View Full Version : ce-mi recomandati ? orice ..
sportclub15
21 Jun 2006, 23:20
Vreau si eu sa-mi recomandati niste filme pt o prietena a mea.....niste filme cu viata adolescentilor (ceea ce implica aceasta : sex ,droguri ,ceruri ,petreceri...) ,viata din scoli ,licee ,etc. (ceva in genul "mean girls")
Va multumesc mult pt timpul acordat !
lestatika_29
22 Jun 2006, 07:39
pai daca e sa incepem cu inceputul, sincer ti-as recomanda sa pui asta la vreau sa stiu... ca poate iti inchide cineva topicul aici... but i might be wrong.... anyways.
eu zic asa: first of all ar fi "Thirteen" cu Evan Rachel Wood si Holly Hunter.... splendid, cred k se incadreaza cel mai bine in categoria vruta de tine.
second, un splendid "Requiem for a Dream", genial de la titlu pana la coloana sonora, dar trebuie sa incerci sa faci abstractie de Jared Leto... k de obicei o cam da in bara.
ar mai fi "Donnie Darko", interesant de vazut, subtil si care iti lasa multe intrebari dupa generic, cu Mr. Brokeback himself... sau sa zic Mrs?
"10 things i hate about you", o-mblanzire a scorpiei si nu prea, cu alalalt Mr Brokeback, si Julia Stiles, daca o suporti. am uitat sa mentionez, filmul e fun daca reusesti sa faci abstractie de freza lui Ledger...
ti mai zic eu dak imi mai vine cva in minte....pana atunci... salza... :)
Leonard
22 Jun 2006, 09:12
(ceva in genul "mean girls")
Mean Girls mi-a plãcut ºi mie. nu te-aº fi luat în serios dacã nu ziceai de el. miºto voice-overul ºi dialogul permanente ºi split-screenul în 4 cu tipele vorbind la telefon. pe ansamblu e foarte bine jucat. finalul însã a fost cam cliºeic.
recomandarea nr.1 e The Rules of Attraction (Avary), apoi Trainspotting (Boyle), filmele lui Larry Clark (Bully, Kids, Ken Park), Dazed and Confuzed (Linklater), F ucking Amal (Moodysson), Sex is Zero, Rushmore...
Sinnerman
22 Jun 2006, 10:00
ªi The Breakfast Club! Toatã lumea uitã de The Breakfast Club!
ªiiii: - American Graffiti. It should be worth it.
daca vrei cu tineri si liceu si alte chestii: not another teen movie
daca vrei altceva, tot cu tineri si despre ei, insa altfel privit: Donnie Darko, stay, wicker park, coach carter, ti le recomand si sigur o sa va placa...insa sunt destul de serioase...
Longshot
22 Jun 2006, 13:20
eu as aminti si de 'fast times at ridgemont high' desi e un film mai degraba slab. pentru sean penn ar merita insa. hai si pentru phoebe cates.
tot adolescenti mai sunt si prin 'gummo' 8)
sportclub15
22 Jun 2006, 13:38
Va multumesxc mult pt timpul acordat si pt raspunsuri si daca va mai amintiti nu ezitati sa scrieti....
Asta seara o sa ma uit la "thirteen"
Neaparat seria "Porky" . NEAPARAT!
Airlight
22 Jun 2006, 19:02
sex.
Cinemania
22 Jun 2006, 20:42
Va multumesxc mult pt timpul acordat si pt raspunsuri si daca va mai amintiti nu ezitati sa scrieti....
Asta seara o sa ma uit la "thirteen"
desigur eu nu pot decat sa-ti recomant o serie de filme Kubrick: Barry Lyndon, A Clockwork Orange, Full Metal Jacket, The Shining, Lolita si Dr. Strangelove...
Cazeemeer
25 Jul 2006, 11:43
desigur eu nu pot decat sa-ti recomant o serie de filme Kubrick: Barry Lyndon, A Clockwork Orange, Full Metal Jacket, The Shining, Lolita si Dr. Strangelove...
Nu se potrivesc chiar perfect pe ce vroia initiatorul topicului, adica filme despre adolescenti... desi probabil m-ai putea contrazice spunandu-mi ca si Lolita, si A Clockwork Orange (Daca Kubrick lasa finalul din carte, chiar ar fi fost o coming-of-age-story) se refera la subiecte de genul asta, in their own twisted way.
Un pic mai on-topic: Les 400 coups al lui Truffaut. Granted, nu e ceea ce te astepti acum sa gasesti la un film cu adolescenti. Si daca chiar vrei ceva diferit, atunci fragmentul cu clopotul de la finalul lui Andrei Rubliov mi se pare reprezentativ oarecum pentru ce vrei tu. Ma rog, nu tocmai.
Si acum pentru ceva mai conventional: Y tu mama tambien. Asta chiar e ceea ce vrei. Sort of.
.ca sa intelegi de ce trebuie apreciat "raptor" ca si cinemagist :lol: :lol: e neaparat nevoie sa vezi urmatoarele 10 filme(ordine aleatorie):
.mash
.straight to hell-de alex cox ( ;) multumesc unui user meserias ;) care ma lasa sa il trag de pe dc++ chiar in clipele in care scriu acest mesaj)
.the proposition
.baronul munchausen
.dr.terror's house of horrors
.cremaster 3
.reservoir dogs
.dimensions of dialogue -a lu' svankmajer
.spongebob squarepants:the movie
.si altele, dar de ce sa ma obosesc sa le mai scriu, cind oricum am obosit deja scriindu-le p'astea-si oricum, daca p-astea le-ai vazut, esti cinefil cu acte in regula 8)
nota autorului: remarc cu tristetea unui heterosexual faptul ca in topul meu predomina filme cu o mare densitate de barbati/ m patrat. trebuie musai sa incep sa ma uit la filme cu femei...
Cazeemeer
25 Jul 2006, 21:18
This is as good a time to say this as any other: Initiatorul topicului, desi l-a numit "recomandati-mi orice" vrea de fapt, dupa cum explica in primul mesaj, sa i se recomande filme cu adolescenti. Just a thought...
Cinemania
25 Jul 2006, 21:39
This is as good a time to say this as any other: Initiatorul topicului, desi l-a numit "recomandati-mi orice" vrea de fapt, dupa cum explica in primul mesaj, sa i se recomande filme cu adolescenti. Just a thought...
de aia am recomandat orice....
sandokan
27 Jul 2006, 13:23
Draga sportclub15, vezi ca mai sus este un tabel in care se afla o serie de genuri pentru filme.Dute la diagrama DRAMA sau THRILLER sau CRIME.Acolo iti vei gasi filmele cu droguri, crime si alte prostii.
silver_boy
27 Jul 2006, 23:52
Vreau si eu sa-mi recomandati niste filme pt o prietena a mea.....niste filme cu viata adolescentilor (ceea ce implica aceasta : sex ,droguri ,ceruri ,petreceri...
un film cu "ceruri" (dealtminteri destul de prost ) e Heaven by Tom Tykwer, alte filme cu ceruri: 7th Heaven, Star Wars, Star Trek etc.
îþi recomand totuºi Bruce Almighty cu Jim Carrey
Alex Leo Serban
28 Jul 2006, 06:42
adolescenti, droguri, imagini cu ceruri = filmele lui gus van sant (mai ales ultimele)
Gaandalf
28 Jul 2006, 07:14
Seria Porky - asta clar ... desi Porky III - Porky's Revenge se gaseste incredibil de greu. adica deloc ...
Cry Baby
si
Boys & Girls - are exact ce ai cerut.
Nightwane
28 Jul 2006, 09:19
Rocky Horror Picture Show!!!! Virginal si dez- !!
sandokan
28 Jul 2006, 13:46
"Dreamgirls" (2006) am auzit ca este destul de bun pentru ce inclinati ai tu (droguri, sex, crime, etc etc etc).
Cazeemeer
28 Jul 2006, 13:53
Sandokan, ia mai citeste tu ce scrie aici:
Vreau si eu sa-mi recomandati niste filme pt o prietena a mea.....niste filme cu viata adolescentilor (ceea ce implica aceasta : sex ,droguri ,ceruri ,petreceri...) ,viata din scoli ,licee ,etc. (ceva in genul "mean girls")
Va multumesc mult pt timpul acordat !
De unde pana unde ai ajuns la "pentru ce inclinatii ai tu"? De parca ti-ar fi cerut sa-i recomanzi filme despre zoofilie, iar tu, informat, dar ezitant in a vorbi despre asa ceva, ii spui "Am auzit ca e bun, avand in vedere inclinatiile tale..."
sandokan
28 Jul 2006, 14:20
Ok :x ...................am prins la cap!!!!!!!
Kriss_Kringle
06 Aug 2006, 15:45
Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick sau cu zoofili si alte nebunii.Daca nu aveti ce recomanda stati in banca voastra!Eu ti-as recomanda The girl nex door si mai sunt altele pe care nu mi le pot aduce aminte dar voi reveni asupra lor.Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:
Kriss_Kringle
06 Aug 2006, 16:21
Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick sau cu zoofili si alte nebunii.Daca nu aveti ce recomanda stati in banca voastra!Eu ti-as recomanda The girl nex door si mai sunt altele pe care nu mi le pot aduce aminte dar voi reveni asupra lor.Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:
Cinemania
06 Aug 2006, 19:49
Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick...Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:
ub Kubrick, doua nu strica oricum...
serial killer pe dracu!
Cazeemeer
06 Aug 2006, 22:39
Tarantino spunea la un moment dat: "Watching violent movies does not make you a violent person. It does make you a violent filmmaker, but that is an entirely different thing."
Bulumulu
07 Aug 2006, 00:58
oh cmon there's a serail killer in all of us ;)
k sa fiu ontopic - filme cu adolescenti cu inclinatii zoofile :P
butterfly effect
si ca sa vezi ce-i mananca pe tinerii greci - to kako
hostel - pt ca e pt pretena dumitale si pt k poate va veti uita impreuna, si doar din acest motiv ;)
...
...
Cinemania
07 Aug 2006, 13:19
apai sa se uite la Ken Park, na!
neozeelandezu
10 Aug 2006, 14:50
eu itzi recomand un singur titlu.. "filantropica"
unii vor zice k nu are prea multe de'a face cu ceea ce ai cerut.. dar nu e chiar adevarat.. o sa'tzi placa_ no doubt about it
neozeelandezu
10 Aug 2006, 14:56
ok.. am 'uitat' cateva..
how high (trendsetter)_ van wilder (nu chiar fascinant.. dar amuzant) _ waiting (monumental) _ eurotrip _ old school (nu chiar cu copii.. just silly adults) _ ..
enjoy (if any)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.