PDA

View Full Version : Cine mai da flood-uri primeste...

Gloria
06 Oct 2006, 22:55
Cine mai da flood-uri primeste...BAN!

Ambra Blu
06 Oct 2006, 23:04
Si cum definesti tu flood-ul? Calitativ sau cantitativ?

Gloria
06 Oct 2006, 23:08
Si cum definesti tu flood-ul? Calitativ sau cantitativ?

Pai cum sa fie altfel decat cantitativ, daca "calitativ" autorul mesajului oricum nu e in stare :lol:

Ambra Blu
06 Oct 2006, 23:09
1. Nu accept cacofoniile nici macar prinse in ghilimele. Mai ales de la un redactor.

2. Pai ia masoara-i tu putin mesajele lui Bubu, cap-coada, si decide-te in ce fel ne conturba el estetic: calitativ sau cantitativ?

Pitbull
06 Oct 2006, 23:17
Vezi c-au mai rämas vreo patru-cinci, pe-aici prin Cafenea. Si altele, pe ici pe colo, prin forum - urme ale valului de isterie care ne-a cuprins pe toti acum o orä, douä, în urma prea îndelungatei convietuiri cu Bubu.
Serios, acuma - aicea-i la mijloc si o anume categorie de flood... mai degrabä calitativ decât cantitativ! La prima vedere, aproape orice mesaj al lui Bubu ar pärea decent (cam tâmpitel, da, dar acceptabil). Insä dacä stai sä le vezi cum se lätesc ca pecinginea prin forum... cu un continut situat între zero si sub-zero... mania obsesivä de a repeta d-a-mboulea, de zeci, sute de ori, aceleasi fixuri si ineptii... Pe bune, de la un moment dat, devine septic! Hiper-septic! Floodurile noastre nu erau decât febra! Tusea si junghiul! Productia de anticorpi si leucocite scäpate de sub control, în urma infectiei!
Deci, ce facem? Vaccin antibubonic, sau o ducem pe picioare?

Gloria
06 Oct 2006, 23:22
1. Nu accept cacofoniile nici macar prinse in ghilimele. Mai ales de la un redactor.

2. Pai ia masoara-i tu putin mesajele lui Bubu, cap-coada, si decide-te in ce fel ne conturba el estetic: calitativ sau cantitativ?

cacofonia era alegerea cea mai buna in contextu` asta. chiar se potriveste.
Stii ca infinitivul vb pe care l-ai folosit este con-turbare si s-ar mai putea traduce cu "a turba impreuna"?

Nightwane
06 Oct 2006, 23:30
''con-turbare'' nu este un infinitiv.

si:

CONTURBÁ, contúrb, vb. I. Tranz. A deranja, a tulbura.

;)

Gloria
06 Oct 2006, 23:38
''con-turbare'' nu este un infinitiv.

si:

CONTURBÁ, contúrb, vb. I. Tranz. A deranja, a tulbura.

;)

gata, ma duc sa ma culc.ma doare capu`

Nightwane
06 Oct 2006, 23:39
beauty sleep, huh?

Airlight
06 Oct 2006, 23:40
:lol: leaving so soon, waver boy ?

tough job imo.

alakazam
23 Oct 2006, 22:28
As dori si eu sa gasesc undeva un topic in care este definit flood-ul... Chiar nu imi doresc sa primesc ban, insa am inteles, din explicatiile Gloriei si a celorlalti, ca nu cunosc ce este acest termen... Din cunostiintele mele de pana acum (iertati-mi, rogu-va, incultura in ceea ce priveste cunostiintele de informatica) stiam ca "flood" reprezinta scrierea exclusiv cu majuscule a unui mesaj pe chat, intrucat produce aglomerare pe retea si blocheaza sistemul sau ceva de genul acesta... Acum am observat faptul ca, pe CineMagia, prin "flood" se intelege pur si simplu exprimarea unei opinii de necunoscator sau de incepator in domeniul cinematografic. Totusi, tin a preciza ca aceasta atitudine persiflanta pe care o manifesta utilizatorii cu vechime pe acest forum este derutanta si oarecum suparatoare pentru noi-venitii care vor sa isi exprime opiniile. Domnii si doamnele mele: nu toti ne-am nascut invatati (asa cum se intelege din unele mesaje ale unor utilizatori-moderatori/administratori sau ce or mai fi pe-aici)... Plictiseala si atitudinea ce parca exprima "pleaca, ba, ca ma stresezi", alaturate unor glume pe care doar moderatorii - bag de seama - le inteleg, fac din navigarea acestui forum in calitate de utilizator nou-venit un adevarat cosmar (iertati patetismul)...
Parerea mea... Chiar daca sunteti aici de la inceputurile vremii, aveti rabdare si cu cei ce tocmai au sosit!

StefanDo
23 Oct 2006, 22:37
Stai linistit, alakazam, pe cinemagia flood-ul nu este exprimarea unei opinii de incepator... aici poti sa zici orice, atata vreme cat limbajul este ok, nu ataci alti utilizatori si post-urile tale au legatura cu filmul. Prin urmare spor la scris si provocat discutii... :)