Log in

View Full Version : FILM CU UN CAINE IMPAIAT

Pitbull
16 Mar 2007, 15:35
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????

StefanDo
16 Mar 2007, 16:10
come on, pitbull, nu puteai si tu sa pun semnele alea pe patru randuri?!?! :P

Pitbull
16 Mar 2007, 16:57
Ba da, cum sä nu? Uite:
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????
Asa e bine?

Gloria
16 Mar 2007, 17:40
pitbull- nu te-ai ferit nici macar de topicul cu caini impaiati ; imi place; te iert pentru semnele de intrebare. ;)

Pitbull
16 Mar 2007, 21:53
Nu e nici vräjitorie, nici taxidermie - e NESIMTIRE! :x
Adicä eu îti caut toatä seara "stuffed dog" pe IMDB, si acum tu cicä s-ar putea sä nu fie aia.
E, "mumified dog" cautä-ti-l singur!
Si la fel "ghost dog", "sculpted dog", "terry-cloth dog, "frozen dog", "holographic dog", "paper-cut dog", si toti dogii care-ti mai träsnesc prin minte! Inclusiv äia de la Venetia!

aayana
17 Mar 2007, 06:03
Dar topicul e ceva mai vechiut, cum de s-a dezlegat pana la urma misterul? :D

aayana
17 Mar 2007, 06:04
...odata cu el s-a lungit si pagina (pe orizontala!) ;p

RIP
17 Mar 2007, 17:09
acu, de mult , am vazut ceva care avea si un caine, care nu era nici mumificat nici impaiat, ci inghetat,imi scapa titlul dar era cu John Ritter, un pusti cu par rosu, si parea fi late 80's early 90's . Oricum revin cu titlul

Pitbull
17 Mar 2007, 20:56
'ai?!? :shock:

Câinele din "Pistruiatul" (Calu, pre numele lui - în realitate, Callo), nu era împäiat, päcatele mele! Era chiar foarte VIU - si VIRIL! Nu mai stii cä pustiu', Mihai Plesa (Costel Bäloiu, aka Bilä), tot striga: "Haide, Calu, haide, Cälutu, hop!" si se punea caprä, iar câinele se repezea la el de la spate si-l futea în cur? "Bravo, Cälutu, bravo!"

Pitbull
17 Mar 2007, 22:03
Nu era nici împäiat, nici congelat, nici mumificat...
Era doar ca strigätura pe care-o s-o tragem la iarnä, în noaptea de anu' nou:

Foaie verde, câine mort,
Iatä-ne-n douä mii opt!

(Stiu cä rima-i schioapä, da' asa are mai mult haz, cä face ovatia si mai tâmpitä.)

aayana
18 Mar 2007, 01:57
Nu era nici împäiat, nici congelat, nici mumificat...
Era doar ca strigätura pe care-o s-o tragem la iarnä, în noaptea de anu' nou:

Foaie verde, câine mort,
Iatä-ne-n douä mii opt!

(Stiu cä rima-i schioapä, da' asa are mai mult haz, cä face ovatia si mai tâmpitä.)

Si la 2007 cum s-a zis?

Hai, stiu ca poti! :P

Pitbull
18 Mar 2007, 13:58
Nicicum!
Pentru cä:
La reveillonul 1978, tatäl prietenei girlfriendei mele striga de pe balcon:

Foaie verde câine mort,
A venit si saptesopt!

De-atunci, asta s-a consacrat ca o invocatie specificä anilor cu opt în coadä - exceptie 2018, deci de-acum, va trebui sä astept DUBLU pânä s-o spun din nou! :? Si cum în 2028 voi avea saizesopt de ani... Incepe sä se punä problema cä DOAR O DATA voi mai avea ocazia s-o strig.

Cum trece viata... :((

aayana
18 Mar 2007, 18:58
Hai ca nu-i bai, dar nu se poate veni cu una noua? Ca sa mearga din doi in doi ani, iti dai seama cum trec anii asteptand pana-n 2028? Poate pana atunci o sa fie la moda versul alb (nu ca n-ar fi si acum) :)

Pitbull
18 Mar 2007, 19:19
Am încercat.
Si cu "mânji de lapte / ...sapte", si cu "cos cu ouä / ...nouä", si cu "trei dovleci / ...zeci"... :?

Degeaba. :(

N-au inefabil. :sleep:

aayana
18 Mar 2007, 19:27
Atunci, daca mai traieste cel care a inventat-o pe asta celebra, mergi la el, poate are inspiratie.
Adevarul e ca greu gasesti ceva sa rimeze cu "doua mii sapte", am incercat si eu... :shock:

aayana
18 Mar 2007, 19:31
Foaie alba, ninge-n noapte
a venit do-ua mii sapte 8)

(asta de dragul rimei, ca de Revelion nu am prea avut zapada)

Merge?

Pitbull
18 Mar 2007, 19:31
Dl. Piuariu, aka "Gogonel", a murit la Viena, acum doi ani, dupä ce ani de zile zäcuse paralizat, în urma unui atat de apoplexie. Dumnezeu sä-l ierte.

aayana
18 Mar 2007, 19:33
Si sa-l odihneasca! Trebuia sa-mi imaginez, tinad cont ca era in varsta in `78... :(

Carmine Galante
18 Mar 2007, 19:46
Foaie alba, ninge-n noapte
a venit do-ua mii sapte 8)

9 , 10 , pula mea, armata trece.

Pitbull
18 Mar 2007, 19:51
Azi e nouä, mâine-i zece,
Pula mea, armata trece!

(Asa era!)

aayana
18 Mar 2007, 19:56
Cine a facut armata stie mai bine, oricum, mergea si cu ***, se intelegea clar 8)

Carmine Galante
18 Mar 2007, 20:04
Pula mea
bahhh, la tine de ce merge sa scrii pe de-antregu'? :x

aayana
18 Mar 2007, 20:12
:D el este Unlikely Messiah !

Pitbull
18 Mar 2007, 20:14
p*** mea
bahhh, la tine de ce merge sa scrii pe de-antregu'? :x
Am io un merchez! ;)

aayana
18 Mar 2007, 20:15
Asadar, nu primesc o medalie ca am gasit rima pt 2007, dupa indelungi chinuri si strofocari? :P

Pitbull
18 Mar 2007, 20:25
1. noapte
2. soapte
3. coapte
4. lapte
5. sä se-niapte
6. în cap te / Bat cu leuca...
7. sä capte- / ...ze
8. femei apte
9. el apt e
10. un rapt e

Deci vreau si eu zece medäi.

aayana
18 Mar 2007, 20:52
8 1/2 :P

Pitbull
18 Mar 2007, 21:31
Mistah J posteazä numai ca sä-si märeascä numärul de mesaje. :sleep:

jeleu
18 Mar 2007, 22:05
Mistah J posteazä numai ca sä-si märeascä numärul de mesaje. :sleep:

Mistah J posteazä numai ca sä-si märeascä numärul de mesaje.

Mistah J posteazä numai ca sä-si märeascä numärul de mesaje.

StefanDo
19 Mar 2007, 21:07
din moment ce am descoperit care-i faza cu cainile impaiat sau congelat, whatever, am sa inchid acest subiect