PDA

View Full Version : Stie cineva numele la filmul asta?

gip2007
12 Jan 2007, 23:00
E un film mai vechi, este vorba despre o femeie care vrea sa se razbune pe o familie din cauza ca barbatul nu stiu ce i-a facut la sotu femeii, si ia vine la astia in familie si se da drept meditatoare pt. fiisu, care pana la urma ajunge sa se culce cu el.o mai omoara pe menajera cand ii pune niste guta(de pescuit) la niste scari si aia cade pe scara si moare. e mai vezhi a fost dat mi-se pare la pro tv acum cativa ani,nu stiu de ce imi aduc aminte ca parca in titlu avea ceva de genu "razbunarea .... " daca stie cineva sa imi spuna si mie numele PLS.

aayana
15 Jan 2007, 16:19
imi aduc aminte ca pe Pro Tv l-am vazut si eu, mai demult, insa nu stiu cum se numeste :(

Andy69
15 Jan 2007, 20:28
aaa e ala baaaa "Razbunarea meditatoarei" cu Jane Doe si John Smith.

gip2007
21 Jan 2007, 19:30
Am cautat cu numele de mai sus si nu am gasit nimik oricum multumesc
Daca stie careva numele sa il scrie ca vad ca nu sunt singurul care il cauta. :)

piranha
21 Jan 2007, 22:22
e mai vezhi a fost dat mi-se pare la pro tv acum cativa ani,nu stiu de ce imi aduc aminte ca parca in titlu avea ceva de genu "razbunarea .... "

"Razbunarea haiducilor" cu George Constantin si Colea Rautu. :lol:

http://www.protvintl.ro/eKontentProtvFiles/acasa/program/newsletter/newsletter/Razbunarea-haiducilor-si-Haiducii-lui-Saptecai-la-ProTV-International.html

katmanx
25 Jan 2007, 02:18
nush dak faci treaba aici.. prea multi flameri
incearca pe imdb