View Full Version : NEDREPTATE!
Cazeemeer
18 Nov 2006, 20:53
Woohoo! The circus is back in town!
StefanDo
18 Nov 2006, 21:43
Una din regulile de purtare pe forum este: "Fara clone!" Am primit cereri sa-ti bannez IP-ul, Alakazam/Mistah J, si am refuzat pe motivul ca inca nu ai facut nimic rau sub noul nume. Deci ai grija... Ideea e totusi ca noi sa purtam niste discutii constructive pe forum, de aici si rezerva mea de a-ti banna IP-ul. Ai grija si multa bafta...
Pitbull
18 Nov 2006, 22:32
OhmyfuckingGOODNESS!!! :shock:
Maniacal-compulsive behaviour. :huh:
Bubu reloaded with a vengeance. :((
films4all
19 Nov 2006, 11:15
OhmyfuckingGOODNESS!!! :shock:
Maniacal-compulsive behaviour. :huh:
Bubu reloaded with a vengeance. :((
Eu consider ca omul asta are ceva de zis...cu toata asa numita circaraie, un lucru demn de cinste si apreciere! Baiatul asta are curajul sa va infrunte pe voi cei puternici...acest lucru nu va aduce aminte de o poveste cu-n urias..o prastie..un baiat si mult curaj? Mie da!
Cazeemeer
19 Nov 2006, 11:28
o poveste cu...
Un urias...
O prastie...
Un baiat...
Si mult curaj
...This fall, the fight is on!
DAVID VS. GOLIATH - The Movie
In cinemas across Europe starting November 17th
Pitbull
19 Nov 2006, 11:53
Mie mi-aduce aminte mai degrabä de farmecul discret al isteriei.
Films4all, mami, tu erai bäiat cu bun simt. Ce e, ti-a trecut?
films4all
19 Nov 2006, 11:56
o poveste cu...
Un urias...
O prastie...
Un baiat...
Si mult curaj
...This fall, the fight is on!
DAVID VS. GOLIATH - The Movie
In cinemas across Europe starting November 17th
"Nici nu s-a-ntors bine, si iar îsi umflä pectoralii (pe care nu-i are).
Nu ne facem iluzii, nu va träi prea mult. Unii indivizi sunt asa de plini de ei însisi, încât pur si simplu nu se pot integra armonios într-o comunitate. " Pitbull
Acum...man..asta e atitudinea care trebuie sa dispara! Baietii astia ti-au zis de o mie de ori..si precum i-ai zis tu baiatului aluia cu care vorbeai despre scenariul tau scris la inceputul lui 2006..ca era o incercare nu stiu de-care...asa ti-au zis si ei citatul de mai sus...dar...pe bune motive de mult prea multe ori! Tu insa..te umflai in pene ...
Baga de seama...( si imi pare rau ca nu te-am urmarit indeaproape) cu o asa atitudine nu o sa ai prieteni pe cinemagia niciodata...( poti sa ma incluzi in afirmatia asta)
Le dau dreptate!
Vrei sa fii acceptat?
Poarta-te ca atare!
Imi spuneai tu mie ca nu mai esti copil...CU O ASEMEN ATITUDINE...AI DEMONSTRAT EXACT CONTRARUL SPUSELOR TALE!
Man...nu are nimeni nimic cu tine..si nu e vorba doar de Cinemagia... sunt sigur ca asa esti si-n viata de zi cu zi! Asa esti tu... nu are sa te accepte asa nimeni! Intrebare : Cati prieteni ai adevarati?
Parerea mea despre tine...e total schimbata!
Cazeemeer
19 Nov 2006, 12:11
Films4all, cu cine vorbesti?
films4all
19 Nov 2006, 12:14
Films4all, cu cine vorbesti?
Cu Mistash..ala..sau cum ii zice..bubu...ori alalkazam..ala!
films4all
19 Nov 2006, 12:31
Deoarece obisnuiesc sa selectez intotdeauna in profilul personal optiunea "urmareste subiectele la care ai postat un mesaj", iata ce am gasit pe mail:
Buna alakazam,
Primiti acest mesaj deoarece urmariti subiectul "FORUM DE TOT CACATU"
pentru raspunsuri la CineMagia Forum. Acest subiect a primit cel putin
un raspuns de la ultima dumneavoastra vizita. Puteti sa vizualizati
raspunsurile urmând legatura de mai jos. Nu va vom mai anunta de raspunsuri
noi pâna nu vizitati subiectul.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=158309#158309
Daca nu mai doriti sa urmariti acest subiect, puteti sa folositi
legatura "Opreste urmarirea acestui subiect" care poate fi gasita in josul
paginii sau folositi urmatoarea legatura:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=11518&unwatch=topic
--
Forum Cinemagia
Acel topic (care continea niste expresii foarte vulgare si care in prezent nu mai exista, fiind sters din nu-stiu-ce motive) nu a fost deschis de mine, si cu toate acestea continea numele "alakazam" in rubrica "autor"... Nu vreau sa suspectez pe nimeni in particular (lucru care consider ca demonstreaza foarte nuantata maturitate din partea mea, avand in vedere ca, cu cateva minute inainte de a aparea acel topic, avusesem o discutie in contradictoriu la "cafenea" cu un mod / admin)...
Cat despre films4all... Ma tem ca nu prea am priceput nimic din postarea ta... Dar cel mai rau m-a derutat faza cu "umflatul muschilor"... Ma rog, amice... Te inteleg... As fi chiar nesimtit sa iti cer a te pune rau cu colegii tai administratori pentru un necunoscut... Ok... No hard feelings... Succes in continuare cu postul de la conducere...
Promit sa incerc a posta cat se poate de rar (daca nu deloc) pe forumul vostru de profesionisti... :D
Profesionisti...profesionisti dar avem si noi niscai cap'sor..si neuroni...pe care nu-i vad la tine sincer!
Nu am nimic cu tine..sau cu faptul ca ei imi sunt colegi ( sunt dat dracului si nu ma cunosti) ..dar am cu atitudinea ta! Cu toate astea... sper sa-ti vina mintea la cap!
Cazeemeer
19 Nov 2006, 13:58
N-o sa-ti vina sa crezi, dar am prieteni buni (chiar si pe CineMagia)... Doar ca nu au functii de conducere ale forumului... In plus, eu stiu vreo doua forum-uri (cu useri cu tot) pe care le am sub administratie care nu doar ca ma accepta, ci ma plac, se gudura pe langa mine...
It can't get more pathetic than this.
Dar, de dragul discutiei, spune-ne si noua forumurile alea unde userii (cei care nu sunt clone ale tale) te aduleaza intr-atat. Chiar vreau sa vad care e profilul oamenilor care te pot suporta.
Pitbull
19 Nov 2006, 14:14
Acel topic (care continea niste expresii foarte vulgare si care in prezent nu mai exista, fiind sters din nu-stiu-ce motive)
Nu vreau sa suspectez pe nimeni in particular (lucru care consider ca demonstreaza foarte nuantata maturitate din partea mea, ...)
1 + 1 = 0
Pitbull
19 Nov 2006, 14:21
http://z10.invisionfree.com/zoetrope/index.php
Forumu' lu' BUBU!!! :w00t:
BINGO!!! :D :D :D
S-A RAMOLIT TOT-ALIMENTE! :lol:
Apropo de ce te interesa pe tine, Cazeemeer - pe forumu' lu' Bubu:
Our members have made a total of 273 posts
We have 17 registered members
The newest member is Maxim
Most users ever online was 8 on Oct 16 2006, 05:12 PM
Apropo, meritä sä arunci o privire: e un forum cu mai multe sectiuni decât useri! Nici nu-i de mirare cä bietul si-a fäcut clone - altfel nu-i ieseau nici mäcar ästia 17!
Normal cä n-a fost "Bubu" - a fost (si este) fätätorele lu' Bubu, nea V.C. (nu Tudor; da' pe-aproape).
Pitbull
19 Nov 2006, 14:29
Forum-ul lui Bubu, unde eu sunt moderator, iar Bubu este admin... Daca eu as fi fost Bubu, nu credeti ca as fi fost admin?
Nah - schizofrenia are logica ei absconsä si foarte greu de descifrat; mai ales când e paranoidä.
Lasä, Bubuloi dragä, lasä - nu NUUU esti paranoic, puiule, NUUU esti paranoic (da' asta nu-nseamnä cä aici nu e o conspiratie care vrea sä te distrugä! 8) )
Pitbull
19 Nov 2006, 14:31
Chiar vreau sa vad care e profilul oamenilor care te pot suporta.
Deci, am lämurit-o si pe-asta.
CLONELE lui! :lol:
Greu era sä te prinzi! ;)
Cazeemeer
19 Nov 2006, 14:59
Apropo, meritä sä arunci o privire: e un forum cu mai multe sectiuni decât useri! Nici nu-i de mirare cä bietul si-a fäcut clone - altfel nu-i ieseau nici mäcar ästia 17!
Am aruncat mai demult o privire si am fost impresionat de profunzimea topicurilor - eternul "film comercial vs film de arta" si "V-ati filmat vreodata actul sexual?" (raspunsul lui Mistah J: "Poate ca unii dintre noi nu au facut sex"). De asemenea, se pare ca isi face simtita prezenta (asexuata) si pe alte forumuri romanesti. Si peste tot e la fel de dispretuit. Un adevarat Mistah Popularity, din cate se pare.
Supastar
19 Nov 2006, 15:39
"V-ati filmat vreodata actul sexual?" (raspunsul lui Mistah J: "Poate ca unii dintre noi nu au facut sex").
:lol:
intrebarea era binevenita si se putea raspunde foarte bine cu "nu." indiferent de virginitate/nevirginitate.
dar evident tu ai o fixa!
i just hate to break it to you, dar finding neverland nu este un film despre asexualitate!
weirdo! :sick:
later-edit: LOL!!! am intrat si eu pe zoetrope si avatarul lui mistah J e o imagine in care apar litere negre care formeaza: "BUBU IS MY BEST FRIEND" :w00t:
Pitbull
19 Nov 2006, 16:10
Pe noi, ca profani, ne poate fascina, dar sunt convins cä pentru un psihiatru specimenul e de-a dreptul banal.
Observati ce mult se ia el pe sine în serios? "Incä mai astept..." - cäcaturile alea "cu liniute", de parcä o sä-si piardä cineva vremea sä i le însire vreodatä.
E interesant si cä în 1999, când se chinuia sä-i facä respiratie artificialä bufnitoiului, se simtea clar cä adora biata jivinä de parc-ar fi fost Puck sau Falstaff sau alt bufon shakespeareian... Si totodatä, se simteau germenii unei autoidentificäri cu personajul... Acum, prin folosirea nick-ului Bubu, s-au contopit si mai strâns (în mintea lui) - ceea ce duce si la o autoadulare a lui însusi (marele V.C., intelectualul, mintea luminatä, lucidul, atitudinea - vezi aberatiile obsesive cu "comercial vs artä", etc.)
Stiti ce presupun eu...?
Cred cä el NU MAI STIE cä nu e Bubu!
S-ar putea ca sciziunea sä fi fost atât de profundä, încât acum chiar sä creadä sincer cä Bubu a fost userul altcuiva...
Nu m-as mira ca, în curând, sä se creadä trei persoane diferite: Bubu, Alakazam si Mistah J.
* * *
Stefane, pe mine mä amuzä - da' oare chiar era cazul sä facem din CineMagia Socola, sau Nr. 9? Dä-o-n ceara mä-sii, mai vine si lume sträinä pe-aici...
Pitbull
19 Nov 2006, 16:21
Lasa-ma sa pricep... acum ma crezi si "Ovidiu Bufnila"...? :o
Interesantä idee! Totusi, nu: i-am cunoscut în realitate pe amândoi (pe O.B. în 1986-1990, pe V.C. în 1999). Nu se pupä (decât dac-ar fi gay; de Bufnilä nu stiu, da' Vali-i straight).
Deci, cu regretul de rigoare, nu.
Si nici I.M.M. nu esti.
Nici TAMARAINSA.
Nici Peter Jackson.
Deci, sorry. Rämânem pe paradigma Bubu->Alakazam->Mistah J.
Supastar
19 Nov 2006, 16:24
Si nici I.M.M. nu esti.
Nici TAMARAINSA.
Nici Peter Jackson.
Deci, sorry. Rämânem pe paradigma Bubu->Alakazam->Mistah J.
te rog nu o baga pe imm in aceeasi gramada cu acesti indivizi dubiosi dpdv psihic. dc nu, ii spun eu la imm si oricat e ea de scumpica n-o s t mai plimbe niciodata cu masinuta ei! :P
Pitbull
19 Nov 2006, 16:36
Iertäciune, iertäciune... :oops:
(Apropo, vedeti cä vi se pregäteste o surprizä... ;) Fiti pe fazä!)
Cazeemeer
19 Nov 2006, 16:52
later-edit: LOL!!! am intrat si eu pe zoetrope si avatarul lui mistah J e o imagine in care apar litere negre care formeaza: "BUBU IS MY BEST FRIEND"
Chestia trista nu e ca are identitati multiple, ci ca e propriul sau prieten cel mai bun.
goldfinger
19 Nov 2006, 19:37
sariti in apararea lui alakazam moderatorul stalinist nu intelege dreptul la libera exprimare. iar pe pitbull oricum nu il duce capul
this is so unfuckingbelievable. i mean, how low can you get?
edit: my bad, e doar peterjackson/jacksparrow
goldfinger
19 Nov 2006, 19:55
sariti oameni buni .stefando cenzureaza pe inteligentul alakazam si lasa idioti gen pitbull si jeleu
goldfinger
19 Nov 2006, 19:57
stefando iar m-a amenintat pe pm cu cenzura. alakazam e destept in timp ce stupidul pitbull e mentinut
goldfinger
19 Nov 2006, 19:59
jeleu face parte din conspiratie. sariti oameni buni. stefan do cenzureaza huooooooo
StefanDo
19 Nov 2006, 20:13
Precizez ca vioiul Goldfinger a fost bannat dupa un avertisment. S-a reinregistrat cu Goldfingers si a reinceput sa lanseze mesaje pro alakazam pe mai multe din topicurile forumului (pe cele mai multe total off topic). Prin urmare a primit un bann pe IP. Ce a ramas pe forum e doar un sfert din posturile sale, ramase spre exemplu si posteritate... :(
StefanDo
19 Nov 2006, 20:44
Dragule, ca Goldfinger(s) esti tu sau nu si ai cinci conexiuni la net nu ma intereseaza. Asa cum nu ma intereseaza nici daca esti bubu, fifi, lulu sau pipi. Si maine o sa vina un regulament nou. Bafta!
films4all
19 Nov 2006, 21:02
:hmm: Intr-o zi Mistah J are sa fie moderator pe acest forum! :sleep:
:o
Supastar
19 Nov 2006, 21:07
:hmm: Intr-o zi Mistah J are sa fie moderator pe acest forum! :sleep:
:o
tu nici nu faceai chiar asa urat si uite unde ai ajuns! :P
Gigi Gorgonzola
19 Nov 2006, 21:10
Can anyone kick Mistah J's ass forgood out of this forum? It is annoying to see him everywhere.
I used to read here with a lot of pleasure but now it's done with the fun.
Mods..... how about this? Do you let him annoy everyone here?
It seems that this Bubu guy came here to mess with everyone. It is a sick and maniacal behaviour and it won't get any better, believe me.
So please Mr Admin, do something about it and don't let him destroy everyones pleasure here.
gigi
Pitbull
19 Nov 2006, 21:27
Don't worry, Gigi. StefanDo promised a new set of rules, for tomorrow. I hope they will also include the specific messes created by Bubulike specimens, as:
- uselessly reactivating old and dead topics, with some ridiculos excuses of messages like: "me too" or "look at this! :w00t: ", etc., to mess the set of topics of actual interest...
- uselessly posting in all the sections, with similar comments (or others, awkwardly trying to mime "intelligent messages"), just to see one's one name spread all over the forum.
(As our good Herbert here used to say: "I come late by night, and see that Bubu posted again in all the sections. I thank him in my thoughts, and close...").
Gigi Gorgonzola
19 Nov 2006, 21:43
Hey there you are again...... didn't you understand that you are annoying the people here?
Shall I ask someone to translate my messages?
Pitbull
19 Nov 2006, 21:45
Lasä, puiule, lasä, nu-i nimic c-ai uitat de perioada Bubu...
Suntem noi aici, si tinem minte... Si-ti amintim si tie...
Oricum, nu prea conteazä... Bub, neBub, tot aia esti... Asa, o chestie pe forum... toleratä doar cât avem chef de distractii perverse... adicä, doar un timp... SCURT!
Gigi Gorgonzola
19 Nov 2006, 21:59
Yes sir, it's ok to place the PM's in public, but in that case we can directly have our conversation here, that is less complicated.
Do you agree?
Pitbull
19 Nov 2006, 22:10
I think we can judge with our own brains, thank you very much.
StefanDo, please, include in the new set of rules also the following one:
- It's forbidden to make public a private message, no matter how harmless or offending, without the sender's personal permission. Breaking this rule will be punished by the usual system: warning, temporary ban, permanent ban, etc...
(In case of very offending private messages, they can be reported and quoted to the mods/admins, and then, perhaps, made public only with their agreement.)
Gigi Gorgonzola
19 Nov 2006, 22:12
@ Mistah J
Are you sure? I gathered a lot of reasons why they banned you and if you can solve these matters I am sure they won't have any objections why you could not stay and be a worthy member here in this nice and interesting forum. In that case I would read your messages with the same pleasure as I read those from others.
Deal? Or do you want to know the reasons, just let me know, and also if you rather prefere to get them in a PM.
Gigi Gorgonzola
19 Nov 2006, 22:26
@ Mistah J
It seems that you are banned because you had a very irritating behaviour, including:
- attacking people for no reason (Pitbull, Raptor, Ambra Blu, Nightwane, Gloria), either directly and in an insulting way, either with snide remarks, seeming positive, but in fact bad jokes...
- reactivating old and dead topics, with useless short messages...
- continuing on and on with the same irritating remarks, even when everybody told you enough is enough...
- making cheeky observations about the administrators, because they didn't jump to make you directly a member of the Scripts Workshop...
Now, in the messages I got from you, you proved that your behaviour can be polite and understanding. For that, I try to understand you.
I am sure that the mods/admins here as well as all members can do the same for you, if you show them that Mistah J or any of the other nicks you use, are able to join in a forum without all this nonsense behaviour which isn't giving any support to anyone.
Would you?
Could you?
Good luck Mistah J
StefanDo
19 Nov 2006, 22:40
Now, in the messages I got from you, you proved that your behaviour can be polite and understanding. For that, I try to understand you. I am sure that the mods/admins here as well as all members can do the same for you, if you show them that Mistah J or any of the other nicks you use, are able to join in a forum without all this nonsense behaviour which isn't giving any support to anyone.
Cred ca am dat dovada de destula intelegere in ceea ce-l priveste pe Mistah J. Nu l-am bannat cand a devenit clar ca este Alakazam "renascut" si nici cand am primit reclamatii impotriva lui, exact pe motivul ca ar putea participa intr-un mod constructiv la discutiile de pe forum. Dar se pare ca, indiferent de numele cu care alege sa se afiseze, Alakazam/Mistah J nu prea este un om cu care te poti intelege.
Sugestia mea este ca aceasta discutie sa fie lasata balta. Este un consum de timp, nervi si energie fara rezultat pozitiv pentru niciunul din cei de pe forum. Si o rugaminte pentru Mistah J: ia o pauza, intra maine sau poimaine si poate o luam de la capat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.