PDA

View Full Version : filme pe care nu le-ati vazut pana la capat...

silver_boy
04 Nov 2006, 06:38
Magda Mihailescu pomenea undeva despre acele filme care devin un supliciu. Filmele pe care ai inceput sa le vezi si a caror poveste nu-ti mai spune nimic. Filmele in care, ca intr-o poveste de dragoste, "nu te mai regasesti" si pe care , tot ca intr-o poveste de dragoste, le abandonezi subit de indata ce consideri ca ai fost "inselat".
Sa parasesti templul iluziilor ( cinematograful) pentru a te intoarce la o realitate searbada de care - se presupune, esti satul - proclama un act de vointa pe care numai o mare dezamagire e in stare sa ti-o procure.
Despre acele filme "care ne mint asteptarile" si pe care le-am parasit, voiu a vorbi -:)

Pay it Forward - deseori imi plac filmele-astea lesinate, romantioase, cu iz etic, "americanesti" in care descoperi brusc natura iremediabil altruista a omului. Ea, fireste, se afla intotdeauna camuflata intr-o zona obscura a fiecaruia din noi dar are vesnic nevoie de un erou care sa o aduca la lumina din tenebrele ei...
But...nu stiu de ce ...pe la jumatatea filmului, Helen Hunt (Arlene McKinney) mi s-a parut deodata teribil de falsa in rolul ei de mama alcoolica, cu trecut promiscuu, incapabila sa comunice cu fisu si tot bullshit-ul ala ...Un fiu suferind de o maturitate gretoasa, un kevin spacey ( prefesorul ars) trudindu-se sa fie verosimil...
Probabil ca asa cum un roman idiot ( sau un poem asijderea )pot fi salvate de o singura pagina (sau de un singur vers) exista si filme care se pot salva, in extremis, - cu o singura secventa...
dar, uneori, pur si simplu...nu mai ai rabdare

Dea_Tofog
04 Nov 2006, 07:42
Acum imi vin in minte Darte Movie, Click si U, Me and Dupree...

piranha
13 Nov 2006, 22:55
N-am vazut niciodata de la un capat la celalalt filmul Papillon. Mereu l-am vazut in fragmente pe care le-am lipit/carpit in minte.

silver_boy
14 Nov 2006, 01:00
Papillon ..k tot veni vorba...e unul dintre acele putine filme (fericite) in care-am regasit, fara efort, personajele si atmosfera cartii

Cinemania
16 Nov 2006, 22:34
Papillon ..k tot veni vorba...e unul dintre acele putine filme (fericite) in care-am regasit, fara efort, personajele si atmosfera cartii

da l-ai vazut pana la capat, nu? :P

silver_boy
16 Nov 2006, 23:26
lol
...p'ãsta da, l-am "ucis" -cum spunea Picasso despre fiecare lucru dus pînã la capãt.

zarathustra
07 Dec 2006, 15:45
"Baraka" - Imagini si sunete din lume

amaizing :w00t:

Cinemania
08 Dec 2006, 15:57
crank...e ca un copil de 16 ani care se caca pe el la fiecare partz

Dominic
16 Dec 2006, 21:40
Asa e Crank sucks hard!
Nu imi aduc aminte exact dar au fost multe filme care nu le`am vazut pana la capat, in special din cauza k mi se pareau plictisitoare sau absolut proaste("jeguri")!Imi aduc aminte de Soul Plane...nu am putut sa`l vad pana la capat...putin la inceput atat si deja ma plictisisem!

retrimer
21 Dec 2006, 12:32
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

la asta am stat pana la sfarsit pentru ca am promis ca raman pana la sfarsit.teribil. mi-a curs din urechi si din ochi sange si mi-am blestemat acele minute in care cu greu am rezistat.

Clara De PointduLac
22 Jan 2007, 13:41
Miami Vice - Colin Farell pe post de Don Johnson...mdea mai lasa-ma!

Luke_Dorian
23 Jan 2007, 11:12
ce coincidenta.nici eu nu am vazut miami vice pana la capat.

aayana
23 Jan 2007, 12:23
Pulp Fiction :| Don't judge me, nu ma omor dupa genul ala de filme, that's all!

daphne
06 Feb 2007, 18:46
you got serve...desi imi plac filmele d gen step up, honey..dirty dancing, asta chiar m-a plict...

Pitbull
06 Feb 2007, 19:00
asta chiar m-a plict...
...isit? :?

Carmine Galante
06 Feb 2007, 20:00
Recent The departed, imposibil sa-l duc la capat si Moartea lu' lazarescu care m-a chinuit cateva ore. M-a obosit fizic.

aayana
15 Feb 2007, 23:43
"Copilaria lui Ivan" - a lui Tarkovsky, asta dupa ce le-am vazut pe celelalte. La asta pur si simplu nu am avut rabdare! (poate si din cauza ca imi era somn :P

angel_4u
25 Aug 2007, 16:59
hmm...taxi driver. dar nici nu-mi doresc sa-l termin :D

lucky
12 Sep 2007, 13:16
just a kiss :| n`am inteles nimic dupa vreo 10-15 minute asa ca am lasat`o balta.Si One Missed Call ...nu prea ma dau in vant dupa horror`uri,dar parca ii lipsea ceva.Sarea si piperul poate :D

seven7seven
12 Sep 2007, 13:33
Fear and loathing in LV. Guilty.. :?

Sorry mr. Gilligam, asta n-a mai mers.. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut, poate o il revad odata.. Nu m-a prins in dispozitia necesara.

razvan-gabriel
12 Sep 2007, 18:45
Singurele 2 filme la care am iesit din sala:

Absolute Power- dupa vreo 45 min
The Mexican- dupa vreo 30 min

dubthatsheet
04 Jan 2009, 05:19
unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

bre
04 Jan 2009, 09:06
"Copilaria lui Ivan" - a lui Tarkovsky, asta dupa ce le-am vazut pe celelalte. La asta pur si simplu nu am avut rabdare! (poate si din cauza ca imi era somn :P

si mie mi s-a intamplat, cu zerkalo, pur si simplu nu eram in starea AIA, simteam ca tre sa-l las deoparte la momentul respectiv. aaa...la fel cu dreams a lui kurosawa.
dar aici nu cred ca e vorba de filme pe care nu le-am vazut pana la capat pt ca sunt insuportabile, pur si simplu nu aveam putearea sa le interiorizez, sa le inteleg (pe cat posibil). daca pt o comediora sau un romance nu-ti tb cine stie ce pregatire interioara, cred ca pt un tarkovsky e absolut necesara.

Cinemania
04 Jan 2009, 13:13
unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

Pauline Kael
04 Jan 2009, 16:08
Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

buticut
04 Jan 2009, 17:02
Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:

Cinemania
04 Jan 2009, 19:31

tre sa mentionez ca la a doua vizionare parca mi-a placut cat de cat...insa m-a lasat destul de rece in continuare

la ce sa fie misto Jason? la corp?

buticut
04 Jan 2009, 19:37
Jason are asa un aer de coolness :D

dubthatsheet
05 Jan 2009, 05:52

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

e printre cele mai proaste pt ca se vrea o ecranizare pe bune a cartii.si a iesit o 'dificultate" cu pretentii.ma rog nu prea pot sa fiu obiectiva cu filmul asta --m-a scos din minti.poate pt ca am citit cartea cu mult inainte.la mine nu merge asta deloc.si cu scenariile la fel.daca le citesc si vad filmul dupa s-a terminat.devin radicala..tai tot :lol: dar poate ai dreptate n=o fi al mai prost.

ps-chiar am o problema cu filmul asta.

miercuri
05 Jan 2009, 22:20
Palindromes, Napoelon Dynamite si Boogie is cateva filme la care nu stiu prin ce minune am reusit sa ma uit pana la capat, regret pana azi timpul pierdut si neuronii macinati.

Pauline Kael
05 Jan 2009, 22:44

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:
L-am vazut,mersi.Misto,ma bucur ca au pastrat aceleasi personaje,aceleasi chestii in general( cu pericole si sex salbatic,cu Amy Smart(de ce Smart ,nu stim)..Sper sa nu fie abureala.
Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

freackboy
05 Jan 2009, 23:00
'Supravietuitorul' chiar nu am putut sa-l vad pana la capat . ( incredibil de banal si de plicticos ) :sick:

Cinemania
06 Jan 2009, 07:30
Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

cea mai misto caracterizare facuta lui Jason pana acum :D
si sunt de acord cu tine...sa nu crezi ca nu-mi place Jason...insa il prefer in filme gen Snatch

Pauline Kael
06 Jan 2009, 18:56
A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

Cinemania
06 Jan 2009, 19:05
A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

You can call me Susan if it makes you happy :D

sa te uiti neaparat la Snatch...tre' sa-ti placa..btw...citatul de mai sus e din Snatch.

Disciple
06 Jan 2009, 19:07
Snatch impleteste si actiunea si umorul tipic englezesc plus niste personaje creionate tare misto.Deci uita-te la el!

Pauline Kael
06 Jan 2009, 19:09
Acum ma duc si ma uit.Voiam sa ma uit la "Vera Drake" pe Cinestar dar cred ca il mai dau aia de 30 de ori.
Zic pe urma ce e cu Snatch..Thx for homework.
Aa,Susan.

bre
07 Jan 2009, 08:10
ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:

Pauline Kael
07 Jan 2009, 17:27
ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:
Ai uitat sa zici ca e mai misto Cinemania ca Brad si aproape la fel de misto ca Jason :lol: Si de ce ti-a placut Snatch?

Cinemania
07 Jan 2009, 19:37
sper ca ai fost ironica :D

Floydman
08 Jan 2009, 21:12
"Hero"

Danutzzaro
30 Jan 2009, 20:59
1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

2...Am renuntat dupa 15 minute la "You Don't Mess with the Zohan" ...

Twinsen
30 Jan 2009, 21:21
Aproximativ 70% dintre filmele pe care le incep, nu le termin, desi sunt selectate prealabil destul de atent. Cam unul singur din 20-30 vazute ia o nota peste 7.

Ii invidiez sincer pe cei care dau note de zece frecvent. :)

Pitbull
30 Jan 2009, 21:28
1...Am iesit din sala inainte de final la Regele Elefant (The Elephant King)... :?

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Danutzzaro
30 Jan 2009, 21:43

Douä plictiseli inutile. Te înteleg perfect.
Totusi, numai un spectator oarecare are dreptul moral de a iesi din salä când i se näzare. Un cinefil stä întotdeauna pânä la sfârsit - în afara unor cazuri exceptionale, iar acestora le dedicat topicul de fatä.

Inca sunt mic copil in domeniu, si poate de-asta ma opresc inainte de final; poate ar trebui sa cercetez mai mult.
In rest... vreau sa cred ca obisnuiesc sa pastrez timpul pentru lucrurile care imi plac :D
Si topicul de fata suna destul de... :?

:oops: :oops: :oops:

Pitbull
30 Jan 2009, 21:46
Nu-ti face griji, mic copil - ai venit unde trebuia.
Te-ajutam noi sa cresti mare cinefil! :)

Danutzzaro
30 Jan 2009, 21:53
Merci :D

Cinemania
31 Jan 2009, 02:05
"Hero"

care Hero? al lui Yimou Zhang?

Leonard
01 Feb 2009, 13:31
nu ºtiam cã cinefil = masochist.
sunt unele filme în locul cãrora mai bine te uiþi pe aceeaºi duratã la un ecran gol. afli mai multe...

miercuri
01 Feb 2009, 15:02
Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film. In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu. Poti sa ai asteptari mari sau mici, care se pot confirma sau nu.

Leonard
01 Feb 2009, 15:10
noroc cã nu sunt cinefil

Cinemania
01 Feb 2009, 15:21
Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film

gresit...iti place sau nu...cum adica sa nu se lase prea des surprins (neplacut) de un film? adica asa din cand in cand se poate lasa suprins (neplacut)? si de ce sa nu se lase surprins? cinefilul e un cineamator, sa nu il incurcam cu cronicarul de film...cinefilul este pasionat de film, iubeste filmul, or iubirea asta e al naibii de subiectiva :)

In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu.

in general...deci nu se aplica mereu...insa la fel de bine poti sa nu ai nici o asteptare declarata inainte de a viziona filmul, sau iti poti crea astepari pe parcursul filmului in functie de cate usor sau greu il poti digera[/i]

miercuri
04 Feb 2009, 13:45
Eu foarte rar ma uit la un film fara sa ma documentez un pic inainte, eventual se mai intampla sa nimeresc pe la tv filme ok, asa pe neasteptate. Acuma de exemplu, incerc sa-mi fac timp sa ma uit la Benjamin Button, desi stiu ca o sa stramb din nas si stiu ca are 2 ore jumate. De-aia l-am si tot amanat, pana o sa am dispozitia necesara sa-l vad dintr-o bucata.

titip
04 Feb 2009, 18:24
Am incercat sa-mi inbogatesc vaga cultura cinematografica (si) cu Kill Bill. Am vrut sa descopar ce are asa extraordinar filmul asta de e asa de tirat. Dupa ce am trecut peste agasantul feminism american din film, dupa ce am iertat coregrafia demna de trupa Casian, atunci cand mafia japoneza se desfasura (vai!) pentru o lupta cu katane, dupa ce am avut cateva exclamatii involuntare de "pffff!", atunci cand a inceput sa se bata, gagica buna asiatica cu gagica blonda, cu sabiile, si gagica asiatica a taiat-o pe spate pe cea blonda de incepuse sa-i galgaie sangele si a cazut cu spatele pe zapada, si a inceput sa sa bata iar cu gagica asiatica, iar zapada pe care zacuze mai devrene era imaculata, lucrul asta a insemnat pentru mine Stop Joc. Oricum am asteptat cam mult.

marcusARCUS
04 Feb 2009, 19:11
Rush Hour

Pashpix
12 Feb 2009, 09:51
PASSION OF THE CHRIST si APOCALYPTO...Regizorul Mel Gibson sucks!

titip
12 Feb 2009, 11:36
Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

Cinemania
13 Feb 2009, 22:07
Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

bullshit

Pauline Kael
14 Feb 2009, 12:24
Mel Gibson e f tare,chiar o sa ma uit dupa-amiaza asta la "Apocalypto",e un vizionar si un curajos...Si ca actor era super.Si" Kill Bill "e distractie tarantineasca.

Radu1711
04 Apr 2010, 00:43
sunt cateva din ele care m-au plictisit si nu am resuit sa rezist pana la capat, unul din ele X-Files:)

alextreme93
04 Apr 2010, 07:52
2012 - pure shit

extraterestru
04 Apr 2010, 10:19
The Road ma plictisit din minutul 1:P

Ipu
04 Apr 2010, 16:44
Takashi Miike, spunea, după ce la festivalul de la Rotterdam, parcă, mai mulți spectatori au ieșit înainte de final de la relativ cumintele Audiția, iar unuia i s-a făcut chiar rău și a fost luat cu salvarea, că „nu-i înțelege pe cei care ies din sală înainte de terminarea filmului”. Ca un fapt divers, în țara prolificului cineast, oamenii nu numai că văd un film până la sfârșit, dar - atenție! - rămân cuminți pe scaune până ce se termină genericul de final și se aprind luminile în sală. :-O

Anul trecut, când am fost cu iubita (care mi-a spus că nu vrea să vadă filme violente) la cinema, am ales, fără să citesc cronica, un film cu Leonardo di Caprio, despre care credeam că e un triler cu spioni (dar care era de fapt despre războiul din Irak). Când am văzut, ea - cât e de violent, iar eu - că violența e prezentată în mod cinic drept soluție legitimă și necesară, am întrebat-o dacă vrea să ieșim, măcar că nu trecuseră nici 20 de minute din film și am plecat pur și simplu amândoi acasă. Regretul meu a fost că am uitat că cinematograful avea mai multe săli și că am fi putut să intrăm să vedem alt film care rula la aceeași oră.

Pe dividiu, cu ani în urmă am încercat să văd Culoarea rodiilor, (pentru că citisem un articol de Grid Modorcea în care argumenta că numai lipsa recunoașterii internaționale a filmelor lui Nicolaescu nu garantează automat lipsa lor de valoare și dădea exemplul lui Parajanov, marele maestru armean care nu prea a fost răsfățatul festivalurilor), dar fiind obosit n-am reușit să trec de primul sfert de oră. De atunci n-am mai avut ocazia să-l revăd.
În timpul facultății n-am reușit să văd ultimele zece minute ale filmului Dodes’ka den proiectat după dividiu (pentru că, după cum fanii știu probabil, el nu mai există decât în format digital) la Cinemateca Union, deoarece altfel n-aș mai fi prins trenul de întoarcere acasă, dar am izbutit să văd integral, după mai mulți ani, filmul a cărei recepție publică i-a provocat regizorului său tentativa de suicid.

bogdan0125
05 Apr 2010, 14:03
Un film foarte plictisitor mi s-a parut Milk. Nu am rezitat mai mult de o ora jumate.

moltisanti88
05 Apr 2010, 14:05
Eu nu am vazut ultima jumatate de ora din trilogia LOTR. :))

foxyroxy
05 Apr 2010, 23:35
Sunt de acord...nu am rezistat sa vad decat unul din trilogia LOTR..nu mai stiu care.Am simtit ca o iau razna.ma uitam pe pereti apoi la ceas.Mi s-a parut interminabil

extraterestru
06 Apr 2010, 11:59
The Mexican si Crank 2 au fost cele mai proaste filme pe care le-am vazut vreodata la cinema nu am rezistat mai mult de 30 min

copila_satanista
06 Apr 2010, 12:41
The Road ma plictisit din minutul 1:P
Pfuai! Aiurea

HappyKid
06 Apr 2010, 12:49
:)

Categoric Year One.Am inchis imediat ce am vazut inceputul..booring.Am spus sa'i dau o sansa si am sarit in cateva parti pana la capat.NU MI'AM SCHIMBT PAREREA sincer:)

foxyroxy
06 Apr 2010, 13:26
The Brothers Bloom.Am urmarit jumatate m-am plictisit si l-am abandonat.Nu am de gand sa-l vizionez pana la capat.

RomaniaMare
06 Apr 2010, 20:45
2012- un rahat de film,învelit într-o aură de blockbuster.
Nota 2.5/10 de la mine.

iondindeal
06 Apr 2010, 21:53
2012
Alexander

alextreme93
07 Apr 2010, 12:52
The Element of Crime
- peste cateva saptamani am sa incerc sa-l vizionez in totalitate

Klara
07 Apr 2010, 12:56
"The pursuit of happyness" - eram prea obosita si am adormit, dar l-am luat de pe net si o sa-l vad cu siguranta!
"Disaster movie" - imi mureau neuronii daca il vedeam pe tot.
"Meet the spartans"

Sile007
07 Apr 2010, 18:05
cloverfield,vicky cristina barcelona si son of rambow:-&

Amidome_1one
07 Apr 2010, 18:54
nu am suportat sa vad decat cateva secvente din Event horizon, omg ce film de mana a doua, nu imi plac astfel de filme cu asemenea finaluri///nu am reusit sa vad pana la capat The departed, am auzit ca e bun dar nu mi-a placut inceputul deloc,. e plictisitor....(:|

bogdan0125
10 Apr 2010, 19:18
Ai vazut 9 ore din trilogie si nu i-ai vazut sfarsitul? Te-ai inecat ca tiganul la mal.

alextreme93
10 Apr 2010, 20:35
Ai vazut 9 ore din trilogie si nu i-ai vazut sfarsitul? Te-ai inecat ca tiganul la mal.

Poate s-o fi uitat la versiunea Extended :))

RomaniaMare
12 Apr 2010, 10:08
=))

Windom
12 Apr 2010, 10:45
Cum ultima jumatate de ora a fost o laba trista, omul nu a pierdut nimic.

RomaniaMare
12 Apr 2010, 12:07
Cum ultima jumatate de ora a fost o laba trista, omul nu a pierdut nimic.
Mda..ultima jumătate de oră plictiseală curată.

vlad4s
06 May 2010, 18:02
Bruno nu l - am vazut...Chiar nu vroiam sa mai vad o porcarie.

robbiex2
06 May 2010, 22:16
Munich, Manhattan....dupa 30 de minute am renuntat (:|

cojy
06 May 2010, 22:26
Recent The departed, imposibil sa-l duc la capat si Moartea lu' lazarescu care m-a chinuit cateva ore. M-a obosit fizic.

cu The Departed m-am chinuit si eu de vreo 3 ori sa-l duc pana la capat...nu am reusit decat dupa ce unul dintre colegii mei (dracu' stie cum) m-a convins s-o fac... si nu am regretat... finalul salveaza toate orele de... spionaj,incertitudine,si de ce nu?...plictiseala!!!:)

horney1
09 May 2010, 13:19
The Lovely Bones :|

yullyana
10 May 2010, 14:38
the departed, case 39, Alvin si veveritele, piratii din caraibe-la capatul lumii

abureala
10 May 2010, 18:04
Cap de lista, Matrix ! Dupa care ar urma, intr`o ordine aleatorie, 2012, Fake identity :-& , The flock, Twilight, Poseidon, Spread, In Bruges, Disaster Movie, Quantum of Solace si lista ar continua.
Am salvat ceva timp :))

Liviu-
10 May 2010, 21:41
Te inteleg la majoritatea de pe lista, dar In Bruges? Nu as fi avut nici o problema fata de comentariul tau daca nu te-ai fi laudat ca ai salvat timp, ca si cum filmul e atat de prost incat nu merita timpul tau pretios. Personal nu-mi pasa deloc de zicala "gusturile nu se discuta" si o folosesc doar cand trebuie. Acum nu simt nevoia sa fac exces de politete, asa ca zic ca ele se discuta si se educa. In Bruges e clar un film bun, nu incape nici o discutie despre asta. Aceleasi lucruri sunt valabile si pentru Matrix daca e vorba de prima parte.

Cat despre topic in general, pot numara pe degete filmele pe care nu le-am terminat in ultimii 5 ani. Unul ar fi Hellboy 2, nu pentru ca nu mi-a placut, ci pentru ca eram mult prea obosit si cumva n-am mai ajuns sa-l termin. Altul ar fi Vivre sa vie, din acelasi motiv, iar cum Godard mi se pare foarte obositor am decis sa-l las pe alta data. Cu siguranta il voi termina insa. Cred ca lista se opreste aici...

abureala
10 May 2010, 22:13
Dar de zicala "libertate de exprimare" iti pasa ? Nici eu nu as fi avut o problema vis a vis de comentariul tau daca te raportai la a`mi discuta gusturile. Dar nu`mi "educa" cultura cinematografica prin argumente deloc convingatoare si un sarcasm deloc subtil.
Mi`ai vazut profilul, varsta, si ce`ai zis "uite`l si p`asta, copil generatia mtv, ce are mai bun de facut decat sa se uite toata ziua la filme ?!"
Acum te intreb, mai mult sau mai putin retoric, de unde stii tu daca timpul meu nu e pretios ?
Si nu am zis ca In Bruges nu e un film bun, am zis ca nu l`am vazut pana la "the end", despre asta e topicul, detaliile fac totul

Liviu-
10 May 2010, 22:53
Dar de zicala "libertate de exprimare" iti pasa ?

Tocmai ce mi-am exprimat-o.

Nici eu nu as fi avut o problema vis a vis de comentariul tau daca te raportai la a`mi discuta gusturile. Dar nu`mi "educa" cultura cinematografica prin argumente deloc convingatoare si un sarcasm deloc subtil.

Nu am incercat sa educ nimic, asta din pacate nu tine de mine si oricum n-as fi o persoana in masura sa o fac. Eu doar am comentat, ceea ce tine de mine.

Mi`ai vazut profilul, varsta, si ce`ai zis "uite`l si p`asta, copil generatia mtv, ce are mai bun de facut decat sa se uite toata ziua la filme ?!"

Nu ti-am vazut profilul (decat dupa ce am ti-am citit mesajul asta). Nu cred ca are vreo importanta varsta, exceptie fiind cei cu o varsta mai "frageda". Toti am fost acolo, e de inteles. De altfel sunt cu 6 ani mai tanar decat tine din cate se pare, ceea ce mi se pare irelevant. Daca vrei ma adresez si cu "dumneavostra", dar nu cred ca ar rezolva ceva.

Acum te intreb, mai mult sau mai putin retoric, de unde stii tu daca timpul meu nu e pretios ?

Mai putin important, scos din context. Si timpul meu e important, dar tot am vazut aproape toate filmele pana la capat, iar daca nu le-am terminat nu e din cauza ca nu sunt vrednice de mine. Si chiar de n-ar fi, mi se pare aiurea sa exprim lucrul asta public, mai ales daca filmul in cauza e chiar bun.

Si nu am zis ca In Bruges nu e un film bun, am zis ca nu l`am vazut pana la "the end", despre asta e topicul, detaliile fac totul

Daca detaliile fac totul atunci ar trebui sa fii de acord cu observatia mea. "Am salvat ceva timp :))" denota o ironie din care rezulta indirect si faptul ca filmele enumerate nu sunt vrednice de atentia ta.

N-as vrea sa continuam cu o polemica lunga si fara sens, dar "detaliul" asta mi-a sarit in ochi ca o forma de infatuare iritanta. Cum nu-mi place sa ma cert eu inchei aici si sper sa continuam in linii mai bune pe viitor.

abureala
10 May 2010, 23:31
Din moment ce te`ai asigurat sa mentionezi ca sintagma "gusturile nu se discuta" nu are importanta pt tine, am invocat libertatea de exprimare, ca sa te fac sa intelegi, nu ca sa ma justific.
Dar la asa raspuns(uri), unul mai sarcastic ca altul, ce sa cred ? Ca ti se "pune pata" repede pe cineva care nu se incadreaza in tiparul tau cinematografic ? Ma faci ingamfat, iritant pe deasupra prin comentariile mele si vrei sa cred ca singura ta problema e "nevrednicia" mea fata de acel / acele filme. Si mie mi`a placut The departed si nu vezi comentarii acide la adresa "nevrednicilor". Vrei sa ma convingi ca filmul e bun, vino si spune`mi "ma, Collin Farrell face asa, joaca asa, drege aia etc" dar nu te juca de`a profilerul pshihologic cu mine.
Auto ironia e cea mai buna forma de amuzament si prin "am salvat ceva timp" m`am referit la mine ! Daca iti spuneam personal "salvai timp daca nu te uitai la X" era altceva.
Iti ofer si o ultima explicatie despre "nevrednicia" de care am dat dovada, cu o tenta filozofica : am inceput sa ma uit la film, am vazut 40 min si simteam ca adorm. Brusc am auzit o voce "carpe diem !". L`am inchis si am plecat.
Voie buna

Ammelie
11 May 2010, 21:43
Ultimul la care am cedat - de plictiseala - a fost The Bounty Hunter.
Din pacate, am vazut si finalul, intamplator, la vreo 2 zile dupa.

Chelbos
12 May 2010, 02:20
nu am vazut ultimile 100 minute din filmul "District 9". dupa 10 minute am apasat pe butonul "X" :)

NicoB
13 May 2010, 14:02
Alexander, 2012, Meet the spartans

foxyroxy
14 May 2010, 08:50
Solomon Kane.Am vazut la inceput dar m-am plictisit si l-am oprit.

bogdi_07_yo
14 May 2010, 17:30
Sa ma gandesc........................................... .........................Nu-mi aduc aminte decat ceva mai recent: Pandorum
Nu stiu de ce, dar nu am avut rabdare

foxyroxy
16 May 2010, 20:01
Confesions of a Shopaholic din motive evidente.La inceput am zis ca ar fi ceva de el si apoi m-am convins =)) bleah

NightChild
16 May 2010, 23:02
Avatar, am rezistat 30 de min totusi :D

redmen
17 May 2010, 00:17
Confesions of a Shopaholic din motive evidente.

N`am vazut filmul...dar sunt curios care sunt motivele alea evidente.Merci de raspuns.

Ammelie
17 May 2010, 14:21
Confesions of a Shopaholic din motive evidente.La inceput am zis ca ar fi ceva de el si apoi m-am convins =)) bleah

Te inteleg perfect ;) Eu am cedat aseara la Leap Year, din motie la fel de evidente.

RomaniaMare
18 May 2010, 00:21
"You Don't Mess with the Zohan"

Psychoprincess
22 May 2010, 21:40
God.....................sunt multe filme pe care le-am abandonat.......well....m-am plictisit sau cand m-am uitat pe uin site online s-a intrerupt......insa avatar cred ca este singurul film pe care il am si inca nu m-a tentat sa il vad.........probabil ca fiind atat de popular pe mine nu ma intereseaza.......insa sunt uele filme care mau facut sa atipesc sau sa imi zmulg firele de par din cap...........anyway nu sunt atat de importante incat sa am insomnii......:-?

Backstage
03 Jun 2010, 13:58
Sa vedem.... ar fi Inglorious Basterds , Serendipity , Couples retreat ... :D

copila_satanista
09 Jul 2010, 11:24
Doubt (2008) (http://www.cinemagia.ro/filme/doubt-indoiala-21216/) - in calitatea mea de satanista n-am rezistat decat vreo 10 min :))

catalinpetrescu
19 Jul 2010, 00:59
Doubt (2008) (http://www.cinemagia.ro/filme/doubt-indoiala-21216/) - in calitatea mea de satanista n-am rezistat decat vreo 10 min :))

You should try "The exorcist" (http://www.cinemagia.ro/filme/the-exorcist-exorcistul-4786/), but i warn you, your guy ends bad.

ricutza
19 Jul 2010, 09:58
Once Upon a Time in America...m-am apucat sa ma uit la el de vreo 3 ori dar de fiecare data parintii m-au trimis la culcare inainte sa se termine.

jansic
23 Jul 2010, 19:10
multe, printre care si The Hurt Locker-plictisitor

marcusARCUS
28 Jul 2010, 11:55
Eu nu am iesit niciodata de la un film.Pur si simplu am adormit sau trebuia sa plec.

Snatch:de 6 ori am incercat sa-l vad la TV.M-a luat somnul.A 7 oara am reusit.

Lock,Stock and Two Smoking Barrels:Un film care s-a dat de Paste si de Craciun si odata nu eram in tara.Am incercat si de Paste si de Craciun.S-a intrerupt emisia dupa o ora.

Il Bidone:Am adormit la el.Great shame,indeed.

Medicate
02 Aug 2010, 20:35
Hmmmm... UNICUL film ce a reusit sa-mi trezeasca o stare de sila si o plictiseala intensa a fost Animatrix ultima ora fiind de-a dreptu' stupida ... cu un oarecare sens , dar fara un "miez" !

Multe filme mi s-au parut prostesti, cu un subiect banal si cu un joc actoricesc execrabil , dar , cu chiu, cu vai am reusit sa le duc pana la capat, blestemand si acum "personajele" care mi le-au recomandat !

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 02:22
God.....................sunt multe filme pe care le-am abandonat.......well....m-am plictisit sau cand m-am uitat pe uin site online s-a intrerupt......insa avatar cred ca este singurul film pe care il am si inca nu m-a tentat sa il vad.........probabil ca fiind atat de popular pe mine nu ma intereseaza.......insa sunt uele filme care mau facut sa atipesc sau sa imi zmulg firele de par din cap...........anyway nu sunt atat de importante incat sa am insomnii......:-?

eu am reusit sa vad cam jumatate din Avatar... aaahhh... boring...prea multa valva pentru un film in care nu exista decat efecte speciale... sincer... animalutele alea care tot sar pe acolo ca niste capre nu ma impresioneaza... dar poate si pentru ca atunci cand am incercat sa ma uit la el era destul de tarziu si eram obosita... din pacate mi-a lasat un gust amar... asa ca nu cred ca ma tenteaza sa il revad... cine stie... poate in viitor imi retrezeste interesul... ;))

juwel1
15 Aug 2010, 01:00
The Back-up plan...5 minute au fost de ajuns:D

rifa
15 Aug 2010, 16:20
MacGruber......................................... ................. l-am inchis dupa 20-25 de minute... atat de penibil este sau "exista"...

-aix-
02 Sep 2010, 18:47
epic movie (:|

ice_eyes
08 Sep 2010, 20:53
sunt multe, dar cel mai recent e "salt".

NaTyLuTz
29 Sep 2010, 11:13
Nu ca nu ar fi un film bun ... dar pur si simplu imi era somn si am adormit exact la final ... Dark Knight:(

dragonfly_drk
04 Oct 2010, 21:03
The Blind Side... ce frumos si misto e cand vrei sa vezi un film si tocmai atunci iti suna telefonul sau te f*t altii la cap... misto... sper sa reusesc sa il vad in viata asta. nu de alta dar merita vazut

NightChild
14 Oct 2010, 14:17
Filmele in care joaca Steven Segal, nu cred ca am vazut vreo unu pana la capat.

chuckyfan
21 Oct 2010, 20:23
Bravo tie, eu nici macar n-am curajul sa ma uit la unul, e un fel de Chuck Norris cu coada:))

alexaa
25 Oct 2010, 18:14
*Grown Ups
* The Men Who Stare at Goats-de obicei daca un film are o poveste care mi se pare neinteresanta ii acord credit daca in el joaca actori mai buni, sperand ca poate la capitolul actorie as avea ceva de vazut, dar la asta n-am rezistat...

KrissKringle
23 Nov 2010, 01:55
Intotdeauna m-am chinuit sa termin filmele chiar daca muream de somn dar au fost cateva care m-au exasperat si le-am inchis ca nu se mai putea.

You don't mess with the Zohan - dupa 10 min
A prairie home companion - dupa 20 de min
M.A.S.H - dupa 35 de min

Sunt chiar fan al filmelor plictisitoare dar Altman duce cuvantul plictisitor la un alt nivel.O sa mai incerc sa vad si Short cuts tot de el dar daca ajung sa-l inchid si pe ala nu mai vad nici un film de-al lui.Kaput!

Manusa
25 Nov 2010, 15:54
De obicei ma uit la filme pana la capat, dar sunt si unele la care te i-a somnul sau nu mai ai chef sa te uiti la ele din pricina calitatii filmului. Pentru mine filmele la care nu m-am uitat pana la sfarsit sunt Couples Retreat, The Hurt Locker, Eat Pray Love.

mazza
11 Dec 2010, 17:07
American Pie , am rezistat doar 30 de minute . Glumele mi s-au parut seci ,la fel si ideea filmului . . .

LilMe89
24 Dec 2010, 16:29
Inception :)) e frumos filmul da nu am reusit sa ma uit la tot... =)) din cauza ca ma uitam prea tarziu si atipeam.

Lino
25 Dec 2010, 15:06
"La hotarul dintre viata si moarte" - Actiune prea trenanta!(:|

bremen1980
26 Dec 2010, 20:26
Pacat pentru ca un film atit de poetic merita cel 170 de minute de atentie .Au fost portiuni din acest film pe care le-am vazut (un pic ) printre lacrimi.
Incearca sa-l revezi intr-o zi cind esti pregatit (emotional ) si n- o sa-ti para rau

Private Witt: This great evil. Where does it come from? How'd it steal into the world? What seed, what root did it grow from? Who's doin' this? Who's killin' us? Robbing us of life and light. Mockin' us with the sight of what we might've known. Does our ruin benefit the earth? Does it help the grass to grow, the sun to shine? Is this darkness in you, too? Have you passed to this night?

omudindulap
26 Dec 2010, 22:32
Am incercat sa vad azi The Million Dollar Hotel, dar nu m-a prins. N-oi fi avut eu dispozitia necesara..
Cert este ca am cedat dupa aproximativ 50 minute. :|

bremen1980
27 Dec 2010, 11:25
Wenders s-a cam ramolit .Un prieten mi-a imprumutat cu ceva vreme in urma un box cu 10- 12 filme facute de el si pot sa spun ca cele facute dupa Lisbon Story sunt subtiri rau. Te uiti mai mult pentru faima regizorului si nu pentru calitatea filmelor.La fel si la Coppola ,omul nu-si mai revine.

Cmd93
27 Dec 2010, 19:32
Iron Man

princess_peach
02 Jan 2011, 11:39
Inception....m-am uitat la mai mult de jumate...dar....:-?...nu m-a atras...si am renuntat pe la minutu' 90...

costyn162
02 Jan 2011, 19:16
Iron man 2.....primul mi s-a parut interesant, al doilea m-a plictisit, cel putin inceputul....

legolas05
05 Jan 2011, 10:48
De obicei ma uit la un film de la inceput pana la sfarsit.....rar cand ma uit la tv si adorm daca sunt prea obosit

StrangeHouse
05 Jan 2011, 12:20
Pasiune Pericluoasa - dupa 20 min m-a plictisit

uffy
13 Jan 2011, 16:38
am incercat sa vad Bride Wars de trei ori, dar de fiecare data am adormit pe la jumatate :D poate e si din cauza ca ma uitam seara tarziu :-?

Iamsaved
06 Mar 2011, 11:28
Todo sobre mi madre n-am mai apucat sa-l termin:|

contlacinemagicieni
06 Mar 2011, 20:17
Wild Wild West - dupa vreo 20 de min am realizat ca nu a smuls din mine decat un "fuck off"

the_fairy
08 Mar 2011, 10:36
Am incercat de vreo 5 ori sa vad "The social network" si nu am reusit sa vad mai mult de 10 minute de fiecare data!!

KrissKringle
09 Mar 2011, 16:14
Life during wartime-N-am rezistat decat 58 de minute,nu ducea nicaieri filmul si nici nu mai avea nici un farmec din moment ce n-au revenit actorii din Happiness,ca sa nu mai vorbesc de jocul actoricesc: care a fost -&

Manusa
15 Mar 2011, 20:27
Tamara Drewe (2010) nu am rezistat sa ma uit decat la jumatate din el, este o comedie simpla si nu m-a impresionat cu nimic, asa din jumatatea pe care am vazut-o. Nu prea merita vazut, mai bine altceva.....

anaelena
17 Mar 2011, 14:26
nu am vazut pana la sfarsit China Moon si as fi vrut sa vad cum se termina
:-/

NightChild
21 Mar 2011, 12:56
Manhunt (1986)

Beliblis
25 Mar 2011, 23:47
the social network...

Mercutio
26 Mar 2011, 04:08
pi si requiem for a dream

nu m-au atras deloc personajele lui aronofsky. le gasesc exagerat de paranoice, nevrotice, schizoide, intoxicate, pana la urma cheesy. povestea lor nici atat.
apoi mi s-a parut artificial modul in care vrea sa creeze o atmosfera depresiva folosind imagini alb-negru, cu purici ca la tv si close-up-uri pana la dezgust. m-au agasat in special secventele acelea in montaj rapid, repetate la nesfarsit, cu pupila care se mareste, seringa care suge, pastila inghitita si altele care mai erau pe acolo, acompaniate in plus si de sunete ca la desene animate.

BikeRider
26 Mar 2011, 07:17
"All the President's Men" - l-am vazut de sapte ori, niciodata pana la capat. Stiu care-i faza. :))
Altfel, un film excelent:
http://www.imdb.com/title/tt0074119/

dragonfly_drk
26 Mar 2011, 23:34

nu m-au atras deloc personajele lui aronofsky. le gasesc exagerat de paranoice, nevrotice, schizoide, intoxicate, pana la urma cheesy. povestea lor nici atat.
apoi mi s-a parut artificial modul in care vrea sa creeze o atmosfera depresiva folosind imagini alb-negru, cu purici ca la tv si close-up-uri pana la dezgust. m-au agasat in special secventele acelea in montaj rapid, repetate la nesfarsit, cu pupila care se mareste, seringa care suge, pastila inghitita si altele care mai erau pe acolo, acompaniate in plus si de sunete ca la desene animate.

offf... :( imi pare rau sa aud asta. (adica sa citesc:)) )... eu intotdeauna am vazut filmele astea ca ceva mai altfel... nu ma atragea in mod special faptul ca sunt "artistice" sau "non-artistice" ci cat ideea in sine care o transmit. Pi a fost un pic cam complex pentru mine. bine, recunosc ca l-am vazut la o varsta la care nah, nu prea am prins eu multe... insa, requiem for a dream, wooow... transmite multe. cel putin pentru mine. e drept ca stiam dinainte sa ma uit la ele ca nu e cine stie ce... dar pentru mine au avut un impact destul de mare. acum, desigur, revin la ideea initiala: conteaza foarte mult la ce varsta te uiti la ele... :)

Mercutio
27 Mar 2011, 02:48

offf... :( imi pare rau sa aud asta. (adica sa citesc:)) )... eu intotdeauna am vazut filmele astea ca ceva mai altfel... nu ma atragea in mod special faptul ca sunt "artistice" sau "non-artistice" ci cat ideea in sine care o transmit. Pi a fost un pic cam complex pentru mine. bine, recunosc ca l-am vazut la o varsta la care nah, nu prea am prins eu multe... insa, requiem for a dream, wooow... transmite multe. cel putin pentru mine. e drept ca stiam dinainte sa ma uit la ele ca nu e cine stie ce... dar pentru mine au avut un impact destul de mare. acum, desigur, revin la ideea initiala: conteaza foarte mult la ce varsta te uiti la ele... :)
nu pot afirma eu ca-s proaste filmele. doar ca mie nu mi-au placut. ba mai mult m-au iritat. in special mijloacele de expresie. ok, niste tipi se drogheaza, sunt sociopati, so what? nu-i nevoie sa-mi repeti de 50 de ori aceasi imagine alegorica ca sa inteleg.
nu e vorba ca nu suport filme pe tema asta. ia de exemplu un film ca Trainspotting: e cu totul altceva. in plus o fi si ceea ce zici tu, adica varsta :)

costyn162
27 Mar 2011, 07:46
the social network...

Why not????

Cristina_
27 Mar 2011, 15:51
2001 A Space Odyssey am avut vreo 2 incercari sa ma uit cap-coada la el dar nu am avut rabdare.

Paraiah
31 Mar 2011, 15:48
Un singur film Crank: High Voltage 15 minute am rezistat penal film primul parca a mai mers.

Mellia
12 Apr 2011, 20:02
Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005). In primele 10 minute ma gandeam ca e o gluma, dupa alte 10 minute imi venea sa mor de nervi ca mi-am pierdut 20 de minute din viata cu o asa porcarie de film.

Ovidiu239
05 Jan 2013, 22:02
Am incercat candva sa vad pe pro.tv mult iubitul Twilight! dar dupa 15-20 de minute am innebunit ~X( am zis ca e o prostie si am schimbat canalul;) La fel am mai renuntat dupa aproape o ora sa vad filmul Love Actually, ma plictisise total pana atunci, n-am mai rezistat. La fel si cu un film al lui Steven Segal, Exit Wounds...

oneflyride
10 Jan 2013, 10:13
Week-End (1967)
Scott Pilgrim vs the World :-&
The Fountain :-& :-&
Breakfast at Tiffany's
City of God
The Sting
Who's that knocking at my door?

nick-azh
04 Feb 2015, 09:01
Atat de laudat era filmul incat m-a facut sa-l urmaresc si eu,dar nu am rezistat decat 15 minute dezamagitor acest film, chiar nu il recomand.NOTA 5

nick-azh
04 Feb 2015, 09:19
Dezgustator...cum sa pui asa ceva in cinematografe,NU AM PUTUT VEDEA FILMUL PANA LA SFARSIT ...

iiii
04 Feb 2015, 10:28
Atat de laudat era filmul incat m-a facut sa-l urmaresc si eu,dar nu am rezistat decat 15 minute dezamagitor acest film, chiar nu il recomand.NOTA 5

e de 7.7 pe cinemagia si de 8.1 pe Imdb. eu zic sa ii mai dai o sansa, dar vezi ca nu e cu roboti, sf, alieni sau de groaza! :)