PDA

View Full Version : Continuarile de filme.Succes sau esec?

qwerty
29 Jan 2006, 09:57
Ce parere aveti despre continuarile de filme.
Apar din ce in ce mai multe continuari la filme,unele sunt foarte proaste comerciale (DEUCE BIGALOW-EUROPEAN GIGOLO),altele sunt foarte lungi (ROCKY 1,2,3,4,5,6 sau THE SKULLS 1,2 si 3),altele merg cat ce cat (WILD THINGS 2 si 3)iar altele sunt bune (FINAL DESTINATION 2 SAU SAW 2).
Astea mi-au venit acum in minte.Voi ce parere aveti?

gionloc
29 Jan 2006, 10:28
Ce parere aveti despre continuarile de filme.
Apar din ce in ce mai multe continuari la filme,unele sunt foarte proaste comerciale (DEUCE BIGALOW-EUROPEAN GIGOLO),altele sunt foarte lungi (ROCKY 1,2,3,4,5,6 sau THE SKULLS 1,2 si 3),altele merg cat ce cat (WILD THINGS 2 si 3)iar altele sunt bune (FINAL DESTINATION 2 SAU SAW 2).
Astea mi-au venit acum in minte.Voi ce parere aveti?

parerea mea este ca subiectul asta a fost discutat nu de multa vreme prin zona, asa ca ori iti spui tu parerea p-acolo (tre' sa dai un search) ori nu ti-o spui acolo, aci se va inchide bolta!

qwerty
29 Jan 2006, 10:39
Nu te-a obligat nimeni sa vii aici.Da ce rau esti.

Sa va mai spun unul CRUEL INTENTIONS a fost bun filmul insa continuarile 2 si 3 au fost jalnice mai ales treiul.

alc
29 Jan 2006, 11:13
Nu te-a obligat nimeni sa vii aici.Da ce rau esti.

Adica vroia sa spuna ca deja este un subiect ca asta si nu era nevoie sa mai deschizi tu! :)

BeNnY
29 Jan 2006, 16:25
qwerty, taci. Serios, taci. Citeste intai forum-ul in timp ce taci si, apoi, poate, spune ceva. Pana atunci, taci.