PDA

View Full Version : Sin City - must see

Mircius
15 Jun 2005, 08:20
salutare.
Chiar ma gandeam ca anu asta am fost si vom fi, invadati de super filme. Comparand cu anii trecuti, anu asta vin super filme, printre care un super film numit SIN CITY. Nu stiam despre ce e vorba, si totusi am cumparat bilet ca sa-l vad, iar cand am vazut ca e regizat (o parte din el) de Q.T. am zis ca acolo o sa mor.
Filmu este alb negru, pe alocuri mai apare cate o culoare la o rokie sau o masina. De fapt, este luat dupa un comic book sau cam asha ceva. Filmul m-a suprins foarte tare, in sensul bun. Kiar am vazut ceva care nu mai vazusem ceva de genu asta pana acum.
O sa vedeti ca in timpu filmului o sa va ganditi la Max Payne sau The Punisher. Cunoscatorii stiu de ce!!!
Anyway, este un must see this summer!!!! so, don't miss it!

Airlight
15 Jun 2005, 09:09
i-auziti domnu' Serban :)

cica viata curge intotdeauna inainte.

Alex Leo Serban
15 Jun 2005, 11:37
la cannes, filmul a avut parte de
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
in cotatiile criticilor acreditati; mai adaug si eu una: :hmm:
PS si ma gindesc: or fi stiind si ei ceva, la cite filme au vazut la viata lor! nu mai cad pe spate chiar asa, cu una, cu doua...
cit priveste chestia cu 'viata curge intotdeauna inainte' - f. adevarat; dar nu intotdeauna in directia buna ;)

tailgunner
15 Jun 2005, 13:54
errare humanum... (chiar si cind esti critic acreditat)

Denis_stelistu
15 Jun 2005, 16:50
Nici macar nu ruleaza la noi,in cinematografe,dar nu stiu daca va fi acceptat de catre moderatori.A mai fost un subiect,pe care l-au blocat la cateva zile. :huh: :(

emanuel
15 Jun 2005, 17:32
Mircius, tu sigur ai vazut filmul la noi in tara? Nu de alta, dar nu aveai cum, are premiera in Romania prin septembrie...

Mircius
16 Jun 2005, 04:12
Mircius, tu sigur ai vazut filmul la noi in tara? Nu de alta, dar nu aveai cum, are premiera in Romania prin septembrie...

Nu, nu l-am vazut la noi in tara. Nu am ashteptat pana in septembrie. :P L-am vazut in Copenhaga, pacat ca am fost cu cateva zile inaintea premierei Mr & Ms. Smith. :(
Oricum, nu am mai vazut un film asha bun de multa vreme. Ceva diferit in peisaj. 8)

Mircius
16 Jun 2005, 04:17
la noi d c vine asha de tarziu? La fel si Mr & Ms Smith? dupa 2 premiere mondiale, acu iar tre' sa ashteptam 15000 de luni pan' sa apara si pe la noi?
:((

Denis_stelistu
16 Jun 2005, 09:23
Rabdare frate,nu mai plange atata.O sa-le vina randul.

emanuel
16 Jun 2005, 15:09
Vin tarziu la noi pentru ca vara in Romania nu este o perioada buna pentru lansari de film.
Cele mai tari filme intra in septembrie, cand vine lumea din vacante si incepe iar sa se duca la cinema...

nume
16 Jun 2005, 21:50
...dar datorita unui ....... (aici completati voi) s-a inchis.

bou.

MinRep
17 Jun 2005, 10:58
Nici macar nu ruleaza la noi,in cinematografe,dar nu stiu daca va fi acceptat de catre moderatori.A mai fost un subiect,pe care l-au blocat la cateva zile. :huh: :(
Nu ca nu am fi avut motive sa-l blocam... Deocamdata, acesta e OK...

Alex Leo Serban
17 Jun 2005, 11:35
motivele sint unul singur: unu fara nume, dar cu tupeu & vocabular mai mult 'bula' decit 'voca'... :sick:

Jay
17 Jun 2005, 14:52
te lasam pe tine cu vorbele de duh...

nume
17 Jun 2005, 16:44
te lasam pe tine cu vorbele de duh...
Noi ramanem cu Sin City, un must see. Pe scrib il lasam cu fituica aia in care, cica, scrie cu mainile.

Flopcaru
20 Jun 2005, 23:23
Vorbiti cumva de bENNY? sau cum pana mea isi scrie asta numele? no matter...
Am vazut filmul saptamana trecuta si sunt de acord ca este un "must see", nu am mai vazut asa ceva pana acuma. Chiar daca nu e genul vostru puteti sa il priviti ca pe o curiozitate. Oamenii de la lemnu sfant se mai si plictisesc...

BeNnY
20 Jun 2005, 23:46
Ce?

Alex Leo Serban
21 Jun 2005, 12:57
o sa revin cu 2 cronici demolatoare din presa franceza: una din 'les inrockuptibles' (ult. nr.), alta din 'positif' (idem).

evident, nu-mi fac iluzii ca i-ar convinge pe fanii inraiti ai comicsului celuloidic (nimic nu i-ar putea convinge, EVER - nici macar o zmeurica bine plasata next year...) dar, intimplator, obiectiile celor 2 publicatii (care altminteri nu se inghit deloc una cu alta!) sint si ale mele ;)

... si nu ne-am vorbit, sa stiti!

in rest, sint si eu de acord ca 'sin city' is a must see: e o mostra de "ASA NU'! :lol:

tailgunner
21 Jun 2005, 13:07
hai, revino-ti

aditza2004
21 Jun 2005, 14:45
c ma amuza astia ca voi care daca nu a avut un film succes la cannes nu va place nici voua...si va dati mari cinefili...daca are zmeura de aur e un film prost...sunteti praf

Alex Leo Serban
21 Jun 2005, 14:58
ce sa-ti spun... si tu esti pulbere!
nu mi-a placut filmul nu 'pt ca nu a avut succes la cannes', ci nu a avut succes la cannes pt ca nu mi-a placut mie.
e bine asa? :P
PS si nu inteleg ce cauta topicul asta la 'acum pe ecrane'?? ruleaza undeva si nu stiu eu?

Lady_Skar
21 Jun 2005, 15:06
SEPTEMBRIE!?!?

I give up. This country sucks!

BeNnY
21 Jun 2005, 15:45
Mda. A scris Emanuel in el si credeam ca se ocupa el de el. O sa-l mut la film in general dar e tampita chestia ca mai aveam un sin city, trebuia inchis de la inceput. Whatever

nume
21 Jun 2005, 16:53
o sa revin cu 2 cronici demolatoare din presa franceza: una din 'les inrockuptibles' (ult. nr.), alta din 'positif' (idem).
Nu ne intereseaza.
'sin city' is a must see: e o mostra de "ASA NU'! :lol:
Ca si tine, evitabil.

Flopcaru
21 Jun 2005, 20:15
Mi-a placut cometariul lui aditza, nu stiam ca pe aici scriu oameni pe care ii intereseaza ce e la Cannes, sau care se ghideaza dupa ce zic aia. Eu il consider in continuare un film misto, ceva deosebit fata de ce am vazut pana acum.

ulrich
22 Jun 2005, 00:04
ciudat,parca aveam si eu un post pe aici...in fine.n-am vazut filmu' si nici n-o sa-l imprumut si nici n-o sa-l bittorentez si...nu!deloc.asa cum sunt carti pe care nu e nevoie sa le citesti ca sa stii ca sunt proaste,acelasi lucru e si aici.de prin iarna numai despre asta aud pe langa mine,despre comparatia dintre max payne si vampire:the masquerade-jocuri excelente,n-am ce zice-si sin city.si n-am nici o curiozitate sa-l vad,ca stiu cine mi-s frank miller si simon bisley si n-am nici unchef sa vad povestile alea urban-gotice de doi lei si violenta aia cartonata/caricaturizata/tarantinoizata pusa in miscare de actori cat se poate de decenti.in joace,da,merge,da' in film,ba!

Jay
22 Jun 2005, 00:26
cine sunt fanii inraiti? am devenit fan peste noapte? FANtastic... acest acest om CooLT

77ravens
27 Apr 2006, 23:05
cea mai tare faza din film e cea in care rourke vorbeste cu capul de mort in masina(si aia filmata de tarantino);fimul seamana cu niste comics uri "insufletite",dar ce i prea mult strica

cinemagirl
28 Apr 2006, 14:39
dati sa asteptam sa vedem sin city 2 si 3; all eager to see both of them...

zigzag
29 Apr 2006, 12:07
Sincer am incercat sa vad filmul insa nu am rezistat pana la sfarsit...Intr-adevar ideea este originala...dar nu mi se pare un must see!