View Full Version : Filme nominalizate aiurea la Oscar !
cine-fill
19 Feb 2006, 19:29
Ce filme nominalizate la Oscar credeti ca nu meritau nominalizarea.
Ce filme considerati ca meritau a fi nominalizate?
Cea mai penibila nominalizare e GOOD NIGHT AND GOOD LUCK un film de kk-t filmat si alb negru pe deasupra intr-o singura locatie.Filmele bune nu sunt nominalizate as aminti aici CINDERELLA MAN.
Cea mai penibila nominalizare e GOOD NIGHT AND GOOD LUCK un film de kk-t filmat si alb negru pe deasupra intr-o singura locatie.
Faptul ca e alb negru si filmat intr-o singura locatie il face un film prost.E clar.
cine-fill
19 Feb 2006, 20:05
Cea mai penibila nominalizare e GOOD NIGHT AND GOOD LUCK un film de kk-t filmat si alb negru pe deasupra intr-o singura locatie.
Faptul ca e alb negru si filmat intr-o singura locatie il face un film prost.E clar.
Putea sa fie color sau 3D ca tot prost ramanea (filmul)
Sa inteleg ca tie ti-a placut? Ce dracu putea sa-ti placa la filmul ala?
Cum sa-ti spun eu?... esti prost. Am voie ca moderator sa spun asta? Cred ca nu.
A, si topicul e inchis, nu sunt decat inca vreo 30 de topicuri despre oscaruri deschide pe forum.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.