PDA

View Full Version : fantozzi si Scoala de hoti

cly
04 Aug 2006, 13:58
Salut.
Doresc sa revad seria Fantozzi si Scoala de hoti (bestiale comedii din punctul meu de vedere). Ma puteti ajuta? Eventual le achizitionez pe suport dvd de preferinta, sau divx.
Multumesc.

norina
08 Aug 2006, 13:12
nici nu am auzit de ele
sa-mi fie rusine??? :D

sandokan
09 Aug 2006, 15:50
Daaaaaa!Fantozzi a fost, este si va fi o serie excelenta de comedie pe care toti oameni iubitori de arta filmului comic o stiu.Seria are o origine italiana/spaniola cred, nu sunt sigur. :)

norina
10 Aug 2006, 09:31
este posibil sa o stiu, dar sa nu-mi dau seama de asta
daca vad ceva din filme imi pot aminti :D

cly
10 Aug 2006, 10:16
este posibil sa o stiu, dar sa nu-mi dau seama de asta
daca vad ceva din filme imi pot aminti :D

Din pacate atunci cand pe cablu se transmitea inca Italia1 (acolo unde am ras ptr prima data de fantozzi... si prietenii lui din scoala de hoti) nu aveam cpu care sa duca o codare si captura de emisiune. Acum cand am compu, nu am Italia1 :-(
Oricum, stresul de la serviciu este f bine combatut de fazele aduse aminte din seria respectiva. Ptr mine este chiar revigorant. COnsider ca Fantozzi era mult mai destept decat multi destepti din fruntea unor institutii actuale.... macar nu se prefacea.... asa era el... oricum pe aici am multi de F si tare ma bate ideea sa ii invit sa vada seria... sa radem impreuna... intre timp ii voi inregistra cu o camera de captura ptr a le urmari ulterior gesturile :-0
Decat sa faca productii idioate proprii, televiziunile romanesti mai bine ar invata de la italieni cum se fac astfel de comedii. Si cel mai bine inveti urmarindu-le...

sandokan
10 Aug 2006, 14:29
Cum e la noi "TVR 1" asa e si la italieni "Italia 1".Daca ar putea sa apara in grila de programe, canalul tv "Italia 1" ar fi frumos tare.Ar putea sa redeie seria Fantozzi.Toti oameni cred ca ar sta cu ochii lipiti de televizor.