View Full Version : Romania, Romania
freackboy
25 Feb 2007, 10:15
Daca a-ti vazut filmul 'The children of men'; sper ca a-ti boservat ca ticanca ,care i-a cazat pe eroul filmului vorbea ROMANA.
Ce parere aveti despre asta. :)
Carmine Galante
25 Feb 2007, 10:17
Nici una. Doamne ce oameni, toata lumea are acces la internet zilele astea.
florryinn
25 Feb 2007, 14:47
Draga freackboy, daca te-ai fi uitat la distributie ai fi vazut ca actrita care interpreteaza personaju tigancii are si un nume... si in plus numele e si unul cunoscut si anume Oana Pelea.
Ce ma intristeaza e faptul ca e nevoie de o ROMANCA ca sa interpreze o tiganca...
Carmine Galante
25 Feb 2007, 14:49
Ce ma intristeaza e faptul ca e nevoie de o ROMANCA ca sa interpreze o tiganca...
Rasist?
florryinn
26 Feb 2007, 15:38
Eu?? Rasist?? Nu as crede, desi e drept ca nu prea simpatizez "draga" noastra minoritate (deh, am si motive si inca multe). Insa nu-mi dau seama de unde concluzia asta falsa! Imi exprimam doar mahnirea (vai ca tare-s poetic) cu privire la imaginea de gipsy pe care o are romanu' in lume si care se confirma prin "distribuirea unei romance in rolul unei tiganci" (de ce nu indianca,pakistaneza sau orice altceva). Nici cu interpreata nu am nimic (sa nu se interpreteze ca da);merita tot respectul pentru ca a prins un rol intr-un film important si chiar se descurca bine.
Iar daca tot a venit vorba de acuze, sunt o multime de persoane care au respins "Borat" din acelasi motiv (pt. ca face o legatura "intima" intre locul unde s-a filmat-Romania si etnia rroma).
As mai da si alte lamuriri dar imi e lene :D
Astept si alte acuzatii 8)
freackboy
27 Feb 2007, 13:46
Catre Carmine Galante.Intrebarea a fost mai degraba o observatie , fara nicio intentie rasiala. Si faptul ca un ai nicio opinie arata o lipsa de cultura.
Catre Carmine Galante.Intrebarea a fost mai degraba o observatie , fara nicio intentie rasiala. Si faptul ca un ai nicio opinie arata o lipsa de cultura.
Bun venit la Darts :P
Carmine Galante
01 Mar 2007, 13:31
Catre Carmine Galante. Si faptul ca un ai nicio opinie arata o lipsa de cultura.
Sa mori tu ? N-am nici o parere, ultima mea grija e ca aia de apare joaca o tiganca de vorbeste romaneste. Ce legatura are asta cu Romania. Topicul asta e tampenie.
In Eyes Wide Shut-ul lui Kubrick e o secventa controversata din palat, unde personajul lui Tom Cruise asista la un fel de incantatie. Niste baieti destepti au dat play pe invers la coloana sonora a respectivei secvente si au constatat ca e un fragment dintr-o slujba ortodoxa in limba romana. Biserica s-a scandalizat, unii dintre fanii regizorului au luat-o ca un fel de mesaj ascuns transmis de maestru in ultimul sau film ...bla bla bla Tu ce parere ai despre asta? Sau mai bine lasa, nu sunt curios. :sleep:
freackboy
01 Mar 2007, 22:08
Catre Carmine Galante, nu te supara, eu n-am observat acest lucru in legatura cu filmul 'Eyes Wide Shut' ,foarte tare .Am sa verific si eu...
Pentru aceasta observatie am sa-ti dau o inimioara ca martisor :love: :D
Carmine Galante
01 Mar 2007, 23:58
Pentru aceasta observatie am sa-ti dau o inimioara ca martisor :love: :D
Iubi, p-aia sa i-o dai mamei tale.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.