PDA

View Full Version : actritele de la INDIGO

Cazeemeer
25 Jul 2006, 21:42
...And this, children, is what we call a Non Sequitur.
Imi pare rau dar nu reusesc sa inteleg ce vrei sa spui. O sa presupun ca tu esti romanca deznadajduita care si-a regasit pentru o clipa linistea urmarind Over The Hedge. Apoi o sa elimin partea cu modestia, fiindca nu ii gasesc legatura nici cu Over The Hedge, nici cu fetele de la Indiggo (da, doi G; da, e bizar si pentru mine ca stiu asta). Apoi o sa renunt la the whole Over The Hedge reference.
Ramane problema esentiala: nu imi doresc ca "actritele", "cantaretele" sau ce or fi spunand ele acum ca sunt, de la Indiggo sa fie vedete. Nu vreau sa le vad fericite.
Le recomand insa sa se pregateasca pentru Eurovisonul de anul viitor. Doar fiindca nu le vor Romania si Moldova nu inseamna ca nu isi pot gasi succesul in alte state vecine - Bulgaria si Serbia le asteapta. Si daca nu, sa mearga in Spania, ca acolo oricum numai romanii voteaza. Sau in Finlanda, ca acolo oricum se voteaza in bataie de joc.
Banuiesc ca mesajul meu nu ti-a luminat ziua. Nici nu indraznesc sa ma compar cu bursucul voiced by Bruce Willis.

Nightwane
25 Jul 2006, 22:13
he look-a like a man!