PDA

View Full Version : groaznic...

tyler_8
03 Feb 2007, 04:51
am epuizat de ceva vreme toate sursele oferite de orashul meu iubit de a gasi un film care deja m-a adus in pragul disperarii shi care simt k nu-l voi vedea prea curand..."Singles" din '92. E o poveste de dragoste knd el bla bla bla...in fine nu-i deloc pretenzios ideea e k in el ishi mai fac aparitzia nishte trupe de grunge filmul portretizand aceasta mishcare in jurul orashului Seattle, pentru un fan al soundgarden, alice in chains, pearl jam, e un semi- mecca kre trebuie vazut...treaba e ca nici internetul nu ma ajuta :(( ...Pana la urma am ajuns la o concluzie foarte trista, suntem sau cel putzin majoritatea este absolut dezamagitoare din punct de vedere al pretentziilor in materie de filme(dak makr aici ar fi problema)...luam ce ni se da...fie k ii ultimul kkt sau un film absolut decent...marea problema este k mai avem si imprudentza de a ridica filmul de kkt la statutul unui film bun... incet incet imi pierd sperantza...

aayana
03 Feb 2007, 14:41
Demult nu mai luam ce ni se da, au trecut vremurile alea! ;)

aayana
03 Feb 2007, 14:42
Pare interesant!

Romantic comedy about six of the city's young people, most of whom live in the same apartement building and whose lives revolve around Seattle's ever-expanding music scene. The inter-related stories about each character's progress through the singles scene are intriguing and often very funny, and the soundtrack is a grunge fanatic's dream, with the likes of Soundgarden, Pearl Jam and Mudhoney.

tyler_8
03 Feb 2007, 15:06
pai e interesant:) , referitor la ce am spus cu luam ce ni se da, ma refeream la majoritatea populatziei , masa aia de consumatori care baga in ea tot ce ii la moda ,"trendy"(cat urasc cuv asta) nepunand-si problema dak ii place sau dak ii bun sau nu....si omul pt a se integra aproba credintzele, preferintzele pentru a shti k apartzine de ceva...pentru a nu fi singur...cam asha e shi cu religia...nasoala treaba in definitiv