View Full Version : telefonul nu mai suna
keyzer soze
18 May 2005, 09:29
adica telefonul ala care suna minute intregi si nimeni nu raspunde.
de la pintilie si pana la orice film cu pretentii, desi robotul telefonic s-a inventat de mult.
cea mai de cacat figura de stil din istoria cinematografului ultimilor 50 de ani.
incep cu solondz si happiness - telefon portabil, alb, cu antena, model deceniul 9, suna cam un minut
cherryblossom
18 May 2005, 10:43
Leone si Once upon a time in America (versiunea uncut)... telefon model vechi, de prin '40-'50, din cel cu receptorul in furca, negru parca .... continua sa sune mult timp (vreo 10 minute) si dupa ce receptorul a fost ridicat (de fapt, totul se intimpla in mintea lui Noodles)..
Serghei
18 May 2005, 11:35
Leone si Once upon a time in America (versiunea uncut)
Vazut acuma 7-8 ani in urma pe ProTv.Probabil multi au schimbat canalul dupa intro-ul lui Leone.S-a revansat cu una din cele mai bune scene ale cinematografului,the young gangster,the cake and the hooker.
cherryblossom
18 May 2005, 12:50
Pro TV-ul a dat sigur varianta scurta, cea de 2 ore, intrerupta de nu stiu cite breakuri publicitare... versiunea uncut are 4 ore, e cu totul altceva... ' once upon a time... ' e unul dintre cele mai faine filme pe care le-am vazut vreodata... :love: :love: :love:
Gaandalf
18 May 2005, 19:05
Pro TV-ul a dat sigur varianta scurta, cea de 2 ore, intrerupta de nu stiu cite breakuri publicitare... versiunea uncut are 4 ore, e cu totul altceva... ' once upon a time... ' e unul dintre cele mai faine filme pe care le-am vazut vreodata... :love: :love: :love:
nu mai e asha fain in momentul in care suna telefonul ala de nu se mai opreshte si ai dat sistemul 5+1 mai pe la maxim ... am ramas cu sechele de la faza aia ...
Per total filmul e prea adevarat. Nu shtiu sigur sa mentionez ce versiune am vazut dar oricum mi s-a parut excelent.
europe_east
19 May 2005, 08:34
parca e o faza din asta si in Run Lola Run... de fapt cam cheie faza.
gionloc
19 May 2005, 17:05
telefon negru analog :) suna in Lost Highway: dupa recitalul saxofonix Fred Madison isi cauta sotia ramasa acasa; cand Fred intra in casa dupa intalnirea cu Mystery Man de la petrecere.
de la acelasi telefon vorbeste Renee cu politistii (buzele ei!), mai vorbesc la telefon Pete cu Alice, Pete cu Mr Eddy si cu Mystery Man.
numai ca astea-s faine imaginile/sunetele toate!
Nightwane
19 May 2005, 17:15
telefon negru analog :) suna in Lost Highway: dupa recitalul saxofonix Fred Madison isi cauta sotia ramasa acasa; cand Fred intra in casa dupa intalnirea cu Mystery Man de la petrecere.
de la acelasi telefon vorbeste Renee cu politistii (buzele ei!), mai vorbesc la telefon Pete cu Alice, Pete cu Mr Eddy si cu Mystery Man.
numai ca astea-s faine imaginile/sunetele toate!
Si in MD suna telefonul de multe ori, uneori cineva raspunde, alteori nu.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.