PDA

View Full Version : Epic Movie, o noua parodie

StefanDo
10 Jan 2007, 13:56
Scenaristii de la Scary Movie o fac lata din nou: Epic Movie, ultimul lor film, isi bate joc de o multime de blockbuster-e ale ultimilor ani. Printre acestea: "Snakes on a Plane", "X-Men", "The Da Vinci Code", "Cronicile din Narnia", "Charlie and the Chocolate Factory", "Superman Returns", "Borat" si lista nu se opreste aici. Daca v-a placut seria Scary Movie e clar ca o sa va placa si Epic Movie, ca stilul va fi la fel de... dement :lol: Mai multe date despre film la http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=17168

Chiar, care vi se par cele mai parodiabile filme? Ma intreb cum ar arata o parodie dupa Memoriile unei gheise sau alte filme asiatice... :D

retrimer
10 Jan 2007, 14:29
abia astept sa-l vad, da chiar sunt curios cum poti sa-ti bati joc de filme ca snakes on a plane sau codul lui davinci...parerea mea ca filmele alea,daca ai ceva in cap si o mica cultura, observi ca prin pura existenta sunt niste parodii.
filme asiatice...te gandesti la "jeena jemieson meets 5 chinese and 2 dogs"?
pentru cine nu stie,exista googleul.

StefanDo
10 Jan 2007, 15:40
Daca in ultimul Scary Movie si-au batut joc vreo ora intreaga de War of the Worlds, care intr-adevar merita si(n)gur transformat intr-o parodie, banuiesc ca nu e deloc greu sa te iei de filmele enumerate mai sus :P

Iar de titlul tau n-am auzit. Stiu in schimb unu' Jenna Jameson meets 5 chinese, 2 hedgehogs, 1 octopus and 10 swordfish. Ala chiar a fost tare!... Si cred ca si ei i-a placut... :lol:

Leonard
10 Jan 2007, 15:50
Memoriile unei gheiºe nu e film asiatic, ci american

StefanDo
10 Jan 2007, 15:58
Ai dreptate, Leonard, ma refeream la filme cu teme si subiect asiatic(e)... :)

retrimer
10 Jan 2007, 17:01
mie mi-a palcut war of worlds. a fost tare,mi-a adus aminte de jocul meu preferat half life2.
oricum la filmul ala de care zici,cand a aparut un ipod alb si a inceput lumea sa dandeze...nu stiu de ce nu o sa uit niciodata mizeria aia.m-a distrat.