View Full Version : 9/11 Relief Fund (cut de la Acum pe ecrane)
ATB4FOREVER
14 Sep 2006, 13:21
americanii is ai mai tari d p planeta!
d aia eu tin cu ei, pt k nu pot sa tin decit cu cei mai puternici, logic.
c, voi tineti cu teroristii!? :x
NORMAL ca tinem cu teroristii, deci cu oamenii buni !!!!!!!!!
nu o sa tinem cu niste popoNari, fara istorie, (declaratia independentei in 4 a7ea 1776 )sau mai bine zis cu una scurta, un neam de corcituri, jidani, colonisti engrezi, hispanici, asiatici si dracuuu stie mai ce cioroi negri, o natie crescuta pe spatele sclaviei, si pe uciderea amerindienilor...........fukk u si fukk celor care ii simpatizeaza !!!!!!!!!!!1 :sick: :sick: :sick:
nu o sa tinem cu niste popoNari, fara istorie, (declaratia independentei in 4 a7ea 1776 )sau mai bine zis cu una scurta, un neam de corcituri, jidani, colonisti engrezi, hispanici, asiatici si dracuuu stie mai ce cioroi negri, o natie crescuta pe spatele sclaviei, si pe uciderea amerindienilor...........fukk u si fukk celor care ii simpatizeaza !!!!!!!!!!!1 :sick: :sick: :sick:
bai Ratb4forever, vad ca esti cam redus, asa ca asculta aici.
In primul rand ia mergi tu frumos pana la teroristi acasa si multumeste-le ce treaba buna fac cand omoara atat de multi nevinovati in fiecare an. dar as avea grija, ca cica au boala pe "necredinciosi".
Intamplator noi ne-am luat independenta in 1877 - 101 ani dupa!
iar daca ai o problema cu "cioroii negri" ia iesi tu pe strada acolo la tine in marseille (presupunand ca este intr-adevar in marseille franta) si striga tu acolo ce te deranjeaza la ei.
ATB4FOREVER
14 Sep 2006, 14:13
bai Ratb4forever, vad ca esti cam redus, asa ca asculta aici.
In primul rand ia mergi tu frumos pana la teroristi acasa si multumeste-le ce treaba buna fac cand omoara atat de multi nevinovati in fiecare an. dar as avea grija, ca cica au boala pe "necredinciosi".
Intamplator noi ne-am luat independenta in 1877 - 101 ani dupa!
iar daca ai o problema cu "cioroii negri" ia iesi tu pe strada acolo la tine in marseille (presupunand ca este intr-adevar in marseille franta) si striga tu acolo ce te deranjeaza la ei.
Ratb4forever.... hai ca a fost buna !!!
lasa-ma cu faza cu nevinovatii, totul are o cauza ( nu trebuie sa fii fizician sa stii asta ) iar cauza terorismului este una politica.......
nu sprijin tot terorismul si doar pe cel anti-american (daca stii politica stii de ce)........
apropo eu faceam referire la faptul ca noi suntem aici de mult timp in spatiul carpato-danubiano-pontic, ( daca nu stii cel mai vechi os din europa, al 2 lea din lume a fost descoperit in 2002 intr-o pestera din romania, de pe zona adiacenta raului olt ) deci stramosii dacilor erau de mult aici,...... iar daca ai citit lucrarile lui Nicolae Densuseanu ai sti mai mult despre ce inseamna aceasta descopreire, in timp ce declaratia independentei este certificatul de nastere al americanilor, al nostru este la roma construit de imparatul Traian prtin 113 parca......... deci mai invata istorie.......
tie nu ti se pare suspect ca atentatele nu au fost prevenite ??? nu ai vazut nici Farenhite 9/11 ??? sunt gata sa pariez ca americanii au lasat sa le fie doborate propiile turnuri.......... apropo, nu-l mai urmaresc pe osama ce s-au oprit la petrolul irakian.........
a fi redus inseamna a accepta doar ceea ce e evident, ceea ce ti se arata si anume ce buni sunt americanii, si american dream-ul dar repet daca stii istorie sau politica vezi dincolo de aparente.......asa ca deschide ochii !!!!!!
Alex Leo Serban
14 Sep 2006, 14:52
nu cred k are vreun rost sa continui sa argumentezi cu un individ care iti aduce k 'argument' o facatura grosolana precum filmul lui m.moore...
jeleu, good point!
musiu cumilkeama (k are un nick cam complicat) sa fak bine sa iasa p strazile din marsilia - unde sint si negri, si arabi, si whatever, such good company. k civilizatia ii pute. iar cei care au construit intr-adevar cva, nu au stat k momiile sub soare, trebuie omoriti, asha, d oftik...
iar kestia cu istoria & vekimea & stuff... give us a break! conteaza c faci ACUM, si unde ai ajuns k nivel d dezvoltare, nu c au facut stra-stramoshii tai acu tishpe mii d ani! c mare scofala k sintem aici, in 'spatiul carpato- danubiano-pontic' d atitia ani, ha?? tare breji mai sintem, c sa zic!
popoNari, fara istorie, neam de corcituri, jidani, colonisti engrezi, hispanici, asiatici si dracuuu stie mai ce cioroi negri, o natie crescuta pe spatele sclaviei, si pe uciderea amerindienilor
nu sprijin tot terorismul si doar pe cel anti-american (daca stii politica stii de ce)........
This is so wrong... and retarded...
atbapropo eu faceam referire la faptul ca noi suntem aici de mult timp in spatiul carpato-danubiano-pontic [...] in timp ce declaratia independentei este certificatul de nastere al americanilor, al nostru este la roma construit de imparatul Traian prtin 113 parca.........
Si uite cate am realizat noi, urmasii lui Decebal si Traian (si, totusi, americanii sunt "popoNari")! :hmm: You suck, man!
Am uitat sa spun ca am devenit off-topic. Ne mutam la Cafenea. (Heh Heh Heh)
mercutzio
18 Sep 2006, 03:44
mda, aceleasi hamhamuri cu "noi, acilea, de la Rim si de la pashopt si clopotzeii.. " :sick:
cind se va prinde si la noi macar o bruma din bunul simt istoric care spune ca ce faci ACUM schimba trecutul si influenteaza viitorul, nu numai trecutul influenteaza prezentul!
(a zis-o chiar un poet , T. S. Eliot)
dar noi, toate merg numai ashea, poale`n cap.. :(
la fel si cu isteria antiamericana. go in california& new-york to see the difference! 2 mutch stupidity&agresivity on this hysterical "idea" of "anti"..
ATB4FOREVER
25 Sep 2006, 14:04
[quote="mercutzio"]mda, aceleasi hamhamuri cu "noi, acilea, de la Rim si de la pashopt si clopotzeii.. " :sick:
cind se va prinde si la noi macar o bruma din bunul simt istoric care spune ca ce faci ACUM schimba trecutul si influenteaza viitorul, nu numai trecutul influenteaza prezentul!
(a zis-o chiar un poet , T. S. Eliot)
dar noi, toate merg numai ashea, poale`n cap.. :(
la fel si cu isteria antiamericana. go in california& new-york to see the difference! 2 mutch stupidity&agresivity on this hysterical "idea" of "anti"..[/qu
apropo, sa stii Petru Rares a zis "vom fi din nou ce-am fost, si mai mult decat atat", si asa va fi dar nu cu DEgeneratzii care nu-si respecta identitatea..........daco-latina
Alex Leo Serban
25 Sep 2006, 14:07
tu esti o gluma, nu-i asa?
History 101:
The ducks came from the trucks
ATB4FOREVER
25 Sep 2006, 14:22
Si uite cate am realizat noi, urmasii lui Decebal si Traian (si, totusi, americanii sunt "popoNari")! :hmm: You suck, man![/quote]
pai du-te la ei daca te primesc......... :sick: (daca nu, le spui ce mult ii apreciezi, ce corecti si drepti sunt, ce fapte bune fac prin orientul mijlociu, ........
ideea e ca tara noastra sa profite (deci, implicit si noi cetatenii) de pe urma prieteniei cu US, si doar atat, fukk them ........... :sick:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.