View Full Version : Pro TV
Loudblast
01 Dec 2005, 19:15
Ma cam scarbisem de pro-tv
but today, au predat o lectie de profesionalism.
Absolut deconcertante reportajele cu romanii de aiurea (Africa, insulele Bali, Spania, Belgia, etc)
vacanta mare- deconstructivisti nevoie mare, facand misto de ei insisi si de pro-tv
savuros reportajul cu numele ilare ale romanilor ( capbatut, cacau, buca etc)
Boieru Dinescu, lalaind cu Mambo Siria si vorbind cu orataniile ( evident ca si-a bagat-o in direct)
imnul romaniei cantat de manelisti, rockeri, etc
M-au distrat pe cinste.
Protv-ul dovedeste, one more time, ca e o tarfa de lux constienta de valoarea proprie.
Pt. emisiunea de azi au avut ochii mei crescatori de raiting
Cheers
.proteveul e o tirfa din aia care o suge si o ia in cur pe douazeci de mii de la navetisti.
notorious
02 Dec 2005, 16:40
pro tv-ul a ajuns jalnic. la toate capitolele: filme, seriale (dar care filme si seriale ?? :((), emisiuni.
vacanta mare- deconstructivisti nevoie mare, facand misto de ei insisi si de pro-tv
Si-au facut reclama prin anti-reclama.Am vazut si eu secvente, faceau misto de toti, inclusiv de Sarbu.
herbert
03 Dec 2005, 16:51
.proteveul e o tirfa din aia care o suge si o ia in cur pe douazeci de mii de la navetisti.
cum ar spune Korben - mam ras
totusi, o precizare? bani vechi sau noi?
sa stim: e o curva ieftina sau scumpa?
notorious
03 Dec 2005, 17:38
o 'curva de lux' ar fi fost mai bine spus.
cherryblossom
04 Dec 2005, 10:52
cred ca tipu' loudblast lucreaza la pro... :D
herbert
04 Dec 2005, 11:35
cred ca tipu' loudblast lucreaza la pro... :D
cu atat mai bine. va afla adevarul...
cum ar spune Korben - mam ras
totusi, o precizare? bani vechi sau noi?
sa stim: e o curva ieftina sau scumpa?
.atat de ieftina.
77ravens
24 Apr 2006, 19:45
nu e la fel de prost ca si prima,da e pe aproape :hmm:
pro tv-ul a ajuns jalnic. la toate capitolele: filme, seriale (dar care filme si seriale ?? :((), emisiuni.Ai perfecta dreptate, eu la filme ma uit la HBO sau ProCinema si la seriale Friends de pe ProCinema si Woopy si Will and Grace de pe National TV, se stie marti si miercuri la 20:00 ma asez in canapea si incep cu woopy, la opt juma` incepe will and grace si dupa aia schimb canalul si poc incepe friends la procinema :P
Dooku...ProCinema este tot Pro TV.....sa speram insa ca nu o sa se duca de rapa ca fratiorul mai mare, pentru ca pe ProCinema mai ai totusi la ce sa te uiti :D
irene marlyne monroe
29 Apr 2006, 15:17
Dooku...ProCinema este tot Pro TV.....sa speram insa ca nu o sa se duca de rapa ca fratiorul mai mare, pentru ca pe ProCinema mai ai totusi la ce sa te uiti :D
mai dar tot cu pro incepe la ce te uiti tu asa ca are influenta de pro.si apoi tot il aduceti in discvutie chiar daca va place sau nu.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.