View Full Version : Sugestie cu PM-urile
Ar fi o idee sa modificati drepturile de utilizare a PM pentru cei care au 0-50 de post-uri pe Forum. De ce? Exista unii care se inscriu doar pentru a-si face publicitate.
Ex:
De la: magic
La: NoOne
Trimis: 22 Dec 2006 12:35
Subiect: hi
Te invit pe forumul bru.Sa ai sarbatori frumoase.
http://******.myforum.ro
Pitbull
22 Dec 2006, 12:57
Din päcate, asa e - si-s insuportabili.
In general, orice mäsuri de limitare a acestor spammeri, boti si ce cäcati mai sunt, ar fi binevenite. Eu la mine nici nu le activez userii.
Pai din cate stiu eu (de pe alte Forum-uri) exista posibilitatea dezactivarii utilizarii PM-urilor in anumite cazuri... trebuie de setat asta pe undeva.
StefanDo
22 Dec 2006, 15:57
Magic a primit un avertisment in legatura cu PM-urile de reclama. Dar nu o sa dezactivez drepturile new comer-ilor la mesaje private. Sa speram ca Magic este doar un caz izolat... :)
What about Morrison? Nu l-au durut ochii pe nimeni pana acum?
What about citizen kane? :sick:
Pitbull
17 Mar 2007, 18:39
Morisson de la Utopia Club e acceptat pentru cä face reclamä "în mod organizat" si neagresiv: numai la muzicä, si numai în sectiunile si topicurile aferente. E job-ul lui, si-n fond, pe orice forumuri, sunt destui amatori de concerte rock, pop, etc.
"citizen kane" nu existä. E troll-ul de serviciu al CineMagiei, zis si "peter jackson" si-ntr-o sutä unu de alte feluri - un ceva din Constanta, bolnav la cap, care se masturbeazä pe-aici încä de-acu' un an. E bannat mereu, revine mereu, cu alt nick si alt IP. Noi facem curat dupä el, el nu se lasä. E distractia lui bolnavä, si ghinionul nostru cä i-a cäsunat pe noi. Iritant, da' n-o sä murim din asta. Mai dati-l în pizdele mä-sii.
Carmine Galante
17 Mar 2007, 19:14
E mistah j.
Pitbull
17 Mar 2007, 19:19
Ti-am mai zis cä NU POATE FI EL. Si mie mi-ar conveni sä fie, da' asta e... N-are cum...
Carmine Galante
17 Mar 2007, 19:24
El e, si daca nu e el, tot el e. Acest individ e libidinos. :sick:
Pitbull
17 Mar 2007, 19:57
daca nu e el, tot el e.
A, da... Asa, da.
El e, si daca nu e el, tot el e. Acest individ e libidinos. :sick:
come on, ce ai cu mishtah?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.