PDA

View Full Version : Nedreptate!

films4all
18 Nov 2006, 18:03
Azi a fost bannat alakazam fara nici un motiv! Am o rugaminte: cei care au facut asta sa-si motiveze decizia!
Multumesc!
"Eu nu am facut decat sa vorbesc cu Raptor si sa il contrazic (in mod normal, deci repet, nu l-am jignit) pe tema unor filme... LA CAFENEA, UNDE OFF-TOPIC-URILE SUNT ACCEPTATE..."
:hmm:

Pitbull
18 Nov 2006, 18:23
Nu azi. Ieri.
Era obraznic, mârlan, toxic. Mai avea si obiceiul de a ataca oamenii degeaba (pe mine, pe Ambra Blu, pe Nightwane, pe Gloria, pe Raptor, etc., etc.). Si de a dezgropa färä rost, cu mesaje nesärate, topicuri vechi, care se räciserä si nu mai interesau pe nimeni - cum obisnuiau sä facä, sfidätor, Blue, Bubu si, la început, Peter Jackson.
In ultima vreme, îsi exprima nemultumirile fatä de administrarea forumului într-un stil vulgar si obscen. Evident, majoritatea acelor mesaje au fost sterse - altfel, s-ar mai vedea si acum.
(Am läsat, ca sä vadä StefanDo si Gloria, mesajul din topicul de mai jos: "cu picioarele pe scaun"; vorbeste de la sine.)
Era un sociopat, nu accepta autoritatea, he couldn't take no for an answer. Crease probleme SIMILARE si în forumul cinefan - sub numele de "Mistah_J", si fusese bannat si de-acolo.
Este FOARTE POSIBIL sä fi fost clona lui Bubu; suspect de multe asemänäri! (Iar chestia cu IP-ul e o joacä de copii; aia cu prezenta ca "Mistah_J" pe forumul lui Bubu, idem: praf în ochi.)
Cätätorie sprâncenatä îi dorim - sau, cum spunea Adrian Päunescu: "Succes în viatä si peste hotare!"

films4all
18 Nov 2006, 18:30
Nu azi. Ieri.
Era obraznic, mârlan, toxic. Mai avea si obiceiul de a ataca oamenii degeaba (pe mine, pe Ambra Blu, pe Nightwane, pe Gloria, pe Raptor, etc., etc.). Si de a dezgropa färä rost, cu mesaje nesärate, topicuri vechi, care se räciserä si nu mai interesau pe nimeni - cum obisnuiau sä facä, sfidätor, Blue, Bubu si, la început, Peter Jackson.
In ultima vreme, îsi exprima nemultumirile fatä de administrarea forumului într-un stil vulgar si obscen. Evident, majoritatea acelor mesaje au fost sterse - altfel, s-ar mai vedea si acum.
Era un sociopat, nu accepta autoritatea, he couldn't take no for an answer. Crease probleme SIMILARE si în forumul cinefan - sub numele de "Mistah_J", si fusese bannat si de-acolo.
Cätätorie sprâncenatä îi dorim - sau, cum spunea Adrian Päunescu: "Succes în viatä si peste hotare!"
Bun..dc s-au sters..daca acestea contituiau in mare parte motivul pentru care l-ati banat?
Oameni buni...daca un om are ceva de zis... nu-l omorati...ca sa taca! lui tre sa i se arate ca gresesti! I-a zis cineva ca greseste?

Pitbull
18 Nov 2006, 18:31
Da, StefanDo. Nu i-a päsat.
(La fel cum s-a întâmplat si pe CineFan.)
Uite, tocmai s-a întors, cu clona "Mistah J".
Se crede un "die hard". :P

films4all
18 Nov 2006, 18:35
Da, StefanDo. Nu i-a päsat.
(La fel cum s-a întâmplat si pe CineFan.)
Uite, tocmai s-a întors, cu clona "Mistah J".
Se crede un "die hard". :P
Man, daca i s-a facut nedreptate...e normal sa revina..pt ca vrea dreptate...dc ati sters tot ce era rau adus celorlalti din partea lui?

StefanDo
18 Nov 2006, 18:40
Frate, cand vad posturi pline de tampenii ca ale lui Alakazam nu ma mai gandesc la nedreptati si chestii de-astea: STERG! Si cand sterg ma gandesc in primul rand la ceilalti care intra pe forum si care trebuie sa citeasca elucubratiile unuia sau altuia. Si voi sterge toate posturile si voi banna toti userii care bat campii sau nu stiu sa se poarte.

Iar tu, films4all, nu te erija in aparatorul lui Alakazam, pentru ca n-ai pe cine apara. Omul o merita si a patzit-o. Si acum e clar ce metode subversive foloseste: ti-a trimis tie mesaj ("vai, am fost nedreptatit!") tocmai pentru a provoca discutii. Sper ca am fost suficient de clar. Sincer, eu nu cred ca aceasta discutie tb. sa mai continue. O seara buna!