View Full Version : Nu ratati... la cinemateca ;)
notorious
01 Oct 2005, 12:03
nu stiu cum sunteti voi, dar eu, cand ma gandesc la cinematecile din bucuresti, suferinde din lipsa de spectatori, cum imi amintesc drumrile mele pana la cinemateca union degeaba, pt ca nu aveu nici macar 4 spectatori... parca ma apuca pandaliile.
eu zic ca ar trebui sa dam o sansa si cinematecii. se mai inatmpla sa dea si filme mari.
azi, ora 14:00, eforie, 'bellissima' al lui visconti
maine, nu-mais-tiu-precis-cand, 'marile sperane' in varianta david lean.
ieri, 'umbrele' lui cassavetes. e rau ?
e rau ?
Cum sa fie rau?Dimpotriva, e foarte bine...Mie imi pare rau ca nu apare nicaieri pe net programul cinematecii, trebuie facut un drum pana acolo pentru a afla cand si ce filme ruleaza.Pacat.
Longshot
01 Oct 2005, 13:50
sau te uiti prin b 24
notorious
03 Oct 2005, 09:13
ok, deci se duce cineva la cinemateca ? poate-om face cateva vizionari impreuna. :) am vazut ca la union ruleaza cateva filme de lukas moodysson, almodovar, tykwer... in general filme noi premiate pe la marile festivaluri europene.
p.s.: in legatura cu programul, mie nu mi se pare chiar asa mare bataie de cap: te duci o data, iti iei ghidul pt luna in curs si gata. :) eventual poti sa mai iei tzapa cu cate-o 'anulare de spectacol'. :x
oricum, cinematecaca mi se pare a total waiste of time, in afar d fellini (alb-negru) si satra nu cred ca ma-m miscat ever pt a vedea vrun film acolo
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Leonard
04 Oct 2005, 04:09
Eu n-am fost niciodatã la Eforie (ºi nici nu mi-a recomandat cineva cã ar fi condiþii excelente), iar la Union o singurã datã, la Fix Alert. e prea claustrofobicã sala aia ca sã mã mai tenteze vreodatã.
La Eforie e 100.000 fara sa-ti faci nu stiu ce abonament. Who would want that
notorious
04 Oct 2005, 10:50
somebody who cares.
daca iti faci abonamentul (valabil toata stagiunea pana in iulie inclusiv), platesti 40.000 pe intrare.
@ KORBEN
waste of time ?! este visconti waste of time ? este welles waste of time ? sau, daca nu, este almodovar/tykwer/moodysson waste of time ? in orice caz, ce vroiam eu sa aflu era cati de pe forumul acesta frcventeaza cinemateca. i got my answer.
ici mie nu-mi plac toti intoxicatii cu film rusesc. ba dimpotriva, dar cine cauta, gaseste ce-si doreste. kestie putin funny: acum cateva zile, o tipa intreba ce film urmeaza. 'vraciul din jungla', primeste raspuns (mctiernan, connery, stiti voi). 'ce e asta ? ceva rusesc ?', replica doamna curioasa. bai, dracu', au ajuns rusii si-n jungla ?!? :lol:
Leonard
04 Oct 2005, 12:47
waste of time ?! este visconti waste of time ? este welles waste of time ? sau, daca nu, este almodovar/tykwer/moodysson waste of time ?
eºti din ce în ce mai adîncit în confuzie, dacã 'cinemateca' crezi cã e similar cu visconti/welles/almodovar/tykwer/moodysson. am vãzut toate filmele de Moodysson, aproape toate de Almodovar ºi Tykwer (ºi dacã am chef, pot sã vãd ºi Welles ºi Visconti) cu mult înainte sã le treacã lor prin cap sã le dea. ºi nu e vorba numai de filme de pe net. mai existã ºi Elvira Popescu ºi festivaluri...
e rau ?
Cum sa fie rau?Dimpotriva, e foarte bine...Mie imi pare rau ca nu apare nicaieri pe net programul cinematecii, trebuie facut un drum pana acolo pentru a afla cand si ce filme ruleaza.Pacat.
in stagiunea trecuta "se gasea" pana si aici pe site, la program cinema. daca nu, in fiecare luna programul este tiparit intr'o revista. eu sunt fan Eforie, ma duc cel putin o data pe saptamana si la filme pe care le'am vazut de un catralion de ori. cu amaratul de abonament anual de 100k(am impresia ca studentii au reducere) iti iei biletu la 40 k si poti sa iei si pt inca doua persoane (bine, noi luam mai multi pe un singur abonament).
ca nu ai chef sa mergi e una, dar sa sustii ca e o porcarie denota lipsa de respect fata de tot ceea ce inseamna fenomenu.
Emanuel, de ce nu mai este trecut si programul de la cinemateca?Sau altfel formulat,ar putea fi afisat in viitor?
aditza2004
04 Oct 2005, 20:11
e najpa la cinemateca...mie nu imi place...filme dealea pot sa vad si la televizor...mi se pare o idee proasta cinemateca asta :D
vad ca esti in posting spree si chiar te manca rau de tot sa trolluiesti peste tot dar chiar e nevoie sa iei toate topicele la rand?
non are dreptate. Cenzureaza-te. Or else.
notorious
05 Oct 2005, 13:50
ºti din ce în ce mai adîncit în confuzie, dacã 'cinemateca' crezi cã e similar cu visconti/welles/almodovar/tykwer/moodysson.
well enlight me, genious ! ce filme ar trebui sa dea cinemateca ?! cele pe care nici nu ti-a trecut prin capsor sa le vezi ?
cinemateca e o idee foarte buna si nu de putine ori am vazut acolo super filme pe care le cautam de mult. Intr-adevar, conditiile nu sunt dintre cele mai bune, dar in principiu nu ma duc la cinema neaparat pentru scaunele din plus si aparatul de aer conditionat, ci pentru film in sine. E pacat ca nu e mai mult mediatizata cinemateca, sau poate e din cauza interesului scazut al publicului pentru filmele vechi. Oricum ar fi, si eu m-am simtit frustrata de cateva ori cand nu se strangeau nici patru oameni la un film foarte bun, sau, si mai rau, cand am asteptat o luna intreaga aproape sa difuzeze Anonimul venetian si dupa juma' de film, a luat foc banda. Asta e, se intampla si mici incidente, dar luna aceasta cu siguranta nu voi rata cel putin 5-6 filme de la Union care sunt trecute cu "cruce rosie" la mine in agenda.
notorious
06 Oct 2005, 13:28
orgoliul ambersonilor - cinemateca eforie, joi, ora 16:30 si zilele urmatoare
fucking amal - cinemateca union, vineri, ora 14:30 (parca), sambata, ora 21:00
Leonard
06 Oct 2005, 13:44
azi la Union: Dogma #12
Nightwane
06 Oct 2005, 14:04
este almodovar/tykwer/moodysson waste of time ?
Almodovar este a waste of time. Bine, nu este a waste of time daca esti o bestie menstruanta.
Mala Portugal
06 Oct 2005, 21:08
Bine, nu este a waste of time daca esti o bestie menstruanta.
Darn BR , macar acu' stiu ce parere ai despre mine :shock:
notorious
07 Oct 2005, 13:23
Almodovar este a waste of time. Bine, nu este a waste of time daca esti o bestie menstruanta.
nightwane, constat numai: e totul in regula acolo in spania ?! :shock:
Nightwane
07 Oct 2005, 14:21
am uitat ce vroiam sa scriu. sunt beat.
ah ba mi-am amintit.
draga andrei gangbangu' totu' e in ordine numa ca almodovar e pentru pipite menstruate.
mala i love youuuuuu.
notorious
08 Oct 2005, 13:59
andrei gangbangu'
never say that again ! imi aminteste de alta piptza la menstruatie... :sick:
.................................................. ............................
ikeaboy
12 Oct 2005, 15:07
Chestia care ma enerveaza in legatura cu cinemateca e ca in afara de filmele vechi, DA' VECHI, nu gasesc altceva. As fi vrut sa duc pe cineva care n-a avut ocaza sa vada intr-un loc unde sa se poata viziona chestii de gen Fight Club, Pulp Fiction, Snatch, Godfather, etc. Nu foarte vechi adica. Perioada asta e complet nebagata in seama - toata lumea o are pe cd-uri :(
The Dreamers de pilda - un film foarte foarte bun, pe care nu am unde sa-l vad decat probabil peste 15 ani. Bleah.
Leonard
12 Oct 2005, 15:41
n-ai fost pe fazã, cã cele de care aminteºti au rulat la cinema la timpul lor (eu doar Dreamers l-am prins). la Union se programeazã ºi filme mai noi noi (luna asta de pildã sunt filme din intervalul 97-2004), aºa cã poate sunt speranþe. ªi eu aº vrea sã vãd pe ecrane Fight Club.
o întrebare: ce cautã vechitura de Godfather în enumerarea ta? sper cã ai glumit cînd ai zis 'nu foarte vechi'. Cred cã a rulat de zeci de ori la Cinemateca Eforie. Eu unul nu mi-aº dori sã-l mai vãd vreodatã.
edit: cu surprindere vãd cã luna asta la Eforie (deci ãla specializat în filme vechi) ruleazã Natural Born Killers...
ikeaboy
12 Oct 2005, 17:07
Godfather - amintit pt ca perioada ma intereseaza - 70-80 daca nu ma insel (stiu ca sunt la TCM acum - dar vreau sa le vad la cinema) + nu am vazut ultimul din serie - la asta m-as duce.
De unde iti iei programul de la eforie? Am dat pe google destul de insistent acum catva timp programul cu zero rezultate.. - sper sa nu fi fost idiot si sa fi trecut peste el.
notorious
13 Oct 2005, 14:30
The Dreamers de pilda - un film foarte foarte bun, pe care nu am unde sa-l vad decat probabil peste 15 ani. Bleah.
la inceputul unui an, la solicitarile publicului, union-ul difuzeaza cele mai bune filme ale anului precedent. trebuie numai sa-l CERI. de exemplu, anul asta a rulat 'spider-man 2'. este doar un film ordinar care a rulat in 2004, dar a fost cerut... :D
Nightwane
13 Oct 2005, 14:33
Adica un fel de ''Nu rahati...la Cinemateca''. Eu dixit.
Adica un fel de ''Nu rahati...la Cinemateca''. Eu dixit.
sau "ratati la cinemateca"
sau "nutty va recomanda..."
ricutza
13 Oct 2005, 22:33
nu pricep de ce aveti atitudinea asta...la cinemateca sunt si filme bune...
fiecare acum are o gramada de posibilitati de a vedea multe filme, acasa in fata calculatorului. majoritatea probabil ca nici nu au rulat si nici nu vor rula pe ecranele noastre...dar cele care pot fi vazute pe ecrane sau in cinemateci, ar trebui vizionate acolo, din simplul motiv ca nu veti avea in fata un monitor de 21 de inch (daca il aveti si pe ala) ci un ecran adevarat.
dupa renovari ambele cinemateci arata foarte bine...problema ar fi ca sunt destul de vechi si folosite, copiile filmelor, dar in majoritatea cazurilor experienta filmului depaseste si aceste inconveniente.
notorious
14 Oct 2005, 13:22
sau "nutty va recomanda..."
ce pula mea ai ??????? v-am recomandat eu 'spider-man 2' ?! ce va cacati atata pe voi.
benny - da-i cu guma de sters, pls.
Cu guma de sters pe mesajele tale? Sure. Dar nu-mi sugerezi tu ce sterg si ce nu. Si recomandari ai facut, cum nu? Esti de-a dreptul iritant.
notorious
15 Oct 2005, 15:03
recomand luni, la eforie, le proces al lui orson welles. MinRep stie de ce. :D
recomand luni, la eforie, le proces al lui orson welles. MinRep stie de ce. :D
Oh, yeah! :D Cel mai bun Welles (declaratie-soc!!! :w00t:) Nu-l ratati!
christi
17 Oct 2005, 10:08
Azi (luni), 18.30, la Union, It's All About Love (de Vinterberg). Inca nu l-am vazut, cred ca voi merge.
super It's all about love. Emotionant, liric, nelacrimogen, groaznic de romantic..NU ratati Fereastra din fata, Fucking Amal (mai e pe la sfaristul lunii), Le fils..si astea numai la Union.
notorious
18 Oct 2005, 15:05
ma rog, acuma, in a doua jumatate a lunii, s-au mai rarit 'filmele-de-vazut-neaparat' la cinemateca. :hmm: mai raman doua filme de istvan szabo (unul stiu ca e mephisto) si poate it's all about love. :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.