PDA

View Full Version : Godfather Reloaded

Gravisher
31 Oct 2006, 16:24
un scurtmetraj facut de mine...

http://www.youtube.com/watch?v=TunSLKQaSOI

astept comentarii :D

Cinemania
31 Oct 2006, 19:57
no comment

Gravisher
31 Oct 2006, 20:30
adica?
ti-a placut sau nu?

qwerty
31 Oct 2006, 21:12
E naspa.

norina
01 Nov 2006, 14:08
de nevizionat :sick:

Supastar
01 Nov 2006, 16:05
cum sa fie de nevizionat???

eu am ras de numa' !!

astept cu interes urmatorul material

Cazeemeer
01 Nov 2006, 18:55
alakazam, daca ai vazut filmuletul asta si tot nu pricepi ce am eu din start contra incercarii de a face parodii, there's nothing I can do for you.

Gravisher
01 Nov 2006, 20:31
mersi ptr aprecieri Supastar

ptr cei ce zic ca e naspa,va rog argumentati ca sa nu mai fac aceeasi greseala si data viitoare

Cazeemeer
01 Nov 2006, 21:33
mersi ptr aprecieri Supastar

ptr cei ce zic ca e naspa,va rog argumentati ca sa nu mai fac aceeasi greseala si data viitoare
Sfat: Evita orice contact cu lumea filmului de acum incolo. Asa sigur n-o sa repeti greseala asta.
PS: Reciteste post-ul lui Supastar si zi-mi unde vezi tu comentarii pozitive la filmuletul tau.

Neuptolem
02 Nov 2006, 15:11
Lasati-l mah sa spere, nu-i taiati aripile asa devreme.
Gravishem, in primul rand mi-e jena ca scriu acest mesaj dar o fac din solidaritate pentru impatimitii filmului. Ar trebui sa fiu platit pentru asta.
Am intrat si eu pe ne-grozavia aia a ta (ca altfel nu o pot numi) si nu am putut nici macar sa rad. Probabil te-ai inspirat din Terminator 3 -parody pe care l-ai luat de pe DC...
Inainte de a te sfatui iti transmit calduros ca daca doi oameni iti spun acelasi lucru nu lua de bun proverbul, pentru ca nu se verifica in realitate.
Einstein a fost corigent la fizica in tinerete apoi...sunt cateva carti pe piata despre Teoria Relativitatii.
Sfatul meu este sa renunti la astfel de filmulete.
De ce? In cel mai bun caz vei face o parodie la o parodie la Formidabilul.
Vizioneaza filmul "Crash" ce a luat Oscarul anul acesta pentru cel mai bun film si scenariu si vei intelege ce inseamna un film.
Vizioneaza si toate filmele din seria Scary Movie si Formidabilul I&II si altele care parodiaza si in cel mai bun caz vei reusi sa realizezi ceva asemanator (mai slab calitativ desigur) cu Formidabilul, care oricum e departe de "Crash", ca sa nu mai zic de "Fahreinheit 451" ('66) recomandat mie de Cineva...
Cauta si scenariile la filme renumite ce parodiaza si invata ceva de acolo...daca asta se poate numi ca inveti ceva.
Iar cand vei avea incasarile originalului "Scary Movie", ma inviti pe iahtul tau la petrecere! ;)

crin3l
02 Nov 2006, 20:04
Lasati-l mah sa spere, nu-i taiati aripile asa devreme.
Gravishem, in primul rand mi-e jena ca scriu acest mesaj dar o fac din solidaritate pentru impatimitii filmului. Ar trebui sa fiu platit pentru asta.
Am intrat si eu pe ne-grozavia aia a ta (ca altfel nu o pot numi) si nu am putut nici macar sa rad. Probabil te-ai inspirat din Terminator 3 -parody pe care l-ai luat de pe DC...
Inainte de a te sfatui iti transmit calduros ca daca doi oameni iti spun acelasi lucru nu lua de bun proverbul, pentru ca nu se verifica in realitate.
Einstein a fost corigent la fizica in tinerete apoi...sunt cateva carti pe piata despre Teoria Relativitatii.
Sfatul meu este sa renunti la astfel de filmulete.
De ce? In cel mai bun caz vei face o parodie la o parodie la Formidabilul.
Vizioneaza filmul "Crash" ce a luat Oscarul anul acesta pentru cel mai bun film si scenariu si vei intelege ce inseamna un film.
Vizioneaza si toate filmele din seria Scary Movie si Formidabilul I&II si altele care parodiaza si in cel mai bun caz vei reusi sa realizezi ceva asemanator (mai slab calitativ desigur) cu Formidabilul, care oricum e departe de "Crash", ca sa nu mai zic de "Fahreinheit 451" ('66) recomandat mie de Cineva...
Cauta si scenariile la filme renumite ce parodiaza si invata ceva de acolo...daca asta se poate numi ca inveti ceva.
Iar cand vei avea incasarile originalului "Scary Movie", ma inviti pe iahtul tau la petrecere! ;)
prea departe bazti...
Omuletzii totushi a incercat sa faca ceva....macar pt atata apreciatzil...atzi vazut shi voi s-au murdarit , s-au udat...

Cazeemeer
02 Nov 2006, 21:19
Omuletzii totushi a incercat sa faca ceva....macar pt atata apreciatzil...atzi vazut shi voi s-au murdarit , s-au udat...
Si ce folos? As aprecia mai mult pe cineva care nu s-ar murdari si nu s-ar uda, dar ar face ceva de calitate, decat asta. Mai mult, tind sa cred ca e cu atat mai jenant faptul ca s-au murdarit si udat pentru a realiza ceva total irelevant.
Adica totusi, nu e amuzant nici macar la modul "so incredibly bad, to the point of moronic, that it's funny".

Gravisher
03 Nov 2006, 12:00
in primul rand eu nu am nici o facultate de specialitate inca,nu am nici buget ptr film,si nu am nici haine ptr film dupa cum vedeti :lol:
poate ptr voi nu e amuzant dar ptr mine e amuzant si la a 1000-a vizionare.si credeti-ma ca a fost foarte amuzant sa il facem...
eu nu il categorizez u film serios,e o parodie,dar ptr mine a fost f.mult si un exercitiu.

peste13ani
01 Dec 2006, 19:10
filmul a fost exact ceea ce si-a propus, era facut pt tine si nimic mai mult.de aceea nici nu trebuia pus topicul asta... astia care te-au comentat l-au vazut ca pe un film cu pretentii serioase si s-au purtat ca atare.
Neuptolem e un imbecil care ia "crash" ca film de referinta ca a luat un oscar si care a auzit de la "cineva" ca exista si alte filme mai vechi ,"'66", ca Fahrenheit al carui regizor pun pariu ca nu il stie, mai ales alte filme facute de el. si ai grija cum si unde folosesti numele lui einstein. oameni ca neuptolem asta ar trebui banati pe forum.

Neuptolem
01 Dec 2006, 19:39
Neuptolem e un imbecil care ia "crash" ca film de referinta ca a luat un oscar si care a auzit de la "cineva" ca exista si alte filme mai vechi ,"'66", ca Fahrenheit al carui regizor pun pariu ca nu il stie, mai ales alte filme facute de el. si ai grija cum si unde folosesti numele lui einstein. oameni ca neuptolem asta ar trebui banati pe forum.
Probabil o alta clona Alakazam. Am zis probabil.
Rog administratorii sa se "ocupe" de domnul. Va multumesc!

Neuptolem
01 Dec 2006, 20:03
oameni ca neuptolem asta ar trebui banati pe forum.
Vreau bannare! Vreau bannare! VREAU SA FIU BANNAT! ACUM!
:lol:

Incredibil! Ce "vizite' primim. ":shock:"