Log in

View Full Version : LESTAT - The musical on Broadway

Goddess
03 Jul 2006, 14:33
{Stiu, asta nu-i un film..dar nu stiu unde sa-l incadrez in alta parte :? }

A vazut careva musicalul 'Lestat' , care s-a jucat pe Broadway din martie pana in mai, anul asta ?

Eu am reusit sa gasesc numai parti din el, de pe Youtube sau prin alte.com-uri :) . Si mi s-a parut bun. Tenorul Hugh Panaro este chiar primul Lestat credibil , e destul de aproape de personajul din cartile 'Cronicile Vampirilor' de Anne Rice.Cantecele sunt foarte faine - 'Sail me away', 'From the dead' sau 'I want more' fiind ...absolutely beautiful :P
Problema e ca multi critici au dat cu el de toti peretii Broadway-ului :) : "plictisitor", "fara subiect", "scenariu prost", "regie proasta" etc sunt cateva din parerile lor.

M-ar interesa opinia cuiva care a vazut spectacolul in intregime ...

lestatika_29
04 Jul 2006, 16:11
hiho, Godess (Pandora, cumva?)
am vazut si eu cva din musical, dar numai bucatzi din pacate.... :(
sincer, Panaro nu m-a prea incantat, si nu de alta, dar eu mi-l inchipuiam p Lesty altfel, cumva mai feminin. :hmm:
auzisem ca spectacolul fusese inchis pe Broadway, ceea ce inseamna ca nu a prea avut succes.... :( am eu impresia ca daca nu isi baga elton john coditza iesea altfel, but then again, this could be just me....
apropo, daca ai linkuri ceva de pe you tube, si vrei sa le spui si la natiunea amarata de aici..... dau o bere....
c ya!!!!!

Goddess
05 Jul 2006, 14:40
Hey!

Ba mie mi-a placut Panaro, chiar asa mi l-am imaginat pe Lestat cand am citit Cronicile Vampirilor. Tom Cruise sau Stuart Townsend nu se potriveau deloc.

Musicalul s-a jucat destul de putin, nu a impresionat prea tare. Nu stiu exact daca Elton John a fost de vina, s-ar putea sa ai dreptate. Dar, din ce am citit pe forumuri, fanilor Anne Rice&Lestat (me included) le-a placut. :)

Am niste linkuri de pe youtube si am si un forum pe care s-ar putea sa gasesti mai multe.

http://youtube.com/watch?v=oI2kkwaqYKc&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=hDB0fMLCSGU&mode=related&search=lestat%20broadway

http://forum.lestatmusical.com/

Daca ai ceva in plus fata de astea, share ,te rog.

Am cautat ceva de cumparat pe net, dar n-am gasit nimic ce poate fi trimis si in Romania.Soundtrack-ul si photo albums doar in State. :(

Vorbind de Pandora, tu ce carti din Cronicile Vampirilor ai gasit la noi?
Eu am asa:
Interview with a Vampire
The Vampire Lestat
Queen of the Damned
Tale of the body thief
Memnoch the Devil
The Vampire Armand
The Vampire Vittorio

A mai aparut altceva in Romania?Ca in State sunt mai multe pe piata. Daca da, zi-mi si mie unde le pot gasi.Eu locuiesc acum in Bucuresti, dar pot face comanda or smth.Nu ma intereseaza daca sunt traduse sau nu.

PS: I don't drink...beer ;)

lestatika_29
05 Jul 2006, 20:31
in romana nu cred sa mai fi aparut ceva,,, oricum le am eu in engleza.....
verifica-ti mesajele private......
aaaa si scz de greseala.... dau un pahar de sange... tre sa omor ceva first.....

Ava
06 Jul 2006, 22:00
Primele doua volume din Cronicile vrajitoarelor le-ati citit? Sau va intereseaza exclusiv romanele cu vampiri ale lui Anne Rice?Am vazut Blood and gold, Blackwood farm si Blood canticle prin magazine(Brasov), in engleza. De abia astept sa citesc si Lasher , are stransa legatura cu s-a intamplat in primele doua volume din Cronicile vrajitoarelor..Eu personal nu am mai auzit decat o singura persoana sa citeasca Anne Rice. Ma bucur ca exista people ca voi..Recunosc ca nici nu am cautat..

lestatika_29
09 Jul 2006, 18:03
pai, cred k am vazut si eu ora vrajitoarelor pe-aci in romana....
si ca sa fiu cat de cat on=topic, auzisem eu gresit sau se preconizeaza un "The Vampire Lestat" the movie? can't wait... numai sa semene cu Interview, nu cu Queen...
stie cineva dak e corecta sau nu informatia?

RIP
04 May 2007, 22:34
A fost nominalizata la premiul Tony Carolee Carmello, pentru interpretarea Gabrielei , in musicalul "Lestat" http://www.youtube.com/watch?v=SVNCkklnve0.
Are creva o versiune care se vede mai bine decat cea disponibila pe google video? :?

RIP
04 May 2007, 22:40
pai, cred k am vazut si eu ora vrajitoarelor pe-aci in romana....
si ca sa fiu cat de cat on=topic, auzisem eu gresit sau se preconizeaza un "The Vampire Lestat" the movie? can't wait... numai sa semene cu Interview, nu cu Queen...
stie cineva dak e corecta sau nu informatia?

circula demult un zvon, cum ca neil jordan avea in cap continuarea Cronicilor Vampirilor, cu Tom Cruise reluind partitura lui Lestat, dar asta se intampla acu vreo 12 ani, tehnic ar fi cam greu lui Cruise sa fie veridic(fizic) pe post de Lestat.
In schimb recent, s-a aruncat un zvon pe livejournal via Warner, ca exista un proiect Lestat, doar ca sunt probleme cu scenariul( se dorea initial si continuarea fireasca a romanului The vampire lestat cu The Queen of the Damned-altfel decat versiunea MTV din 2003) si finantarea.
Om trai si om vedea ce se mai intampla ;)