PDA

View Full Version : Filme la care ati adormit.

qwerty
29 Jan 2006, 09:40
Vreau sa vorbim aici despre filme foarte plictisitoare la care pur si simplu v-a apucat somnul in care nu se intampla mai nimic.
Iata cateva la care am adormit eu:
EUROTRIP
ALEX AND EMMA
WHAT DREAMS MAY COME
THE MILLION DOLLAR HOTEL
LA STANZA DEL FIGLIO (THE SON'S ROOM)
AMEN
ULTIMUL A FOST ELIZABETHTOWN,si mai sunt si altele care acum imi scapa.

alc
29 Jan 2006, 09:46
aeon flux si the 40 year old virgin

notorious
29 Jan 2006, 09:54
am tras plictiseli crunte la viata mea, dar chiar nu pot sa spun ca m-a luat somnul vreodata din cauza filmului in sine. dar mi s-a intamplat sa mai trag pe dreapta pt ca pur & simplu muream de oboseala. mi s-a-ntamplat (!!) la filme de clasa precum 'le proces' sau 'padurea de mesteceni' (in ultimul caz, i think i was out for 10 mns or so...). :((

cinemateca !

alc
29 Jan 2006, 11:20
adevaru e ca nici eu nu am adormit la vreun film...numai ca ma ia asa tare plictiseala incat nu mai sunt atent la el

Longshot
29 Jan 2006, 11:32
la sf. gheorghe in prima seara n-am mai rezistat la partea a doua a lui tulse luper ca ma cacam pe mine de frig si am zis ca o vad ziua urmatoare. numai ca in ziua urmatoare a fost pe la ora doua-trei dimineata pentru ca mai si incepuse cu intarziere si m-a izbit un somn de abia imi mai tineam ochii deschisi. l-am batut dupa un chin de zece-cinspe minute dar greu greu.

MinRep
29 Jan 2006, 13:31
Mda, nici eu nu am reusit sa adorm la nici un film, insa e drept ca am renuntat sau amanat vizionarea unora. Cred ca ultima data a fost acum vreo doua-trei luni cand au dat "Scene dintr-o casnicie" pe TVR Cultural... eram atat de obosit ca nu ma puteam concentra la cititul subtitrarilor asa ca am abandonat. Insa nu mi s-a intamplat niciodata in sala de cinema. Si nici plictiseli prea mari nu am tras... Sunt rezistent la multe! :?

Cinemania
29 Jan 2006, 16:05
am adormit pentru vreo 20 de minute la 6th Day cu Schwarzie...tocmai revenisem in tara si eram super obosit, dar disperat sa vad din nou un film intr-un cinematograf din Romania

raptor
30 Jan 2006, 19:19
''Trei negrii furau carbuni noaptea''
.e drept ca nu aveam subtitrare la el.

M0n0
30 Jan 2006, 20:04
Niciodata...nici un film...doar plictiseala -> neatentie asupra vizionarii...
dar sincer nu mai stiu filmele alea...

Nightwane
30 Jan 2006, 21:54
am adormit la un puhoi de filme la viata mea, printre care si LOTR.

da' nu face nimeni un top cu filme la care ati vomitat? io, ca o fata cumintzica, am vomitat doar la unu' singur: Love Story.

qwerty
30 Jan 2006, 22:04
Love Story e un film bun de vomitat poti chiar sa si borasti la el.Merge treaba si la LOTR.

Leonard
30 Jan 2006, 23:18
eu credeam cã sunt sinonime a vomita cu a borî... îmi explici care e diferenþa?

qwerty
30 Jan 2006, 23:20
DA ITI EXPLIC DAR ACUMA NU-MI VINE.O SA TE ANUNT EU.

Pitbull
31 Jan 2006, 00:41
Idem Notorious (si altii).
Pe mine "plictiseala" la un film nu mä adoarme, ci mä face sä-mi vinä sä ies din salä. Am reusit sä rezist si sä n-o fac niciodatä - dar CEL MAI TARE am vrut-o la "Jachetele Galbene", Dan Mironescu, 1979.

herbert
31 Jan 2006, 01:24
da, un topic stupid (n-ar fi o noutate). acest qwerty (partea de sus stanga a tastaturii) ar merita o chelfaneala, pentru ca va abate de la trebi (de la lucruri serioase). dar il iertam, ca e harnic (stahanovist, cum ar spune Pitbull :D ), scrie mesaje multe si cornute, are idei - uneori nastrusnice, alteori provocatoare. ne mai trezeste din amorteala in perioada aceasta preOscar... scrie, qwerty, scrie...

Pitbull
31 Jan 2006, 01:45
...orice, numai scrie.

KORBEN
02 Feb 2006, 17:15
pai....
1.koktebel
am dormit juma de film si tot nu se intamplase nimic, da nu mai aveam somn asa ca am vazut inceputul si finalul :sick:
2. marele jaf comunist
de fapt am atipit vreo 5 minute
altele numi amintesc

KORBEN
02 Feb 2006, 17:18
cum era sa uit?
lotr3
nenorocitii aveau sonoru la maxim si ma tot trezeam asa ca am cedat mi-am luat o cafea si am vazut vreo 3/4 din cacareala sinistra
mai bine dormeam
ca presupunere conspirationista:
cred ca de-aia a luat asa avant chestia cu efectele sonore: filmele devin din ce in ce mai lungi, booring. cu actori si scenarii de kkt asa ca publicul nu tre sa adoarma, deci sonoru la maxim
za bastardz

Alex Leo Serban
02 Feb 2006, 18:55
eu la lotr2. si la hp2. nu stiu de ce, am o kestie cu 2-urile... sau ele cu mine.
oricum, intuitia lui korben (re: dolby surround as a means of waking up) mi se pare supervalabila - se retine! ;)

BeNnY
02 Feb 2006, 20:43
Imi amintesc de un film al lui Resnais care a fost la zilele filmului francez. In primele 10 minute vorbeau unii la o masa, am adormit, m-am trezit, erau tot la masa, am adormit din nou, m-am trezit si m-am speriat pt ca una se rostogolea prin camera si tipa, am adormit, m-am trezit si am plecat la 3/4 din film. Si am mai adormit la un film de la TIFF, dar nu-mi amintesc la care.

Bulumulu
03 Feb 2006, 16:02
pe mine m-a luat somnu la visconti - il gattopardo.. poate pentru ca era tarziu in noapte, poate pt k eram obosit.. n-am mai rezistat sa vad/astept faimoasa scena a balului.. maybe next time.
in rest ma silesc sa vad orice film inceput pana la capat... de la :sick: la :lol: la :love: la :(( sau :x din respect pt creator

raptor
03 Feb 2006, 16:10
.am adormit la "4", la tiff anul trecut. care bineinteles a castigat mai apoi competitia.... :lol: once again, bunul meu gust e confirmat! ;) :lol:

Calin FR
07 Feb 2006, 11:52
Am adormit de 3 ori la Constantine dar m-am uitat tot timpul la el dupa 12 noaptea si mi-era somn. Posibil sa fi fost un film bun.
Am mai adormit o data in cinema la Chronicles of Riddick, dar apoi m-am trezit peste vreo 20 de minute si am plecat acasa.

bill_the_butcher
07 Feb 2006, 12:13
am adormit la sin city, eram putin obosit, dar adevaru' e ca ma asteptam la mai mult. la asta acasa.
la bad company iar, la anger managent si la lotr 3. la astea 3 in cinematografe, cu tot cu dolby surround-ul lor.

cherryblossom
07 Feb 2006, 12:29
daca vedeam topicul asta mai demult, scapam si eu de insomnii, uitasem ce efect are Harry Potter asupra mea :P

Faenor
07 Feb 2006, 12:46
@ cherryblossom Ce scandal iti iei acasa pt asta cu HP.... :D :lol:

La mine s-a dormit cu spor la Mission Impossible 2/Blade2/Enemy of the State cu tot cu DOLBY la maxim...si asta nu pt ca nu as fi vrut sa le vad da de fiecare data eram dupa o noapte de nesomn si s-a intamplat :oops: :lol:
Ar mai fi si Captain Corelli's Mandolin da era inainte de renovarea de la Corso si pot sa dau vina pe scaunele incomode.. :D

cherryblossom
07 Feb 2006, 13:00
@Faenor:

am uitat sa specific, primul Harry Potter!! cu celelalte n-am incercat, mi-e teama ca nu ma mai trezesc. :P :lol:

Faenor
07 Feb 2006, 13:37
Lasa ca de sarbatori nationale, botezuri si taieri de mot merg...si momentan seria e pe un trend ascendent al calitatii-dovada ca se mai baga si un Cuaron sau Newell pe acolo nu numai Chris Home Alone luat de cate k Columbus ;)

notorious
08 Feb 2006, 19:21
hmmm... pana la urma, ma intriga faptul ca toate 'somniferele' date de voi sunt, in marea lor majoritate, filme de duzina. n-a adormit nimeni, de exemplu, la 'the english patient' ?

Mala Portugal
08 Feb 2006, 19:41
Eu i-am rezistat pacientului dar, ceilalti 5 prieteni cu care il vizoinam, au picat rand pe rand.
La cinema cred ca am dormit doar la doua filme: Eternal Sunshine & Kung Fu Hustle :)

Mala Portugal
08 Feb 2006, 19:50
pai....
1.koktebel
am dormit juma de film si tot nu se intamplase nimic, da nu mai aveam somn asa ca am vazut inceputul si finalul :sick:
Imi amintesc, erai in dreapta mea...

2. marele jaf comunist

Again, imi amintesc, erai in dreapta mea :P

lestatika_29
08 Feb 2006, 20:01
"Gigli", definitely. de fapt, am avut si cosmaruri...
Am incercat sa adorm si la "Alexander" (3 freaking ore de lalaiala + Colin Farrell turmentat si plangacios) dar era prea frig in sala. asa ca am tremurat (mergea pe post de leganat).
Ar mai fi si "House of wax" si "Planet of the apes", desi la ultimul nu bag mana in foc ca n-a fost din cauza faptului ca l-am vazut dupa 2 nopti nedormite. totusi Burton imi placea in general.

qwerty
09 Feb 2006, 08:57
The english patient l-am vazut dimineata eram prospat deci de somn nu putea fi vorba in schimb m-a luat o lene si o plictiseala pe parcursul lui adevarul e ca tine cam mult.Recomand acest film seara pentru cei care au ratat capodopera.

Nightwane
09 Feb 2006, 09:39
1. MoarteaDomnuluiLazarescu - nu am adormit da' eram in pragul sinuciderii. Death is sleep, to a larger extent :P
2. SkyCaptainAndTheWorldOfTomorrow - adormeam si eram trezit de sunetele de bum-bum si paca-paca din film.
3. EnglishPatient - adormit in timpul genericului de inceput. si cand m-am trezit se terminase filmul. Shift+Del neamule!
4. TheGodfather - am adormit la toate, rand pe rand.
5. BrownBunny - eram treaz doar in timpul sexului oral.
etc.etc.etc.

Leonard
09 Feb 2006, 16:36
2. SkyCaptainAndTheWorldOfTomorrow - adormeam si eram trezit de sunetele de bum-bum si paca-paca din film.
3. EnglishPatient - adormit in timpul genericului de inceput. si cand m-am trezit se terminase filmul. Shift+Del neamule!
4. TheGodfather - am adormit la toate, rand pe rand.

subscriu (godfather 3 am renunþat sã-l mai vãd).

sã enumãr numai din ce am vãzut anu ãsta la ce m-a luat somnul (dintre tot ce-am vãzut ar fi o listã imensã de care nu vreau sã-mi amintesc):
In Her Shoes
Bone Sickness
Needful Things
Murder Rock
Der 7. Kontinent
M. Butterfly
Nekromantik 2

cu precizarea cã mã strãduiesc sã n-adorm efectiv în timpul filmului. cînd simt cã nu mai rezist, pun pauzã la film dupã care mã culc (ca sã ºtiu unde am rãmas a doua zi).
bine cã existã ºi astfel de filme care mã ajutã sã scap de insomni...
precizarea 2: filmele la care adorm nu coincid neapãrat cu filmele cele mai proaste. de pildã, la cel mai prost film vãzut anul ãsta, Bad News Bears, am rezistat titanic pînã la capãt pentru cã era de regizorul meu preferat, eram în stare de ºoc ºi mã umplusem de nervi. Shift Del instant.
iar Murder Rock nu mi s-a pãrut prost, deºi am adormit de 2 ori la el. nici 7. Kontinent foarte prost.

adinnaplus
10 Feb 2006, 22:35
fantoma d la opera... si the butterfly effect... :sick: :sleep: :sick: :w00t:

Herzeleid
11 Feb 2006, 18:15
avp

Nightwane
11 Feb 2006, 22:24
Nekromantik 2
.
iar Murder Rock nu mi s-a pãrut prost, deºi am adormit de 2 ori la el. nici 7. Kontinent foarte prost.

ce-ai mai cu Nekromantik2 ? e un sequel corect si nimic mai mult. este mai prost ca primul (care e one of the cutesiest love stories ever) dar e un sequel absolut corect.

Murderock (ca asa se scrie :P) e un giallo absolut normal si corect with the Fulci touch. Fulci is one of the gods of cinema.

PS: sunt la sala de net si langa mine e un transexual cu un copil si se joaca la GTA. MON DIEU!!!!

cine-fill
19 Feb 2006, 18:58
Nu am adormit , dar nu am reusit sa-l vad pana la capat (penibil al dracu filmul).
Ai ghicit e vorba de : "Brokeback Mountain"

Supastar
23 Feb 2006, 21:06
acum cateva luni de zile mi s-a intamplat o kestie haioasa pe tema adormitului la film.....dupa ce veneam de la scoala, timp de 3 zile am adormit la Mar Adentro a lui Amenabar....prima oara dupa 15 minute.....apoi dupa 20min.....si, in a 3-a zi, dupa vreo 40min....uitandu-ma de fiecare data de la inceput, bineinteles

Tin sa mentionez ca nu am adormit pt k m-a plictisit filmu, dar am facut prostia sa ma uit la film din pat si am fost epuizat saptamana respectiva.....Din contra, filmul mi-a placut f mult si, in primele zile, ma enervam ca adormeam si eram complet intrigat si fascinat de Ramon (personajul principal).....asta pana adormeam...... :lol:

PS. in a 4-a zi....am vizionat filmul integral si mi-a placut foarte mult. :D

erick
05 Mar 2006, 03:39
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring.Cel mai bun somnifer

Leonard
05 Mar 2006, 09:47
Cinderella Man - vãzut în 4 reprize în decursul a 2 zile, deci am adormit de 3 ori la el.
Escape from NY (vãzut mai demult da mi-am adus aminte) tot în 4 reprize.
Batman Begins. 3 reprize.
Syriana
Memoirs of a Geisha

qwerty
05 Mar 2006, 14:09
Am adormit doua zile la rand la Syriana,am reusit sa-l vad pe tot in mai multe reprize.

cine-fill
03 Apr 2006, 20:01
Am inceput aseara sa ma uit la filmul mai sus mentionat dar am adormit si m-am trezit la timp sa vad finalul .
Extraordinar de PLICTISITOR FILMUL.
Cred ca il intrece doar Brokeback Mountain la categoria filme pentru tratarea insomniei.

Parerea mea !

Pitbull
03 Apr 2006, 21:11
Cred cä cel mai adânc am dormit la "Dr. Doolittle" - ästa cu Eddie Murphy.

kasper hauser
03 Apr 2006, 21:44
1. Pearl Harbour - in aprox. 5 minute

pe asta il tin minte, fiindca m-a adormit in timp record, dar au mai fost multe altele. Tin minte ca printre ele era si "Saw"(l-am revazut in ziua urmatoare si am regretat, ca l-am revazut, evident, nu ca am adormit) si inca unu cu Ron Perlman, war drama or smth, cu niste rusnaci, care mi-a parut colcaind a clisee si extrem de penibil, nu ii mai tin minte titlul original cu exactitate, insa ala romanesc era ceva de genul "Dincolo de liniile inamice", parca

christi
05 Apr 2006, 13:33
Acasa, la multe, mai ales daca e noapte. :P

La cinema in schimb, nu mi s-a intimplat decit o data, la LOTR1. M-am invatat minte si la 2 & 3 n-am mai fost.

Cinemania
05 Apr 2006, 21:57
la Aeon Flufff..de 4 ori..record personal...sper sa ramana asa

lbzk
08 Apr 2006, 00:34
nu am adormit la nici unul dintre filmele cu multe nominalizari din acest topic.
dar am adormit la The Ring 2, Saw 2, Pride & Prejudice asta nou...de fapt, p'asta am refuzat sa-l mai vad, deoarece vroiam sa dorm linistit :P
in general, adorm la filme cand sunt foarte obosit

Nightwane
08 Apr 2006, 12:52
Escape from NY (vãzut mai demult da mi-am adus aminte) tot în 4 reprize.

esti varza.

notorious
09 Apr 2006, 21:52
de la 'hostel' stiu ca voiam sa plec (chiar daca nu mi-a venit sa adorm propriu-zis :D) dupa prima ora or so... dar daca ma sculam de la 6:30 ca in fiecare zi de joi, as fi adormit - i'm putting my life at stake !

in cele din urma, m-am straduit sa raman pana la final, pierzand vreo 30 minute din meciul steaua-rapid. :(

The Jew
10 Apr 2006, 00:25
nu pot sa spun ca am adormit, dar am intrat intr-un fel de standby cand am vazut de curand `ken park`, un film care m-a uimit prin lipsa de statement de care da dovada, am incercat sa trag o concluzie, dar nu am reusit. please correct me if i`m wrong.

Bulumulu
07 Jun 2006, 02:18
am adormit ieri la howard the duck - era chiar misto de slabutz facut... dar cred k eram prea obosit -- howard, i'll be back :D

Sinnerman
07 Jun 2006, 16:10
'My Big Fat Greek Wedding' e unul dintre puþinele filme la care nu m-am putut uita. Nesimþit de inutil filmul, kiar ºi pt. scopuri comerciale.

Nightwane
07 Jun 2006, 18:04
avataru' ala l-am avut si eu candva. gusturi bune sinnerman.

anouk
07 Jun 2006, 20:29
Stealth - pericol invizibil... singurul, o experienta ce n-am s-o repet prea curand... nici n-am dormit prea bine, ma tot trezeam cand era cate-o explozie (... si au fost)

rapt_spot
27 Jul 2006, 13:29
cele mai flagrante adormeli le-am tras (oboseala & plictiseala au facut o colaborare fructuossisima) la "Sacrificiul" lui Tarkovski, la un Rohmer (nu mai stiu daca era la "ma nuit chez maud" sau la vreunul din "Contes.."), la "Howard's End" (imi amintesc ca m-a trezit sormea care plangea la o scena se pare emotionanta) si last but not least la "Alphaville" al lui Godard :sick: si nu-mi pare rau.
la Brazil imi schimb am experimentat (prima oara cand l-am vazut) lupta perfecta intre corp/minte (ca sa vezi ca exista...) : corpusorul meu vroia sa doarma dupa zile intregi d nesomn, dar mintisoara era in awe. hmda. cam asa. la mai mare

sandokan
27 Jul 2006, 13:41
"The Texas Chainsaw Massacre" 2003 ma facut sa :sick: si sa am :alien: in stomac.Scene lipicios de scarboaste, ca de exemplu......supa de urechi cu degete de picioare, maxilare tocate cu limba etc etc plus torturari groaznice ;) ;) ;) ;)

Nightwane
27 Jul 2006, 16:22
sa am :alien: in stomac.

WTF?

te-a facut sa-l ai pe E.T. in stomac?

horney1
27 Jul 2006, 20:54
The Da Vinci Code echivalentu a 10 flacoane diazepan

qwerty
27 Jul 2006, 21:07
Superman Returns.In 2 ore si ceva poti sa dormi linistit.Chiar daca nu esti obosit tot o sa te prinda somnul.

sandokan
28 Jul 2006, 14:00
"Frankenfish" 2005, am tras un somn de 2 ore foarte odihnitor si in plus am visat o noua reteta de peste chinezesc :D

notorious
01 Aug 2006, 15:45
superman returns - ultima achizitie in domeniul atipitului si la mine.

sandokan
03 Aug 2006, 15:46
Ce tot aveti, filmul asta SR este destul de impresionat, nu prea cred ca te poate adormi.

drudu
03 Aug 2006, 15:49
el o fi impresionat, noi insa prea impresionati nu suntem...

sandokan
03 Aug 2006, 16:18
Asa este

atyclb_87
06 Aug 2006, 15:36
La categoria "foarte plictisitor" am adormit la Aviatorul lui Scorsese si la The Great Gatsby.

La TIFF, anul asta am adormit la Elementarteilchen, spre final.
:(

raptor
06 Aug 2006, 16:27
.mda, tifful a fost foarte odihnitor si pentru mine anu' asta-nu am rezistat la monologul lui barney....

Mala Portugal
06 Aug 2006, 21:20
La TIFF, anul asta am adormit la Elementarteilchen, spre final.
:(
si mie mi'a picat capul de vreo trei ori la filmul asta. cred ca s-a si facut misto de mine la iesirea din sala :x
la gatsby cel mare insa, nu m-am plictisit desi il revizitez macar o data pe an.

herbert
06 Aug 2006, 23:09
mi se pare aiuritoare prejudecata calarita de unii/unele aici: filmul prost te adoarme, cel bun te tine cu ochii beliti :o
adica oboseala e coplesitoare in cazului filmelor proaste (filme pt care nu avem intotdeauna criterii si o siguranta a gustului) si, respectiv, oboseala e mai anemica, asa, in cazul filmelor bune (a se citi si aici paranteza de mai sus).
aiurea! mi-a fost somn la filme bune, pt ca mi-era somn (eram obosit de lecturi, de sex, de sport...) , le-am reluat a doua zi si am ramas in excelente relatii pana astazi...

Cinemania
07 Aug 2006, 13:25
pai da...ultimul film prost care l-am vazut a fost Control Factor si nu am adormit deloc la el, desi l-am vazut pe la 3 noaptea...orice film ar fi, daca sunt rupt, adorm si gata :D

KORBEN
07 Aug 2006, 13:28
diareea spatiala 2001
ce voma plikticoasa
am adormit de 4 ori
da macar lam vazutr pana la capat
filmul astra pur si simplu e (leaving stage design & technichal perfektion aside) DE GEABA
fara nimik de spus fara nimik decent de aratat
cel mai clar exemplu de puneti botu la rahat... la uber mega intergalactiche scheisse
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

sandokan
07 Aug 2006, 19:42
"Pazea la minge!"-Nu am adormit, insa am avut tentativa.Norocul filmului ca a inceput sa intre mai bine in pielea clasei COMEDIE ca daca nu DeLeTe!!!

qwerty
08 Aug 2006, 10:18
Sansele sa adormi la un film plicticos sunt mai mari.Daca actiunea te captiveaza si esti nerabdator sa afli ce se intampla te straduiesti sa rezisti pana la final.Oricum nu era vorba sa adormi la un film din cauza oboseli,era vorba despre filmele plicticoase care nu reusesc sa-ti capteze atentia.

neanae
17 Apr 2007, 10:47
n-am adormit, dar pe-aproape: master and commander, meet joe black, 8 1/2

Liou
18 Apr 2007, 20:16
la 2 de la tiff 2004 :w00t: "in numele tatalui"(parca asa-i zicea) -)cu niste enoriasi care se rugau la Jesu si asa era tot filmul (- si la.."ultima statie"-la asta-mi venea sa ma duc sa-i cer vanzatoarei de popcorn niste alcool(macar sa fiu solidara cu ala-saracu de pica lat pe sub tufisurile ultimei statii de troleu din reikjavik).

aayana
18 Apr 2007, 22:29
LOTR 3 :) N-am adormit, mi-as fi dorit sa se intample asta dar era prea frig in sala cand l-am vazut.
In rest, am adormit la filme la care ma uitam in pat, inainte de culcare :P

tyrese1
19 Apr 2007, 14:43
mai sunt multe filme plictisitoare cum ar fi the machinist sau mai nou celebrul Harsh times care, cu toata prezenta lui Christian Bale m-a lasat rece. Sunt de acord cu cei care au vazut Elizabethtown si-l gasesc plictisiotr. Filmul asta nu e nici drama nici comedie nici romantic ci pur si simplu plictisitor

aayana
19 Apr 2007, 22:01
Sunt de acord cu cei care au vazut Elizabethtown si-l gasesc plictisiotr. Filmul asta nu e nici drama nici comedie nici romantic ci pur si simplu plictisitor
Un vot si de la mine. Ma asteptam la mai mult de la el dar e chiar slabut.
Combinatia de actori sau cine stie de ce?

illotempore2002
20 Apr 2007, 15:54
S-a plictisit cineva la The Brown Bunny? Pe cat de frumos, epic, liric si drapatic, si plastic, si psihotic este Buffallo '66, pe atat de apos, rarefiat este Brown Bunny

qwerty
20 Apr 2007, 21:24
LOTR 3 :) N-am adormit, mi-as fi dorit sa se intample asta dar era prea frig in sala cand l-am vazut.
In rest, am adormit la filme la care ma uitam in pat, inainte de culcare :P
Si la mine a avut efect LOTR dar toate partile.La trei m-am chinuit 4 zile la rand sa-l vad.Veneam de la servici punem filmul si somn.Recomand filmul pt cei cu insomnii.

aayana
20 Apr 2007, 22:13
Si la mine a avut efect LOTR dar toate partile.La trei m-am chinuit 4 zile la rand sa-l vad.Veneam de la servici punem filmul si somn.Recomand filmul pt cei cu insomnii.

:lol: Eu nu am mai zis de celelalte doua pentru ca si asa nu le-am vazut niciodata cap-coada. La un moment dat tin minte ca umblau unii cu niste copaci si nu mai stiam cine sunt, mai erau doi care semanau cu ei :lol: Boorrrrrrrrrrrrring!

Azgard
21 Apr 2007, 00:27
Nu pot sa adorm cand vad un film, fie el oricat de plictisitor. Mare pierdere de vreme. Daca am inceput trebuie sa il vad pana la capat.

LOTR are 10 stelute de la mine. Am cumparat de Craciun the box: cele trei parti extended version. Multe minute in plus. Singura problema e ca nu am cand sa le vad.

Am auzit ca in Germania a fost organizat un maraton de vizionat filme. Nu mai tin minte cat a durat. Ultimul film pe care l-au avut de urmarit, cu singura obligatie de a nu adormi, era un documentar despre pasari. Cred ca mai mult de o juma de ora de urmarit zborul unui pescars, nu rezistam.

crisa
21 Apr 2007, 00:28
In noaptea asta am vrut sa urmaresc "Mr Bean's Holiday". Dupa primul sfert de ora deja ma luase somnul... :hmm: Si am oprit dvd-ul...

illotempore2002
21 Apr 2007, 20:08
Deci nu s-a plictisit nimeni la Brown Bunny, sau nu prea l-a vazut nimeni?

Lecart
21 Apr 2007, 21:12
Nu pot sa adorm cand vad un film, fie el oricat de plictisitor. Mare pierdere de vreme. Daca am inceput trebuie sa il vad pana la capat.
Same here. Poate decat daca sunt foarte-foarte obosit sau - Doamne fereste - bolnav... caz in care, in mod cert, nu ma aflu la cinematograf... :shock:

same here.

qwerty
21 Apr 2007, 22:19
La un moment dat tin minte ca umblau unii cu niste copaci si nu mai stiam cine sunt, mai erau doi care semanau cu ei

Asta a fost tare. :D Eu nu mai retin faza cu copacii.

devil_doll
06 May 2007, 15:02
In mod total incredibil, am adormit...in cinematograf (nu am nici o scuza, poate doar faptul ca muncisem in continuu de trei zile) la :lol: (hold on folks) Saw 3. Nu stiu de ce, poate tot acel spectacol gore nu ma mai afecteaza nici macar vizual fiindca dupa primele cinci cadre I was out like a light.. :sleep:

Neuptolem
10 May 2007, 14:47
S-a plictisit cineva la The Brown Bunny? Pe cat de frumos, epic, liric si drapatic, si plastic, si psihotic este Buffallo '66, pe atat de apos, rarefiat este Brown Bunny
Am sa-l vad si eu si am sa-ti spun daca se poate plictisi sau adormi la el. ;)

Carmine Galante
10 May 2007, 18:22
Filmu' e misto, chiar daca e lent simti ca se pregateste ceva pe final. Mie personal mi-a placut f. mult. Si ca sa-l parafrazez pe SOFERUL din Asfalt Tango si al sau banc spus pe toata durata filmului, CE MUIE !
Stiu ca o sa sara multi, chiar si fara secventa respectiva B.B. e misto si nu am gasit-o deloc exagerata, e d-acolo. ;)

Neuptolem
10 May 2007, 20:11
Filmu' e misto, chiar daca e lent simti ca se pregateste ceva pe final. Mie personal mi-a placut f. mult. Si ca sa-l parafrazez pe SOFERUL din Asfalt Tango si al sau banc spus pe toata durata filmului, CE m*** !
Stiu ca o sa sara multi, chiar si fara secventa respectiva B.B. e misto si nu am gasit-o deloc exagerata, e d-acolo. ;)
Nu aveai cum sa intelegi mesajul ala...eu am vb deja cu illo; mi-a placut la nebunie Buffalo '66 si nu am cum sa ma plictisesc pentru ca Gallo este un geniu! :P

Carmine Galante
10 May 2007, 22:12
Nu aveai cum sa intelegi mesajul ala...
Ba l-am inteles perfect, era doar o continuare.

notorious
12 Jun 2007, 15:02
cel mai recent - 'piratii din caraibe: la capatul lumii'.

Carmine Galante
12 Jun 2007, 22:22
cel mai recent - 'piratii din caraibe: la capatul lumii'.
@notorious
WOW, mortii invie totusi.

Pitbull
12 Jun 2007, 22:45
On revient toujours... :love:
(Fie si dupä sase luni färä douä zile!)
Welcome back, Notty - you're here to stay, I hope!

On topic:
Cred cä, mai recent, la "Perfect Stranger" / "Seducätorul färä chip" erea pentru ca sä mä ia cu soamne.

Longshot
14 Jun 2007, 12:29
away from her de sarah polley. nu conteaza ca fata are douashopt de ani si alege ca sa se exprime artistic drame ale cuplurilor ajunse la senectute (ea are alzheimer, ca'n iris, da' ala era de nationala pe langa asta). conteaza ca te ia un somn la el, ceva de speriat. eu am rezistat doar ca nu-mi venea sa cred cat putea sa babardeasca mosu' (gordon pinsent) la cei saptej' de ani cat trebuia sa aiba. oh well.

notorious
14 Jun 2007, 21:03
@pitbull, stefan

ma simt ca woody allen in 'sleeper'. nu mai recunosc nimic. i'm just visiting :(

Pitbull
14 Jun 2007, 21:53
Päi da, cä abia te-ai trezit din somnul de la "Piratii din Caraibe 3"!
(Apropo, cred cä-i un caz unic! Te-a plictisit atât de tare, încât ai adormit cu sase luni înainte - încä din 14 decembrie, de ziua lui Radu Beligan!)
Deci, ok: hai, viziteazä, dezmeticeste-te, si pun-te nene pun-te pe treabä! Bagä un ochi la "Cinematografia româneascä", avem acolo topicri interesante la "California dreaming (unfinished)", la "Un acoperis deasupra capului", la altele, si vezi cä si pe la "Acum pe ecrane" e vioaie treaba! Haide, Notoricä hai, / De pierdut nimic nu ai!

* * *

Ca sä mä-ntorc ontopic c-un offtopic:
Desi nu dormisem toatä noptea, NU am adormit azi la "Fantastic 4: The Rise of the Silver Surfer". E pueril, dar nu totalmente tâmpit. Mâine pun cronica, la "Acum pe ecrane".

cornel
28 Jun 2007, 10:37
Mi s-a intamplat de doua ori sa adorm la cinema, la filmele "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith" si "Piratii din Caraibe: La capatul Lumii".

kasper hauser
29 Jun 2007, 02:22
Alexander - la ala am adormit de-a binelea, dupa o ora
Saw I - Dupa juma de orã de bãºini ºi cliºee, a început sã mã fure somnul. Mã mai trezeam la câte un maþ scos etc. A doua zi l-am revãzut ºi am regretat. Prima oarã mã deranjase mai puþin
altele nu mai tin minte.

sade
02 Jul 2007, 08:55
La cinema adorm mai rar, la cinemateca mai mult.

RIP
12 Jul 2007, 20:49
am tras un pui de somn bun cand s-a dat Titanic pe B1Tv si recent la Piratii 3( dar s-ar putea sa-l mai incerc odata eram dupa examene) 8)

chircuandreea
13 Jul 2007, 17:53
cred ca cel plictisitor...este the last land

-----------------
Productie Publicitara (http://www.k6.ro/) - Anunturi (http://www.rompedia.ro/) - Afaceri (http://www.firmex.ro/)

seven7seven
15 Jul 2007, 18:22
nu retin sa fi adormit lavreun film. insa au fost filme cu care mi-am irosit nervii si timpul. si in general evit filmele kitchoase sau boombastice, dezamagirile venind de la unele filme de la care asteptam mai mult.

recent, mort de plictisit am fost dupa coisa ruim (zau asa, atmosfera placuta, filmat perfect, dar nu se intampla nimic, pur si simplu).

alex_z
23 Jul 2007, 06:41
Mi s-a intamplat de doua ori sa adorm la cinema, la filmele "Star Wars: Episodul III - Razbunarea Sith" si "Piratii din Caraibe: La capatul Lumii".ca bine zici :)

silviadinca
24 Jul 2007, 12:17
Love Story e un film frumos pt cei care stiu sa il inteleaga! Asa ca............

-------------------------------------
Telefoane Mobile (http://gsm.x6.ro/) | Curs Valutar (http://cursvalutar.x6.ro/) | Loto 6 din 49 (http://loto.x6.ro/)

norww3
06 Aug 2007, 21:02
Star Wars : Phantom Menace , parca ii zice de 3 ori a fost la tv si am facut nani la 50% din movie vazut ... pe calc nu il trag pt ca poate are aceeasi soarta ... am vazut sfirsitul pe youtube ... sa ma linistesc ... :sleep: :w00t:

oxlock
07 Aug 2007, 12:56
mi s-a intamplat o singura data si anume la Matrix. si nu din cauza ca filmul nu mi-ar fi placut sau mi s-ar fi parut plictisitor, dar ma dusesem dupa o zi de munca si eram rupt de oboseala. a doua zi fiind sambata, m-am enervat si m-am dus din nou sa-l vad :P

norww3
07 Aug 2007, 18:07
mi s-a intamplat o singura data si anume la Matrix. si nu din cauza ca filmul nu mi-ar fi placut sau mi s-ar fi parut plictisitor, dar ma dusesem dupa o zi de munca si eram rupt de oboseala. a doua zi fiind sambata, m-am enervat si m-am dus din nou sa-l vad :P

nu ai sforait in sala , sper , nu ? :sleep: :D

claudiu-daniel-lugoj
17 Nov 2009, 16:57
eu vad ca cam toti au laudat acest film dar eu va zic ca eu am atipit la acest film se numeste Kill Bill,nu m-ia placut deloc acest film doar muzica care era una excelenta.

Laurafcd
17 Nov 2009, 17:01
De aprope un an de zile incerc sa ma uit la un film, dar nu reusesc. Adorm imediat. Nu inteleg de ce. E unul din genurile mele preferate - musical, e cu actrita mea favorita - Drew Barrymore si cu Edward Norton, un actor ca imi place foarte mult. E vorba de "Everyone says I Love You" a lui Woody Allen.

Disciple
17 Nov 2009, 19:23
Am adormit la urmatoarele:

The Last Kingdom - ala cu Colin Firth
Eroul - al' mai bun cu Jet Li
Pandorum - unpic
Alexander- al' cu Colin Farell

Liviu-
17 Nov 2009, 19:28
Am adormit la urmatoarele:

Eroul - al' mai bun cu Jet Li

Pacat. Chiar ca e al' mai bun cu Jet Li, desi pentru mine mai importanti sunt Tony Leung si Maggie Cheung. Oricum filmul e superb. L-am vazut de vreo 3 ori in decurs de doua saptamani si nu m-a plictisit nici macar a treia oara :D

Gospin
17 Nov 2009, 19:43
Este chestie de gusturi liviu, iti dau un exemplu, The prestige (2006) cred ca il stii, absolut nimeni nu m-a poate convinge ca este un film prost, sau ca a avut ceva defecte! Efectiv in opinia mea este un film excelent care m-a surprins placut si care nu prea a fost bagat in seama, I mean: no oscars, nothing! Just Christian Bale dupa care nu eram innebunit! Chiar l-am bagat in topul meu, si crede-ma sunt destul de pretentios, daca vrei continuam @ pm, doar daca vrei desigur :P.
On topic: Body of Lies (2008)
The aviator (2004) da' somn domle' nu gluma :)

Windom
17 Nov 2009, 19:44
Toata lumea a adormit la Alexander, se pare....:-q
Pacat, intotdeauna am fost de parere ca e un epic subestimat, mult mai bun decit altele din liga lui - Kindom of Heaven, Troy etc. S-au legat toti de faptul ca Farrell plinge sau de accentul Angelinei. MARUNTISURI, people. You've missed the BIG PICTURE (la propriu si la figurat).

Eu am adormit la Titanic si imi vine somnul si acum cind ma gindesc la el.(:| (:| (:|

Disciple
17 Nov 2009, 20:00
Windom:Jolie s-a potrivit ca nuca in perete cu Olimpia,iar Farell e molatec si lipsit de caracter in rolul Alexandrului cel Mare.Parerea mea:))

Windom
17 Nov 2009, 20:12
Windom:Jolie s-a potrivit ca nuca in perete cu Olimpia,iar Farell e molatec si lipsit de caracter in rolul Alexandrului cel Mare.Parerea mea:))

Pai am avut parte in sfirsit de un erou mai "umanizat" sa zic asa... Ca acum nu pot fii toti ca Russell Crowe si nici n-ar avea farmec. Dar dupa cum spuneam, astea sint amanunte, conteaza mesajul filmului - de ce e in stare omul pentru a obtine grandoarea si, odata obtinuta, ce nu face el ca sa o pastreze - tema tratata de altfel de Stone si cu alta ocazie.
Apoi mai sint calitatile artistice incontestabile - modul de filmare, nuantele, aspectul general al imaginii, urmarita de la cadrele de inceput, pina la cele hiper-saturate din final... Prin asta se deosebeste de celelalte si peste vreo 50 de ani, cind celelalte au fost date de mult uitarii, lumea si-l va aminti si-l va vedea cu alti ochi...;)

Gospin
17 Nov 2009, 20:13
@Disciple? what do you mean?
Chiar nu ti-a placut nimic din filmu' ala ? :(

Disciple
17 Nov 2009, 20:25
Ba da.Mi-au placut lupta cu persii si decorurile.

miercuri
17 Nov 2009, 22:22
Eu adorm instant la Munich, am incercat sa ma uit de multe ori la el, degeaba.

Avalhon
24 Nov 2009, 16:34
Titanic. Mi-au cazut ochii in gura(:| Si asta cu toate ca vuia nenorocitul de sonor de te lua cu dureri de cap.

Dragomara
24 Nov 2009, 17:21
io dacă e întuneric în cameră, şi mai şi stau şi întinsă pe canapea, dorm aproape la toate filmele.
de exemplu pe Sufocare (2008) (http://www.cinemagia.ro/filme/choke-sufocare-24600/) l-am văzut de 2 ori... şi numai noaptea; pima dată am cam dormit, sau m-am trezit un picuţ în timpul scenelor de sex; :P a doua oară am stat cap-coada filmului complet trează. acum, că mi-am amintit, l-am trecut la filmele mele favorite. :">

TZurtzur
26 Nov 2009, 20:41
Cam vreo 5 zile, ca sa adorm seara, mi-am pus filmul Dark City. Somn instant!

Nobody777
26 Nov 2009, 21:29
Cam vreo 5 zile, ca sa adorm seara, mi-am pus filmul Dark City. Somn instant!

Exact ca in film , la miezul noptii adormi instantaneu .:D

TZurtzur
26 Nov 2009, 21:58
ha ha ha!
mi-am adus aminte, acum 1 an si ceva am adormit in cinematograf la Street Kings.
A fost foarte confortabil!

Lili1982
27 Nov 2009, 20:51
M-am chinuit de 3 ori pana acum sa vad Superman Returns... de fiecare data am adormit dupa prima jumatate de ora :) ! Nu stiu de ce nu reusesc sa-l vad pana la capat...

Avalhon
28 Nov 2009, 13:29
Pacat de actorul a carui tinerete se iroseste tot asteptand sa mai faca un film Superman si pacat de eroul insusi. Eu am stat treaza doar pentru ca imi place foarte mult Superman. E eroul meu preferat.

Ancient
29 Nov 2009, 19:56
A walk to remember :|
Just my luck
Employee of the Month
Life

si daca mai imi aduc aminte adaug

corinka
29 Nov 2009, 22:23
Reconstituirea, desi imi doream enorm sa il vad, oboseala m-a invins, avand in vedere ora imposibila la care a fost difuzat.

cremaxx
30 Nov 2009, 23:30
Ma ia somnul la filme la fel ca pe parlamentarii aia atunci cand nu au chef de nimic,iar eu de filme....ultimul a fost Blade Runner. Am citit pe aici ca ar fi un Sf de exceptie...ce sa spun in afara de final am dormit tot timpul.(:|

Liviu-
01 Dec 2009, 00:10
Blade Runner. Am citit pe aici ca ar fi un Sf de exceptie...

Ba chiar o capodopera a genului si nu numai.

Eu nu prea adorm la filme, cred ca pot numara pe degetele de la o mana filmele la care am adormit in ultimii 5 ani, ultimul fiind Iron Man acum un an si jumatate si asta doar pt ca l-am vazut foarte tarziu si eram obosit, dar tot am reusit sa vad finalul. Doar ma lua somnul cate 2-3 minute in prima jumatate de film.

Lili1982
01 Dec 2009, 10:00
Pacat de actorul a carui tinerete se iroseste tot asteptand sa mai faca un film Superman si pacat de eroul insusi. Eu am stat treaza doar pentru ca imi place foarte mult Superman. E eroul meu preferat.

Din pacate dupa ce m-am chinuit sa dau o gramada de detalii, a aparut o eroare si nu s-a trimis mesajul meu :-S !

Off-topic, reiau doar atat ! Nu se va face o continuare la Superman cu actorul in cauza ;).... in momentul de fata are contract pana in 2011 si producatorii asteapta sa-i expire contractul pentru a incepe lucrul la un nou film din celebra franciza. Au aparut in ultima perioada si disensiuni intre regizori in ceea ce priveste urmatorul scenariu si inca nu se stie cine se va ocupa exclusiv de film ! Gasesti mai multe detalii pe site-urile de specialitate ;) .

Avalhon
01 Dec 2009, 10:53
Tampiti si idioti! Mai bun ca asta nici n-or sa gaseasca. Am zis.

In rest, mi-au mai venit in minte niste filme la care m-a vizitat Mos Ene, dar s-au mai mentionat si n-are rost sa ma repet.:D

Dominic
04 Dec 2009, 12:14
Idem Miercuri insa intr-un sfarsit l`am terminat de vizionat
Partial-adormit la Twilight - New Moon

BJBlazkowicz
12 Dec 2009, 03:07
hellboy 2, de mai multe ori
si iar o luam de la capat

coffeemuffin
13 Dec 2009, 16:10
Am adormit la 2012 si la American pie 7. Nici macar pana la jumatate n-am rezistat :\
Doamne, si ce mare tam-tam s-a facut cu 2012, chiar ma asteptam sa fie ceva stralucit! Da' de unde...
Iar despre seria American Pie, n-am decat sa zic ca filmele astea ajuns sa fie din ce in ce mai proaste...

pipes
14 Dec 2009, 17:14
saliu!
eu adormisi acum cativa ani la "The Brothers Grimm" (si ma refer la prima auditie). Nu ma asteptam la una ca asta. Chair am fost surprins. La cele revazute se mai iarta, nu?
cius!
S

ciobotaru
14 Dec 2009, 22:34
2012 acel film care l-am asteptat atat regizat de Roland Emmerich , americanii astia chiar cred ca prin efecte vizuale poti face un film incredibil X( ? ma dezamagiti prieteni americani , iar despre varu Roland o tine intr-un minus de la PATRIOTUL incoace , chiar lui ii prieste postura asta comerciala , ce l-o fi facut pe omu asta sa se faca regizor , ? masina lu taicasu care a explodat in fata blocului ?

thir13en
30 Jan 2010, 00:49
Haloween II . Eram la maratonul filmelor horror la movieplex plaza si asta era ultimu film si era vreo 9 dimineata :))

vave
30 Jan 2010, 10:52
Matrix 2 şi 3.
Stăpânul Inelelor. :-S

shadowofnight
30 Jan 2010, 16:07
Case 39.
Trick'r Treat.
The Invisible.
New Moon.
Twilight.
Friday the 13th.
Cam astea imi vin acum in minte.

Gospin
30 Jan 2010, 21:54
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (:|

shadowofnight
30 Jan 2010, 22:45

Ala chiar e numele unui film?:)) :D

Gospin
30 Jan 2010, 22:46
da... nu-l stii? /:)

shadowofnight
30 Jan 2010, 22:59
Ar trebui?:-S

On: Mi-a mai venit inca unul...Seven Pounds...

SoricicaMov
30 Jan 2010, 23:06
Saw - prima parte; si cam asta e tot ce am vazut din seria cu pricina, jumatate din primul :)

Windom
31 Jan 2010, 07:54
Saw - prima parte; si cam asta e tot ce am vazut din seria cu pricina, jumatate din primul :)

De ce jumatate?:( Primul film din franciza a devenit un cult al genului, nu merita un astfel de tratament, pe jumatate...X( Desigur, recomandarea mea e sa ramii la primul si sa nu mai continui... decit daca... ai o inclinatie (mai mica sau mai mare) spre nitel sadism...>:) Because, sometimes, the amount of blood&guts is the only pleasure you can get...

Gloria
31 Jan 2010, 08:55
Ieri o amica a adormit la Dr.Parnassus :D
Spunea ca a fost asa cald si bine in cinematograf, iar ea era destul de obosita incat a adormit.

Judex
31 Jan 2010, 09:07
Asa se zice acum - 'o amica'? :D
De ce nu recunosti c-ai adormit? :P

Medicate
31 Jan 2010, 13:16
Matrix 2 şi 3.
Stăpânul Inelelor. :-S

Stapanul inelelor ? :|
In opinia mea e cel mai bun film ever ! Nu as putea sa adorm vizionandu-l nici dak mi-ai da somnifere !
Filme ce intr-adevar iti produc somnolenta : The final destination , Get rich or die tryin' , The Unborn si lista poate continua !

NimeniAltu2k9
01 Feb 2010, 14:52
Transformers 2 - cu toata actiunea lui am adormit de doua ori,la a 3 a incercare i-am dat de capat

marius_em
02 Feb 2010, 13:42

Da, filmul a fost lent. Dar foarte bun.

N-am adormit la nici un film, dar m-a plictisit unul rau de tot, in sala de cinema, incat nici nu-l mai urmaream, incercam sa observ reactiile celor din jurul meu, ma jucam cu pachetul de tigari, etc. The mummy 3, cel mai prost film pe care l-am vazut pana acum.

daiana00
05 Feb 2010, 17:11
"New Moon" - eram la cinematograf impreuna cu alte doua prietene si eu stateam tolanita in scaunul ala si ma straduiam din rasputeri sa nu adorm (oricum cascam incontinuu). Ma tineau treaza doar rasetele,aplauzele si glumele facute de cei din ultimele randuri si comentariile acide ale unor iubite imaginare a lui Robert Pattinson.

In rest am mai adormit si la filme interesante, dar pentru ca nu mai puteam rezista pe la 3 dimineata si chiar daca actiunea era interesanta totusi pleoapelor mele nu le pasa.

vave
05 Feb 2010, 17:49
Mi-am mai amintit de unul: Ashes and Snow.
Ce-i drept m-am chinuit un pic să îl văd fără întreruperi, probabil din cauză că filmul acesta îl includ la acelea pentru care trebuie să ai o anumita stare atunci când le vizionezi.

miercuri
05 Feb 2010, 17:52
Eu azi era cat pe ce sa adorm la Parnassus, m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P

Pitbull
06 Feb 2010, 10:34
...m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P
Numai asa se poate explica... ;)

Nu mai stiu dac-am spus-o pe-aici sau nu, dar în clasa a XII-a adormeam copios la ele - tot în conditii oarecum mercuriale - sau... "miercuriale", în cazul de fatä...? ;) Mä pregäteam pentru admitere, în foc continuu: 1-3 filme pe zi la cinematecä, tot ce misca pe ecrane, 3 spectacole de teatru pe säptämânä, meditatii cu Lucian Bratu, lecturi, exercitii si analize scrise, repetitii la spectacolele din liceu... Inevitabil, o datä la câteva zile cedam, si mai adormeam în salä la Union, sau la câte-un film românesc väzut doar din obligatie ("Avaria", "Gustul si culoarea fericirii", "Drumuri în cumpänä...).

Disciple
06 Feb 2010, 15:19
La Case 39 am adormit chiar la confruntarea finala cand sare Renee cu masina in lac. M'am trezit pe la credite si am dat inapoi. :))

buticut
06 Feb 2010, 17:21
Apropo de adormit, Kusturica spunea in conferinta de presa ca a adormit de vreo 7 ori la Amarcord-ul lui Fellini, pentru ca incerca mereu sa il vada dupa ce facuse un zbor de lunga durata si nu rezista pana la final, fara sa inchida ochii.La un moment dat isi fixase ca obiectiv sa il vada pana la capat :)).

Eu am adormit la aproape toate filmele pe care mi le-au pus pe autocar si nu pentru ca imi era somn, ci pentru ca nu aveam absolut nicio intentie de a le vedea. C'mon, o data Alexander, de doua ori Alexander....dar a treia oara, scuteste-ma :)).

Totusi, "adormirea" cu care mi-e cel mai mult rusine e cu siguranta cea de la Blue Velvet. Don't shoot :)). Stateam in pat, era foarte cozy,patura electrica bagata in priza, ora relativ normala....si dintr-o data...mi s-a taiat filmul.

shade4free
06 Feb 2010, 19:35
Motherhooh (2009)
Am reusit sa adorm in prima jumatate a filmului,
Dupa cate va zile in care am vizionat alte filme,l-am terminat si pe acesta,adevarul este ca partea a doua parca prinde alta culoare,devine mai interesant,,eu unul nu il recomand.
Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

buticut
06 Feb 2010, 21:14
Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

Noi nu credem in vorba asta ;).

movie4
12 Feb 2010, 14:21
did you hear about the morgans slab de tot

foxyroxy
14 Feb 2010, 21:56
LOTR nu mai stiu exact care era pentru ca a fost primul si ultimul din serie la care am indraznit sa ma uit.

Radu1711
03 Apr 2010, 17:34
de obicei filmele ce au o coloana sonora lenta ma fac sa adorm(:|

ice_eyes
12 Sep 2010, 22:17
am adormit la "salt", n-am vazut decat jumate dar nici nu intentionez sa-l vad vreodata tot

robbiex2
13 Sep 2010, 04:04
si eu tot la Salt am adormit, insa a doua zi cand m-am trezit, l`am terminat de vizionat :D

alexir16
16 Sep 2010, 18:41
Eu am adormit odată la un film din seria A nightmare on elm street:) De precizat e că era 4:00 a.m.:D Vroiam să văd toată seria deodată dar nu am putut.:P

mvpsebi
16 Sep 2010, 20:33
Am atipit de vreo 3 ori la The Exorcism of Emily Rose, tresaream doar cand urlau dracii in ea :|..in cele din urma am adormit de tot, o combinatie de oboseala colaborata cu un film destul de slabut..

copila_satanista
17 Sep 2010, 11:00
The Exorcism of Emily Rose mi s-a parut cel mai bun film din categoria posedari-bantuieli pe care l-am vazut. Eu una iti recomand sa il vezi pe tot cand ai rabdare si esti odihnit.

silviu69
19 Sep 2010, 14:50
Cred ca la filmul Nasul am adormit ,filmul este foarte bun numai ca este putin cam lung.

dragonfly_drk
21 Sep 2010, 02:03
Avatar... eram super tired... ma gandesc daca o sa am timp sa il vad candva tot... in fond, chiar ma chinuiam sa imi tin ochii deschisi... era interesant... pana cand (nu pot sa imi dau seama cum... de obicei nu o patesc) am adormit subit... :(

ovi_23
22 Sep 2010, 23:58
eu credeam cã sunt sinonime a vomita cu a borî... îmi explici care e diferenþa?

da in unele cazuri sunt silare, insa nu trebuie sa fie chiar oribil filmul, poate doar plictisitor si sa nu iti capteze atentia si atat. :)

ghost90
23 Sep 2010, 15:13
la twilight am adormit inainte sa ma uit...si cel putin 100 de ani de acuma inainte nu ma uit la el :)

sweetintoxication
29 Sep 2010, 19:03
The legend of 1900 ...de 4 ori l-am inceput de fiecare data am adormit la el...intr-un final l-am terminat si mi-a placut mult:D

chuckyfan
09 Oct 2010, 18:36
Aseara am adormit la The Omen(originalul),nu pentru ca nu mi-ar fi placut dar eram extrem de obosit.
In seara asta o sa termin de-l vizionat.

andreyuzzu
13 Oct 2010, 14:09
La "Ladri di biciclette" pe la jumatea filmului dar m-am trezit la final unde era mai important :D. Oricum e un film de nota 10.

Nightowl
13 Oct 2010, 17:18
Filmele lui Fllini ma rup in doua! Fac eforturi inumane sa le vad... Si la "Fragii salbatici" ai lui Bergman n-am putut sa-mi tin ochii deschisi, dar l-a si dat nu stiu care post tv pe la doua noaptea... Da' la Fellini... n-are rost sa caut scuze... pur si simplu ma plictiseste de moarte.

NightChild
14 Oct 2010, 14:11
Vad ca nu sunt singurul care a adormit la Salt...

balika
15 Oct 2010, 13:44
Azi o sa fie a treia noapte consecutiva cand incerc sa vad Rear Window (A. Hitchcock). Filmul e bun, dar poate eu ajung prea obosit pana sa-l vad. Sper ca azi reusesc in sfarsit. :D

portofel
02 Mar 2011, 08:39
Cand nu-mi place un film, aplic regula de baza: nu ma uit la el! Dar cand imi place unul si sunt foarte foarte obosita , fac eforturi ''supraomenesti''(exagerez:P ) sa raman treaza ca sa-l pot urmari. Spre exemplu, cand am vazut ''Lista lui Schindler' prima oara , a fost pe la 2-3 noaptea, pe TVR1 si pana pe la 5 dimineata m-am uitat la el.
Pe de alta parte, serialele SF, mai ales alea de pe AXN:-& ....., sau Star Wars..niciodata n-am putut urmari filmul ala, fie noapte, fie zi, intru in lumea viselor.

andreyuzzu
03 Mar 2011, 12:41
Star Wars

NmpN
03 Mar 2011, 18:33
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Unterhaltung
20 Mar 2011, 23:06
Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)

NightChild
21 Mar 2011, 12:55
Rar adorm la un film, dar se mai intampla:

Salt
Predators

arnoldroland
24 May 2011, 20:23
2012, srpsky, the roommate etc... scuze pt minuscule, dar mi-a fost o lene ucigatoare.......

StrangeHouse
30 May 2011, 18:10
la Memoriile unei gheise:|

valydx
31 May 2011, 09:46
Filmele pe care le vizionez de pe pc sunt tari. eu m-a uit putin pe secvente si vad daca este interesant. Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Liviu-
31 May 2011, 17:32
Sincer la avatar m-ai aveam putin si m-a lua somnul

Asa cum se intampla de obicei la ora de romana? No offense, dar decat sa pui cratime in plus mai bine nu pui deloc, asa macar poti avea scuza ca ai scris prea repede si n-ai mai avut timp.

anaemona
31 May 2011, 17:37
Fara nici o legatura cu topicul, cum e posibil sa se scrie asa gresit, flagrant, doar vorbim limba asta de ceva timp, ce naiba?

White1
31 May 2011, 17:40
Asai :P Si ca sa fiu on-topic, nu e nici un film la care am adormit, dar sunt multe filme care m-au plictisit. Primul pe lista e A Space Odyssey. Si din astea mai noi, Red.

Liviu-
31 May 2011, 17:55
Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P

frankram
31 May 2011, 18:24
2012 , Meteor in general filmele astea idioate cu tema apocaliptica :P Nu pot sa cred cum lumea a adormit la LOTR :|

White1
31 May 2011, 18:30
LOTR are destule momente moarte, ca sa nu mai zic de scenele cu Frodo care mie mi se par exasperant de enervante.

dragonfly_drk
31 May 2011, 19:16
subscriu, White... mi s-au parut atat de lungi si de plictisitoare pe alocuri, incat am zis ca renunt si nu ma mai uit veci la el

White1
31 May 2011, 19:23
Primul pe lista e A Space Odyssey.

Inteleg cum s-a putut intampla asta, prima data cand l-am vazut a mers putin mai greu filmul, nu pot sa spun ca m-a plictisit, dar nici mult nu mai avea. Insa a doua oara l-am urmarit cu un mult mai mare interes. Nu am putut sa-mi iau ochii de la ecran. Cine stie, poate o a doua vizionare o sa fie mai fericita si in cazul tau :P
Zici ca intelegi cum s-a putut intampla asta de parca am facut ceva indecent:)) Ironia e ca nu aveam nici un fel de asteptare de la filmul asta, abia dupa ce l-am vazut am aflat cat e de apreciat. Nu stiu daca o sa existe o a doua vizionare...poate peste cativa ani, daca o sa mai fiu intersat de filme. Poate atunci o sa intru si eu in clubul fanilor Odiseii. Sau poate nu.

Gebeleizis
06 Jun 2011, 03:40
Inception. De doua ori. Da' tot il vad eu odata, cap-coada!>:)
Daca ai adormi la Inception atunci chiar nu stiu ce sa zic. Pai cum sa adormi la Inception ??? Daca era o comedie adolescentina americana sau vre-unul dintre ultimele filme a lui Nicolaescu mai intelegeam, dar sa adormi la un film de Nolan mi se pare prea de tot ...

Gebeleizis
06 Jun 2011, 03:43
Eu am adormit la The Bleeding (2009).

Cmd93
09 Jun 2011, 15:00
The hurt locker

Capi44
11 Jun 2011, 01:10
La politist adjectiv am adormit la scena cand Dragos Bucur supraveghea o vila si nu se intampla nimic.

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 17:33
Singurul film la care am adormit vreodata a fost LOTR. Prima oara am adormit la "Fellowship fo the Ring"... si pe urma m-a convins cineva sa ma uit si la al doilea, cu el. Juma' de ora mai tarziu eram departe, departe, in Slumberland :))

Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera. Pe mine ma plictiseste groaznic: prea self-important. Si nu se intampla mai nimic, sunt toate scenele alea imense, cu grupul plimbandu-se pe munte si naiba mai stie pe unde, si nefacand NIMIC. Bine in schimb ca se roteste camera in jurul lor, ca sa ne asiguram ca ametesc spectatorii si adorm.

A da. Si ar mai fi ceva... Reclamele de pe PROtv =)). Am dat odata pe PROtv si am vazut ca e "The Haunting" (care mie-mi place :P ) si am zis "Vai ce misto, e de la inceput, chiar aveam chef sa-l vad!". Okay... la cinci minute dupa ce a inceput, desigur ca au bagat reclame. Si reclame, si reclame. Next thing I know, deschid ochii si vad genericul de final =))

Liviu-
13 Jun 2011, 18:39
Nu inteleg cum poate fi considerat LOTR asta asa o mare capodopera.

Cum indrazneste lumea sa numeasca capodopera un film care pe tine te plictiseste?! Propun adaugarea unui criteriu nou pentru clasificarea drept capodopera...

White1
13 Jun 2011, 18:48
Hei sa nu fim chiar asa de duri (adica ironici). Nu a zis ca e prosti aia de considera LOTR capodopera, a zis doar ca nu intelege de ce e considerat asa de bun. Cineva punea aceiasi intrebare aici in legatura cu Godfather si nu a sarit nimeni:P

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 18:51
Cum indrazneste lumea sa numeasca capodopera un film care pe tine te plictiseste?! Propun adaugarea unui criteriu nou pentru clasificarea drept capodopera...

Frate, ce te-am mai ofensat... Imi cer scuze, stimabile, ca am indraznit sa-mi exprim parerea despre un film, cand aceasta o contrazice pe a ta. Data viitoare cand voi mai avea asemenea intentii, iti voi da un PM, sa te intreb daca am voie.

Am zis doar ca nu-mi place si am dat motivele pentru care ma plictiseste. Si am mai zis si ca nu inteleg de ce unii sunt atat de inamorati de trilogia asta. Suntem pe un site despre filme, iar numele topicului este "Filme la care ati adormit"...

Nu vad de ce tre' sa sari asa, ca ars.

sergiuseling
13 Jun 2011, 18:52
Acuma eu zic să nu-i luăm din merite lui LOTR. Câte filme la care știți la care sigur dormi în maxim 30 de minute? Eu nu prea știu. Și cum mulți dintre noi nu dormim destul un somnifer e întotdeauna binevenit.

Cristina_
13 Jun 2011, 18:55
2001: A Space Odyssey - nu am putut sa vizionez tot filmul.Cel mai boring movie ever! Cine are probleme cu somnul se poate uita la acest film si va adormi fara probleme.

sergiuseling
13 Jun 2011, 18:57
Din proprie experiență îți spun că te înșeli. Am încercat și n-a mers.

Liviu-
13 Jun 2011, 19:10

Frate, ce te-am mai ofensat... Imi cer scuze, stimabile, ca am indraznit sa-mi exprim parerea despre un film, cand aceasta o contrazice pe a ta. Data viitoare cand voi mai avea asemenea intentii, iti voi da un PM, sa te intreb daca am voie.

Am zis doar ca nu-mi place si am dat motivele pentru care ma plictiseste. Si am mai zis si ca nu inteleg de ce unii sunt atat de inamorati de trilogia asta. Suntem pe un site despre filme, iar numele topicului este "Filme la care ati adormit"...

Nu vad de ce tre' sa sari asa, ca ars.

Eu mi-am exprimat parerea despre parerea ta. Din moment ce ai tinut neaparat sa ti-o exprimi pe a ta trebuie sa astepti si reactii, ca pentru monologuri sunt mai bune blogurile. Nu m-am luat de tine pentru ca te adoarme, a mai facut-o cineva si n-am avut nimic impotriva. N-am nimic nici cu Cristina_ pentru ca o adoarme 2001, care personal mi se pare unul din cele mai inteligente, inovative, bine realizate filme, un film pentru care practic cuvantul capodopera a fost inventat. Dar ea nu si-a dat cu parerea fara sa aduca vreun minim argument de bun simt pentru a fi indignata ca "nu inteleg cum poate fi considerat X asta asa o mare capodopera", urmata de un "Pe mine ma plictiseste groaznic" de parca asta ar fi argumentul suprem pentru care un film e considerat capodopera. Nu ma deranjeaza opiniile, ci cum sunt exprimate ele...

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 19:21
Eu mi-am exprimat parerea despre parerea ta. Din moment ce ai tinut neaparat sa ti-o exprimi pe a ta trebuie sa astepti si reactii, ca pentru monologuri sunt mai bune blogurile. Nu m-am luat de tine pentru ca te adoarme, a mai facut-o cineva si n-am avut nimic impotriva. N-am nimic nici cu Cristina_ pentru ca o adoarme 2001, care personal mi se pare unul din cele mai inteligente, inovative, bine realizate filme, un film pentru care practic cuvantul capodopera a fost inventat. Dar ea nu si-a dat cu parerea fara sa aduca vreun minim argument de bun simt pentru a fi indignata ca "nu inteleg cum poate fi considerat X asta asa o mare capodopera", urmata de un "Pe mine ma plictiseste groaznic" de parca asta ar fi argumentul suprem pentru care un film e considerat capodopera. Nu ma deranjeaza opiniile, ci cum sunt exprimate ele...

Ok... deci te-ai luat de mine fiindca am "tupeul" sa-mi exprim opinia. Ti-am dat argumente pentru care ma plictiseste: actiunea e inceata, cadrele inutile cu ei calatorind sunt prea multe si prea lungi si e ametitor faptul ca multe din scene sunt filmate cu camera rotindu-se in jurul actorilor. Plus ca mi se pare prea self-important. Astea nu sunt argumente, ce naiba sunt?

"Te iei de felul in care mi-am exprimat opinia"... Pai atunci si eu tre' sa ma iau de felul in care TU ataci problema, fiindca sa spui despre cineva ca "a tinut neaparat sa-si exprime parerea" si sa-l inviti sa-si mute "monologurile pe un blog" suna al naibii de personal.

Calmeaza-te, frate, ca nu am omorit pe nimeni. Prea te ataci usor.

Cinemania
13 Jun 2011, 19:23
La urma urmei tine si de capacitatile fiecaruia. Sau era vorba de gust ?! Sau de starea de spirit ? Nu mai stiu. Chiar asa, daca incerci sa mananci ceva ce nu iti place cazi cu capul in farfurie ? Sau te opresti la timp ?
Probabil e o comparatie fortata. Insa de un lucru sunt sigur: somnolenta in timpul unui film nu se datoreaza filmului si nu trebuie (sau nu ar trebui) folosita ca un argument / scuza pentru a spune ca filmul respectiv este prost etc. De la privitor se-mpute treaba.

sergiuseling
13 Jun 2011, 19:32
Se poate datora și filmului somnolența. Eu am ceva aplicație pe telefon care produce sunete să dorm mai lejer. Când eram mic mi se citeau povești de adormit copii. Așa pot exista și filme de adormit, de ce nu? Asta nu înseamnă că filmul e bun sau nu, doar că poate provoca și somnolență.

Nu totdeauna e așa, săptămâna trecută m-am sculat într-o zi la 5 jumate, am fost la lucru 8 ore, am mai văzut și 2 filme după aia și apoi am vrut să mai văd unu după miezul nopții deși trebuia să mă duc și ziua următoare la lucru. Acolo sigur n-a fost filmul de vină că am adormit.

White1
13 Jun 2011, 19:35
Ei, sa nu punem toata responsabilitatea pe umerii bietului privitor. Unele filme sunt pur si simplu plictisitoare indiferent de gusturile, starea de spirit, capacitatile fiecaruia.

SMC
13 Jun 2011, 19:44
Totusi, nu cred ca trebuie sa luati titlul topicului ad-literam. De asemenea, poti "dormi pe tine" in timpul unor astfel de filme - in sensul ca nestarnindu-ti deloc interesul, practic adormi, considerand ca te-ai dus la el din cu totul alte motive.

Liviu-
13 Jun 2011, 19:53
Ok... deci te-ai luat de mine fiindca am "tupeul" sa-mi exprim opinia.

Nu de asta, ci pentru ca "ai avut tupeul sa-ti exprimi parerea" intr-un anumit fel. Am zis asta mai sus.

Ti-am dat argumente pentru care ma plictiseste: actiunea e inceata, cadrele inutile cu ei calatorind sunt prea multe si prea lungi si e ametitor faptul ca multe din scene sunt filmate cu camera rotindu-se in jurul actorilor. Plus ca mi se pare prea self-important. Astea nu sunt argumente, ce naiba sunt?

Vorbeam de un anumit tip de argumente. Probabil ca nu le-am considerat a fi din categoria respectiva ;)

"Te iei de felul in care mi-am exprimat opinia"... Pai atunci si eu tre' sa ma iau de felul in care TU ataci problema, fiindca sa spui despre cineva ca "a tinut neaparat sa-si exprime parerea" si sa-l inviti sa-si mute "monologurile pe un blog" suna al naibii de personal.

Nu te-am invitat nicaieri, e doar o interpratera gresita a ce am zis eu. Forumul inseamna discutii, tie nu ti-a convenit ca am reactionat la mesajul tau (recunosc ca nu am facut-o intr-un mod placut, dar asta datorita modului in care ti-ai exprimat parerea), iar eu ti-am spus de blog pentru ca acolo lumea scrie mai mult pentru sine. Aici ai scris ceva si trebuie sa te astepti la raspunsuri. De altfel ma si enerveaza topicurile in care lumea poate sa arate cat de cool e, ce filme "de nota 10" au vazut (apropo de inca un topic nou total inutil), in care fiecare mesaj e un monolog (nici o trimitere la vreun mesaj de-al tau in ultima fraza).

Ce inseamna ca "ma atac"? :p Stai linistita, faptul ca ti-am raspuns pe un ton serios nu inseamna ca nu sunt calm sau ca (vreau sa) ma cert cu tine.

Insa de un lucru sunt sigur: somnolenta in timpul unui film nu se datoreaza filmului si nu trebuie (sau nu ar trebui) folosita ca un argument / scuza pentru a spune ca filmul respectiv este prost etc. De la privitor se-mpute treaba.

La concluzia asta am ajuns si eu, din pacate cu nu prea mult timp in urma. Am facut greseala sa zic ca filme precum Syndromes and a century, Unclee Boonmee sau Still Life sunt...nu proaste cum ai zis tu, ci mai spre mediocru. Bine, mediocritatea pe care o credeam eu a fi nu era sustinuta de plictiseala enorma, dar atat parerea mea despre filme, cat si plictiseala se datorau lenei personale, a faptului ca nu incercam sa inteleg filmele respective. Asteptam ceva ce vazusem in cinemaul asiatic pana atunci, dar filmele alea erau de o alta natura. Acelasi tip de film e si Goodbye, dragon inn, dar atunci parca m-am uitat cu alti ochi, si desi filmul m-a si plictisit in cateva momente inca ma mai bantuie si acum cadrele alea lungi prin cinemaul aproape gol.

Cristina_
13 Jun 2011, 19:53
Mi-am mai amintit de Space Cowboys.Tot asteptam sa se intample ceva in film dar am adormit.

Childlike-Empress
13 Jun 2011, 20:30

Ce inseamna ca "ma atac"? :p Stai linistita, faptul ca ti-am raspuns pe un ton serios nu inseamna ca nu sunt calm sau ca (vreau sa) ma cert cu tine.

Expresia "a te ataca" e una pe care mi-au bagat-o recent colegele de facultate pe gat si cu care m-am obisnuit incet-incet (desi initial am avut aceeasi reactie ca tine cand am auzit-o :))). Inseamna sa reactionezi mai violent decat ar fi fost cazul, la ceva ce o alta persoana a zis sau a facut. Banuiesc ca e fie un regionalism, fie ceva ce tine de sub-cultura Bucurestiului. Chiar nu stiu, am folosit-o fara sa-mi dau seama :">

Oricum, cert e ca mie nu mi se pare Lord of the Rings o capodopera (desi nici n-am zis vreodata ca e un film groaznic) si da, sunt constienta ca motivele pentru care MIE nu-mi place sunt destul de caraghioase. Asta e, fiecare cu ce-l doare. Tie-ti place: super! Sunt sigura ca sunt "n" filme out there, care imi plac mie si pe care tu le detesti sau le consideri "prostii". De asemenea sunt destul de sigura ca nu am fi de acord nici in privinta filmelor care pot fi numite capodopere. ;)

Pe mine ma intereseaza in momentul asta mai mult topic-urile care tin de liste de filme, fiindca sunt noua pe forum, vreau sa vad cam ce gusturi au ceilalti membri si sunt si prea obosita sa intru pe topic-uri mai serioase, sa stau sa citesc 20 pagini in urma ce au spus ceilalti si pe unde a ajuns discutia. Deci nu vad nimic in neregula cu un topic unde fiecare raspuns e un monolog. Nu e vorba neaparat ca "fac pe desteapta" - desi pot zice ca exact asta faceai si tu mai devreme cand m-ai luat cu sarcasm... Dar na, daca nu-ti plac genul asta de topicuri, ma intreb si eu sincer: de ce mai intri pe ele? Ca sa te enervezi?

Gebeleizis
19 Jun 2011, 14:36
The Big Red One (1980)

Disciple
19 Jun 2011, 14:40
Green Hornet - la cinema, cu 3D la ochi, bine/mersi vreo 25 de minute.

Elena1204
21 Jun 2011, 17:51
How Do You Know,Due Date :D dar am avut buna vointa sa ma uit a 2a zi de unde am ramas.

c0nt
24 Jun 2011, 21:17
Recunosc jenat ca si eu am picotit la 2001: A Space Odyssey. Intelegeti, trebuia sa ma ocup cu ceva pana se deplasau maiestuos navele spatiale de ici pana colea.
Presupun ca m-a depasit filmul, nu l-am inteles. Dar n-am stat degeaba, am incercat sa gasesc iluminarea pe net. Aiurea, nimeni nu zice nimic: toti au picat de acord ca sfarsitul e, citez, "deschis interpretarilor personale". Asa o fi.
Am gasit site-uri rauvoitoare pe care scria ca la primele proiectiii, inainte sa intre in functiune cohorta de critici, lumea cam iesea din sala. Cica Gregory Peck s-ar fi ridicat in picioare si ar fi strigat "Bah, despre ce plm e vorba?". Oameni rai, fara educatie, n-ai ce sa le ceri.

White1
24 Jun 2011, 21:44
Recunosc jenat ca si eu am picotit la 2001: A Space Odyssey. Intelegeti, trebuia sa ma ocup cu ceva pana se deplasau maiestuos navele spatiale de ici pana colea.
Presupun ca m-a depasit filmul, nu l-am inteles. Dar n-am stat degeaba, am incercat sa gasesc iluminarea pe net. Aiurea, nimeni nu zice nimic: toti au picat de acord ca sfarsitul e, citez, "deschis interpretarilor personale". Asa o fi.
Am gasit site-uri rauvoitoare pe care scria ca la primele proiectiii, inainte sa intre in functiune cohorta de critici, lumea cam iesea din sala. Cica Gregory Peck s-ar fi ridicat in picioare si ar fi strigat "Bah, despre ce plm e vorba?". Oameni rai, fara educatie, n-ai ce sa le ceri.
Intrebarea asta mi-am pus-o si eu:))

Federico
24 Jun 2011, 22:08
Legat de Odisee, chiar dadusem mai devreme peste unul din atacurile lui Gorzo la adresa filmului.

Ce-mi place la Sunshine e faptul că nu lasă Acele Lucruri Mari să-l distragă prea tare de la îndatoririle sale de aventură onestă. Nu sînt în dispoziţia de a blasfemia împotriva lui Solaris sau a lui 2001 şi nici măcar nu sînt sigur că Sunshine merită un drum pînă la Multiplex; ce pot să afirm este că, dacă la un moment dat, într-o seară cu ploaie şi televizor, voi avea de ales între a revedea cum accede Keir Dullea, cu asistenţa extratereştrilor, la un nivel ontologic superior şi a revedea cum se descurcă patru cosmonauţi ca să treacă de pe o navă pe alta, cu un singur costum, ştiu ce voi alege. (Bine, hai să blasfemiez: problema cu cei patru cosmonauţi e pur şi simplu mai interesantă decît nivelul ontologic al lui Dullea.)
http://agenda.liternet.ro/articol/4272/Andrei-Gorzo/Sa-fie-lumina-Sunshine.html

Cat despre film ( :x ) eu am renuntat demult la tendinta adolescentina de a-l "intelege" cu partea stanga a creierului...

White1
24 Jun 2011, 22:20
Dincolo de tendinta de a-l intelege ramane doar plictiseala si nici macar partea dreapta a creierului nu te ajuta sa treci peste ea.

Liviu-
24 Jun 2011, 22:58
Dincolo de tendinta de a-l intelege ramane doar plictiseala

Sau fascinatie :P

Kriss_Kringle
27 Jun 2011, 19:56
Unele scene din Odiseea mi s-au parut exagerat de lungi si fara rost.Nu pot sa zic ca am inteles filmul si nu sunt singurul care are aceasta "dilema" dar admir filmul pana la un anumit punct si pot sa inteleg de ce unii il considera cel mai bun film facut vreodata desi nu sunt de acord.Umbla un zvon pe forum-ul filmului de pe imdb unde cineva se intreba daca nu cumva Kubrick ar fi facut filmul usor "la misto" si nu era mare lucru de inteles in el, motiv pentru care a atras atata atentie si criticii au idolatrizat Odiseea.E si asta o teorie de luat in considerare iar tinand cont ca domnu' Kubrick era deja un nume mare la Hollywood cand a iesit Odiseea e un motiv in plus pentru care filmul a fost poate cam supraapreciat.

klaudya_e
27 Jun 2011, 20:45
scenariul e facut impreuna cu Arthur C. Clarke si nu cred c-ar fi vrut sa faca misto de propria lucrare.
inca nu am citit cartea...chiar sunt curioasa sa vad cat e diferita fata de film

Liviu-
27 Jun 2011, 20:50
motiv pentru care a atras atata atentie si criticii au idolatrizat Odiseea.E si asta o teorie de luat in considerare iar tinand cont ca domnu' Kubrick era deja un nume mare la Hollywood cand a iesit Odiseea e un motiv in plus pentru care filmul a fost poate cam supraapreciat.

Filmul a fost primit foarte prost atunci cand a iesit...

Cristina_
27 Jun 2011, 20:57
Unele scene din Odiseea mi s-au parut exagerat de lungi si fara rost.Nu pot sa zic ca am inteles filmul si nu sunt singurul care are aceasta "dilema" dar admir filmul pana la un anumit punct si pot sa inteleg de ce unii il considera cel mai bun film facut vreodata desi nu sunt de acord.Umbla un zvon pe forum-ul filmului de pe imdb unde cineva se intreba daca nu cumva Kubrick ar fi facut filmul usor "la misto" si nu era mare lucru de inteles in el, motiv pentru care a atras atata atentie si criticii au idolatrizat Odiseea.E si asta o teorie de luat in considerare iar tinand cont ca domnu' Kubrick era deja un nume mare la Hollywood cand a iesit Odiseea e un motiv in plus pentru care filmul a fost poate cam supraapreciat.

Exact! Ai perfecta dreptate.Atat de mult marketing in jurul lui imi aminteste doar de Avatar iarasi un film exagerat de supraapreciat.Tot acest interes mai mult imi da senzatia de "turma".Tipica poporului american.

Kriss_Kringle
27 Jun 2011, 21:30
motiv pentru care a atras atata atentie si criticii au idolatrizat Odiseea.E si asta o teorie de luat in considerare iar tinand cont ca domnu' Kubrick era deja un nume mare la Hollywood cand a iesit Odiseea e un motiv in plus pentru care filmul a fost poate cam supraapreciat.

Filmul a fost primit foarte prost atunci cand a iesit...

M-am uitat pe pagina de wikipedia a filmului si parerile au fost impartite.Ba il considerau genial ba catastrofa.
@klaudya_e: Intradevar,romanul si scenariul filmului au fost scrise in acelasi timp insa Kubrick a facut ce-a vrut intr-un final.Nu am citit nici eu cartea dar cred ca o voi face doar ca sa fac o paralela intre ea si film.

Liviu-
05 Jul 2011, 13:59
Exact! Ai perfecta dreptate.Atat de mult marketing in jurul lui imi aminteste doar de Avatar iarasi un film exagerat de supraapreciat.Tot acest interes mai mult imi da senzatia de "turma".Tipica poporului american.

Sa inteleg ca ai sustine ca filmul asta e foarte apreciat de publicul american? Pentru ca altfel nu vad la ce te-ai referi prin efect de turma. Doar ca Odiseea nu e un film prea cunoscut publicului larg, iar atunci cand a iesit, intr-adevar, dupa cum a precizat kriss, parerile erau impartite. Despre ce efect de turma poate fi vorba atunci cand cei care apreciaza filmul sunt o adevarata minoritate? Interesant e ca minoritatea asta e de fapt o mare parte din oamenii care se pricep la filme. Comparatia aia cu Avatar tine doar cand e vorba de publicitate si buget in momentul aparitiei, dar filmele sunt la poli opusi din punctul de vedere al continutului.

Cristina_
05 Jul 2011, 14:31

Sa inteleg ca ai sustine ca filmul asta e foarte apreciat de publicul american? Pentru ca altfel nu vad la ce te-ai referi prin efect de turma. Doar ca Odiseea nu e un film prea cunoscut publicului larg, iar atunci cand a iesit, intr-adevar, dupa cum a precizat kriss, parerile era impartite. Despre ce efect de turma poate fi vorba atunci cand cei care apreciaza filmul sunt o adevarata minoritate? Interesant e ca minoritatea asta e de fapt o mare parte din oamenii care se pricep la filme. Comparatia aia cu Avatar tine doar cand e vorba de publicitate si buget in momentul aparitiei, dar filmele sunt la poli opusi din punctul de vedere al continutului.

Atunci greseala mea.Am crezut ca Odiseea a fost un mega succes in Usa la momentul aparitiei.

dayenutza
24 Jul 2011, 23:34
pentru mine cele mai plictisitoare (:| si pe care nu le-am inteles filme :| sunt : Habitación en Roma , The Social Network , Apocalypse Now , The Insider

carmen_angelus_romila
30 Oct 2018, 18:22
Ohooo...! in fiecare imi pun cate unul serial turcesc pentru a adormi mai repede, sau chiar, instant...!