View Full Version : MIREASA VISURILOR sau LUNGUL DRUM al TEATRULUI catre CINEMAG
Bulumulu
01 Dec 2005, 13:00
a bon entendeur, salut! this is weeiird. :huh: a bon entendeur, salut!
Umm... Nu stiu ce sa zic. Du-te la cafenea... cred...
it's called go homeLess! (damn, you uncultured pack)
Bulumulu
04 Dec 2005, 04:42
i guess it's rather stop drinkin....
Ambra Blu
04 Dec 2005, 11:40
Asa vorbiti si cu alde ma-ta? Nae dintre coaie, analfabetule, te-ai gasit sa fii spiritual cu o nefericita. Si tu, Bulumacule, filozofard de trei lei, te grabesti sa etichetezi niste oameni prin prisma orizontului tau strimt.
herbert
04 Dec 2005, 12:05
of doamne, ce-am mai ras!
Matei - iute ca un... ardei. dar, vorba ceea, unde da el - creste.
apropos, Nae nu mi se pare "analfabet". a avut niste judecati cursive dsp unele filme. oricum, evolueaza. problema lui e ca e situat la interferenta mai multor culturi (germana, ceha, romana...) si n-are un program riguros de inaintare spre normalitate si performanta culturala. e in plina fermentatie. uneori se lasa furat prea mult de oltenisme, de gargara si miasme, care nu i se potrivesc. (...)
cherryblossom
04 Dec 2005, 20:53
:) ... cred ca topicul asta trebuia sa stea la cinematografia romaneasca, nu?
of doamne, ce-am mai ras!
Matei - iute ca un... ardei. dar, vorba ceea, unde da el - creste.
apropos, Nae nu mi se pare "analfabet". a avut niste judecati cursive dsp unele filme. oricum, evolueaza. problema lui e ca e situat la interferenta mai multor culturi (germana, ceha, romana...) si n-are un program riguros de inaintare spre normalitate si performanta culturala. e in plina fermentatie. uneori se lasa furat prea mult de oltenisme, de gargara si miasme, care nu i se potrivesc. (...)
mersi draga herberte. frumos... mi-a pacut.
bai abrache, du-te mah in UNATC-ul ma-ti, si fah tu filmele tale geniale la care te uiti pe comp acasa cu pietenii, si te crezi de mult kubrick, jarmusch sau wkw. hai marsh, ca din pantelimon nu iesi....
Ambra Blu
05 Dec 2005, 10:06
bai abrache, du-te mah in UNATC-ul ma-ti, si fah tu filmele tale geniale la care te uiti pe comp acasa cu pietenii, si te crezi de mult kubrick, jarmusch sau wkw. hai marsh, ca din pantelimon nu iesi....
Bã, eºti analfabet.
Bulumulu
05 Dec 2005, 13:11
Si tu, Bulumacule, filozofard de trei lei, te grabesti sa etichetezi niste oameni prin prisma orizontului tau strimt.
yah-ma dintre orizontul bucilor :P ca umeuru se pierde in aroganta si showoffness °° damn i looove the bubbles °° stii cum e... regisseur fara umeur a ca pul°a fara coa°e :lol:
Bulumulu
05 Dec 2005, 13:16
damn, i hate using them bad wordz :sick:
Ambra Blu
05 Dec 2005, 13:18
Si tu, Bulumacule, filozofard de trei lei, te grabesti sa etichetezi niste oameni prin prisma orizontului tau strimt.
yah-ma dintre orizontul bucilor :P ca umeuru se pierde in aroganta si showoffness °° damn i looove the bubbles °° stii cum e... regisseur fara umeur a ca pul°a fara coa°e :lol:
Huh?
Isteþilã, îmi repet invitaþia: lãsaþi-o pe TAMARAINSA în pace. Vreþi sã fiþi spirituali, încercaþi la bisericã sau jucaþi-vã de-a sfîntu duh cu propriile mame.
Bulumulu
05 Dec 2005, 13:29
vad k you still don't kinda get the point°
io n-am nimika cu tamaracapslockwhatsoever, wtf? a jock is a jock, asymetric humor makes it a mock... spiritual inability, not no say incompetence or lack of humor din partea cititorului is reason for this asymetry... i rest my case...
°i have overseen the part with concerning parts of my family
Ambra Blu
05 Dec 2005, 13:51
vad k you still don't kinda get the point°
io n-am nimika cu tamaracapslockwhatsoever, wtf? a jock is a jock, asymetric humor makes it a mock... spiritual inability, not no say incompetence or lack of humor din partea cititorului is reason for this asymetry... i rest my case...
°i have overseen the part with concerning parts of my family
Nu-þi înþeleg glumele pentru cã abundã în k,k,k-uri ºi, deºi le serveºti cu glugã, eu tot cãcatt cu moþ le zic. TAMARAINSA este cum este ºi mi se pare aiurea sã faceþi glumiþe pe seama ei. Alege-þi pe oricine altcineva pentru reglare de tir.
Bulumulu
05 Dec 2005, 13:55
adept al egalitatiiii, nu ma voi conforma apelului la selectie. even you - can be president of the USA :happy:
Ambra Blu
05 Dec 2005, 14:11
adept al egalitatiiii, nu ma voi conforma apelului la selectie. even you - can be president of the USA :happy:
Rebel de cap plus pajurã.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.