View Full Version : Cu picioarele pe scaun!!!!
Frizerul
24 Oct 2006, 21:07
Salut,
Vreau sa va atrag atentia ca polul cu ce nu ne place la cinema nu este complet. Insist sa adaugati ultima gaselnita a mitocanului roman: cu picioarele pe scaunul din fata, cu pantofii murdari pe scaunul omului din fata lui!! Uitati-va sa vedeti ca nu e cinema, poate Cinemateca sau Studio dar am dubii si acolo, in care sa nu vezi, la ORICE film, un astfel de pitecantrop.
Hai, mai adaugati o linie la poll! Faza cu guma e mic copil pe langa asta.
Frizerul.
Leonard
25 Oct 2006, 02:06
dacã e liber scaunul din faþã, care-i problema sã-mi relaxez picioarele pe el? nu deranjez pe nimeni. eventual, mã descalþ. La Elvira Popescu e chiar plãcut, cînd sunt sub 20 de oameni în salã (adesea), pot sã mã întind pe 7 scaune. ºi la cinematecã de ce nu? mult mai grav mi se pare sã laºi gunoaie, seminþe, sã rãspunzi la telefon în timpul filmului 'Alo. Sunt la film' ºi sã continui sã vorbeºti tare... ºi sã intri dupã ce a început filmul e naºpa pt cei deja în salã ºi pe care-i deranjezi (deºi recunosc cã mi s-a întîmplat sã întîrzii). dar cu modalitãþile de relaxare a corpului nu vãd nicio problemã
StefanDo
25 Oct 2006, 08:00
Hm, am fost odata la Multiplex la un film de groaza (atat de prost, ca nici nu mai stiu care era). La un moment dat, foarte prins in actiune si cu inima cat un purice, am aruncat o privire in laturi. Si la cativa centimetri de urechea mea aparuse o chestie alba, mare!!! :lol: Aproape ca am sarit de pe scaun. Individul din spatele meu se descaltase :D si-si pusese picioarele pe scaunul meu. Urmatoarea jumatate de ora ne-am petrecut-o aruncandu-ne dragalasenii. Vorba aia, parafrazata: unde-ti stau picioarele sa nu stea si capul (altuia)... :D
Frizerul
27 Oct 2006, 09:44
Problema, domnu Leonard este ca nu e civilizat asa, de ce;
- picioarele incaltate sunt murdare
- si picioarele fara pantofi sunt murdare si mirositoare
- sunteti intr-un loc public chiar daca nu e nimeni in sala
Sa intelegem ca dumneavoastra faceti parte din categoria celor care', daca nu e nimeni pe strada, isi fac nevoile in mijlocul acesteia?
Tot dupa acest valoros principiu al dvs, veti face si sex in sala de cinema? Sau veti si fuma? Nu deranjati pe nimeni, nu?
Ca sa nu mai zic de factorul agravant al situatiei in care sunt oameni pe locurile din jur, oameni civilizati care nu se descalta, urca pe mobile, isi scot hainele la cinematorgraf!!!
Frizerul
27 Oct 2006, 09:48
Publicul cinematografelor ar trebui educat altfel vor ramane in sali cu persoane din acestea. Foarte multi amici si cunostinte nu mai merg la cinema din cauza lor.
Exista mai nou si bloguri pe tema necivilizatilor la cinema.
Cine este implicat in conducerea cinematografelor ar trebui sa auda si sa ia masuri!!!
irisandra
27 Oct 2006, 10:19
cred ca ne luptam cu morile de vant, oameni buni. in primul rand ar trebui sa cerem de la aceste specimene sa aiba sapte ani de acasa. cam greu, in conditiile in care tot mai multi isi petrec primii ani te miri pe unde, dar nu acasa cu parintii sau alti membri ai familiei implicati in educatia lor.
felul in care unii se comporta nu numai la cinematograf, ci, in general, in locuri publice, m-a facut pe mine, cel putin, sa evit pe cat posibil sa mai parasesc locul safe reprezentat de propria casa... :(( asta e...
Leonard
27 Oct 2006, 11:26
Problema, domnu Leonard este ca nu e civilizat asa, de ce;
- picioarele incaltate sunt murdare
- si picioarele fara pantofi sunt murdare si mirositoare
- sunteti intr-un loc public chiar daca nu e nimeni in sala
poate cã sunt curat. plus cã nu ating cu tãlpile de nimic.
Sa intelegem ca dumneavoastra faceti parte din categoria celor care', daca nu e nimeni pe strada, isi fac nevoile in mijlocul acesteia?
Tot dupa acest valoros principiu al dvs, veti face si sex in sala de cinema? Sau veti si fuma? Nu deranjati pe nimeni, nu?
de fumat nu pentru cã nu suport mirosul de fum de þigarã sau de scrum ºi ceea ce nu-mi place mie, nici altora n-aº face. principiul meu valoros este de a nu arunca nici mãcar hîrtii pe stradã, chiar dacã mã aflu într-o zonã în care este numai gunoi sau chiºtoace de þigãri în jurul meu pe stradã, ci caut cel mai apropiat tomberon.
dacã citeaþi mai atent postul meu, scriam acolo "mult mai grav mi se pare sã laºi gunoaie, seminþe..." ceea ce fac ilogice insinuãrile dvs. dacã starea permanentã a picioarelor dvs este de "murdare si mirositoare" nu înseamnã cã alþii nu se mai spalã.
herbert
27 Oct 2006, 14:18
principiul meu valoros este de a nu arunca nici mãcar hîrtii pe stradã, chiar dacã mã aflu într-o zonã în care este numai gunoi sau chiºtoace de þigãri în jurul meu pe stradã, ci caut cel mai apropiat tomberon.
etica lui Robinson. e important ce facem atunci cand suntem singuri, in mijlocul unor gunoaie...
Ca sa nu mai zic de factorul agravant al situatiei in care sunt oameni pe locurile din jur, oameni civilizati care nu se descalta, urca pe mobile, isi scot hainele la cinematorgraf!!!
.in cluj ,par egzampla, distanta dintre scaune e imbecil de mica. asa ca prefer si eu sa fiu imbecil de mitocan si sa-mi catar carligele de-un metru pe scaunul din fata decat sa ma chinui in circei dupa prima ora de film. civilizatia pretinde loc de intins picioarele!
Frizerul
27 Oct 2006, 19:10
E... e mult pana departe.
Democratia inseamna sa faci ce ai chef FARA sa-i deranjezi pe ceilalti. Dumneavoastra deranjati, ce e asa de greu de inteles?
Motivatia confortului personal nu ajunge, nu e digerabila.
Sunt sigur ca incap si picioarele pe locul proiectat de arhitecti, astea sunt fite de: am dat un ban, hai sa ma lafai in scaun, ce dumnezeu! Sa-mi arat muschii, macar la cinema!
Vedeti ca inca mai exista pe piata carti de bune maniere, mai cititi, mai cititi ca nu va face rau. Eu sa fiu gagica, daca m-ar duce unu la film si si-ar pune picioarele pe scaun cu mine acolo, instant l-as elimina.
Din ce am vazut eu pe la Bucuresti, nimeni nu-si scoate pantofii, si-i pun direct pe plusul elegant de la Multiplexuri. Si, intre noi fie vorba, picioarele dvs. nu miros, dl. Leonard?
ce mare problema morala au iscat picioarele nelinistite!!!
PS: pantofii mei italieni captusiti cu piele fina pot depuna marturie ca-mi pastreaza picioarele curate atata timp cat bumbacul din sosete e prospat si sapunul de la dush e folosit constant.
E... e mult pana departe.
Democratia inseamna sa faci ce ai chef FARA sa-i deranjezi pe ceilalti. Dumneavoastra deranjati, ce e asa de greu de inteles?
Motivatia confortului personal nu ajunge, nu e digerabila.
Sunt sigur ca incap si picioarele pe locul proiectat de arhitecti, astea sunt fite de: am dat un ban, hai sa ma lafai in scaun, ce dumnezeu! Sa-mi arat muschii, macar la cinema!
Vedeti ca inca mai exista pe piata carti de bune maniere, mai cititi, mai cititi ca nu va face rau. Eu sa fiu gagica, daca m-ar duce unu la film si si-ar pune picioarele pe scaun cu mine acolo, instant l-as elimina.
Din ce am vazut eu pe la Bucuresti, nimeni nu-si scoate pantofii, si-i pun direct pe plusul elegant de la Multiplexuri. Si, intre noi fie vorba, picioarele dvs. nu miros, dl. Leonard?
.spasmele musculare(cunoscute in popor sub denumirea de carcei) pot fi extrem de dureroase~si cred ca dl. doctor marx poate confirma acest lucru, doar stie despre ce e vorba, medic fiind~ lucru pe care dumneavoasta, ca o persoana manierata puteti, desigur, sa-l ignorati, in desavarsita dvs. politete, dar pe care plebea, din pacate, nu il poate indura cu aceeasi admirabila tenacitate.
.d'acord cu marx-si in definitv nici macar ghetele mele romanesti preauzate nu miros chiar intoteauna-ma rog, nu miros a nespalare, ci eventual duhnesc din cauza dezinfectantului pe care l-am folosit in ultimul timp ca sa'mi curat rana oarecum infectata de la degetul mare- si care. vorba vine, nu e un iz chiar dizgratios, ci mai degraba unul intepator-academic (academic k intr-un muzeu de zoologie, sa zicem). iar daca se intampla ca la cinema sa se afle linga mine vreo gratioaza demoazela atunci in primul si-n primul rind ma indatorez smerit cu scuze fata de prea smerita-i mutrisoara si de-abia apoi imi urc ciolanele la pupitru-oricum, de obice isi suie si ea propriile cangi ling'ale mele. arhitectii nu proiecteaza scaune de cinema si nu se ocupa nici macar de pozitionarea lor in sala, nu cred ca e cazul sa-i invinuim tocmai pe ei pentru aceste instrumente monstruoase de tortura. pe cartile de bune-maniere nu dau lovelele, prefer oricand un kafka sau chiar un pachet de joc in locul lor, daca e frumos colorat. cazul dumneavoasta, domnule fether, e inchis.
Leonard
28 Oct 2006, 00:26
raptore, am rîs ºi rîd copios!
Dominic
16 Dec 2006, 22:44
Nope...pot zice ca nu imi pun picioarele pe scaunul vecinului din fata...poate celui din dreapta sau stanga, insa nu o fac des!O tigara este binevoita...1 2 3 4...depinde cati bani ai, sau cate mai ai in pachet in caz ca ti l`ai cumparat cu ceva timp sa intri la film.
Insa la noi, la Iasi, nu se practik acest sport al picioarelor, doar cel al fumatului...din cate am vazut eu!Insa nu am nimic cu cei care isi intind picioarele atat timp cat nu sunt eu acel "vecin din fata" si dak voi fi...va fi el "vecinul cu un picior in fata"!
Alakazam isi are rostul lui topicul asta pentru ca sunt multi oameni care fac multe lucruri in salile de cinema...de la niste picioare pe scaun...pana la sex pe ultimul rand din spate, intr`un colt intunecat si retras!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.