Log in

View Full Version : Noi nu tinem pe nimeni cu forta :P

Pitbull
20 Dec 2006, 22:53
Iatä ce frumoase preocupäri mai au unii tovaräsi:

Alo, mama... Sunt Danut... Mama, spune-le ca nu sunt terorist...

Si raspunsul lui StafanDo a fost dat la misto... NU MAI DA TINERE. EU SUNT PRESEDINTELE! Mai, Bubule, hai sa ne bagam picioarele in el de CineMagia si sa continuam cu Zoetrope. Eu o sa cam incetez sa lucrez pe CineMagia. Oricum, primesc aproape zilnic amenintari cu banarea.

Textuletu' de mai sus e cel mai recent dintr-un sir cu care vä puteti delecta aici:
http://z10.invisionfree.com/zoetrope/index.php?s=cc4b7b028a8c6fbf4bcc846d8e77d6db&showtopic=88&view=getnewpost

Asa, ca o pärere personalä, eu as zice sä nu-l mai retinem pe bietul Domnu' Jî, atât de ocupat sä facä respiratie artificialä forumului zoologic (sau... zoelogic?) încât e o adevärtä silnicie sä läsäm ca ispita cinemagisticä sä-l îndepärteze de nobila-i misiune. De câteva säptämâni am zis cä sä-l iertäm, sä täcem, sä uitäm, da' uite cä omu-i ocupat. Ocupat chiar foarte, cam prin altä parte.
A word to the wise: don't forget the IP numbah (în ton cu "Mistah").
Merry Christmas!!!

Pitbull
20 Dec 2006, 23:34
E chiar imposibil din orice punct de vedere sa banati un utilizator pentru un mesaj pe care l-a postat pe alt forum...
Oare de ce cred eu cä nu e chiar imposibil din orice punct de vedere...?
Hai, ce ziceti, încercäm?

Pitbull
21 Dec 2006, 13:45
Teoria chibritului...
Foc!

films4all
28 Dec 2006, 23:24
Imposibil...incredibil...acelasi preocupari pe bietul forum Cinemagia! Fratilor: A trecut Craciunul, vine Anul Nou, revelionul! Incredibil...

ricciotto
25 Feb 2007, 02:43
Bubu-cel-banat este tipul acela super-nice care se interesa de animatie? Sau confund eu?

Carmine Galante
25 Feb 2007, 10:32
Bubu-cel-banat este tipul acela super-nice care se interesa de animatie? Sau confund eu?
El e, are propriul forum acum.