PDA

View Full Version : Brokeback Mountain e sau nu e un film penibil ??

cine-fill
19 Feb 2006, 20:02
Ce parere avetzi?

qwerty
19 Feb 2006, 20:09
Am vazut si filme mai penibile.

cine-fill
19 Feb 2006, 20:11
Astept exemple.

Tobey
19 Feb 2006, 20:22
Da eu nu cred ca ii penibil, ba chiar eu cred ca ii un film de nota 9/10 .Este un film care merita si oscarul.Si cred ca il va lua.A luat de ja Globul de aur.Si cred ca va lua multe oscaruri , poate si pt. cel mai bun film.Heath Ledger a facut un rol exceptional, ca si toata distributia de altfel.Mi-a placut si Jake Gyllenahall, si Anne Hathaway in rol de sotie.Mi-a facut placere sa o vad shimband putin registrul, si o face f. bine.

Alex Leo Serban
19 Feb 2006, 20:29
cred k mai degraba cel care a initiat ac. topic (cu ac. titlu penibil) e, right, penibil...

sint kestii care come up periodic (vezi si: 'titanic'= film penibil, mantra tuturor cineintelectualilor cu fitze...), so no need to be alarmed. astfel de categorisiri reflecta imposibilitatea unora de a accepta regulile jocului si faptul ca unele filme kiar merita si oscarurile, si cistigurile la box-office!

qwerty
19 Feb 2006, 20:35
Da eu nu cred ca ii penibil, ba chiar eu cred ca ii un film de nota 9/10 .Este un film care merita si oscarul.Si cred ca il va lua.A luat de ja Globul de aur.Si cred ca va lua multe oscaruri , poate si pt. cel mai bun film.Heath Ledger a facut un rol exceptional, ca si toata distributia de altfel.Mi-a placut si Jake Gyllenahall, si Anne Hathaway in rol de sotie.Mi-a facut placere sa o vad shimband putin registrul, si o face f. bine.

Nu am spus ca e un film penibil am spus ca am vazut si filme mai penibile.

lestatika_29
19 Feb 2006, 22:17
Nu e penibil, cel putin pt unii kre au un IQ mai mare k al unei gaini.......
Si nici nu seamana cu Titanic (in fine, poate doar afisul.....) e mult mai sensibil si mai inteligent scris.... e o poveste despre niste vieti distruse d o iubire imposibila, nu o lalaiala d 3 ore despre diferentele sociale/scuipat pe punte/catastrofa navala/Leo+Kate=love.
N-are cum sa fie penibil pt k Ennis nu e Gigli, iar Jake nu e J LO...
E pur si simplu superb iar cine zice altfel ..... l-as trimite in cuibar, dar e democratie...

herbert
19 Feb 2006, 23:23
CRED ca cel care a lansat acest topic este un IDIOT.
punct.
BeNnY si MinRep, rezolvati cazul, va rog...

BeNnY
19 Feb 2006, 23:46
CRED ca cel care a lansat acest topic este un IDIOT.

I never expected to have so much in common.