PDA

View Full Version : Filme prezente pentru viitor

st3fan
22 Dec 2005, 19:16
(Numele topicului e trashy, sa explic)
Ma refer la filme facute in prezent dar care nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, filme facute inaintea vremii lor.(Cum a fost "La regle du jeu", care in momentul aparitiei nu a atras atentia, ba din contra, lumea s-a trezit foarte tarziu).

Nightwane
22 Dec 2005, 21:08
Aici intra si Intergalactic Time Travel Quest 4 care, la data aparitiei, nu a facut valva dar, acum ca l-am descoperit si ca incepe din ce in ce mai multa lume sa il descopere, adevarata sa valoare iese la suprafata.

Leonard
22 Dec 2005, 21:11
e cam greu sã apreciem noi acum fãrã sã ne aflãm în viitor ºi sã privim spre trecut. nu putem decît sã ne hazardãm, dar hazardul e uneori fascinant.

unul singur: It's All About Love. cred cã în circa 20-60 de ani va fi apreciat la adevãrata valoare.

notorious
24 Dec 2005, 14:37
Cum a fost "La regle du jeu", care in momentul aparitiei nu a atras atentia, ba din contra, lumea s-a trezit foarte tarziu

'2001: a space odyssey' e un exemplu si mai bun. in rest, sunt de acord cu leonard (n-am vazut, insa, 'it's all about love').

st3fan
24 Dec 2005, 17:06
Leonard are dreptate, eu va intrebam ca pe niste cunoscatori ce sunteti, persoane care vad un film cu alti ochi decat simplul spectator(complimentul asta a fost cadoul meu de Craciun pentru voi).Joyeux Christmas.

notorious
26 Dec 2005, 22:34
draga st3fan, nu stiu ce importanta are in acest context ca suntem 'mai mult decat simpli spectatori'. la fel erau si cei de la 'new york times' care au spus despre '2001' ca este o plictiseala de zile mari, dar nu cred ca s-au gandit ca in 20 de ani va deveni un clasic...

Leonard
27 Dec 2005, 06:24
'2001' e o vechiturã naivã. tocmai cã încercînd sã-l vezi în ziua de azi, pare depãºit. poate doar ultimele 15-30 minute sunt mai interesante (vizual), dar per total, plictis. (cum am mai spus într-un alt topic, o încercare de salvare la final a unui rateu nu mã impresioneazã)

Cinemania
27 Dec 2005, 11:15
'2001' e o vechiturã naivã. tocmai cã încercînd sã-l vezi în ziua de azi, pare depãºit. poate doar ultimele 15-30 minute sunt mai interesante (vizual), dar per total, plictis. (cum am mai spus într-un alt topic, o încercare de salvare la final a unui rateu nu mã impresioneazã)

pe de alta parte plictisul e o starte interna, subiectiva si nu e deloc o critica buna pentru un film :D

Leonard
27 Dec 2005, 16:21
scuze. uitasem cã eºti fan. n-am vrut sã provoc un conflict.

Cinemania
28 Dec 2005, 22:28
hehe...no conflict here, just an observation...dar apreciez intentiile bune :P

artist
10 Jan 2006, 07:43
salut
am si eu un scurt metraj pe care vreau sa il fac public pe cinemagia.
nu stiu daca este bun sau nu,asta va trebui sa decideti voi...
precizez ca sunt proprietarul acestui film,pe care l-am produs si regizat in facultate.
de ce fac asta? pentru a arata ce se poate face cu 2 milioane de lei vechi si ceva imaginatie.it's up to you! ;)