View Full Version : cine stie?
barbosu
12 Feb 2007, 15:03
Salut! cine stie cit trebuie sa astept pentru un raspuns la un scenariu trimis acum 7 luni la citeva case de productie? Scenariul este inregistrat la Dacin-sara,sa mai astept sa ma sune ei sau sa -i sun eu,ce ma sfatuiti?multumesc!
Pai sunt cam 7 luni.....foarte probabil au si uitat de scenariu....asa ca pune mana pe telefon si suna....
Succes :)
Carmine Galante
14 Feb 2007, 09:20
Salut! cine stie cit trebuie sa astept pentru un raspuns la un scenariu trimis acum 7 luni la citeva case de productie? Scenariul este inregistrat la Dacin-sara,sa mai astept sa ma sune ei sau sa -i sun eu,ce ma sfatuiti?multumesc!
Eu l-am trimis acum un an si nimic, in schimb am vazut bucati in el in 3 frati de belea, bucati modificate grosolan, filmate in locatiile mele cu aceleasi nume de personaj in schimb. In locul tau nu as mai trimite nimic nicaieri. Eu astept sa mi le fac singur. Bafta !
Carmine Galante
14 Feb 2007, 13:54
Vorbesti serios? Pai de ce nu-i dai in judecata? :sleep:
N-as avea nici o sansa.
barbosu
14 Feb 2007, 17:31
Pai sunt cam 7 luni.....foarte probabil au si uitat de scenariu....asa ca pune mana pe telefon si suna....
Succes :)
am sunat dar nu vor sa-mi raspunda,voi mai incerca dupa ce scap de o gripa pacatoasa si chiar am sa incerc sa iau legatura cu cei de la dacin-sara,sa vad ce ma sfatuiesc ei.
corynica
16 Feb 2007, 19:03
Cine stie cand si la ce ora e un film de groaza? :huh:
Pitbull
16 Feb 2007, 19:18
Cine stie...? :?
De obicei, daca nu te suna dupa o perioada "politicoasa" de timp, e bine sa incerci sa-i suni tu, o singura data, consistent, rafinat, bine "regizat" si atat.
Depinde si cat esti de interesat, se spune: "cu rabdarea treci marea" dar conteaza si ce mare e, sa nu fie Marea Moarta..
Haha, deja bat campii, filosofez :))
Cine stie cand si la ce ora e un film de groaza? :huh:
Asta a fost suuuper! :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.