View Full Version : disperattttt
mariusapostol
17 Feb 2007, 20:55
salut tuturor.cinefililor !!!! :(
de o saptamina , nu pot sa dorm noaptea...ma chinui sa-mi amintesc cum se cheama un film pe care l-am vazut prin 1995-1996 la PRO tv.
Era o comedie tare, actiunea in Africa cu un gagiu care arunca din avion o sticla de COLA si o geseste un pigmeu...si de aici o intreaga aventura. Eroul principal era un blondin care se indragosteste de o profesoara frumusica...si el un tip haios . FIlmul a fost in 2 parti ...dar nu mai stiu cum se numea...si tare as vrea sa-l revad..
Daca isi mai aminteste careva, i-as multumi mult de tot.!! :((
StefanDo
17 Feb 2007, 21:55
Filmul se numeste "The Gods Must Be Crazy" (tradus la noi "Nebunia zeilor") si mai multe informatii poti gasi aici:
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5952
sau aici: http://www.imdb.com/title/tt0080801
herbert
18 Feb 2007, 01:48
da, cu un disperatttt mai putin...
Carmine Galante
18 Feb 2007, 09:16
Filmul se numeste "The Gods Must Be Crazy" (tradus la noi "Nebunia zeilor")
Misto filmul, mai ales interpretarea data lumii de catre salbatici, total diferita de a noastra si totusi atat de plauzibila.
@herbert
Ceva despre film, sau doar lalaiala in van?
E cumva si o faza cu doi tipi care se invart in aceeasi zona cu masina din cauza ca pusesera cana (din metal) pe langa busola?
Si inca una cu un copil mic (de 4-5 ani) ce-si pune o buturuga pe cap cand il urmarea hiena, ca sa para mai inalt?
mariusapostol
19 Feb 2007, 07:43
va multumesc . m-ati salvat, frumos filmu , vechi insa frumos
StefanDo
19 Feb 2007, 07:58
E cumva si o faza cu doi tipi care se invart in aceeasi zona cu masina din cauza ca pusesera cana (din metal) pe langa busola? Si inca una cu un copil mic (de 4-5 ani) ce-si pune o buturuga pe cap cand il urmarea hiena, ca sa para mai inalt?
de prima faza nu-mi amintesc, desi sigur e din film, ca prea e in spiritul lui. Dar pe a doua o tin minte foarte bine, era dulce rau pustiul ala cu buturuga pe cap si hiena care se uita si nu-i venea sa creada... :D
de prima faza nu-mi amintesc, desi sigur e din film, ca prea e in spiritul lui. Dar pe a doua o tin minte foarte bine, era dulce rau pustiul ala cu buturuga pe cap si hiena care se uita si nu-i venea sa creada... :D
Am tinut-o minte mai ales ca s-a rupt buturuga si hiena si-a dat seama ca a fost pacalita, o fi zis ceva de genulL "adica omul asta se scurteaza si creste asa repede in fata mea?"
Cred ca o sa caut filmul si o sa ma mai uit la el, prima parte mi s-a parut foarte buna (cel putin pe vremea aia, eram totusi copil cand l-am vazut :P) Nu stiu ce impact o sa aiba acum asupra mea
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.