PDA

View Full Version : CTPule si altele...

herbert
18 Sep 2006, 12:19
interesant ce spune mercutzio de-asupra lui egon...
are dreptate.
ca de obicei, egon n-are dreptate.
e crispat-replicant si incearca sa ofenseze un POET. rusine...

Ambra Blu
18 Sep 2006, 12:23
Iar herbert e un basarabean degeaba care esueaza ante portas in contactul sau firav cu poezia, fara sa aiba sansa s-o umple de boli rusinoase. Sclavule, eu nu ti-as da voie sa scrii pe forumuri romanesti, atit timp cit scrii 'de-asupra'.

EgoN
18 Sep 2006, 12:35
interesant ce spune mercutzio de-asupra lui egon...
are dreptate.
ca de obicei, egon n-are dreptate.
e crispat-replicant si incearca sa ofenseze un POET. rusine...

pastreaza-ti parerile despre mine in tacere, poate imi scrii si o poezie ceva...iar atat timp cat nu esti nici brumaru, nici sociu, nici cartarescu, nici foarta, te anunt nonsalant ca ma pish pe poezia ta (acuma da, te-am ofensat, hai vino cu replica...)

herbert
18 Sep 2006, 12:43
wow, esti si tu fara umor. un ctp al cinemagiei...
poate nu stii, dar si cei nascut in Basarabia sunt romani...

raptor
18 Sep 2006, 12:45
.din aia cu doi r.

Nightwane
18 Sep 2006, 12:45
io stiam ca-s asa, un fel de moldoveni.

herbert
18 Sep 2006, 12:49
.din aia cu doi r.
da. iar pe cei care le refuza aceasta identitate, basarabenii ii obliga sa le manance pasapoartele moldovenesti si rusesti...

herbert
18 Sep 2006, 13:24
pastreaza-ti parerile despre mine in tacere, poate imi scrii si o poezie ceva...iar atat timp cat nu esti nici brumaru, nici sociu, nici cartarescu, nici foarta, te anunt nonsalant ca ma pish pe poezia ta (acuma da, te-am ofensat, hai vino cu replica...)

sorry als, doar o remarca pentru egon si revenim (reveniti) on topic...
egon, POETUL nu se implica in toate polemicile in care este antrenat herbert pe cinemagia. cred ca nu-ti va replica. bine ca te-ai pishat, acum poti sa mergi linistit/impacat la cursuri...

Ambra Blu
18 Sep 2006, 13:29
Bai, pulete, lua-mi-ai in dinti brinza de pe pula, tu nu ai cum sa fii on-topic, pen'ca in Basarabia nu a avut premiera filmul lui Mitulescu si n-ai cum sa-l fi vazut.

Tatuca ALS, eu pot sa ramin? Nu am vazut filmul, dar l-a vazut prietena mea si pot s-o rog sa-mi zica despre ce e vorba.