View Full Version : Dragos Bucur
Ce parere aveti despre acest actor!!
Slab actor. Topicul ar trebui inchis, deja exista la voi despre actori/regizori.
Blanche
03 Jun 2005, 16:20
Nu-l inchide.
Exista topic despre Florin Piersic, de exemplu.
De ce n-ar exista si despre Dragos ? Are potential, cand se intampla sa mai si intalneasca un regizor bun e chiar foarte ok, vezi "Marfa si banii" sau "Furia"
Denis_stelistu
03 Jun 2005, 18:00
7/10
GhitzaCartitza
03 Jun 2005, 20:39
Slab actor. Topicul ar trebui inchis.
Nu e slab. Chiar are potential sa faca burtica :lol: . Serios acum. Dintre actorii romani mai tineri Dragos chiar s-a remarcat. Mie mi-a placut in Furia chiar daca filmul nu mi-a placut. De fapt sfarsitul filmului nu mi-a placut. Mai bun era un final optimist. Si atunci nu se mai chema Furia :? . Anyway, un actor bun. Si asta nu doar pt. ca joaca in BB ;) Topicul nu ar trebui inchis. Doar mutat.
Dragos Bucur
03 Jun 2005, 21:03
Mama!!!!!E tare chestia asta1(si nu fac misto).Promit sa citesc si sa-mi inghit multumirile si injuraturile.dar am sa intervin cu comentarii.Oricum sunt flatat!
Oricum sunt flatat!
De ce frate ? E doar un forum de cinema romanesc....
Nu ai de ce...mie mi se pare normal sa fi luat in seama...esti tanar...si esti si bun pe deasupra (depanzand de situatie, regizori)...
Nu as putea sa-ti spun la ce ai putea sa mai lucrezi - nu sunt cel care trebuie...
oricum...tine-o tot asa...
Prea tanar sa emita pretentii ... sa joace numai in ce vrea.... chiar daca se pistoleaza in Baieti Buni(tind sa ma repet... f aiurea serialul)... sau injura in Marfa si Banii(I like this)... ramane un actor ok... dar mai are... si ii urez succes.... suprinde-ma ...
GhitzaCartitza
03 Jun 2005, 23:27
Numai sa nu te apuci de jucat in telenovele. Banu-i ban cum a zis si nume, dar pe plan profesional nu ar da bine.
A se citi: BB nu este o telenovela ;)
Denis_stelistu
04 Jun 2005, 07:29
A se citi: BB nu este o telenovela ;)
Uneori,mi s-a parut o telenovela.Dar mi-a placut faza aia a lui Banica
"Simti...m-am basit" :lol:
Nu zic acum ca unii nu au parerea lor insa imi place ca Nume si Jay nu au sarit repede cu laudele la adresa lui Dragos dat fiind ca frecventeaza topicul si au spus ce au gandit!
Dragos, cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! Ai fost de Oscar atunci!
cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! !
Rolul e acelasi mereu, nu se schimba.
Ai fost de Oscar atunci!
Sigur ca da. Cica si Sergiu ar fi luat statueta cu Dacii, dar nu l-a lasat Ceausecu s-o ridice in semn de protest antiimperiliast.
cel mai bun rol pe care l-ai facut dupa parerea mea a fost in Baieti Buni cand ai jucat sub acoperire ca homosexual!! !
Rolul e acelasi mereu, nu se schimba.
Ai fost de Oscar atunci!
Sigur ca da. Cica si Sergiu ar fi luat statueta cu Dacii, dar nu l-a lasat Ceausecu s-o ridice in semn de protest antiimperiliast.
Hei omule, am zis-o la misto, ce naiba!! :shock:
propun stergerea acestui topic. Respect pt Dragos Bucur si cred ca merita mai mult decat o dezbatere dintre Ghita-Denis-Blue...
Dragos Bucur rules!!
"Marfa si banii" face toti banii, foarte posibil ca asta sa fie insa in primul rand meritul lui Cristi Puiu (scenariu si regie).
Insa si actorii o mare parte de vina pentru valoarea filmului. Si cand e vorba de actori debutanti in film, jos palaria pentru ei. Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si fata din spate(Mihaela Ionescu) merita un mare 10 pentru performanta.
In USA ar fi dat lovitura toti cu fimul acesta (cu aspect & buget oarecum neconventional, de film independent). Dragos ar fi fost un fel de Michelle Rodriguez. Ceea ce s-a si intamplat intr-o anume masura (vezi rolul din Furia, un film orientat mai spre publicul larg, unde da viata cu brio unui personaj asemanator).
Ma bucur ca a renuntat la televiziune rapid, sper sa il vad in fiecare an intr-un film(cel putin) pentru marele ecran, sub bagheta unui regizor vizibil normal la cap, sub 45 de ani.
Nu stiu de ce imi lasa senzatia ca poate fi urmatorul Gheorghe Dinica pentru cinematografia noastra. Publicul il place, regizorii il plac, are si "je ne sais quoi"..sky is the limit.
propun stergerea acestui topic. Respect pt Dragos Bucur si cred ca merita mai mult decat o dezbatere dintre Ghita-Denis-Blue...
Asta da, oricum.
Pai de ce sa il desfiintati?? Este mai presus decat Denzel, Florin Piersic jr, Jim Carey, etc. ? Adica Denzel Washington poate fi dezbatut de oricine iar Dargos Bucur nu!! AAA , diferenta este ca Dragos Bucur frecventeaza acest forum iar voi astia marii critici nu puteti sa il comentati decat pe la spate!! Ma intreb daca ar incepe sa frecventeze Sergiu Nicolaescu forumul ati zice tot la fel ca si acum?? Sau ati incepe sa ii pupati coaja de copac si sa ziceti : " Sergiu e prea mare sa il putem comenta"
Dragos Bucur
08 Jun 2005, 17:49
Citesc.Nu comentez.Pot raspunde,daca e cazul si intereseaza ...
dragos bucur? tanat..pare inteligent..asta in alegerea rolurilor, desi baietii buni nu is asa de buni cum par (ce mama dracului cauta cabral acolo?)..nu am inteles emisiunile alea pe care le-a facut..e prea bun ca sa devina un mircea radu cretz
tipu e chiar credibil..asa cum actorii astia mai noi nu prea reusesc sa fie (eu mi-s fana elias farkin da m-as mira sa il mai stie cineva)..cineva scria ca e cel mai bun actor tanar de acum..subscriu..da mai are de lucrat..si sa nu il puna sfantu sa joace in novele ca papadopol..de care eram relativ incantata
Dragos, zi-ne si noua , ai ceva proiecte cinematografice (lung metraje) pe agenda in viitorul apropiat?
Cristi Puiu citisem pe undeva ca are gata cateva scenarii ca parte dintr-o antologie (ceva de genul asta). "Moartea domnului Lazarescu" ar fi unul dintre ele. Ai loc in urmatorul lui film? Te intereseaza?
Airlight
13 Jun 2005, 09:21
La multi ani Dragos.
La multi ani Dragos.
same here...Happy Birthday !
Dragos Bucur
13 Jun 2005, 10:47
Stiu de proiectele lui Puiu,insa nu stiu daca sunt sau voi fi implicat in vreun fel in ele(ca actor sau agentie de casting).Am sa incep insa filmarile la un lung metraj in vreo 2 saptamani,urmeaza in toamna daca totul e ok cu cnc un film cu radu muntean si in primavara cu porumboiu.Binenteles,astea sunt inca proiecte...Si ,la fel daca totul merge bine,un spectacol de teatru(mi-e dor).In telenovela nu cred ca am sa joc vreodata ,imi displace prea mult genul!Iar de baieti buni...ultimele episoade au fost chiar ok.Zic eu.Si multumesc pt urari!!!
Alex Leo Serban
13 Jun 2005, 11:12
ia & de la mine un La multi ani, vecine! (ca sa nu mai cheltui cu sms-urile, ca toata lumea stie ca sint zgircit... :lol: )
Am aflat de la tine ce crezi despre telenovele. Eu unu as dori sa aflu de la tine ce parere ai si despre alte lucruri din cinematografia romaneasca!! Spre exemplu ce parere ai despre Sergiu Nicolaescu ca regizor si actor, Marcel Iures, Gheorghe Dinica si altele! Daca vrei sa raspunzi, nu vreau sa para ca fiind un mesaj plin de ostilitate. Insa cred ca o vei face deoarece chiar tu ai spus ca tu esti un tip care spune ce crezi fara echivoc!!
Denis_stelistu
13 Jun 2005, 11:37
La multi ani,bre Dragos Bucur!!MAi stii ceva despre un nou serial? ;)
Pitbull
13 Jun 2005, 14:13
Sä ne träiesti, Maëstro, si la mai mare! :)
Am vrea sä te întâmpli mai des prin CineMagia, e o junglä cool p-aciia!
La Multi Ani Dragos. Bucur-te de viata.
obvious
14 Jun 2005, 13:35
cu o zi intarziere, La Multi Ani, Dragos!!
si numai bine, din toate punctele de vedere.
cheers.
http://www.cityfm.ro/stiri.php?NewsId=149
Dragos Bucur
26 Jun 2005, 22:39
noroc,merci danny
noroc,merci danny
Am citit interviul dat de tine in JN. Respect pentru ca faci bani. Apreciez. Urasc cersetorii.
Pitbull
27 Jun 2005, 00:26
Interesant articol! Cel mai mult mä incitä proiectul cu "Menajeria de sticlä" - una dintre piesele mele favorite. Salut-o pe Cätälina din parte-mi - desi dacä-i spui "...de la Pitbull", o sä se uite pätrat, asa cä foloseste-mi numele real: Mihnea Columbeanu. In rest, m-ar interesa sä aud mai multe despre spectacol, Cätälina aduce mereu viziuni novatoare. Pe care dintre cei doi îl vei interpreta, Tom sau Jim? Cine-i Laura, si mai ales Amanda (în care Ileana Predescu era epocalä, acum vreo 26 de ani!)?
Dragos Bucur
27 Jun 2005, 17:09
Chestia cu banii e ...o necesitate.Oricum,sa stii ca fac diferenta intre proiectele facute pt bani si celelalte.Ideal e sa combini lucrurile!(mi s-a cam dus buhul ca m-am porcit la bani dar sunt tampenii,cer bani atunci cand sunt si cand se poate...)
'Menajeria' e un proiect inceput de fapt acum 4 ani tot la tnb,intrerupt dupa 2 saptamani,reluat dupa 2 ani,intrerupt iar dupa 2 luni si acum se doreste terminarea lui.Am apucat sa lucram destul si are premizele unui spectacol bun. Distributia e Vali Seciu,Brandusa Mircea,Ioan Ionescu si eu.Se reia in august si e gandit misto,sper sa iasa bine!
Pitbull
27 Jun 2005, 17:21
Distributia e Vali Seciu,Brandusa Mircea,Ioan Ionescu si eu.
Mmm, Vali Seciu - Amanda! :) Tentant...!
GhitzaCartitza
05 Jul 2005, 09:42
Dragos Bucur patron la clubul Frame. Felicitari! Keep up the good work!
Dragos Bucur
08 Jul 2005, 23:42
O perioada mai mult client ocazional dar dupa ce termin filmarile ma ocup de "evenimente"...proiectii de scurt/metraje,spectacole,discutii...Astept propuneri!
voi cinefili care vedeti filmele inainte sa apara in cinema....:P
o intrebare: de unde iau si eu filmele romanesti? k furia - k mi-a scapat, de ex...si ar mai fi...FYI, DACII am vazut :lol:
RSVP
ds actorul in kestiune - poa sa joace in ce-o vrea, pt k la noi un actor (tanar, nu ma refer la veterani) nu cred k isi permite financiar sa refuze roluri...adik, nu suntem la hollywood sa faca doar un film si sa traisca din procente pe incasari ani de zile...dc are talent for real, o sa se impuna.
Pai de obicei un film se procura de pe retzea...daca nu ai asa ceva...te duci la cineva care are...
Dragos Bucur
10 Jul 2005, 19:44
Ei bine ,nu e chiar asa!Exista f multi actori tineri(ma rog...doar multi) care refuza roluri.Pt ca nu cred in scenariu,in regizor,in producator sau pt ca sunt nemultumiti de onorariu!E adevarat,nu e America,dar imaginea asta de actor-cersetor a actorului roman nu coincide nu realitatea!
Pitbull
11 Jul 2005, 00:16
Aferim!
Sä dea Domnul sä fie si sä rämânä asa (ceea ce am toate motivele sä sper c-o sä se întâmple), pentru cä prea multe secole actorii au umblat "vesnic pe drum, cäutând vreun castel", iar actorimea a fost întotdeauna una dintre cele mai bune categorii de creatori din meseria si arta spectacolului românesc. Ba, dacä stau sä mä gândesc, CEA MAI BUNA, si prin proportia de mari artisti si profesionisti din rândurile ei, si prin nivelul la care au ajuns întotdeauna vârfurile.
gionloc
11 Jul 2005, 08:54
Ei bine ,nu e chiar asa!Exista f multi actori tineri(ma rog...doar multi) care refuza roluri.Pt ca nu cred in scenariu,in regizor,in producator sau pt ca sunt nemultumiti de onorariu!E adevarat,nu e America,dar imaginea asta de actor-cersetor a actorului roman nu coincide nu realitatea!
daca asa stau lucrurile printre acorii tineri atunci situatia e linistitoare...
adevaru-i ca ma tot intrebam de ce Dinica, par exemple, joaca in toate filmele romanesti posibile. sa zicem Turnul din Pisa ori Orient Express (sau magnatul...). ok, rolurile lui is bunicele, mai o gluma, mai un sictir, o injuratura buna, dar... ce dracu, filmele-s trase de par (sau de obiectivul aparatului de filmat), stupide de-a dreptul. pana la urma Dinica nu salveaza onoarea filmului ci isi umbreste rolurile excelente din filmele romanesti bune (Prin cenusa imperiului, Filantropica...).
sau doamna Maia Morgenstern... dupa Balanta, Privirea lui Ulise ori (de ce sa nu-l pomenim) Patimile lui Hristos, tzop, fleosc o bata-n balta: M-ai tulburat, printe! ( :sick: :sick: ) in Orient Express....
M-ai tulburat, printe! ( :sick: :sick: ) in Orient Express....
Mata vrei mazare ?
lui dragos: e de bine dc exista tineri actori care au si tin la principii...mi-am imaginat doar k e jungla teribila pe unde va invartiti voi - k mai peste tot de altfel...whatvever.
iti statea misto cu galben, parol;)
glumesc. bafta multa.
lui mono: zau k nu am retea...:(( a aparut pe DVD filmul?
lui mono: zau k nu am retea...:(( a aparut pe DVD filmul?
Habar n-am...vezi ca tre sa existe site-uri in care spune ce filme au aparut pe dvd, mai ales romanesti...
O perioada mai mult client ocazional dar dupa ce termin filmarile ma ocup de "evenimente"...proiectii de scurt/metraje,spectacole,discutii...Astept propuneri!
Eu as organiza ceva gen "scurt-circuit" cu documentarele lui Florin Iepan - 10 minute cu clasa muncitoare (10') Peisaj dupã embargo (24') Unicul, adevaratul Tarzan (52') Nascuti la comanda. Decreteii (68'). Asta daca as avea cinematograf.
In Frame nu prea cred ca e aplicabila ideea.
Am auzit ca a fost fun la relansare. Bezna, spray paralizant... :w00t:
Eu as organiza ceva gen "scurt-circuit" cu documentarele lui Florin Iepan - 10 minute cu clasa muncitoare (10') Peisaj dupã embargo (24') Unicul, adevaratul Tarzan (52') Nascuti la comanda. Decreteii (68').
Omu' e belea.
Peisaj dupa embargou m-a socat pentru ca am recunoscut niste chestii p-acolo.
"Muntii nostrii aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta".
ar fi misto sa se faca in frame cate o seara pentru cate un regizor...sunt atatia super grei care tind sa fie uitati, si care totusi au creat filmul ca arta.cred ca s-ar impusca toti daca ar vedea ce filme sunt acum prin cinematografe...ma refer la regizori(cineasti ca sa fiu mai exact) ca fellini,kubrick,hitchcock,b. wilder, akira kurosawa si multi multi altii.frame vrea sa fie locul de intalnire al cinefililor si al cineastilor, si cred eu ca va reusi.pentru ei(pentru noi de fapt...:) ) merita rulate niste filme in adevaratul sens al cuvantului(un cinematograf cinematografic daca vreti...) :)
si-am incalecat pe-o sa si mi-am spus parerea mea...
fellini,kubrick,hitchcock,b. wilder, akira kurosawa si multi multi altii.
Pt. asta exista Cinemateca Prafuita Romana.
un cinematograf cinematografic daca vreti...
si-am incalecat pe-o sa si mi-am spus parerea mea...
Mda ...
da nume dar la frame voi avea placerea sa iti aud parerea la o bere.
Pitbull
14 Jul 2005, 00:43
O pläcere mult mai pläcutä decât aici, BTW ;)
Dragos Bucur
14 Jul 2005, 19:48
Incet,incet,incep sa ma ocup de frame!Vinerea asta e seara Depeche,sambata o sa fie barman cate un prieten/prietena mai cunoscut/a(sambata asta e Papi),iar duminica scurt-metraje(duminica asta "2 filme de radu muntean/Lindelfeld 1994 si Viata e in alta parte",duminica urmatoare "3 filme de corneliu porumboiu").Poate ne vedem pe acolo
Pitbull
14 Jul 2005, 19:58
We are COUNTING on that!
Vreun DISCOUNT, ceva, pentru preopinentii topicului "Dragos Bucur"? ;)
Pitbull
14 Jul 2005, 20:02
Si io de ce crezi c-am tntrebat de dishcount?
Cinemania
14 Jul 2005, 20:32
unde e locul cu pricina...?
Dragoshe, fa-ti nene reclama aici ca e mocareala.
Vinerea asta e seara Depeche
:love::love::love::love::love:
sambata o sa fie barman cate un prieten/prietena mai cunoscut/a(sambata asta e Papi)
:sick:
Ar cam fi cazul sa te ocupi putin si de site. Nu cred ca e updatat de cativa ani. Baga si tu macar chestiile de genul asta la "Events".
Alex Leo Serban
15 Jul 2005, 13:26
very nice.
don't think i'll make it, though: not my cup of tea...
Ambra Blu
15 Jul 2005, 15:25
made it yesterday - private party, i guess.
preoteasa
29 Jul 2005, 15:55
e numai bine ca s-a facut dragos carciumar. acum stiu si bietele aspirante pe unde sa atarne ca sa obtina un rol. ar trebui ca locul sa fie meserias. din nefericire e plin de pasari, ca-n hitchcock care ciugulesc orice bucatica de carne de regizor roman care se itnimpla sa fie p-acolo. si se intimpla pentru ca, nu-i asa, dragos e baiat popular si uite ce loc de joaca a facut el pentru toata lumea. regizorii e fericiti ca e fete, fetele e fericite ca sunt regizori, dragos e fericit ca e consumatie. si pentru ca si-a tras fata noua. pacat ca e naspeta aia de falsa rocarita care umbla inainte cu penibilul vocal de la voltaj.
dragos tata, sunt lucruri mult mai bune pe lume. cum ar fi actoria la care chiar te pricepi. zic eu.
Pitbull
29 Jul 2005, 16:41
We' don' turn me yellow!
Tien' ne m' jaunisse pas!
E' nu mä-ngälbeni!
e numai bine ca s-a facut dragos carciumar.
Si care e problema ta fata mea ? Ai citit de prea multe ori Moara cu Noroc...
preoteasa e geloasa? :shock:
Pitbull
30 Jul 2005, 00:33
To' ce sä poa'.
Genu' ästa de aparitie, hop din prima cu-o cârcotealä si n'ic al'ceva, miroase de la o postä a râcä personalä. S-a mai väzut. Una, unu', unii, cu pata pusä pe Dragos, si ia sä ne däm noi rotunzi p-acilea!
Deocamdatä o mai las, din curiozitate - da' simt cä iar s-a luminat a moderare. Mâine, poimâine, s-apoi �*dio s-un praz verde!
Dragos Bucur
04 Aug 2005, 00:35
plec intr=o vacanta pe care o asteptam de mult timp!Am terminat azi filmarile la "dupa ea" si maine o tulesc din Bucuresti pt 2,3 saptamani dar cand ma intorc frame=ul poate deveni cu mare placere din partea mea un loc in care sa aiba loc diferite intalniri (sitcom,etc...)si asta cu discounturile de rigoare(iar asta jur ca este un lucru la care ne=am gandit deja).In legatura cu gainatii din curtea barului sau alte conditii de trai din interior...ce sa zic?Cine vrea Bamboo,Quando sau stiu eu ce alte locuri din astea in care eu nu am calcat niciodata nu are decat!Si care e problema ca e un loc in care intalnesti regizori,actori,scenografi sau muzicieni si ca poti stabili niste contacte si poti vorbi la o bere cu puiu sau muntean sau porumboiu sau electric brother sau vasluianu,papadopol,sau,sau?Despre restul comentariilor...nici nu are rost sa pomenesc.Asa ca poate pe la sfarsitul lunii ne vedem la mine!!!
Pitbull
04 Aug 2005, 00:40
Un mesaj ungätor pe sufletel! :)
(Si pe beregatz! :P )
Sä ne träiascä Jupân Dragos! :D
GhitzaCartitza
04 Aug 2005, 10:59
Ne mutam cu "Masa Creatorilor" in Frame!! Yupy :)
Cinemania
04 Aug 2005, 11:03
gata, vom scapa de privirea acro-plictico-dusmanoasa a barma-babei de la terasa creatorilor ;)
Alex Leo Serban
06 Aug 2005, 08:56
intre timp (cf libertatea de ieri), dragos s-a casatorit cu 'naspeta' la care facea referire preoteasa (ce nick de kkt! :sick: ), asa ca postarea ei/lui poate fi considerata o pre-gafa babana :lol:
Pitbull
06 Aug 2005, 16:15
U-liu-liuuu!!! Hai cä-i tare!!! :w00t: :lol: :D
Se pare c-a venit timpu' ca vestala aia sä se räspopeascä si sä se mai ducä la bärbati - dac-o vor, normal! (Nu stiu de ce, da' tare-mi miroase a giulchizda rediviva!)
Totusi, un atare eveniment se cade salutat cum se cuvine:
Stone Home, Dragos!
Cu nunta ne-ai fentat, da' cu botezu', nu mai scapi! :D
preoteasa
09 Aug 2005, 12:03
preoteasa e un nume nu un nick. urmind aceeasi logica, alex leo serban este un nick de cacat iar folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
in privinta naspetei nu a fost o gafa. a fost o parere. pe care nu mi-o schimb dupa ce dragos s-a casatorit pentru ca aceasta institutie nu te face mai bun si mai destept si nici nu faciliteaza vreun transfer de inteligenta intre parteneri.
dar bineinteles ca asta e un forum de lingai care sar atunci cind cineva are o alta parere.
cherryblossom
09 Aug 2005, 12:22
in general, oamenii nu fac cele mai bune alegeri in viata, dar e dreptul lor sa incerce, nu crezi? eu ii urez lui Dragos Bucur sa-l tina euforia cit mai mult.. :)
Pitbull
09 Aug 2005, 13:40
preoteasa e un nume nu un nick.
Mda, da' depinde al cui? Al unui comunistache obscur de la care s-a tras nickul casei de culturä a studentilor? Sau al profesoarei mele de greografie dintr-a saptea (Florica Preoteasa), care-a devenit cu acel prilej cel mai grotesc personaj al primelor mele tentative de literaturä absurdä?
folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
Mamä, ce logicä avem! Numai bunä de supt din desht o tzârä de teorie de douä parale! Dovadä cä dacä unele minoritäti sexuale sug la propriu dintr-un desht figurativ, homofobii sug la figurat dintr-un desht incomparabil mai sordid - si nespälat, pe deasupra!
in privinta naspetei nu a fost o gafa. a fost o parere. pe care nu mi-o schimb dupa ce dragos s-a casatorit
In privinta preotesei: faptul cä-i o frustäciune tembeloid ranchiunoasä nu-i o pärere, e o realitate care nu se schimbä oricât ar încerca sä se dea argumentoasä. Apropo de dat cu pärerea: nu-s de ce, da' am anumite rezerve fatä de "pärerile" naspete la rândul lor, nesolicitate de nimeni si ejaculate chiar în jurul unui eveniment cum e cäsätoria. Dar, de... e plinä lumea de Mârlani cu Mâ mare!
aceasta institutie nu te face mai bun si mai destept si nici nu faciliteaza vreun transfer de inteligenta intre parteneri.
Dupä cum se vede, nici institutia forumurilor online nu te face mai bun si mai destept, nici nu faciliteazä vreun transfer de inteligentä între partenerii de dialog - recte înspre rectul gânditoriu al vestalei N.F.
dar bineinteles ca asta e un forum de lingai care sar atunci cind cineva are o alta parere.
Eeee, si-uite-asa picä preotica în sublimul ridicol al înjuratului general! Forumul nostru de lingäi s-a completat si cu-o maicä staretä atotsugätoare, precum am mai spus!
Puii mei, am un propozition: nu presimt cäci persoana va dovedi prea multä sclipire în replici, ca sä merite un duel verbal. N-o sä se compare nici mäcar cu Dialogurile ALS-Numiene sau Maieutica Herbert-Ambrianä si variile lor permutäri, asa cä-mi ascut pe gresie custura moderationistä, cu gând sä revin la mentinerea curäteniei. Nu-mi dati de lucru la sters prea multe mesaje sau aranjarea alor voastre prin editare (cum ar trebui sä fac la Cherryblossom, dac-as sterge preotismul anterior, läsând apoi doar urärile de bine pentru Dragos din mesajul lui Cherry). Ignorati novicea de la Tanacu, iar dacä mai comite oarece împroscäturi, i le scot din peisaj färä pic de mustrare de cuget.
(Pentru cä topicul ästa de "lingäi" era de fapt doar un dialog civilizat apropo de Dragos, nicidecum un "Omagiu", n-am sä moderez fragmentul incriminat; oricum preotica si-a dat cu tesla-n couilles super-demonstrativ. Da' a depäsit masa criticä a plictiselii, si cum toate au o limitä...
Preo: pa, tu! Pa!
alex leo serban este un nick de c**** iar folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
Avem poponari dovediti destui.
@Pit
Ce rau esti !
Pitbull
09 Aug 2005, 16:17
Da, si stii ce mä face sä fiu räu: combinatia între MITOCANIE, PROSTIE si RAUTATE. Nici una dintre ele nu-mi place, dar, de... nobody's perfect. Insä când toate trei îsi dau mâna... Sorry, pân-aici!
Dragos Bucur
10 Aug 2005, 21:18
Multumesc pt urari,iar despre restul...repet,cu mare placere cand ma intorc.Si...da,si eu sper sa ma tina euforia toata viata
Pitbull
01 Apr 2006, 15:58
Bag eu de samä cä Dragos s-a dus în luna de miere... si nu s-a mai întors! Sä tot fie vreo aproape opt luni de-atunci! Incä una, si cine stie, poate se-ntorc doi Dragosi!
Sä mä duc în Frame si sä trag de el încoace? Ar fi o idee!
Dragos Bucur
08 May 2006, 23:49
de venit am venit din vacanta...si sunt tot intr/o vacanta.Noutati,ceva?
Pitbull
09 May 2006, 00:12
Welcome back, Framed Master! :)
Noutäti multe, dar nu toate semnificative. Poate te intereseazä: cronici noi la "Furia" si "Moartea domnului Läzärescu", aici, în sectiunea asta.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2189&postdays=0&postorder=asc&start=50
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=5814&postdays=0&postorder=asc&start=125
Dragos Bucur
09 May 2006, 18:52
Salutare.daca intereseaza pe cineva ,incepand de pe 12.05.06 la mall ruleaza "visul lui liviu" impreuna cu "tertium non datur"(porumboiu si pintilie).Le recomand pe amandoua...Eu ma bucur f tare ca visul...mai are de trait.Cronicile le/am citit,merci.
Pitbull
09 May 2006, 21:38
Be welcome!
Si-ti multumesc si pentru veste, e într-adevär importantä! Cronici noi la orizont!
firimituri
28 May 2006, 19:02
mie mi-a placut in scurtmetrajul "Daca aveti un minut...foarte bine!"
un "filmulet" exceptional
.foarte bun sau bun voiai sa zici?...exceptional e mult zis...si totusi, e admirabil...
firimituri
28 May 2006, 19:12
ce aiurita sunt! in "daca aveti un minut....." nu joaca dragos bucur...ci andi vasluianu...i-am confundat..scuze!
Pitbull
14 Aug 2009, 14:43
Un topic pe nedrept uitat - care meritä oricând o revigorare; ia hai sä...
Ghid de supravietuire, cu Dragos Bucur
...plus metode de evadare din Gulag
Un interviu in care Bucur vorbeste cate putin despre THE WAY BACK, Marti dupa Craciun si posibila ecranizare a celei de/a treia parti a trilogiei Aproape liniste, despre rezistenta comunista din munti. Tica Popescu a terminat filmarile la Portretul luptatorului..., prima parte a trilogiei:
http://www.cinemagia.ro/stiri/ghid-de-supravietuire-cu-dragos-bucur-13780/
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.