PDA

View Full Version : Sectiune de publicitate

piranha
03 Nov 2006, 19:43
Fiind un forum de audio-vizual (mic & mare ecran), de ce sa nu avem o sectiune de advertising ?

Cazeemeer
03 Nov 2006, 22:33
O sectiune de advertising vazut din perspectiva cinematografica, cuplat poate cu una de videoclipuri, ar fi destul de ok, avand in vedere ca multi dintre regizorii aflati aproximativ la granita mainstream-ului la ora actuala vin din zona asta (vezi Fincher, Gondry, Spike Jonze). Si fenomenul exista si la noi (Radu Muntean, evident, dar si Nemescu, de exemplu)

Cinemania
03 Nov 2006, 22:43
sa faca sectiune de advertising ca io nu intru acolo...si nu cred ca multi altii vor intra..prin urmare nu va exista asa ceva

piranha
13 Nov 2006, 22:59
Eu tot cred ca ar trebui sa existe sectiune de publicitate pe acest forum. Oricum, activitatea membrilor a inceput sa scada, fatza de unele perioade foarte fertile in idei de acum ceva vreme. Daca n-ar fi desele flood-uri, pe unele sectiuni nu s-ar mai anima deloc discutia... :P

films4all
14 Nov 2006, 22:01
Eu tot cred ca ar trebui sa existe sectiune de publicitate pe acest forum. Oricum, activitatea membrilor a inceput sa scada, fatza de unele perioade foarte fertile in idei de acum ceva vreme. Daca n-ar fi desele flood-uri, pe unele sectiuni nu s-ar mai anima deloc discutia... :P
Well...eu nu cred in ceea ce zici tu! Eu cred ca forumul e in forma mare acum..asa cum..a fost demult si va fi!

Cazeemeer
14 Nov 2006, 22:17
Well...eu nu cred in ceea ce zici tu! Eu cred ca forumul e in forma mare acum..asa cum..a fost demult si va fi!
Forma mare? Sunt vreo 5 persoane care posteaza in fiecare zi, si 3 dintre ele discuta despre scenariile pe care vor sa le scrie, iar ceilalti discuta pe la Cafenea. Adica nu prea se mai discuta despre cinematografie pe aici.
Iar putinele discutii despre filme sunt despre 2-3 filme lansate recent. In rest, aproape nici o activitate pe forum.
Asa ca da, everything is perfect here. Nu e absolut nici o problema.