View Full Version : Fantastic Four
Traiasca Marvel-u` ca altfel Hollywoodu` ar sta pe nashpa. Daca generatia "batrana" era obishnuita cu comix-urile shi generatzia "un pic mai tanara" inca era obishnuita cu desenele animate(alea de pe Sky One - cand il aveam prin '90), generatzia PRO o sa se obishnuiasca cu Jessica Alba. :) Cam tanara Jessica noastra pentru rolul Invizibilei cu un frate mai mic prea mishtocar shi cu un Reed prea... tembel. Dar poate asha sunt geniile. Dr. Doom are flash-uri de veshicul Balthasar(Charmed)... The Thing in schimb... lui ii merge bine rolu`.
SPOILER: aiurea mi s-a parut faza cand Dr. Doom, il pocneshte in mecla pe Ben Grimm(human), de il azvarle in celalalt coltz al camerei shi cand Ben se ridica de jos, nixt vanataie... Pumn de titaniu in fatza shi nika`! Dar asta e detaliu pe care Hollywoodu` veshnic il uita. Shi daca spune careva ca vanataia nu se face instantaneu, ii dau dreptate. Ben Grimm a adormit ceva vreme printre rafturi rasturnate, pana l-au gasit Scapariciu'(Human Torch) shi Invizibila(Invisible Girl) shi abia atunci ishi revine shi tot NU exista VANATAIE.
In fine... In mare filmul este o adaptare pentru cerintzele publicului majoritar... americanii. Daca nu ai altceva mai bun de facut, Fantastic Four e bun intr-o dupa-amiaza de sambata sau duminica dimineatza, inca aflat in starea de mahmureala. Filmul tzi se va parea... genial in conditziile date... :hmm:
ATB4FOREVER
25 Jul 2005, 21:07
DA. AI IN MARE PARTE DREPTATE. ;) MIE, TOTUSI CEL MAI MULT LA FILM IMI PLACE COLOANA SONORA CU PIESA EVRITHING BURNS - ANASTACIA :w00t: :w00t: :w00t:
Pitbull
26 Jul 2005, 00:13
Scapariciu'(Human Torch) shi Invizibila(Invisible Girl)
De Neväz'ta vorbesti?
ATB4EVER, am auzit shi eu melodia. Ben Moody Ex-Evanescence feat. Anastacia. E okey, dar nu cine shtie ce. De obicei filmele nu asha bune, au o coloana sonora mishto, numa` ca sa compenseza... see Queen of the Damned, OST genial! :w00t:
Pitbull, dap... de "Nevaz'ta" vorbesc... :huh:
ioanadani
28 Jul 2005, 11:08
Super Bamboocha film brudahs and sistahs. Iar melodia Anastaciei cu Ben Moody - "Everything burns" e deasemene Bamboocha rau!
Aloha Maka Maka!
Lady_Skar
28 Jul 2005, 12:01
Problema cu filmul asta e simply put, it has no soul.
Acum stiu ca suna cam hippy, si ce pretentie am eu de la Hollywood ca filmele lor sa fie facute cu "Suflet" dar un film comic based vine in intampinarea dorintelor a milioane de fani. Mai ales unul care prezinta povestea unei echipe de supereroi care exista de peste 40 de ani.
Esenta echipei Fantastic FOur a fost dintotdeauna faptul ca ei sunt o familie. Disfunctionala, ce-i drept, dar o familie. SI acest sentiment a lipsit cu desarvarsire. Nici macar Susan si Johnny nu se plac deloc. Look, I hate my fucking brother too... but I still love the fat batard. It comes with the teritory. In afara de asta, personajele sunt conturate foarte superficial. Nimic din personajul Jessicai Alba nu=mi spune mie "expert in genetica". Underwear model as mai crede. Johnny Storm ar trebui sa fie un mare pilot, dar il vedem pilotand ceva (cu exceptia unei motociclete) in timpul filmului, ma refer la ceva care sa justifice prezenta sa la bordul statiunii spatiale? Pana si naveta care ii aduce acolo pare a fi teleghidata.
Efectele speciale mi-au placut.
De ce a ajuns furtuna mai devreme?
No idea.
De ce fiecare primeste o anumita putere?
Li s-a schimbat ADN-ul. WOW.
Cum functioneaza puterile lor?
De cand avem nevoie de explicatii pentru asa ceva. it just happens. plus ca explicatia ar implica foarte mult technobabble care este greu de scris dar totusi, the effort would be nice.
What exactly is the PLOT of the movie?
I have no fucking idea. Are loc furtuna, care probabil ii teleporteaza pe pamant pentru ca urmatorul cadru ii arata intr-un spital, fara nici o explicatie cum au ajuns acolo. Apoi Reed incepe niste teste, wackiness ensues, Doom goes crazy si incearca sa-i ucida. Why? Pentru ca si-a pierdut toti banii. Cry me a f@#king river.
Ati observat ca majoritatea villain-ilor din benzile desenate sunt transformati in magnati in filme.
Green Goblin - mad scientist --> in film e un magnat
Dr. Doom - mad scientist/sorceror/dictator --> in film eu un magnat.
Are all rich people evil? Atunci pazea ca Bill Gates is preparing for world domination!
MWAHAHAHAHA!
ATB4FOREVER
31 Jul 2005, 17:03
Ati observat ca majoritatea villain-ilor din benzile desenate sunt transformati in magnati in filme.
Green Goblin - mad scientist --> in film e un magnat
Dr. Doom - mad scientist/sorceror/dictator --> in film eu un magnat.
Are all rich people evil? Atunci pazea ca Bill Gates is preparing for world domination!
MWAHAHAHAHA![/quote]
LADY, TU AI VAZUT UN OM CINSTIT SI CU INTENTII CURATE SA DEVINA BOGAT ? BILL E UN CRETIN CARE A DAT O SINGURA DATA O IDEE BUNA , DUPA ACEEA DOAR RECULURI. AUZI TIMBRU PE E-MAIL ? :w00t:A VRUT LA UN MOMENTDAT SA PUNA. :w00t: :w00t:
Flopcaru
31 Jul 2005, 22:24
De ce puterea aia, de ce acolo, de ca ala, de ce atunci, de ce nu stiu ce....people, uitati toate astea, filmul nu e un documentar despre modificarea ADN-ului, asa au fost scrise comicsurile. Voi cand va uitati la Tom si Jerry va intrebati de ce nu moare pisica cand ii pica pianul in cap?
Pitbull
01 Aug 2005, 00:33
LADY, TU AI VAZUT UN OM CINSTIT SI CU INTENTII CURATE SA DEVINA BOGAT ?
Jiji :D
BILL E UN CRETIN CARE A DAT O SINGURA DATA O IDEE BUNA
Well, nobody's perfect! ;)
Pitbull
01 Aug 2005, 00:34
(...pe partea economicä!) :lol:
manelesux
01 Aug 2005, 09:43
In fine... In mare filmul este o adaptare pentru cerintzele publicului majoritar... americanii.
te rog sa explici afirmatia asta. e ceva in filmu asta in care sa se identifice simultan chinatownurile, pizzarii, indienii din rezervatzii, negrii din carolina si studentele romanesti work and travel?
ATB4FOREVER
01 Aug 2005, 14:29
(...pe partea economicä!) :lol:
Nici chiar asa, ar putea lua ( JIJI ) bani destui, sume cu 6 zerouri pe Radoi & co. Poi pe Radoi ar lua cat are Rapid bugetul teoretic anual, adica 3 milioane $, cel putin. :w00t: :w00t:
Gaandalf
01 Aug 2005, 16:14
De ce puterea aia, de ce acolo, de ca ala, de ce atunci, de ce nu stiu ce....people, uitati toate astea, filmul nu e un documentar despre modificarea ADN-ului, asa au fost scrise comicsurile. Voi cand va uitati la Tom si Jerry va intrebati de ce nu moare pisica cand ii pica pianul in cap?
ai perfecta dreptate ... numai ca ei (cei care critica) au uitat ca filmul este film facut dupa comics si trag prea mult de realitate ...
tare faza cu tom & jerry ... 8)
pese
l-as vedea pe jiji pe post de dr. doom: "i've always wanted power - why should i give it up! i am GOD!" :D
Da...film de vazut numai pentru efecte...dar cred ca sunt prea putine faze de actiune...si daca as alege intre Doom si Goblin l-as alege pe Doom pentru are puteri mai vizibile si mai puternice decat Goblin, Goblinu nu are decat puterea mai mare cu 800%, fara plaseta aia de zburat he wouldn't do squat...da Doom controleaza electricitatea si metalul (it's kinda cool by the way)...
Pana la jumatatea filmului poveste lui Doom si Goblin is exact la fel...concediati, omoara membrii comisiei, isi "aleg" cate un costum...
Gaandalf
04 Aug 2005, 08:12
Pana la jumatatea filmului poveste lui Doom si Goblin is exact la fel...concediati, omoara membrii comisiei, isi "aleg" cate un costum...
gluga aia lu' dr doom e prea belea ... cand iese din autobus zici k e un chel nereusit in viata... :D
u're beating around the bush! ... cu doom e mai tare, goblin e mai slab ... nu vad de ce ii compari ... dar la faza cu magnatii (parerea domniºoarei SKAR) total de acord ...
p.s. - goblin already had the costume ...
I-am comparat ca ambii is magnati infometati dupa mai multa putere si bani (cred ca si asta inseamna magnat...nu's sigur :P ) ... si ambii sunt in filmele Marvel luate dupa benzi desenate...
Flopcaru
04 Aug 2005, 23:01
Am reusit sa vad si eu filmul astazi si mi s-a parut destul de misto. Tinand cont ca e facut pe baza unor benzi desenate a iesit destul de misto, caracterele destul de bine alese, poate doar cu exceptia lui Torch care...e cam aiurea. E el destul de funny si in benzi dar aici e cam ... aiurea. Mi-a placut ca oamenii s-au tinut destul de bine de povestea originala, cum si-au capatat puterile, faptul ca doom si reed se cunosteau din facultate, bla bla bla....cu exceptia felului cum si-a capatat Doom puterile, de fapt nu are nici o putere, si purtea masca din cauza unui experiment nefericit. Whatever. Cred ca nu se putea scoate mai mult dintr-un film bazat pe benzi desenate. Cred ca doar Spider-man il intrece.
Spider-Man rules...
Doom nu are nici o putere? Pai el ce face...se hraneste din electricitate si poate controla metale si curentul electric...parca asa am inteles...si si-a pus masca deoarece i s-a stricat fetzioara lui frumoasa si se transforma si ea la randul ei in metal...
Flopcaru
05 Aug 2005, 10:57
M0n0, eu ziceam cum e povestea reala, cea din benzi desenate. Doom a avut un accident din cauza unui experiment care l-a desfigurat, de aia poarta masca. Ca de obicei, da vina pe Reed. Costumul din metal si-l face singur. De batut nu se bate niciodata corp la corp cu cei din Fantastic 4, ci doar cu ajutorul armelor, si a armatei lui. That's all.
aaa...sorry...nu am avut sansa sa pun mana (sau ochii) pe vreo banda desenata cu cei patru fantastici in conflict cu Doom...am vazut in schimb "episodul 412" cand se batea Reed cu Namor (a mearman)..."for the love of a women"
Gaandalf
06 Aug 2005, 07:20
In benzile desenate Doom a luat nastere in urma unui experiment care a nu a iesit cum trebuie ...
nu era nici un magnat ... era om de stiinta - de acelasi rang cu Reed numai ca mai arogant si mai dus cu pluta ...
ATB4FOREVER
06 Aug 2005, 16:46
BINE, FAPTUL CA FILMELE DE ACEST GEN NU RESPECTA INTOTDEAUNA SURSA DE INSPIRATIE IN TOTALITATE, NU AR TREBUI SA SURPRINDA. SCENARISTII DORESC SA NU SE INDEPARTEZE PREA MULT DE REALITATE. POI LA PRETURILE DIN ZILELE NOASTRE CUM AR PUTEA DR.DOOM SA ISI CONSTRUIASCA COSTUMUL SI RESTUL, EL TREBUIA SA FIE DEJA BOGAT.$$$$$$$$$ :w00t: :w00t: :w00t:
TOTULTREBUIE SA AIBA LOGICA ASTFEL CA CINEFILUL SA NU SE PLICTISEASCA.
Gaandalf
08 Aug 2005, 06:52
BINE, FAPTUL CA FILMELE DE ACEST GEN NU RESPECTA INTOTDEAUNA SURSA DE INSPIRATIE IN TOTALITATE, NU AR TREBUI SA SURPRINDA. SCENARISTII DORESC SA NU SE INDEPARTEZE PREA MULT DE REALITATE. POI LA PRETURILE DIN ZILELE NOASTRE CUM AR PUTEA DR.DOOM SA ISI CONSTRUIASCA COSTUMUL SI RESTUL, EL TREBUIA SA FIE DEJA BOGAT.$$$$$$$$$ :w00t: :w00t: :w00t:
TOTULTREBUIE SA AIBA LOGICA ASTFEL CA CINEFILUL SA NU SE PLICTISEASCA.
draga A to tha B ... la ce film te-ai uitat ? Doom si-a luat masca ca sa isi ascunda fata - nu e nici un costum ... imbracamintea cred ca a prins bine. In benzile desenate putem vb de un costum - titanium alloy care acoperea trupul sfartecat in urma experimentului nereusit.
Daca ar fi facut F4 - in care Von Doom controla o regiune numita Latveria care se afla sub dictatura lui si care gazduia baza lui de operatiuni impotriva umanitatii - cred ca filmul ar fi fost mai mult ca sigur un FLOP. Chestia cu magnatul este ceva la indemana, simplu si facil de "desenat" in film ...
ATB4FOREVER
20 Aug 2005, 23:43
DIN CURIOZITATE, VOI CE PUTERI ATI DORI SA AVETI DINTRE F4 ? :huh:
Gaandalf
21 Aug 2005, 12:44
DIN CURIOZITATE, VOI CE PUTERI ATI DORI SA AVETI DINTRE F4 ? :huh:
the power to make you invisible to the human eye ...
nu ca ar fi peste mediocru
da il prefer oricind lu spiderman2 sau inceputului lu buttman
are ceva cozy....
si nu e nici cazut in propria importanta ca jegu lu nolan
nici tit de exploziv ca omu paianjen2
(*) (*) (*)
cu indulgenta, gen.
ATB4FOREVER
27 Aug 2005, 22:54
Torch...definetly... 8)
LA FEL SI EU, TORCH. :w00t: HE IS THE MAN !
Flopcaru
29 Aug 2005, 15:07
Guys, fiti seriosi, nu ati vrea sa fiti invizibili? :D Cand aveam 10 ani (nu o zic cu intentia de a insulta pe cineva) si eu tot Torch vroiam sa fim, dar invizibilitatea are mai multe avantaje.
ATB4FOREVER
29 Aug 2005, 21:39
Guys, fiti seriosi, nu ati vrea sa fiti invizibili? :D Cand aveam 10 ani (nu o zic cu intentia de a insulta pe cineva) si eu tot Torch vroiam sa fim, dar invizibilitatea are mai multe avantaje. ;)
DA O FI AVAND INVIZIBILITATEA AVANTAJELE EI, DAR EU AM ALES TORCH SI DATORITA ATITUDINI PERSONAJULUI. HE'S COOL !!! HE'S A MONEY MAKER !!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Spre surprinderea mea, "Fantastic Four" chiar mi-a placut. Umor relativ de buna calitate, efecte speciale reusite, un casting inspirat (mai putin Jessica Alba, dar sa trecem peste asta)... Mi s-a parut mai reusit decat alte filme recente din aceeai categorie, si as numi: "Spider-Man" (1 si 2), "Hulk", "Hellboy", porcaria de "Batman Begins", "Daredevil"... (nota: "X-Men"-urile parca sunt mai bune)
Problema filmului este ca de prea multe ori te lasa efectiv sa te uiti la ecran, dand drumul la actiune, insa fara ca tu sa simti ca iei parte. Scene de maxima intensitate sufera de acest defect, inclusiv cea de pe pod si confruntarea finala. Totusi, "Fantastic Four" ramane un film bunicel, ca o gura de aer proaspat la sfarsitul verii...
Mie Fantastic Four mi se pare cel mai prost din categoria filme din benzi desenate...Spider-Man 2 e cel mai bun...din cauza regizorului in special...tocmai ai spus ce e de vina cu el (fantastic four) si asta e mai mult decat de ajuns ca sa il pui pe ultimul loc...oricum pentru asta sunt filmele astea...sa te faca sa simti ca faci parte din actiune...si aici nu e vb de asa ceva...2 scene de lupta majore si atat...ntz...nu merge...deloc...
Longshot
13 Sep 2005, 16:54
...2 scene de lupta majore si atat...ntz...nu merge...deloc...
hm. eu chiar am apreciat ca sunt mai putine scene in care 'sare ecranu' si mai multe cu cei patru (ok, cei trei - fara h.torch) stresati de popularitatea lor crescanda. in rest, filmul nu e cine stie ce dar n-am simtit ca mi-am irosit banii pe bilet.
pai nu ai cum sa iti irosesti banii...pentru ca e un film facut pentru cinema...sau pentru un sistem 5.1 acasa...bun, cu cat mai putin cu atat mai bine...dar daca faceti comparatie cu Spider-Man 2...nu a avut multe scene de lupta...dar avea multe momente de tensiune...oricum filmul dureaza 2 ore ... pe cand ff dureaza 1.30...deci totusi vad sfarsitul prea repede...parca e un serial...si in fiecare serial ucid cate un villan diferit... .
Longshot
13 Sep 2005, 22:10
pai nu ai cum sa iti irosesti banii...pentru ca e un film facut pentru cinema...
pai si ce? si battlefield earth tot pentru cinema e facut. :P
pai nu ai cum sa iti irosesti banii...pentru ca e un film facut pentru cinema...
pai si ce? si battlefield earth tot pentru cinema e facut. :P
.ba momo, cred ca ne(te)-ai convins ca esti prost. gandesti cinematografia in spatii de vizionare. :sick:
tocmai ai spus ce e de vina cu el (fantastic four) si asta e mai mult decat de ajuns ca sa il pui pe ultimul loc...oricum pentru asta sunt filmele astea...sa te faca sa simti ca faci parte din actiune...si aici nu e vb de asa ceva...2 scene de lupta majore si atat...ntz...nu merge...deloc...
Prefer un film ca "Fantastic Four", care sta prost la capitolul actiune, dar pluseaza la umor si relatiile dintre personaje, decat un film ca "Spider-Man 2", care sta ceva mai bine la capitolul actiune, dar este o 'masa' de cinema plictisitor de la un capat la altul, fara umor si cu personaje tratate mult prea superficial.
You (raptor) don't get it do you?
Nu toata lumea se uita la filme cum o faceti voi...adik voi (marea majoritate) vedeti arta din film...alti vad efectele speciale si actorii de mana a doua cu care ne-am invatat din telenovele de rahat de pe toate posturile...
deci nu ti-am dovedit ca is prost...not yet. ;)
ATB4FOREVER
23 Sep 2005, 12:53
in orice caz concluzia e ca filmele artistice, comerciale etc. sunt facute for enterteining us spectatorii !! :P nu va mai certati pentru nimicuri ;)
Flopcaru
23 Sep 2005, 15:35
AMIN! 8)
Consider Spiderman 2 unul din cele mai bune filme de acest gen, dar nu cred ca e asa mare diferenta dintre el si fantastic four...probabil cei care critica asa tare ff ori nu l-au vazut ori din primul minut de vizionare au avut ideea ca este un film de aruncat la gunoi...imi pare rau pt cei care au astfel de idei...so sad :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.