PDA

View Full Version : Unde a disparut Cinemagia?

Cazeemeer
19 Nov 2006, 21:40
Asta era un forum interesant candva. Il urmaream, initial fara sa-mi fi facut cont, dupa care mi-am facut cont fara sa postez, dupa care am inceput sa si postez.
Acum ma uit la un forum pe care abia il recunosc. Si nu sunt singurul care simte ca ceva s-a pierdut. Cu riscul sa par melodramatic, forumul asta pare sa fie pe moarte. In loc de un spatiu de discutii inteligente despre cinematografie avem un spatiu pentru un surogat de discutii despre aproape nimic. Serios, ne consumam energiile enorm pe un personaj irelevant ca Mistah J. whoever he may be, si uitam sa discutam despre film, sau despre orice altceva. Poate ca el nu e capabil sa poarte discutii peste nivelul a ce se intampla in ultima perioada pe forum, dar noi suntem. Daca vrem sa-i dam o lectie, solutia nu sunt banarile succesive, ci discutiile despre orice altceva decat problema lui. Solutia e ca Cinemagia sa redevina un forum despre film, nu unul despre cei cativa troublemakeri care altundeva ar fi o problema minora, dar care aici au dat peste cap toata activitatea.
Altfel, putem sa renuntam total la Cinemagia si sa ne mutam pe forumul lui Bubu, unde o sa avem carne de tun pe saturate. Dar eu vreau mai mult de-atat.

Pitbull
19 Nov 2006, 21:48
Cazeemeer are perfectä dreptate.
Noi, cei care-am rämas si aici, pe lângä CineFan, ar trebui sä facem ceva.
Si sä-i mai däm în mä-sa de troublemakeri, cä nu rezolväm nimic coborându-ne la nivelul lor!