View Full Version : Cel mai bun film din toate timpurile
peter jackson
12 May 2006, 20:14
Fara indoiala ca este King Kong regizat de Peter Jackson.Este un film cu adevarat impresionant care nu se bazeaza pe efecte speciale ci pe sentimente.Un film pentru oameni sensibili.
Supastar
12 May 2006, 20:15
poti sa-ti stergi singur topicul si sa-ti dai 2 palme inaintei celorlalti? :?
peter jackson
12 May 2006, 20:23
M-am saturat de asazisele filme de arta facute de europeni.Un film bun trebuie sa aiba scene de actiune.Lars Von Trier si alti regizori ca el sunt niste idioti.King Kong si Star Wars sunt filme adevarate.
Supastar
12 May 2006, 20:30
M-am saturat de asazisele filme de arta facute de europeni.Un film bun trebuie sa aiba scene de actiune.Lars Von Trier si alti regizori ca el sunt niste idioti.King Kong si Star Wars sunt filme adevarate.
:w00t:
:lol:
Gata! m-am prins! tu faci mishto de noi! k prea le joci pe contra! poti s-i fraieresti pe ceilalti, dar p mine nu! tu esti de-al nostru, numa' faci pe desteptu' din nush c motiv filosofic/elitist!
lestatika_29
12 May 2006, 20:45
de fapt eu tind sa cred k peter jackson e asa cum a zis gaandalf p alt topic k e.... auziti si voi , lars von trier nu e bun k regizor!!!!!!!!!!!
noah si dupa parerea mea shawshank redepmtion e best movie ever. king kong sux a bit all CGI si km atat. nenea jackson facuse treaba mai buna cu ghiulurile.... :P
peter jackson
12 May 2006, 21:19
Cele mai bune 3 filme din toate timpurile-1.King Kong-2005,2.Lord of the rings-Return of the king-2003,3.The Empire strikes back-1980.Trilogia Lord of the rings si king kong regizate de Peter Jackson au avut incasari in cinematografe de peste 3,4 miliarde dolari. Sa il vad pe Lars von Trier facand asta.
Nightwane
12 May 2006, 21:24
da' ce ai iubi cu lars von trier?
peter jackson
12 May 2006, 21:30
Nici un film al lui Lars Von Trier nu a avut incasari la Box-office-ul american de 100 milioane dolari si nici nu va avea vreodata.atunci de ce se incapataneaza sa faca filme. rezulta ca e un frustrat care crede ca face filme pentru o asa-zisa elita din care face parte alex leo serban.
Nightwane
12 May 2006, 21:32
ALS e anticrestin? DPDV cinematografic, evident.
ALS...ai facut, draga, 100 milioane la box office in America?
Supastar
12 May 2006, 21:34
Nici un film al lui Lars Von Trier nu a avut incasari la Box-office-ul american de 100 milioane dolari si nici nu va avea vreodata.atunci de ce se incapataneaza sa faca filme. rezulta ca e un frustrat care crede ca face filme pentru o asa-zisa elita din care face parte alex leo serban.
Logica e imbatabila!!! :w00t:
stii ce is alea filme comerciale?
ei bine...tie iti plac...
stii de ce is comerciale?
pentru ca vor sa fie vandute unor fraieri ca matale...
cum a zis als intr-un alt topic...
filmele bune sunt vizionate de mai putine persoane...cele care au gust...
tu poate o sa ai gust da in alta viata...sau cand o sa te trezesti la realitate...
Alex Leo Serban
12 May 2006, 21:35
elitele rulz
incasarile s.ucks
entertainment = pt prosti (vezi si andreea marin)
lvt = mare regizor, pt k: 'non multa, sed multum' - cum zicea si stramosi nostriii latini
napoleon_dynamite
12 May 2006, 21:39
Mah, mie imi place shi Peter Jakson, da' nu zic k a facut cele mai bune filme din toate timpurile...adica sa fim serioshi....sunt shi mai bune :sleep:
napoleon_dynamite
12 May 2006, 21:40
Multe filme sunt mai bune shi doar prin simplul fapt k nu folosesc CGI
peter jackson
12 May 2006, 21:58
esti unt ip cu gusturi mult mai bune decat alex leo serban pentru ca iti place munca regizorului peter jackson.trebuie sa recunosti ca intoarcerea regelui este pe locul 2 la box-office-ul mondial dni toate timpurile cu peste 1.1 miliarde dolari.
napoleon_dynamite
12 May 2006, 22:36
Mah, "debutul" lui Peter Jakson este destul de "explozibil" dar tot sunt de parere k sunt shi regizori shi filme mai bune...de exemplu, Star Wars IV, V, VI sunt de 10 ori mai bune, pentru k nu au folosit asha de mult computerul, nefiind inca egalate pana in ziua de azi la succesul de box office.
peter jackson
12 May 2006, 22:42
george lucas este regizorul meu favorit cu exceptia lui Peter Jackson.napoleon daca esti fan Star Wars fi atent ca in septembrie apare pe dvd trilogia originala star Wars fara efectele digitale adaugate de lucas pentru relansarea aniversara din 1997
Pitbull
12 May 2006, 22:50
Bäi, parc-ati fi Pruteanu încercând sä-i explice lui Adi Bunicu' Minune de ce nu e bune manelele cu ghiuluri! :w00t:
peter jackson
12 May 2006, 22:56
Principalul criteriu care determina valoarea unui film este reprezentat de numarul de spectatori-daca sunt multi filmul e bun ,daca sunt putini filmul e prost.cinematografia franceza,spaniola-Almodovar e un idiot,daneza,romaneasca ar trebui sa dispara.
GhitzaCartitza
12 May 2006, 23:01
Mai ales Luc Besson. Doar e francez si a facut filme. Da' a scos bani :huh: Poate e ateu.
Medicatia! Medicatia! Vadim stai cuminte tata!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.