PDA

View Full Version : Numele filmului

Nicotin3
07 Feb 2007, 23:06
Salutare, ma chinui de ceva timp sa aflu numele unui film vazut cu ceva ani in urma. Povestea era cam asa:
un tip care era urmarit de politie ajunge la ferma unei familii de culoare iar acolo ii tine "sechestrati", intre timp se leaga o prietenie intre el si copilul acelei familii. Fuge cu acel copil si este prins intr-un final de politie, faza de la sfasit mi-o aduc aminte perfect, cand el fiind impuscat, statea ascuns dupa un copac cu copilul langa el si vrand sa se predea este omorat.

Sper ca am povestit esentialul, iar daca cineva a vazut filmul cu siguranta stie cum se numeste. Multumesc si sper sa descopar acest mister. :D

4Hero
07 Feb 2007, 23:35
rainer.werner.fassbinder.-.faustrecht.der.freiheit.(fox.and.his.friends).{ge rman.1975}

Nicotin3
07 Feb 2007, 23:55
Multumesc, dar din pacate nu este acesta din mai multe motive, cel de care vorbesc este mai nou, nu este german (productia cred ca este americana) iar acesta nu contine nici un personaj de culoare.

manatsuia
10 Feb 2007, 13:15
sper ca nu raspund prea tarziu dar cred ca am gasit raspunsul la intrebarea ta: filmul se cheama The Perfect World, e cu Kevin Costner, Clint Eastwood, regie Clint Eastwood, an 1993... singura chestie e ca nu imi amintesc daca familia luata ostateci e de coloare sau nu dar in rest se potriveste perfec... oricum detali aici: http://www.imdb.com/title/tt0107808/ :?

Nicotin3
10 Feb 2007, 22:11
EXACT
Nici nu-ti imaginezi ce bucurie mi-ai adus :)
Multumesc mult!