PDA

View Full Version : Madagascar

Demona
30 Jun 2005, 16:11
Acuma cred ca am deschis topica asta numa` sa se mai afle altzi catziva care sa imi spune ca la noi nu ruleaza.

Shi trecand la topica, filmul a fost mishto. Iar s-au gasit sa parodieze anumite faze din alte filme, Zoolander, American Beauty sau Castaway. Chris Rock and Ben Stiller se potrivesc perfect in "rolurile" lui Alex & Marty... oricum cei mai tari raman the "psycho pinguins"... "Nice and cuddly boys... nice and cuddly!"...

The Foosa are attackin`... :lol: :D :w00t:

... and whatever to all...

Denis_stelistu
30 Jun 2005, 18:10
2 comedianti=un best movie :w00t: :w00t:
Ai ce vedea in animatia asta.

Nightwane
30 Jun 2005, 19:37
din contra, mi s-a parut totally not funny. oh well...n-oi avea eu simtul omorului :hmm:

GhitzaCartitza
30 Jun 2005, 22:37
Pinguinii fac tot filmul. Mai ales cand ajung in Antartica si se decid ca e nasol acolo si pleaca sa se bronzeze in Madagascar :D .
Just smile and wave boys :lol: !

M0n0
30 Jun 2005, 22:47
Oricum nu cea mai buna animatie 3D pe care am vazut-o eu...glumele au fost cam nesarate, clisee peste clisee...un Chris Rock (Marty) cam fortat (se cunoaste dupa voce)...Ben Stiller (Alex) intr-adevar merge in rolul lui si ceilalti 2 (Melman si Gloria) nu prea au vb deci nu se pun...
cel mai mult mi-au placut pinguinii, bineinteles (ca la toata lumea le-a placut) apoi cele 2 maimute ("but of course we goin' to throw puu at him"...bestiala replica) si regele "veveritelor" ... cred ca am mai spus asta pe undeva...

Demona
01 Jul 2005, 07:35
Pinguinii fac tot filmul. Mai ales cand ajung in Antartica si se decid ca e nasol acolo si pleaca sa se bronzeze in Madagascar :D .
Just smile and wave boys :lol: !

Ceva de genu`... Frozen sushi for dinner... This sucks boys! :w00t: :lol: :D

*singin` in the back* I like to move it, move it...

Gaandalf
01 Jul 2005, 11:05
din contra, mi s-a parut totally not funny. oh well...n-oi avea eu simtul omorului :hmm:
i'm with you ... dar pinguinii au facut tot filmul: "you didn't see anything!"

Cinemania
01 Jul 2005, 14:33
mai am de vazut vreo 20 de min din film totusi...

Chris Rock incepe sa ma calce din ce in ce mai mult pe nervi cand il aud...
e o placere s-o auzi pe Jada Pinkett dand din gura...asistentul regelui lemurian parca e Yoda din Star Wars :))...in rest, parca am mai vazut undeva filmul asta...

si da, pinguinii si maimutele are za best!!! :w00t:

Gaandalf
01 Jul 2005, 14:36
...asistentul regelui lemurian parca e Yoda din Star Wars :))si da, pinguinii si maimutele are za best!!! :w00t:
asistentul e Cedric The Entertainer ...
pinguinii: galncing over Antarctica "Well this sux!" - fuc.king lol

M0n0
01 Jul 2005, 14:43

Replica clisee si super previzibila... :lol:

Cinemania
01 Jul 2005, 14:58
...asistentul regelui lemurian parca e Yoda din Star Wars :))si da, pinguinii si maimutele are za best!!! :w00t:
asistentul e Cedric The Entertainer ...

io stiu cine i-a facut vocea :P

statura si modul in care stie si explica tot ma face sa cred ca e inspirat dupa personajul Yoda

KORBEN
02 Jul 2005, 09:54
gen
vai saracele animalutze newyyorkeze
toti le vor raul
siktir
indeed pinguinii rule
si faza cu help, cad 2 bete si ramane hell
6din 10
cu multa indulgenta
si respectand principiile mele referitoare la desenele animate americane
"fratilor, tot proganda se cheama, macar inteligenta sau amuzanta sa fi fost. hai siktir"

Denis_stelistu
25 Jul 2005, 20:50
E un film pe placul oamenilor.Razi cat vrei.Animalele sunt bine alese,la fel si actorii.Mi-au placut unele faze:leul il apuca de *** pe zebra pentru ca credea ca e friptura.Girafa a fost cea mai tare cu vorbele si miscarile.This movie ***** with comedy. :w00t:

herbert
25 Jul 2005, 23:29
@denis
esti colosal, bravo baiete! am ras de m-am tavalit pe jos...

herbert
25 Jul 2005, 23:34
constat, amuzat, ca antiamericanismul lui Korben se rasfrange si asupra animalelor...

nume
26 Jul 2005, 00:42
Dublu postezi in cuvinte putine si nu transmiti mai nimic.

raptor
28 Jul 2005, 00:56
.e pe tiparul ala pe care il stim si il apreciem.
.pinguinii da, EI SUNT-II VREM. "Rico!"
.dar devine IRITANT MOMENTUL IN CARE TE UITI LA UN FILM SI ESTI NEVOIT SA MUTI SLIDER-UL CEVA MAI INCOLO PENTRU SIMPLUL FAPT CA LA MOMENTUL RESPECTIV NU SE GLUMESTE.
.nonetheless, inca apreciez tiparul.

Scorpion
07 Aug 2005, 09:49
Amuzant la unele scene, dar nimic special. Mi-au placut pinguinii si scena de pe plaja cand se reintalnesc Marty cu Alex

Gaandalf
08 Aug 2005, 06:32
Replica clisee si super previzibila... :lol:
si n-ai ras sau ce ?
daca zici NU - ma minti pe fata ...
nu am sa te cred ...

M0n0
08 Aug 2005, 13:58
Ba da...toata lumea a ras...dar is glume la care s-a mai ras in trecut...

Sm�agol-Gollum
09 Aug 2005, 18:12
nemtii astia is disperati dupa madagascar! peste tot vad numai postere si tot felul de jucarii.pana si pe cutiile de ariel este un concurs cu madagascar.

M0n0
09 Aug 2005, 20:40
Parca vezi ca o sa fie un "Madagascar 2"...

ArsDeViu
10 Aug 2005, 12:18
Where are the people?
We killed them and eat their livers.

Amuznat, dar tot "Shrek" ramane my fav.

mihai770
13 Aug 2005, 02:05
dragutz dar sunt altele si mai si...

Amaua
21 Aug 2005, 12:26
nemtii astia is disperati dupa madagascar! peste tot vad numai postere si tot felul de jucarii.pana si pe cutiile de ariel este un concurs cu madagascar.

nemtii ca nemtii dar se extinde si pe la noi ...in caz ca nu a-ti observat cutiile cu cerealele nestle au deja animalutzele din madagascar in ele :happy: :P

AleXxX
05 Sep 2005, 18:43
Sincer filmul mi s-a parut o prostie, ma rog se vede o oarecare
urma de comedie,dar am vazut animatii de zece ori mai reusite...
L-as recomanda celor care n-au vazut nici o animatie in viatza lor. :)

Cinemania
05 Sep 2005, 20:30
proasta recomandare

anouk
11 Sep 2005, 16:51
Genul de film care se bazeaza pe o idee buna, dar care nu e bine dezvoltata. Animale cu trasaturi umane vedem in toate filmele, nu e nimic original in asta. Dar intrebarea pe care o ridica acest film este cel putin interesanta: Se poate ca animalele sa capete trasaturi umane doar din cauza ca traiesc intr-un mediu uman (gradina zoologica in cazul acesta), pentru ca atunci cand se regasesc in salbaticie sa revina la o gandire primitiva, bazata pe instincte? In acest context, conflictul interior al lui Alex este de-a dreptul captivant. Cum ar fi fost sa-l vedem pe leul redevenit salbatic atacandu-si cel mai bun prieten, pentru ca apoi sa-l devoreze cu cruzime? Dar... vorbim aici de un film pentru copii asa ca raman doar cu intrebarea. In schimb, solutia oferita de producatori acestei probleme este cel putin nesatisfacatoare si improbabila. Asta, combinat cu finalul indecis al filmului m-a facut sa parasesc cinematograful cu un sentiment ciudat de dezamagire. Departe de cel mai bun film animat al anului, astept in continuare sa apara "The Corpse Bride".