PDA

View Full Version : dc apar asa tarziu filmele la noi??

joe black
14 Dec 2006, 21:57
dc apar cu asa mare intarziere filmele la noi... si dc dupa ce apar in romania exista diferentze de pana la 2 luni de aparitie a lor intre bucuresti ... si oradea de exemplu.... :x :x :x

Dominic
15 Dec 2006, 01:25
because........................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................got it?

Dominic
15 Dec 2006, 16:32
...and a stupid observation...

StefanDo
15 Dec 2006, 18:38
Dominic si Mistah J, cred ca va puteti opri amandoi aici cu observatiile stupide. Daca nu aveti nimic de zis, intrati pe alte topicuri si lasati omul in pace. Intrebarea lui are sens.

@Joe Black
In principiu, filmele apar tarziu la noi pentru ca suntem o piata neinteresanta. De exemplu, filmul Diavolul se imbraca de la Prada a avut peste 2 milioane de spectatori in Franta, iar in Romania a avut in jur de 50.000. Diferenta conteaza f. mult pentru producatorii filmului, care vor in primul rand profit si au de obicei un numar limitat de copii care sunt trimise in intreaga lume cu ocazia premierei. Cu exceptia unor filme care vor sa sparga piata (vezi Saw III sau ultimul Razboiul Stelelor) si a filmelor produse in Romania (vezi Amen), copiile ajung la noi numai dupa ce au vizitat alte tari mai interesante din punct de vedere financiar. Asta este si explicatia in ceea ce priveste Bucurestiul si Oradea. Sper ca acest raspuns te multumeste... :)

StefanDo
15 Dec 2006, 19:07
hm, dupa avertismentul pe care l-ai primit si dupa cum vad ca te porti in continuare, in curand ai sa te intrebi de ce a fost banat Mistah J. Si atunci o sa descoperi de ce ai atata timp sa te gandesti la intrebari filozofice ca cele pe care le-ai enumerat... ;) Iti tin pumnii!

Dominic
16 Dec 2006, 22:29
Ei Doamne!Nu am nimik cu omul numai ca, asa cum zicea si Mistah, ca o intrebare de genul asta nu isi are rostul, si s`au dat si exemple mai sus...de asta am dat si raspunsul care l`am dat:"........".
Imi place la Mistah ca le zice lucrurilor pe nume :lol: :lol: :
"sau de ce a fost banat alakazam? Ups!" :D

geo18
07 Feb 2007, 00:37
voi va plangeti ca filmele apar tarziu :lol:
pai in constanta nici macar nu apar
s-au dus dreq cinematografele.singuru care mai avea filme noi era glendale 4 din tomis mall da sa desfiintat si ala
ce ne mai ramane de facut??
sa piratam normal ca altfel ne rupem de lumea filmelor :x