jugulara... eh, oamenii uita principiul de baza al unui Forum: "combateti ideile nu persoana/user-ul".

cine facea crize acum 2 zile pe aici incercand sa afle cine e StefanDo si Gloria?!

marx
27 Feb 2007, 23:19
Vai ce ma doare!

... in cot.
te-a durut raaaau de tot daca ai zacut 2 ani fara sa tai nici macar bilete de intrare la atelierul ala de scena-statistica....

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:19
Du-te intr-un magazin si cumpara orice produs. Ce-ai sa faci inainte? Nu te intereseaza firma si tot ce tine de acel produs? Pana la urma faci o investitie.
Intamplator ai dat peste unu' care se ocupa cu comertul. In ceea ce priveste cumparatul, eu sunt un cumparator atipic, cumpar daca imi place, nu citesc etichete si prospecte la produsele care le iau pentru mine.
Si comparativ du-te la o tipa pe strada si incearca sa pui aceleasi intrebari incercand sa afli ce tine de ea.
Eu nu cumpar de la tipe de pe strada. Niciodata.
Puteti face comparatie intre viata privata si ceea ce s-a amintit mai sus?
Mica ta demonstratie ad hoc nu tine aici.

NoOne
27 Feb 2007, 23:21
Unde naiba ai/ati vazut ca a intrebat de StefanDo si Gloria? Ce CV-uri a cerut? Ce viata personala?

Voua va lipseste legatura intre ochi si creier.

Omul a intrebat de CINEMAGIA.

ricciotto
27 Feb 2007, 23:25
Whoa, noone, lasa-i in pace, ce atata atentie? Serios, vezi-ti de treaba, joaca un joc pe calculator daca n-ai somn, pai tu ai timp de d-astea?

Maine stim cum stam, oricum, nu mai stau doua saptamani daca nu avem cum sa lucram, sorry.

Lipsa de civilizatie ma deprima, si n-am de gand sa o suport pe aici nici o secunda mai mult decat e strict necesar. Cum am disparut o data, dispar si a doua oara, nici n-am apucat sa ma reobisnuiesc cu locul, va fi intr-adevar USOR!

Cand vor invata si romanii ce li se cuvine si ce nu? :huh:

marx
27 Feb 2007, 23:25
Unde naiba ai/ati vazut ca a intrebat de StefanDo si Gloria? Ce CV-uri a cerut? Ce viata personala?

ricciotto a scris:
Cine e StefanDo? Cine e Gloria? De ce a plecat Emanuel? Si cum s-a ajuns totusi sa fie banat un user care provoaca DISENSIUNI, fiind in rest politicos si OK? Ceva schimbari in ownership? A cui e, de fapt, Cinemagia asta caruia i-am dat, unii dintre noi, atata timp?

Orice lamurire va fi binevenita. Multumesc.

so, crezi ca eu abuzez de inventii cum faci tu sau ametita aia care se crede mare scenarista?

marx
27 Feb 2007, 23:29
Cand vor invata si romanii ce li se cuvine si ce nu? :huh:
stiu ca te referi la tine.
cineva cu bun-simt n-ar fi dat buzna, dupa nu stiu cat timp, sa ceara socoteala unei firme private.

NoOne
27 Feb 2007, 23:31
Ca bine zici. Astia pot s-o tina asa mult si bine. Au antrenament. :lol: Doar nu degeaba au ajuns la peste o mie de mesaje prostate... scuze... postate.

Whoa, noone, lasa-i in pace, ce atata atentie? Serios, vezi-ti de treaba, joaca un joc pe calculator daca n-ai somn, pai tu ai timp de d-astea?

ricciotto
27 Feb 2007, 23:33
cineva cu bun simt intr-o lume neromaneasca ar fi gasit postate toate informatiile alea. inca nu sunt. ce e asta, o firma fantoma? cand era un startup, stiam. acum, am cautat, nimic! era dreptul meu sa intreb.

gata, marx, tu nu mai existi pe forumul asta pentru mine, esti o dezamagire sinistra. ops, dar erai asa de multi ani. uitasem eu cand ti-am mai adresat cuvantul.

i have my standards, sorry.

marx
27 Feb 2007, 23:33
Ca bine zici. Astia pot s-o tina asa mult si bine. Au antrenament. :lol: Doar nu degeaba au ajuns la peste o mie de mesaje prostate... scuze... postate.

Zancule, ce penibil ejti....

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:34

ricciotto a scris:
Cine e StefanDo? Cine e Gloria? De ce a plecat Emanuel? Si cum s-a ajuns totusi sa fie banat un user care provoaca DISENSIUNI, fiind in rest politicos si OK? Ceva schimbari in ownership? A cui e, de fapt, Cinemagia asta caruia i-am dat, unii dintre noi, atata timp?

Orice lamurire va fi binevenita. Multumesc.

so, crezi ca eu abuzez de inventii cum faci tu sau ametita aia care se crede mare scenarista?
@marx
Daca nu avem raspunsuri, cred ca putem specula. Mai mult ca sigur ca e femeie, lor le place tipul asta de atentie, sa fie bagate in seama, sa se intereseze lumea de ele etc. Chestii muieresti.
Eu cred ca i-am dat prea multa atentie si i-am acordat prea mult timp.
Oricum, neaga evidentele cu toate ca vorbele de mai spus ea le-a scris.

cineva cu bun-simt n-ar fi dat buzna, dupa nu stiu cat timp, sa ceara socoteala unei firme private.
Asta e evident. La mine in firma a venit una sa ma intrebe de incasari si balanta la decembrie. Facea un studiu de piata. Am dat-o afara.

Carmine Galante
27 Feb 2007, 23:43
cineva cu bun simt intr-o lume neromaneasca ar fi gasit postate toate informatiile alea. inca nu sunt. ce e asta, o firma fantoma? cand era un startup, stiam. acum, am cautat, nimic! era dreptul meu sa intreb. .
Da, Stefan ti-a dat toate raspunsurile, plusate si de linkuri.

gata, marx, tu nu mai existi pe forumul asta pentru mine, esti o dezamagire sinistra. ops, dar erai asa de multi ani. uitasem eu cand ti-am mai adresat cuvantul.
i have my standards, sorry.
Atitudine tipica ALB.

marx
27 Feb 2007, 23:43
E incredibil ca doua personaje, riccioatta si noone aka gabi zancu sa fie atat de agresive dupa o perioada de letargie indelungata.
ricciotto care poza in mascul, ascunzand realitatea feminina ce-i intretine paranoia. ce om se fereste de el insusi? cel angoasat, cel plin de neincredere in el si-n altii, cel patruns de sindromul persecutiei.

cazuri patologice.....

Pitbull
28 Feb 2007, 00:26
Ha! S-a-nviorat CineMagia c-un nou scandal! :w00t:
De data asta nu simt nevoia sä mä mai bag, s-umpic cam obosit. Da' asa, ca chestie de principiu:
Poate-ati uitat cä fiecare user are dreptul la anonimat. Indiferent ce si cum scrie, oricât anumite situatii ar crea iluzia unei "necesitäti" a identificärii, nici o lege scrisä sau nescrisä nu trece peste optiunea lui. Asa cä, din päcate, toate declaratiile voastre de la începutul topicului stau pe nisip.
Apropo, stiti ceva? Da, SI EU ard de curiozitate sä stiu mai multe despre Ricciotto - din trei motive: pentru cä stie destul de mult cinema, pentru cä are foarte mult aplomb, si pentru cä, din câte deduc, e o persoanä de sex feminin cu nick masculin - asta asa, ca ciresicä pe tort...
Dar curiozitätile care mä ard pe mine, oricât de motivate sau nemotivate ar fi, fac fix cât o ceapä degeratä pe lângä propria sa optiune de a-si declina identitatea sau nu.
Pe de altä parte, si Ricciotto a gresit, adoptând o atitudine atât de intempestivä la revenire. Teoretic, are dreptate - o sectiune "Despre noi" e necesarä, desi nu la modul personal (Gloria, StefanDo si, în genere, oricine din administratia site-ului si redactia revistei are oricând dreptul sä rämânä mai mult sau mai putin anonim). Un "despre noi", ca atare, trebuie sä aibä abilitatea de a risipi dubiile vizitatorilor suficient de mult ca sä nu ne lase de izbeliste, în acelasi timp respectând eventualele optiuni de anonimat ale unor responsabili ai site-ului.
Oricum, mä voi sfätui cu Gloria si Stefan si vom gäsi o solutie agreabilä pentru toatä lumea.
Deci, Ricciotto nu poate fi obligat(ä) sä spunä despre sine nici un cuvânt mai mult decât vrea. Ca atare, nu ne rämâne decât sä alegem între:
- luäm userul asa cum e, semi-abstract, si acceptäm comunicarea;
- ignoräm userul.
Nu e neapäratä nevoie ca fiecare sä-si declare preferinta aici. Se va vedea curând... ;)

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 08:18
aham
deci, c avem aici?
dupa parerea mea, o falsa probl: riciotto e absolut liber(a) sa-si 'decline' identitatea, dk vrea - dar nu vrea, si bine face!
case closed.
p d alta parte, avem vesnicul simptomatolog tov marx, kre sta la pinda, aici p forum, d park si-ar face rezidentiatu - cum prinde o 'boala', hop, ne-o comunik! or, cine spune ala e, cum s spunea in copilarie; obsesia asta pt bolile (imaginare) ale altora ascunde/pt mine, dezvaluie o reala suferinta a celui kre l vd pste tot...

si avem, in fine (cel mai spectaculos), 'cazul' (de-acuma) lui carmine galante, ex-nume, din ac familie (in sens italian) cu sam giancana etc etc.
un individ cu clare probl d comportament, d kre ar trebui sa s ocupe tov marx. pt k, este limpede, 'omul d firma' nume galante, kre da afara (eventual, cu un cap in gura?) angajatele, kre inceark sa epateze printr-un machism exagerat, combinat cu o ostentatie a 'status'-ului de tip becali, si kre - pt mine - este extrem d transparent: cu cit s 'ascunde' sub mai multe nickuri, cu atit s dezvaluie mai mult...
e clar k omu asta are nevoie d un forum d discutii k d aer, el nu exista in afara lui, nesiguranta lui (k sa nu-i spun anxietatea) vine p un fond d respingere initiala (fantasmala sau nu) si s transforma in agresivitate.
altfel spus: nume galante este un timid feminoid care s trateaza provocind.
'doctore', ai cuvintul!

marx
11 Mar 2007, 08:47
aham
deci, c avem aici?

folosesti dubla masura, mai mult, judeci niste intamplari care ti-au fost marginale pana acum.
Carmine Galante se manifesta potrivit temperamentului si educatiei sale, pe care tu le consideri precare, dar nu te-a obligat nimeni, dragule als, sa interferi cu un asemenea personaj, care, zici tu, te oripileaza. deci, vina iti apartine in totalitate....

iar despre ricciotto, sireaca de ea, dupa ce si-a jucat rolul de mascul - asta da patologie, sa-ti anulezi personalitatea- nu se poate vorbi decat in cuvinte duioase, pt a nu-i deranja isteriile cotropitoare.

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 08:52
haha, cum adik 'riciotto si-a anulat personalitatea'??
adik nu stiai k, p un forum, in kre intri k anonim, poti imprumuta c personalitate vrei??
tu, de ex, d c ti-ai ales 'marx'?
ah da, stiu: k omagiu la marx bros
dar dk esti asha mare fan marx bros, cum draq nu stii diferenta dintre ciorba si supa (as in 'duck soup')? ;)

marx
11 Mar 2007, 09:08
haha, cum adik 'riciotto si-a anulat personalitatea'??
adik nu stiai k, p un forum, in kre intri k anonim, poti imprumuta c personalitate vrei??
pai vezi ca nu cunosti povestirile de culise ale cinemagiei?!
ricciotto pretindea ca e mascul, si vorbea cu toti, atat pe forum cat si pe ym ca un barbat. nu folosea acel "a" din terminalul cuvintelor ce delimiteaza femininul de masculin. si prin atitudine incearca acelasi lucru. acum ti-e clar?!
tu, de ex, d c ti-ai ales 'marx'?
ah da, stiu: k omagiu la marx bros
dar dk esti asha mare fan marx bros, cum draq nu stii diferenta dintre ciorba si supa (as in 'duck soup')? ;)
pt ca stiam ca am un profesionist ca tine la "Room Service" ;)

ps: dai o supa de dovleac?

Carmine Galante
11 Mar 2007, 11:07
case closed.
Da, riciotto, si-a declarat iesirea finala de pe cinemagia cu limba de moarte.

si avem, in fine (cel mai spectaculos), 'cazul' (de-acuma) lui carmine galante, ex-nume, din ac familie (in sens italian) cu sam giancana etc etc.
wow, am devenit spectaculos. 8) Vorbim si despre cazul tau ? Nu cred, e duminica, lumea ia masa in familie (cine are), nu am vrea sa le cream indigestii.
nume galante este un timid feminoid care s trateaza provocind.
M-ai prins ! :oops:

Carmine Galante
11 Mar 2007, 11:09
pt ca stiam ca am un profesionist ca tine la "Room Service" ;)
Yeah, "solo in New York", in a hotel room.

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 12:08
'solo in new york' (d fapt solothurn, k la ny rareori am fost singur): d c puiule, vroiai sa vii si tu? :oops:

Pitbull
11 Mar 2007, 13:39
Cât priveste pe Ricioatta,
Treaba pare cä e gata.

Deci, vom remania topicu',
Ca pe vremea lu' Nea Nicu,
Când studiam cu Carabätz:
Fratilor - certatzi-vätz!

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 13:56
... si odata cu el, postarile cretine p care l provoak idiotilor iremediabili :lol:

deci: eu nu ma 'cert' cu nimeni; in orice caz, nu cu infamul nume: cum spuneam si p alt site (i.e. cinefan), pt asta e nevoie d un nivel cultural comparabil.

so: get a life!

Carmine Galante
11 Mar 2007, 18:20
'solo in new york' (d fapt solothurn, k la ny rareori am fost singur): d c puiule, vroiai sa vii si tu? :oops:
Nu tati, mie imi plac apropiate de varsta mea, si mai ales preferabil femei. Adica 1000 %.

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 22:12
da, da, d-aia intri p gayromeo cu nicku m4mro? :oops:
PS oricum, eu ma refeream la orashu new york... loc in kre n-ai pus ink picioru :lol:

Carmine Galante
11 Mar 2007, 22:48
La 25 de ani am tot timpul. Tu la 50 te gandesti la pensie, asigurari de sanatate, proteze, alifii chinezesti etc ....

Alex Leo Serban
11 Mar 2007, 23:13
loooooooooooool!
nu puiule, nu am nevoie d pensie, am din c sa traiesc tot restu vietii :lol:
da eu, in locu tau, n-as fi asha d sigur k dupa 25 d ani va urma tot p-atita: exista si ceea c s keama stop cardiac, un accident acolo, o sida mik - kestii p kra nu l doresc nici makr dushmanilor mei...

cu exceptia unuia :lol:

Carmine Galante
11 Mar 2007, 23:16
loooooooooooool!
nu puiule, nu am nevoie d pensie, am din c sa traiesc tot restu vietii :lol:
da eu, in locu tau, n-as fi asha d sigur k dupa 25 d ani va urma tot p-atita: exista si ceea c s keama stop cardiac, un accident acolo, o sida mik - kestii p kra nu l doresc nici makr dushmanilor mei...

cu exceptia unuia :lol:
Esti un scump. :love:

Alex Leo Serban
12 Mar 2007, 08:07
always rely on me :P

RIP
13 Mar 2007, 11:52
deci, gata au incetat ostilitatile :love: ?Fumam pipa pacii, semnam tartate cordiale? :happy:

Pitbull
13 Mar 2007, 12:29
semnam tartate cordiale? :happy:
Nici niste tarte cu friscä n-ar strica - �* la Mack Sennett. ;)

Alex Leo Serban
13 Mar 2007, 12:36
nu.
nu poate fi vba d nici-un 'tratat cordial' intre mine si carmi negalante; cum am spus si p alt topic, din fericire nu sint facut din plamada asta moale-dimbovitzeana...
pur si simplu, am decis sa-l ignor: e singurul lucru kre s poate face cu un astfel d individ. ignoranta la ignorare trage
PS dar musiu pitbull are o mare parte d vina in ac lamentabil imbroglio!

Gloria
13 Mar 2007, 12:47
PUNCT
La poarta cui vreti voi sta o mÎþâ moartâ; cine-o mai scrie la topicul asta, s-o manance ...cum vrea el;coapta sau...supa.
beacs;ce ma faceti,mai baieti, sa scriu.

RIP
13 Mar 2007, 12:55
semnam tartate cordiale? :happy:
Nici niste tarte cu friscä n-ar strica - �* la Mack Sennett. ;)
bune ar fii si niste tarte, sau tratate :D

Carmine Galante
13 Mar 2007, 16:02
Dragilor (astia de ati modificat numele topicului) Carmine Galante e cu un singur "L", mersi.

scarecrow
14 Mar 2007, 17:28
Eu sunt nume aka Carmine Galante iar trogloditul ALS a fugit de frica istetimii mele

Carmine Galante
14 Mar 2007, 19:37
Eu sunt nume aka Carmine Galante iar trogloditul ALS a fugit de frica istetimii mele
Chiar nu puteti sa-l scoateti pe idiotul asta de p-aici. Va spun pt. a nu stiu cata oara ca e mistaj h.

Alex Leo Serban
15 Mar 2007, 08:20
oricum, dupa cum s poate vedea, eu n-am "fugit" nicaieri ;)

Pitbull
15 Mar 2007, 08:34
No problem, "fugitul" e alta dintre fixatiile lui. Care cum are-o treabä, sau se plictiseste, sau se duce la budä - bref, îl ignorä - gata, "a fugit".
Cum spuneam si la Cafenea > Articolul zilei: n-ai cum sä-l opresti, când îsi schimbä IP-ul încontinuu (net-café-uri, HideIP-uri, pula mea). Asta e, suntem o echipä de administratori si moderatori care päzim forumul de el, si curätim dupä el. Shit happens. Voi, ceilalti, ignorati-l.
Nu poate fi Mistah J, care a venit initial ca "Alakazam" (repede bannat, apoi self-clonat, si de conducere tolerat), abia prin septembrie 2006. Trollul a apärut prima oarä în mai 2006, sub numele de "peter jackson", si initial pärea normal. E din Constanta, câtä vreme M.J. e de undeva din Ardeal (Cluj, cred...).

Pitbull
15 Mar 2007, 10:23
Nu poate fi Mistah J, care a venit initial ca "Alakazam" (repede bannat [PE NEDREPT] [bätându-se cu cärämida-n khept]

Carmine Galante
15 Mar 2007, 20:16
Repet, Galante e cu un singur "L".

StefanDo
15 Mar 2007, 20:44
carmine, un pont: esti creatorul acestui subiect. Daca te duci pe primul mesaj si dai edit, poti modifica singur titlul subiectului... ;) Spor!

Carmine Galante
15 Mar 2007, 22:14
carmine, un pont: esti creatorul acestui subiect. Daca te duci pe primul mesaj si dai edit, poti modifica singur titlul subiectului... ;) Spor!
Buna idee, am rectificat. :)

Alex Leo Serban
16 Mar 2007, 06:40
megaLOL
trebuia sa-i spuna stefando! :lol:
altfel statea cu 'l'-ul dublu (din LoL) in nume...
it's made my day - nay: my weekend!!

Pitbull
16 Mar 2007, 09:34
Apropo, vezi cä te-a fäcut A.L.F.
Adicä Alex Leo cel Frumos :)
sau Alex Leo cel Fericit :happy:
sau Alex Leo cel Fenomenal :lol:
sau Alex Leo cel Fantastic :shock:
sau Alex Leo cel Ferchezuit 8)
sau Alex Leo cel Funambulesc :w00t:
sau Alex Leo cel Formidabil :D
sau Alex Leo cel Fatidic :sleep:
(sunt convins cä NU s-a gândit la femei, fraieri, frectii, falusuri, futaiuri, si alte asemenea eff-words :oops: )

Alex Leo Serban
16 Mar 2007, 14:49
vai merci!

eu prefer alex leo cel filmic :P

Carmine Galante
16 Mar 2007, 19:12
eu prefer alex leo cel filmic :P
Nu, A.L.F, chestia aia paroasa dintr-un sitcom dat de televiziunea bulgara pe timpul lui Todor Jivcov. In aceeasi categorie intra si Benji, cainele bionic. ;)

Alex Leo Serban
17 Mar 2007, 06:17
sorry. nu avem aceleasi referinte 8)

aayana
17 Mar 2007, 06:26
Apropo, vezi cä te-a fäcut A.L.F.
Adicä Alex Leo cel Frumos :)
sau Alex Leo cel Fericit :happy:
sau Alex Leo cel Fenomenal :lol:
sau Alex Leo cel Fantastic :shock:
sau Alex Leo cel Ferchezuit 8)
sau Alex Leo cel Funambulesc :w00t:
sau Alex Leo cel Formidabil :D
sau Alex Leo cel Fatidic :sleep:
(sunt convins cä NU s-a gândit la femei, fraieri, frectii, falusuri, futaiuri, si alte asemenea eff-words :oops: )

Imi place sa vad creativitate, mai ales cand e presarata cu umor fin :)

aayana
17 Mar 2007, 06:27
acum am vazut, dupa fiecare nume are si emoticon, deja imi imaginez mimica :P

aayana
17 Mar 2007, 06:29
exact.
te rog sa-ti postezi CV-ul sa stim si noi cine esti cu adevarat.

Macar unul criptat, cine e interesat cu adevarat o sa lucreze din greu la el :lol: