View Full Version : jegul anului
tot top 10
aveti pana pe 30 decembrie
ce va facut sa vreti sa izbiti oameni cu caramizi, sa dati de pamant cu imbecilii care radeau la comedii scremute, sa cereti banii inapoi si daune morale
eu as zice ca trebuie luate in consideare
1. pacala se intoarce
voma absoluta
2. eragon (care apare pe 15)
trust me, its just wrong
3. joe tucker must die
the writer must die.
in chinuri si in propriile fecale
4.lacrimi de iubire
adela popescu este atat de sexy cati vine sa o izbesti cu o centrala termica, si pe ea si pe "actorul" bordeianu
5. the sentinel
michael douglas fuce gafaind?
jegnant
astept indiana jones 4, 5 sau cati mortii lui o fi cu babaciunea masculina de harisson mortii lui ford gafaind in timp ce urca o scara
6. super ex girlfriend
ce au facut nemernicii cu uma este impradonabil
glumite rasufalate puse unele langa altele.
pentru femei retarde
7. tokyo drift ff3
nici masini bune, nici gagici sexy, poveste de 2 lei.
stia vin diesel de e a zis pas (da le-a luat banii pt ultimele 7 secunde)
8. she's the man
oroare
9. memoriile unei gheishe
plictisssssss cu MARI pretentii
10 -date movie
cand nu merge, nu merge. umor lobotomizat
11 basic instinct2
rizibil, penibil, deloc sexos.
12 the producers
cat de penibil si scremut poate fi amtthew broderick.
altfekl nar fi combinat cu sexul si orasul.
in fine, originalul era o capodopera, grosier si extra-eficent.
reproducerea asta e cel putin dezamaguitoare
13 jarhead
oh, la la, hai sa facem un film care nu ia partea nimanui.
foarte bine
dar daca ar si spune ceva ar fi minunat.
plictis cu jake Gylenhaal cu caciulitza de mos cracila pe phalus si sonde in flacari.
mendez a dovedit, (pentru ca road to perdiction nu fuesse un rateu total) ca da, este un gunoi prost
14running scared
in continuare cred ca era o parodie prost marketata, din cliseu in cliseu si cu twist happy la final. gunoi
15 legend of zorro
nuk chiar toxic dar este interzis celor peste 12 ani.
Pitbull
07 Dec 2006, 21:31
1. "Si totul era nimic"
2. "Azucena"
3. "Coyul lui Da Vinci"
(Precizare: ultimele douä, totusi, m-au fäcut sä râd; primul, însä, mi-a fäcut un räu fizic; dureri de cap, stare de vomä. Pe bune.)
Neuptolem
07 Dec 2006, 22:26
1. Tideland;
2. Fix alert;
3. Creep.
(Precizare: ultimele douä, totusi, m-au fäcut sä râd
Idem! :lol: Cu precizarea ca primul mi-a provocat o plictiseala ingrozitoare din care a rezultat o stare puternica de somn (a fost prima data in viata mea cand era sa adorm la un film). Dar glasul pitzigaiat al Jelizei + cadavrul ala, m-a zgariat pe creier si mi-a provocat niste stari de voma de ma intrebam daca nu cumva e si prima data in viata mea cand sunt si masochist!
1. Lacrimi de iubire
2. Si totul era nimic
3. Margo
4. Miami vice
5. Black dahlia
Cinemania
08 Dec 2006, 15:56
crank
elessar
08 Dec 2006, 17:12
Da ai dreptate filmele alea sunt total aiurea facute......dupa ce le vezi poti sa ai si tentative de sinucidere :D :sick:
@pitbull
ma acuma cine tea pus sa te duci la si totul era nimic?
cat despre azucena, as baga in top 10 BEST
de mult nam mai ras atat
si ca meloni are madam luciu...
yum yum
@neuptolem
ei bine, mosule, nu prea ai habar cu ce se papa horor-ul, creep e fun, mic si functioneaza. poate e doar o placere vinovata de-a mea, dar nu-i un jeg si btw, nici n-a fost pe ecrane, in circuit. a fost la festivalul britanic.
@ cinemania
mda, chiar pot intelege ce probleme au unii cu black dahlia, dar sincer ce aveti cu crank (care nu e decat an overdose of coolness) nu inteleg
uneori mai trebuie sa te si bucuri de filme fara nici o pretentie, cu explozii si droguri.
Pitbull
08 Dec 2006, 20:07
@pitbull
ma acuma cine tea pus sa te duci la si totul era nimic?
Constiinta socio-culturalä. Nichitus nu e un räu necesar, e un räu inutil, ba chiar foarte nociv, care trebuie sä fie eradicat. Dacä arta cere sacrificii, curätenia generalä-n casä cere sacrificii si mai mari. Ca sä desfunzi buda, trebuie sä suporti putin putoarea.
Ultraviolet
De la Equilibrium la aberatia asta e o distanta supra-omeneasca pe care Kurt Wimmer a reusit totusi sa o parcurga...
si
Date Movie...
Tokyo Drift...pacat ca i-a prostit pe toti care au mers la cinema sa-l vada...
Poseidon...o da, mare prostie...
Stick It...mie rusine ca l-am vazut...
mai revin...
altele:
You, Me and Dupree - aka cliseu
DOA: Dead or Alive - doar daca va uitati la el numai pentru don'soare...atunci e scuzabil
My Super Ex-Girlfriend ...
The Devil Wears Prada - cam inutil filmu...
Supastar
10 Dec 2006, 00:56
Eu, cand o sa ma apuc de filme o sa ma iau cu mainile de par daca voi lua vreun premiu.
don't worry 'bout it! :P
Longshot
11 Dec 2006, 17:34
si totul era nimic
nici macar liga lui '15'. nichitus joaca in alt sport.
Mala Portugal
11 Dec 2006, 19:04
Eu n-am prea fost la filme proaste, actually n-am prea fost la film anu' . Singurul meu jeg e Codul lui Da Vinci , filmul care mi-a provocat cea mai crunta gastrita din viata mea :((
Alex Leo Serban
12 Dec 2006, 09:02
Nu ma lua cu criticii! Oh, te rog nu ma lua cu criticii de film ca-nnebunesc! Dintre filmele apreciate de critici 80% nu merita (da' bistarii fac tot sunetul), iar 20% sunt filme jumate-jumate... Intotdeauna am spus o chestiune: filmele bune nu iau premii. Eu, cand o sa ma apuc de filme (in curand, cat de curand), o sa ma iau cu mainile de par daca voi lua vreun premiu.
dk gindesti asha, speram sa nu faci niciodata vreun film. sau sa nu mai ai par
'filmele bune nu iau premii''... jeez! e cea mai mare timpenie pe care am auzit-o vreodata :w00t:
Eu unul n-o sa intru niciodata in gura lui ASL!!!! :w00t: Doar daca considera ca merita sa-si iroseasca cerneala pe un film de desen animat. Si nu ma refer la Norman McLaren sau Ryan Larkin.
Supastar
12 Dec 2006, 13:11
Doar daca considera ca merita sa-si iroseasca cerneala
pe tine nici cerneala nici alte lichide! ;)
StefanDo
12 Dec 2006, 14:00
Mie mi-au iesit mai multe filme naspa... Pana la urma 2006 e un an slabutz de tot... :( Nici nu m-am mai chinuit sa le pun in ordine, nu merita...
1.Distractie cu Dick si Jane/Fun with Dick and Jane
2.Viata ca un pariu/Two for the money
3.Instinct primar 2/Basic Instinct 2
4.Poseidon
5.Vise americane/American Dreamz
6.Ostatici sub acoperire/Chaos
7.Iubesc pe cine nu trebuie/She's the Man
8.Doamna din Apa/Lady in the Water
9.Zathura – O aventura spatiala/Zathura – A space adventure
10.Ultraviolet
11.Domino
12.Shopgirl
13.Trei frati de belea
14.John Tucker trebuie sa moara/John Tucker Must Die
15.Saw III
16.Lacrimi de iubire
17.Si totul era nimic
18.Happy-End
ah, ce fericire sa nu fi fost la niciunul din astea, si sa n-ai din ce face un top al filmele proaste... I'm so proud of myself
ah, ce fericire sa nu fi fost la niciunul din astea, si sa n-ai din ce face un top al filmele proaste... I'm so proud of myself
vezi ca pana pe 30 mai e timp si poate o sa te inghesui la Eragon- pe care n-o sa-l numim chiar "jegul anului", ci poate "dezamagirea/fasul anului"
Dominic
12 Dec 2006, 23:01
1.Crank - hai ca asta trebuie sa fie cel mai prost film facut vreodata!Parerea mea...cea mai mare tampenie... :sick:
2.Ultraviolet - pacat de Mila Jogovich...pacat, risipa de talent!
3.Aeox Flux - sa nu uitam totusi de el!
4.Borat - Nush ce sa zic...totusi nu l`as incadra, dar pare a fi un film cu buget redus
5.My Super Ex-Girlfriend - Uma...get a life
6.Fun With Dick and Jane - Where the F is Jim Carey?Umorul sau cunoscut de toti...
7.BloodRain - Nush...cred ca trebuia sa il pun pe locul 2!Cristana Locken..those tits are :sick: Se putea face ceva frumos din numele asta dar se pare ca regizorii nu s`au chinuit prea tare!LAIM!
8.Hard Candy - Tampenieeee...Insa, pentru un moment chiar am crezut ca l`a castrat pe om...dar pe acea copila as baga`o cu capul intr`o menghina si as strange`o tare de tot!
9.Thumbsucker - Keanu Reeves?Unde?I`au dat o porcarie de rol, dar ce nu face omul pentru bani?!Renunta si la demnitate...Un rol de pedofil prietenos...defapt asta e pleonasm!
10.Alien Autopsy - Oiiii, let`s drink 20 beers and make a movie...i`m so wasted i got an ideea...get a pencil a piece of paper...it goes like this...tampenie!
Risipa de timp si de bani filmele astea!
Alex Leo Serban
13 Dec 2006, 08:42
'v for vendetta' - considering the preceding buzz = the most mindless, off-putting & non-entertaining shit of this year! :sick:
vezi ca pana pe 30 mai e timp si poate o sa te inghesui la Eragon- pe care n-o sa-l numim chiar "jegul anului", ci poate "dezamagirea/fasul anului"
nu m-as "inghesui" la un film bun, daramite pentru Eragon... I don't rub shoulders with the masses, not even for Irons or Malkovich
Supastar
13 Dec 2006, 15:28
Un rol de pedofil prietenos...defapt asta e pleonasm!
sa inteleg k toti pedofilii pe care i-ai cunosc tu au fost prietenosi cu tine? :?
just as I though
http://entertainment.timesonline.co.uk/article/0,,14931-2501861,00.html
Alex Leo Serban
14 Dec 2006, 13:53
I don't rub shoulders with the masses, not even for Irons or Malkovich
that's my gal! 8)
tailgunner
14 Dec 2006, 15:59
the dragon mush is rotten, alas...o stea de la empire, oops...
notorious
14 Dec 2006, 17:01
kestia cu anul asta e ca nu prea mi-am mai miscat funduletul neformat la cinema pt orice film. dovada ca aceasta cura a functionat este si faptul ca mult mai multa lume pare sa ma placa. :lol:
superman returns
v for vendetta
the holiday (B.A.D. !)
the da vinci code
si ma mai gandesc...
rateuri importante: 'margo', 'si totul era nimic', 'pacala se intoarce'. :(
notorious
14 Dec 2006, 17:04
kestia cu anul asta e ca nu prea mi-am mai miscat funduletul neformat la cinema pt orice film. dovada ca aceasta cura a functionat este si faptul ca mult mai multa lume pare sa ma placa. :lol:
superman returns
v for vendetta
the holiday (B.A.D. !)
the da vinci code
si ma mai gandesc...
rateuri importante: 'margo', 'si totul era nimic', 'pacala se intoarce'. :(
Mala Portugal
14 Dec 2006, 18:49
nu prea mi-am mai miscat funduletul neformat la cinema
:huh: :? :shock: :shock:
Dominic
15 Dec 2006, 01:43
Supstar...sa inteleg k tatal tau nu a fost bun cu tine?
Nu inteleg de unde ai dedus u asa ceva dar ma rog...pe cinemagia totul este posibil...
Supastar
15 Dec 2006, 11:38
nu intelegeam si nu inteleg in continuare de unde stii tu k pedofil prietenos e pleonasm??
si s nu-mi zici k nu stiu de gluma pt k ar fi o gluma tampita!
Dominic
15 Dec 2006, 12:11
hai sa fim seriosi frate...pedofilii in general sunt prietenosi si asta o stiu cu totii...nu ca as fi cunoscut eu vreounul!Dar u ai fost ironic adresand acea intrebare...nu mai conteaza!Idea era ca un pedofil e prietenos...iar eu am spus "pedofil prietenos" ceea ce e pleonasm...sunt sigur ca stii ce inseamna "pleonasm" si de aceea sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa zic dar ironia a vb!Bafta!
StefanDo
15 Dec 2006, 12:48
Conform DEX, pedofilul este cel care sufera de pedofilie, iar pedofilia este atractia sexuala fata de copii. Prin urmare ideea de pedofil nu implica prietenie, amicitie, genialitate, frica de spatii deschise sau dorinte compulsive de a spala la nesfarsit un tricou. Asa ca "pedofil prietenos" nu este un pleonasm (adica "eroare de exprimare constand in folosirea alaturata a unor cuvinte, constructii, propozitii etc. cu acelasi inteles", conform aceluiasi DEX). Pleonasm este, de exemplu, "pret scump" sau "chirie scumpa" sau "costa scump" ;). Acestea fiind zise, nu credeti ca putem reveni on topic? :)
Dominic
15 Dec 2006, 14:42
Gee...nu stiam ca si pe net am nevoie de DEX!Oricum ideea de pedofil prietenos o stim cu totii..."Hai sa iti dau o bombonik","Hai sa iti arat nush ce"...se stie doar!Dar nu mai conteaza...Ideea era k m`a mirat Supastar k nu stie k un pedofil poate fi si prietenos sau cel putin asa a lasat impresia, ironizandu`ma(sau nu, dupa cum crede el)!Aceastea fiind spuse., si revenind la topic Keanu are un rol de pedofil in filmul asta!
"the sentinel"(nici nu mai tin minte cum s-a terminat)a,parca un shootout pe un heliport,mda :hmm:
Mission: Impossible III- penal filmul;si,ca sa inchei disensiunile provocate de sintagma"pedofil prietenos" afirm ca sigur este contradictio in adiecto (aka "contradictio in terminis") :D
Leonard
26 Dec 2006, 00:32
Tre sã fie 10? M-am cam ferit de jeguri anul ãsta. totuºi sunt cîteva la care am luat þeapã:
1. Hard Candy
2. Ryna
3. Walk the Line
4. Obaba
5. Calvaire
6. Pride & Prejudice
7. Legaturi bolnavicioase
8. Code 46
The Departed. Ce rost are sa faci un remake la un film din 2000? Singura vina a originalului e ca n-a fost promovat corespunzator. Pacat de Asia, acolo e talent real.
Luke_Dorian
11 Jan 2007, 19:33
basic instinct 2.joc foarte prost din partea lui Sharon Stone.prea plata ca actrita in filmul asta
herbert
11 Jan 2007, 22:04
The Departed. Ce rost are sa faci un remake la un film din 2000? Singura vina a originalului e ca n-a fost promovat corespunzator. Pacat de Asia, acolo e talent real.
valeu, maaare-i gradina!
The Departed - un film superb, nici pomeneala de jeg. poate ai vazut, totusi, alteva?
valeu, maaare-i gradina!
The Departed - un film superb, nici pomeneala de jeg. poate ai vazut, totusi, alteva?
da,"the departed" e un cacat,si semnez pentru asta.
herbert
11 Jan 2007, 23:54
ok, pofta buna!
herbert
11 Jan 2007, 23:56
da,"the departed" e un c****,si semnez pentru asta.
ok, pofta buna!
bellhop
12 Jan 2007, 12:47
that "13 Tzameti" the absolute jeg of the year la propriu si la figurat, jenant ca a ajuns in circuitul cinematografic..;
un alt rahat cu motz, "Flags of our fathers" de un oarecare fost actor de duzina ajuns asa-zis regizor de filme cu crampe..;
RinTinTin
12 Jan 2007, 13:53
Nu detaliez de ce si cum
- The Black Dahlia, almost made me puke
- V de la Vendetta: pentru scenariul EXTREM de prost al farts-ilor Wachowsky
- Apocalypto - pentru ca mel gibson suge FOARTE tare ca regizor
- Da Vinci Code, ca fiind aproape (si zic aproape, pentru ca nici macar atat nu e) o telenovela de mana a 3-a feat. Jizas, in esentza lui
Mai adaug, cred
;p
L-au vazut foarte multi dintre cunoscutii mei si mi-au spua ca e o prostie de film: Borat!
LADY IN THE WATER
LACRIMI DE IUBIRE
mai era un film cu Ralph Fiennes si Donald Sutherland, nu-i stiu titlul, dar era un film jenant, in orice caz.
L-au vazut foarte multi dintre cunoscutii mei si mi-au spua ca e o prostie de film: Borat!
shi tu te iei dupa pietenii tai .... mie daca nu mi se apre bun ... macare e ceva original.
La un moment dat o sa ma uit si eu la el, nu ma iau dupa parerile lor, numai ca nu ma grabesc sa-l vad :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.