PDA

View Full Version : I'm your new boss, pupici!

Gaandalf
16 Oct 2006, 12:11
[i]Pitbull

nici sugestie, nici reclamatie ... doar o observatie ...
noul moderator la Vreau sa Stiu = irene marlyne monroe
incetu' cu incetu' ajungem la ...
succes pe viitor!
:lol: :lol: :lol:

Cazeemeer
16 Oct 2006, 12:17
WHOA!
When did this happen? And WTF was whoever did this thinking?
De ce nu il punem si pe Tuco moderator atunci? Sau poate Sandokan se ofera sa ne ajute...
Dar serios acum, chiar sunt curios care au fost genialele criterii prin a caror perspectiva IMM e cea mai potrivita pentru chestia asta.
A, si mai ceva... cred ca eliminandu-l pe Nightwane de la Horror chiar s-au pierdut toate topicurile de acolo, pe care imi place sa cred ca el doar le eliminase temporar in semn de protest.

qwerty
16 Oct 2006, 12:29
Daca nu a avut pile atunci sigur a dat spaga.IMM e plina de talent,a avut ceva de asteptat dar iata ca in sfarsit a obtinut consacrearea.Mult succes IMM.

Gaandalf
16 Oct 2006, 12:37
corect. mult succes IMM. chiar ma bucur pentru tine.

StefanDo
16 Oct 2006, 14:13
noul moderator la Vreau sa Stiu = irene marlyne monroe
incetu' cu incetu' ajungem la groapa cu gunoi ...
succes pe viitor!

Haide, Gaandalf, nu este chiar asa de grav... :) IMM este foarte comunicativa, sigur o sa aduca un suflu proaspat topicului. A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam. Bineinteles, reactiile de pe forum o sa fie impotriva acestei decizii... Vedem, vedem...

Airlight
16 Oct 2006, 14:24
wuahahahahaaha

mai stau, sa vad ce iese. baieti, luati-o inainte ca vin si eu :)

Cazeemeer
16 Oct 2006, 15:16
A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.
Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.
Bineinteles, reactiile de pe forum o sa fie impotriva acestei decizii...
...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.

Airlight
16 Oct 2006, 15:18
ba nu, eu zic ca e la fix pentru "vreau sa stiu" :)
si puneti la intrare un gif cu ochii mari si mirati ai moderatoarei :)

StefanDo
16 Oct 2006, 15:29
si puneti la intrare un gif cu ochii mari si mirati ai moderatoarei :)

Airlight, nu e o idee tocmai rea... Din nefericire, dupa cateva discutii nu foarte tensionate, am decis ca IMM sa ramana stapana pe un domeniu mai mic, dar promitzator: vestitul ei subiect "Vreau sa fiu actrita"... :)

Alex Leo Serban
16 Oct 2006, 15:58
dl airlight (pardon: Airlight!)
si gaandalf (sper k nu t superi k nu ti-am pus 'dl 'inainte? ;) )

sinteti rautaciosi si misogini! c aveti cu fata?? mie mi-a devenit mult mai simpatik d cind am cunoscut-o - si cind, la prima intilnire cinemagia d la 80, m-a privit cu okii ei 'mari si mirati' si m-a intrebat: da tu cu c t ocupi?...

k atare, eu zic k l are - si are exact obiectivitatea necesara!

emanuel
16 Oct 2006, 16:16
mie mi-a devenit mult mai simpatik d cind am cunoscut-o - si cind, la prima intilnire cinemagia d la 80, m-a privit cu okii ei 'mari si mirati' si m-a intrebat: da tu cu c t ocupi?...

:-)) Foarte tare!

StefanDo
16 Oct 2006, 16:19
E clar, avem o dezbatere :)

Pentru a face un rezumat, avem trei pareri oarecum contra (Gaandalf - "incetu' cu incetu' ajungem la groapa cu gunoi", Cazeemeer - "When did this happen?... chiar sunt curios care au fost genialele criterii prin a caror perspectiva IMM e cea mai potrivita pentru chestia asta", qwerty - "daca nu a avut pile atunci sigur a dat spaga")

si doua pareri oarecum pro (Airlight - "ba nu, eu zic ca e la fix pentru 'vreau sa stiu'" cu amendamentul ca ar trebui sa punem "la intrare un gif cu ochii mari si mirati ai moderatoarei", Alex Leo Serban - "sunteti rautaciosi si misogini! c aveti cu fata?", cu amendamentul rautacios (n. mea :) ) al obiectivitatii)

Eu zic sa votam! :)

raptor
16 Oct 2006, 16:29
.pro IMM.

Airlight
16 Oct 2006, 17:53
e total la misteaux, dar de ce sa nu ne bucuram de un experiment gratis.. :)

qwerty
16 Oct 2006, 18:13
Stefan,aia cu a dat spaga a fost o gluma dar se pare ca nu te-ai prins.Eu sunt pentru IMM e numai buna pentru vreau sa stiu.Cine o sa vrea sa stie ceva sigur o sa afle de la ea.E spontana si foarte simpatica in declaratii.
Eu vad acuma ca nu mai e moderatoare si te-ai pus tu in locul ei.De ce?Sau de ce a-ti mai pus-o,ca sa va bateti joc de ea?Acum 2 ore era si acuma nu mai e,esti jalnic si mai bine ramaneai la prosport.Nu te obosi sa-mi raspunzi.

Gaandalf
16 Oct 2006, 18:51
sinteti rautaciosi si misogini! c aveti cu fata?? mie mi-a devenit mult mai simpatik d cind am cunoscut-o - si cind, la prima intilnire cinemagia d la 80, m-a privit cu okii ei 'mari si mirati' si m-a intrebat: da tu cu c t ocupi?...

nu sunt deloc misogin. e o dulcica. i love herrr. cu ochii ei mari si mirati a zis ca sunt dotat. nu pot decat sa o pup. avea dreptate :lol:
vb serios ... :oops:

dle Leo Serban - nu am acum si nici nu ma vad eu in viitor cu fata de "Dl."
poti sa imi spui cum vrei ...

StefanDo
17 Oct 2006, 09:05
Stefan,aia cu a dat spaga a fost o gluma dar se pare ca nu te-ai prins.Eu sunt pentru IMM e numai buna pentru vreau sa stiu.Cine o sa vrea sa stie ceva sigur o sa afle de la ea.E spontana si foarte simpatica in declaratii.
Eu vad acuma ca nu mai e moderatoare si te-ai pus tu in locul ei.De ce?Sau de ce a-ti mai pus-o,ca sa va bateti joc de ea?Acum 2 ore era si acuma nu mai e,esti jalnic si mai bine ramaneai la prosport.Nu te obosi sa-mi raspunzi.

1. eu eram de la inceput coleg cu IMM la "vreau sa stiu", deci nu m-am pus in locul ei...
2. mai bine ramaneam la prosport si in curand o sa ma mut la Eva.ro :lol:
3. uf, n-am obosit deloc... :) :D

Gaandalf
17 Oct 2006, 09:22
ai mah saraca ... nici nu s-a instalat bine ca moderatoare si deja i'ati dat eject ?
protestez vehement

StefanDo
17 Oct 2006, 10:17
Avind in vedere reactiile pozitive pe care le-am primit, IMM va fi de azi moderator pe topicul Vreau sa stiu... :)

Gaandalf
17 Oct 2006, 10:24
yeyyyy!
:lol: :lol: :lol:
i am soooo happy!

qwerty
17 Oct 2006, 11:34
Avind in vedere reactiile pozitive pe care le-am primit, IMM va fi de azi moderator pe topicul Vreau sa stiu... :)
Bravo!
In sfarsit un lucru bun.Sper ca nu doar pana maine.Mult succes IMM.

Pitbull
17 Oct 2006, 15:40
Cu deznädejdea-n pipotä, väzusem ieri cum samavolnic fusese spulberatä cariera fetei, dupä doar câteva ore de extaz. Imaginam deja o operä gen Verdi, "O zi, rege", în minte compuneam aria lui I.M.M., cu leit-motivul "OK, pupici, merci!", etacetera, etcaetera. Dar graba de-a pleca mi-a piedicat räspunsul, iar când acasä revenii - o, jale! - cablul era picat, si pânä azi în zorii dup-amiezii nu l-au dres.
Acum, însä, constat cä I.M.M. s-a face fost repus în drepturi, si mult mä-mbucur, cäci:
Copiii mei, de artä iubitori, ideea-a salei moderatorificäri din tara olandezä proveneazä, acolo eu având dulce consoartä viitoare care, aflând pe meseneu despre schimbarea de regim cinemagistic, s-a pronuntat: ce bine-ar fi s-o puneti pe Monroe administrator, si mâine leatu-ntreg sä se destepte spre a vedea acest anunt:
"I'm your new boss, pupici!"
Au nu stia iubita-mi olandezä ce vra pupici sä zicä, dar intui cä e o vorbä cool.
Si astfel încolti în mintea-mi varianta mai cu talpa pre pämânt a faptei, cu I.M.M. mäcar moderator - drept pentru care la agapa din '80, am întreprins demersul necesar.
Au nu vedeti cä e O OPERA DE ARTA? Un ce urmuzian, sau ionescian, de nu chiar beckettian, räzbate, nuante de Tristan Tzara cu tonuri de Satie! O Meryl Streep în Zoe Trahanache, Claudia Cardinale în Chirita, sau, de ce nu, Jack Nicholson în travesti Aneta Duduleanu! Asa se cade a vedea numirea - scenä de geniu-n noul gen artistic, pe nume FORUMART!
Cäci cum a spus si Mister Shakespeare, odatä-n piesa "Cum vä place"...
Un forum e o scenä
Si fiecare user un actor.

Gigi Gorgonzola
17 Oct 2006, 17:20
Good luck IMM 8)
Merci pupici
:D

Pitbull
17 Oct 2006, 18:21
Dixit Gigi Gorgonzola, who is the above mentioned Dutch lady, registered here especially to congratulate our new Galateea. :happy: :love:

Gigi Gorgonzola
17 Oct 2006, 22:08
How can I know? I'm the most innocent gurl in the whole universe. What??? I'm Miss Innocence herself!! :P
Now Pit, stop frightening all these people here in the forum, ok?
I'm exit again. Sorry for not speaking Romanian.
Have fun, you cinemagists :)

irene marlyne monroe
20 Oct 2006, 23:35
Daca nu a avut pile atunci sigur a dat spaga.IMM e plina de talent,a avut ceva de asteptat dar iata ca in sfarsit a obtinut consacrearea.Mult succes IMM.
merci a fos o discutie la o intrunire si deci iata-ma-s tot aici dar cu ceva adaugat :D sper sa va bucurati alaturi de mine,mercipupici

irene marlyne monroe
20 Oct 2006, 23:41
A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.
Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.

irene marlyne monroe
20 Oct 2006, 23:54
e total la misteaux, dar de ce sa nu ne bucuram de un experiment gratis.. :)

AI DREPTATE!

Pitbull
21 Oct 2006, 01:02

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.

films4all
23 Oct 2006, 17:31

ez pt cinmahia coperta

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.
lasati oameni buni omul sa viseze ...rogu-va frumos!

Dominic
12 Dec 2006, 21:49
:o IMM moderator?Didn't see that coming ;) Multa bafta si intelegere(u`ll need that very much!)
Non taken GiGi!!!

Dominic
12 Dec 2006, 21:52
ScZ ScZ!Damn it!Am net de la Zapp si merge impins...nu s`a vazut la browserul meu a 2 a pagina si nah...Act like i wasn't here pls! :oops: :oops: :((