View Full Version : Baietii buni
GhitzaCartitza
14 Apr 2005, 16:35
[ :w00t: ne punem sperantele in serialul nou de la pro tv? sau nu? avand in vedere actorii si echipa care se ocupa de proiect eu sunt gata sa le dau un vot de incredere. Ce mi-a atras atentia? (sincer) Mai intai coloana sonora BUG Mafia-Strazile. M-a facut sa-mi ridic ochii si sa vad imaginile din serial! Mi-au placut. Haideti sa vedem ce se intampla! Astept ziua de duminica 24 aprilie, data de lansare a serialului :w00t:
.stii ce poti sa iti mai pui in serialu' asta in afara de sperante?
pula
Dar oare de ce comentati fara sa vedeti un singur episod...?
Doar nu il aplaud deja din secventele din publicitate dar nici nu-l huiduiesc...
eu zic ca merita o sansa, dupa care il putem injura cu placere... :)
Denis_stelistu
14 Apr 2005, 20:56
Dar oare de ce comentati fara sa vedeti un singur episod...?
Doar nu il aplaud deja din secventele din publicitate dar nici nu-l huiduiesc...
eu zic ca merita o sansa, dupa care il putem injura cu placere... :)
Mono are dreptate,dar sa nu-l injuram decat daca e naspa serialu'
Sa vedem un episod in **** mea.Chiar daca o fi un serial romanesc de actiune,thriller.Sa vedem,poate apare weekendul viitor ori in mai.
GhitzaCartitza
14 Apr 2005, 21:31
Duminica viitoare sa vedem cine rade la urma. Eu nu am de unde sa stiu daca o sa fie misto sau nu, dar macar ii dau o sansa. Mai ales ca toti suntem fani COSMINA PASARIN :love: . Asa ca macar sa ne uitam la primul episod. Ideea pare buna. Cand am auzit ca au inceput filmarile la "Baieti Buni" am crezut ca o sa fie ceva gen "La bloc" si mi-am zis atunci ca e pacat sa strice o asa idee pe un serial facut in studio. Speram la ceva in stilul "Strazile din San Francisco". Uite ca nu m-au dezamagit si am vazut ca s-au investit bani frumosi in productie. Chiar daca o s-o dea in bara eu zic sa ne "strangem" si sa le dam idei de cum sa-l faca mai bun. Pe de o parte e si datoria nastra de consumatori de media. Trebuie sa cerem! Daca nu stim ce vrem cum sa primim?
Am asistat la filmari. Un rahat cu pretentii de cinema.
GhitzaCartitza
15 Apr 2005, 07:59
Pretentii de cinema.....? Pai atunci sa-i impuscam! De ce sa se mai chinuie oamenii aia?! Mi-a placut faza cu am asistat la filmari. :lol:
BAIETII BUNI SALUTA GRUPUL FRUSTRATILOR CELOR CARE ASISTA LA FILMARI! :alien:
Nu inteleg ce ti se pare asa de ras. Glumita asta o poti intoarce pe toate partile:
BAIETII CARE ASISTA LA FILMARI CA ASA VREA P. LOR LE ARATA CUCU IDIOTILOR CU 4 MESAJE DE PE CINEMAGIA. ;)
GhitzaCartitza
15 Apr 2005, 08:15
Poti sa spui rugaciuni, sa se intample minuni, dar ce semeni aduni, fugi fugi vin BAIETI BUNI.
Unii asista altii se imlica!
Denis_stelistu
15 Apr 2005, 09:52
Premiera 24 Aprilie,duminica. 8)
http://www.damedecompanie.org/dejavu/rele.php
cadou idiotilor.
GhitzaCartitza
17 Apr 2005, 19:19
Multumim raptor, dar f***m pe gratis!
Aaaa?! Nu era pentru mine! Nu sunt idiot (ca m-am simtit cu musca pe freza), doar un om cu idei. :lol:
Revenind la serial, se aproprie data lansarii! Am vazut ca in fiecare zi la PRO TV prezinta (la stirile de la ora 19) cate un personaj. Pana acum nu mi-am pierdut entuziasmul. Cabral imi pare o alegere cam ciudata. Ar fi primul politist de culoare roman intr-un film. Oricum se va descurca. Despre Cosmina e nevoie sa mai spun ceva?
notorious
21 Apr 2005, 22:49
cand am vazut ca:
1. banica e pe post de mafiot simpatic (god, i hate this midgeot !)
2. cosmina pasarin :lol: e pe post de femeie malefica :lol:
3. calinescu :sick: :sick: e pe post de sef de politie sau ceva de genul asta
4. joaca cabral
... mi s-a facut mila de acest iminent jeg. si totusi, de curiozitate vinovata, i-am pus pe ai mei sa inregistreze primul episod pe VIDEO (ciuda, nume ! :P) ca sa-l devorez in singuratate.
GhitzaCartitza
21 Apr 2005, 23:15
Oameni buni, e doar un serial de duminica seara! Nu trebuie sa zdruncine cinematografia mondiala. Eu sunt de parere ca au ales perfect actorii. Nu pentru talentul lor actoricesc, ci pt ca o sa prinda la public. Multi o sa se uite doar sa le vada pe domnisoare, altele pe Banica si Cabral. Ca si in telenovele conteaza imaginea actorilor si nu ce transmit. Astia de la Mediapro au vrut sa faca ceva comercial si au respectat toate ingredientele pentru o reteta de succes. Pe ei ii intereseaza sa iasa banu', ceea ce mi se pare corect. Filme de arta sa faca cine are bani de aruncat la gunoi!
Oricum vorbim in van pana nu vedem macar un episod! Si daca o sa iasa o prostie... sa nu injuram asa de rau :? . E prima incercare de genu' asta. Sa vedem mai intai.[/img]
i-am pus pe ai mei sa inregistreze primul episod pe VIDEO (ciuda, nume ! :P) ca sa-l devorez in singuratate.
:x :lol:
Strici caseta degeaba.
Eu sunt de parere ca au ales perfect actorii. Nu pentru talentul lor actoricesc, ci pt ca o sa prinda la public. .[/img]
.ba, tu realizezi ce zici?
GhitzaCartitza
22 Apr 2005, 12:01
Normal. Nu pricep ce nu ai inteles. Eu sunt de parere ca filmul va prinde mult mai usor la public daca personajele sunt asociate cu persoane placute de public. Nu spun ca mie imi sunt simpatici actorii (mai ales Calinescu), dar o sa auzi vorbindu-se pe strada: "Ai vazut-o frate pe Cosmina ieri? Bucatica nene! Si sora lu' fraieru' ala din Furia e buna rau!" Chiar crezi ca o sa dea cineva doi bani (ROL) pe subiect? Poate multi dintre voi aveati asteptari cam mari de la serialul asta si cand ati auzit de cine o sa fie facut si cu ce actori l-ati catalogat din start un esec. Poate duminica seara o sa-mi scada si mie entuziasmul (care ma caracterizeaza :w00t: )si o sa umplu topicul de bip-uri la adresa serialului.
perseverenta nu e mama reusitei.
si mai bine nu umple topicul cu nimic.
GhitzaCartitza
22 Apr 2005, 16:06
I give up. Nu mai incerc sa conving pe nimeni de ce cred eu. Fiecare e liber sa-si spuna parerea.
Denis_stelistu
22 Apr 2005, 16:36
I give up. Nu mai incerc sa conving pe nimeni de ce cred eu. Fiecare e liber sa-si spuna parerea.
Aici ai dreptate.
Herzeleid
22 Apr 2005, 17:13
Cam penibila intorsatura a filmului romansec. De ce tot ce prinde asa mult la public violenta gratuita? Va iesi oare vre-un film din tipar?
nume> zi si noua mai exact ce-ai vazut la filmari. Presupun ca erau baietii pe strada si-si dadeau cu sticlele sparte in cap. Si cu accent sin ala de cartier, deh.
nume> zi si noua mai exact ce-ai vazut la filmari. Presupun ca erau baietii pe strada si-si dadeau cu sticlele sparte in cap. Si cu accent sin ala de cartier, deh.
Erau la subsol si racolau bagoboante pentru italia. In rest ai dreptate.
notorious
23 Apr 2005, 14:42
Erau la subsol si racolau bagoboante pentru italia. In rest ai dreptate.
:lol: :lol: si ceva cafteala, nu se iau la bataie cu mafiotii ?
Kwisatz
23 Apr 2005, 16:37
Am si eu un insight asa. m-am dus intr-un weekend sa joc un basket in sava si nu sa putut ca filmau astia la serial in dusurile din vestiare. film politit romanesc cu stene filmate in dusurile liceului sava. scena aia sigur o sa fie penibila:> eu pana la urma nu am jucat basket si asta e cam singura injuratura pe care o am momentan la adresa serialului. Astept ziua de maine cu "infrigurare":>
GhitzaCartitza
23 Apr 2005, 16:56
Kwisatz joaca baschet la dusuri? :lol: :lol:
Scuze! Nu m-am putut abtine.
Kwisatz
24 Apr 2005, 21:47
Faza la dushuri au filmato atunci cand gica a dat foc :> se vedea in spate gresia:). Bai filmul a fost mai bun decat ma asteptam dar oricum la pamant. Calinescu si rotula au jucat bine, calinescu a fost tatic. Banica a fost caterinca rau. Istodor... nu stiu ce cauta in filmul asta... relatile lu maica-sa banuiesc. serialul e bun de o caterinca nimic mai mult.
ps: cabral e penibil....
Kwisatz
24 Apr 2005, 21:57
oricum daca filmul asta se vrea serios e o penibilitate. daca se vrea caterinca e super reusit:>
tare rau dacia aia!!!:>
Lethal Weapon wannabe. (combinat cu Bad Boys)
obvious
24 Apr 2005, 22:05
bine iacob.
bine bucur.
bine dinamism+ritm (cu unele minusuri).
Nu e rau. Depaseste conditia "productiilor" Media Pro Pictures. E tras in Buftea tot, mai putin faza cu piscina filmata in Herastrau.
GhitzaCartitza
24 Apr 2005, 22:07
Tare rau finalu' ca Dacia! Banica si Calinescu chiar mi-au placut, iar Dragos Bucur se vede ca e actor de meserie. Regizoru' asta nu poate sa miste camera? Prea des se shimba cadrele! In rest bunicel. Usor de urmarit.
Regizoru' asta nu poate sa miste camera?
Regia: Bogdan Barbulescu. Imaginea : Marius Ivascu.
Denis_stelistu
24 Apr 2005, 22:10
Lethal Weapon wannabe. (combinat cu Bad Boys)
un fel de combinare cu Bad Boys.Oricum foarte bun serialul.
Isi merita Banica rolul de gangster,cabral la fel a jucat foarte bine.
Cosmina PAsarin cea mai tare.
GhitzaCartitza
24 Apr 2005, 22:13
Sa nu exageram.
Seamana perfect a clip publicitar/muzical. In primul sfert de ora am trait intens senzatia asta, mai ales ca multi actori de acolo (am numarat 5) apar destul de des si in reclame. Reclame cu decoruri FOARTE similare cu cele din film. Cred ca si ritmul filmului, frecventa replicilor, intonatia sunt similare cu cele din reclamele produse la noi.
Cand se auzea muzica pe fundal, batea spre videoclip muzical.
Per total, originalitate intentionat ZERO. E super naspa situatia asta de pe piata, cand nu au nici un concurent la seriale de actiune romanesti. Au identificat exact publicul tinta (cei care nu au chef de Divertis) si i-a livrat exact ceva de care sa nu se planga.
Noi cei de pe forum o sa ne uitam la Divertis, restul or sa se uite la Baieti buni. Toata lumea castiga.
Denis_stelistu
24 Apr 2005, 22:17
Sa nu exageram.
OK Dude.Dar a incasat una tare de la Banica.Am uitat-o sa spun. :P
Seamana perfect a clip publicitar/muzical. In primul sfert de ora am trait intens senzatia asta, mai ales ca multi actori de acolo (am numarat 5) apar destul de des si in reclame. Reclame cu decoruri FOARTE similare cu cele din film. Cred ca si ritmul filmului, frecventa replicilor, intonatia sunt similare cu cele din reclamele produse la noi.
Cand se auzea muzica pe fundal, batea spre videoclip muzical.
Per total, originalitate intentionat ZERO. E super naspa situatia asta de pe piata, cand nu au nici un concurent la seriale de actiune romanesti. Au identificat exact publicul tinta (cei care nu au chef de Divertis) si i-a livrat exact ceva de care sa nu se planga.
Noi cei de pe forum o sa ne uitam la Divertis, restul or sa se uite la Baieti buni. Toata lumea castiga.
Barbulescu asta a regizat numai reclame si videoclipuri, asa ca e de inteles.
Nu, noi cei de pe forum n-o sa ne uitam la Divertis. Poate tu, ca noi nu.
Longshot
24 Apr 2005, 22:21
review la episodu 1 : *burp*
atat.
GhitzaCartitza
24 Apr 2005, 22:22
Am vazut. Am inteles ca s-a ales cu o vanataie. Saracutza de ea. Sa se sacrifice in asa hal pe altarul artei!
Chiar mi-a placut! Sincer! Pote devine din ce in ce mai bun. La al 4-lea episod s-a schimbat regizorul. Sa asteptam si sa vedem. A fost mai bun decat ma asteptam! This is so exciting :w00t: !
A fost mai bun decat ma asteptam!
Same here.
Asta ar fi concluzia. E un pas. Influente din Furia la greu ... o sa vedeti mai incolo.
Cred ca stiu ce ii lipseste total serialului asta. Inteligenta. Sclipirea.
Nici personajele, nici actiunea nu au nimic inteligent. Si pentru un serial politist asta e un minus mare de tot.
Cred ca de aia si seamana asa tare cu un clip publicitar profesionist.
Denis_stelistu
24 Apr 2005, 22:27
De unde stii atatea lucruru ma!Poate m-ar interesa si pe mine.
Cine stie poate vine Bogdan Dumitrescu comicul ala din Trasniti in Nato.
GhitzaCartitza
24 Apr 2005, 22:30
Barbulescu asta a regizat numai reclame si videoclipuri, asa ca e de inteles.
A fost asistent la mai multe filme: Diplomatic Siege, Highlander: EndgameDracula III: Legacy, Dark Prince: The True Story of Dracula, Dracula II: Ascension. Se pare ca a anvatat el ceva acolo, dar nu destul. Adevarul ca nici filmele la care a lucrat nu depasesc nivelul filmelor de categorie B.
http://www.baietibuni.ro/
Kwisatz
24 Apr 2005, 22:35
bah aici aveti dreptate a fost mai bun decat ma asteptam. da a fost filmat haotic... taieturi peste taieturi camera zbura aiurea. greu greu,...
obvious
25 Apr 2005, 10:14
tocmai genul ala de taieturi aproape aberante in cadru si de nerv fac filmul. ai un fel de dublu dinamism, actiune plus observarea actiunii.
"greselile" vin din exces de zel actoricesc pe alocuri.
dar e un pas in fata. important e ca stiu ca am sa ma uit si la urmatorul episod.
am inteles de la cineva implicat ca sunt anumite episoade mai bune in fnctie de regie, si altele mai slabe.vedem, vedem.
"vezant et fecant".
E o combinatie din mai multe seriale politiste...eu unu nu am observat nimic nou sau iesit din comun...
Calinescu a jucat bine, Bucur la fel, Banica asa si asa, Cabral 0...si restu personaje episodice deci nu conteaza...
Mi-a placut in schimb regizatu, deci nu a fost rau deloc...sa vedem cum e episodu urmator...
notorious
25 Apr 2005, 11:48
ptu !! si eu am uitat sa-i pun pe ai mei sa-l inregistreze. asta e, il vad pe urmatorul acasa...
p.s.: mai terminati odata cu 'originalitatea' asta ! de parca scenarii orignale (in romania !) gasim sa ne balacim in ele ! aiurea ! o sa vedem noi originalitate (in TV !) la pastele cailor...
conteaza sa iasa un serial cu verva, umor, dinamism... mi se pare suficient.
tocmai genul ala de taieturi aproape aberante in cadru si de nerv fac filmul. ai un fel de dublu dinamism, actiune plus observarea actiunii.
"greselile" vin din exces de zel actoricesc pe alocuri.
dar e un pas in fata. important e ca stiu ca am sa ma uit si la urmatorul episod.
Subscriu. (mai ales la ce e subliniat)
aseara dupa episod as fi avut zeci de carcoteli. dar acum, ca sa nu mai repet ce s-a scris deja, am o singura intrebare: serialul sta prost cu sunetul? sau are tv-ul meu ceva.. ca nu am auzit mai nimic din ce se vorbea (nu ca as fi pierdut vreun monolog shakespearean)...
oricum.. bravo ca se mai incearca si altceva decat sitcom (sau mai degraba sit, ca numai comice nu sunt sitcomurile noastre) sau telenovela.
Kwisatz
25 Apr 2005, 18:01
mult zgomot de fundal nefiltrat intr-adevar. nu ma deranjat prea tare pt ca am inteles cam care e schema.
A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat:)
GhitzaCartitza
25 Apr 2005, 21:00
A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat:)
Chiar a fost tare faza. Zgomotul de fundal m-a deranjat si pe mine (un pic). Nu e ceva grav. Mai e ceva. Scenele de bataie. Ori renunta la ele, ceea ce e imposibil intr-un film politist, ori angajeaza pe cineva sa le regizeze k lumea. Cred ca in total au durat 5 secunde! Prea rapide si fara nimic special. Poate au vrut sa para reale. Nici asta nu e chiar asa grav. Copacel, copacel...
A fost mai bun decat ma asteptam!
Same here.
Asta ar fi concluzia. E un pas. Influente din Furia la greu ... o sa vedeti mai incolo.
.aha. :D furia...
.pe de alta aprte,da,seamana izbitor de mult cu un clip publicitar...numai ca tot astepti si astepti poanta,si vine sfarsitu si realizezi ca te-ai plictisit.
.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.
keyzer soze
27 Apr 2005, 08:04
.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.
respect.
eu le recomand sa-si cumpere un dvd cu joe carnahan si sa-l vizioneze in grup, le-o da si oral, si anal.
Din presa:
"Actorii principali ai serialului sunt platiti cu 300 de dolari ziua de filmare. Dorel Visan a fost scos din carti deoarece a pretins 1.000 de dolari ...
... boss-ul cel mare al MediaPro, Adrian Sarbu, este cel care monteaza cu mana lui serialul in cauza."
Gaandalf
28 Apr 2005, 00:49
Nu stiu daca s-a scris ca n-am avut rabdare sa ma citesc 2 pagini dar anuntzatzi-ma dk sunt singurul kre a observat cum Baieti Buni este plin de Starsky & Hutch, Bad Boys & all that other US police shows, gang-bangin' & the rest of that shit ...
Zici ca au vomitat Snatch si Lock Stock ... pe serial la montaj ... totushi dupa 15 ani de presupusa "democratie" am ajuns sa facem si noi un serial politist. M-a speriat Banica cand am vazut k n-a jucat infect si deshi nu-l am pe "calin florinescu" la suflet ... din primul episod cam bate la ochi k el o sa faca tot serialul.
cred k aici am ras cu totii ... a picat bine ...
Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?
Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?
Da, politist negru in Romania, cu motocicleta de smecher absolut. Asta e partea de "Ingerii lui Charlie" a serialului, adica fictiune totala. Iar gluma cu Balan o sa fie inteleasa incet incet de toti orasenii pe masura ce or sa vorbeasca cu rudele de la tara despre serial.
GhitzaCartitza
29 Apr 2005, 09:54
Orice se poate spune, dar la clipurile de promo merita nota 10.
@Dino: Ingerii lui Charlie? Unde? Unde? Nici macar tangent.
Martalogu
29 Apr 2005, 09:58
intre marii actori de trei lulele care joaca in serialu asta eu nam cum sa nu-l remarc pe Floriiinn Caallliineeescu. Vorba cuiva, comisaru nustiucare coboara in ztrada si da cu legea-n ei, ma-intelegi, da gu legea ,da jmecher in baeti.
Altfel ,serialu asta se foloseste de mizeria cotidiana : baetii buni coboara in strada, eroi civilizatori,intre baetii rai.Baetii buni le arata CALEA la baetii rai!!!marfa.
ma intreb ce-or vrea sa arate cu asta: ca baetii buni e mai jmecheri ca baetii rai?
Cine stie poate la anu` vor fi o mie de mardeiasi pe un loc la academia de politie,toti vrand sa ajunga baiat bun si jmecher adevarat. Daca va uitati la primu` politai din jur, intelegeti ce vreau sa zic.
Longshot
29 Apr 2005, 10:00
@ghitza
care clipuri? alea cu fiecare personaj monologand? daca da atunci ala al lui bucur e cel mai ok. cabral recita textele parca e pe morfina iar banica e ... dus (i em za ching in za faching romeinia)
GhitzaCartitza
29 Apr 2005, 10:09
Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.
@ghitza
Adica elemente "cool" fara legatura cu realitatea.
Gaandalf
29 Apr 2005, 17:03
Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.
era de asteptat sa ni se toarna pe gat reclame cu galeata ... au promovat toate pulile de seriale si nu o sa-l promoveze pe asta ? Asta e mult mai bun decat orice am vazut pana la ora actuala - facut de romani.
Asta e mult mai bun decat orice am vazut pana la ora actuala - facut de romani.
Amin ! Aleluia ! Craciun fericit !
GhitzaCartitza
01 May 2005, 21:51
Episodul 2. Mult mai bun. Tras de par ca orice serial american "and proud of it". Tinde sa devina o telenovela de succes.
e misto, dar destul de subtirel. nu stiu de ce se schimba asa des cadrele. Nu pot actorii sau o fi dorinta de a face un videoclip. sa nu provoace crize de epilepsie.
Nush daca ai observat dar genu asta de schimb ar cadrului este des intalnit intr-un thriller sau suspans sau alt film politist...oricum mie chiar imi place si nu e deloc ametiotor sau ceva de genu asta...e dorinta regizorului ca doar el face serialul...
GhitzaCartitza
02 May 2005, 22:08
Episodul 2 = gunoi.
Macar este reciclabil. 8)
Abia acum am vazut episodul 1. Ahahahahahaha...mie mi s-a parut tare funny filmul...Cabral mi se pare fortzat, in schimb Bucur e chiar bun...mi-a placut si in Furia :) da, intr-adevar, faza cu Ciupanezu care se urca si el in masina sa vorbeasca de la egal la egal cu Englezu' (parca :? ) e tare...dar cel mai mult am ras la faza cu cei patru: Marcu, Tom, Jerry si Miky :lol: :lol: :lol: vai, am ras de m-am prapadit :D faza de la sfarsit cu dacia jumulita iar mi se pare fortzata :hmm: imi place procurorul ala stilat...e clar ca el e capul rautatilor, ca el e seful lui Ciupanezu...in pana mea, nu e nici un mister...personajul tzipa a bad boy versat :hmm: aa, cica citeam pe site (baietibuni.ro) ca , vezi-doamne, Balan e ala cu succes la femei..aiurea asha intzepat cum e, prea plin de el, prea perfect( tall, dark and handsome + are si gun) nu are nici un farmec...pe de alta parte, Boboc mi se pare mai "cuceritor" :P tocmai pt ca nu e fals :D
Episodul 2 = gunoi.
rimeaza
ca si
cabral = penal
Denis_stelistu
03 May 2005, 16:49
Episodul 2 = gunoi.
Un jeg de episod. :lol: Mi-a placut blonda.Calinescu ingrijorator pt prima oara cand il vad. 8)
herbert
03 May 2005, 22:55
Episodul 2 = gunoi.
remarcabila & adevarata cronica lui Nume.
eu ma opresc la epizodul 2. de-aici incolo il las pe Denis_stelistul sa urmareasca atent movie-ul. voi intelege perfect - ce-cum-cand- cine-pe- cine- citind comentariile sale...
GhitzaCartitza
05 May 2005, 18:18
Mi se pare mie sau melodia celor de la BUG MAFIA- Strazile, face 60 din serial?
Denis_stelistu
08 May 2005, 20:55
Bai ,dupa o 20 de minute ,m-am plictisit sa ma uit la el.Mai bine ma uit la DreamCatcher decat episodul asta slab.
Printre 45 de minute de reclame am vazut si vreo 30 de minute de episodul 3 baieti buni. Penibil.
Sunt curios...
Voi chiar nu aveti ce face duminica seara de stati si va uitati la cretinitatea asta??? ...
am vazut cam 15 minute si m-am enrvat prea tare... pana si dragos habar nu are ce se intampla pe acolo... cabral? comme on... poate vroiau o telenovela politista...
propun un concurs interactiv.... sa gasim ceva de facut pentru copiii astia ca sa nu mai faca audienta la rahatisme din astea.... premiul este surpriza si pe bune... asa ca roll on...
Eu am vrut sa arat bunavointa si bunatate sufleteasca si sa le mai dau o sansa. Not anymore.
Denis_stelistu
15 May 2005, 22:09
Un nou episod,o noua plictiseala.Bai,am vazut 15 min. sa vad cum incepe,dar la fel,NASPA.Am schimbat imediat.Ce sa vad,cum se antreneaza Cabral.Sa ma lase in pace.
GhitzaCartitza
15 May 2005, 22:27
Cel mai bun episod de pana acum! Se vede ca s-a schimbat regizorul. Am scapat de schimbarile bruste de cadru. In sfarsit am vazut si de ce l-au luat pe Cabral in serial. Pt. scenele de lupta. S-a vazut ca are pregatire, mai ales la bataia din ring de la inceput.
Cel mai prost episod de pana acum. Sunt masochist
Mda, Divertis devine din ce in ce mai clar alternativa evidenta.
In afara de melodia Bug Mafia de la inceput/sfarsit si scenele in care apare Dragos Bucur nu e nimic comestibil in serialul asta.Sunt singurele momente ne-penibile.
Vedeti chair acu pe Prima un film intr-adevar entertaining. Poate l-ati mai vazut, dar e chiar ceva misto de sfarsit de weekend.
GhitzaCartitza
15 May 2005, 22:57
Incep sa cred ca chiar am o problema. Sunt singurul care tot incearca sa ii dea o sansa serialului. Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!
.Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea.
Asta am remarcat-o si eu. Mai e si poanta cu masinile din pilot si cam atat.
Mie unul mi s-a parut o surpriza placuta Cabral. Sigur, nu e un mare actor insa a fost peste asteptari parerea mea! In general mi s-a parut o incercare scremuta de a copia serialele politiste americane. Probabil ca au vrut sa faca un "Starsky si Hutch" romanesc :P
notorious
16 May 2005, 13:13
in ciuda faptului ca 'bb' se vrea cool, este de fapt cat se poate de NOT cool. adica, cum naiba este un pas inainte ca poti sa-i copiezi la milimetru pe americanii, unde oricum n-ar rezista mai mult de 6 saptamani ?!!
lui 'bb' nu trebuie nici sa-i dai in cap, nici sa te extaziezi cu expresii gen 'vai, ce poate sa ne aduca audiovizualul romanesc; nou si proaspta etc'. este doar un serial care trebuie tratat cu bunavointa si condescendenta, sperand ca va evolua. desi am indoielile mele in privinta asta...
De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!
Glumele astea le-au fumat de mult Mel Gibson si Danny Glover in toate armele lor mortale. Numai ca acolo erau amuzante si facute cu cap. Astea sunt copy/paste si traduse in romana. Absolut penibila faza cu Bucur care ii spune lui Calinescu "Capitane, nu-l pot lasa sa se duca!" (referindu-se la faptul ca nu vrea sa se duca Cabral sa-l bata pe Mamutu'), sau cum dracu era replica, oricum nu puteam s-o fac sa sune mai penibil.
GhitzaCartitza
16 May 2005, 13:35
Mel Gibson si Danny Glover nu au inventat umorul in filmele de actiune. Nici ei nu sunt originali. Si ei la randul lor copiaza. Oricum producatorii serialului Baieti Buni nu cred ca si-au propus sa fie originali in nici un fel. Au luat ideea si au incercat sa o adapteze realitatii romanesti. De aici si sloganul "Legea coboara in strada". (I think :? )
Si ei la randul lor copiaza.
Dar copiaza (foarte) bine, spre deosebire de actorii nostri autohtoni.
emanuel
16 May 2005, 15:11
Mie mi se pare un serial mai mult decat ok.
Are un viitor frumos.
In privinta poantelor, si ele mi se par ok si amuzante fata de majoritatea productiilor romaneti in care razi cat de penibili pot fi.
Dragos Bucur e mai mult decat bun in rol. Foarte natural. Banica vine tare din urma. Pasarin - in plus. Cabral - are sanse sa devina mai bun si sa se obisnuiasca cu rolul. Deocamdata nu m-a convins. Calinescu bun, la fel si Razvan Vasilescu (nu pot sa nu compar aici BB cu The Shield in privinta relatiilor sefilor cu superiorii, etc...)
Un serial mai mult decat ok. Peste tot ce s-a facut pana acum la TV.
sa vedem cum continua.
Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... :) SOON...
Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... :) SOON...
Wtf, me too !!! Ma gandesc doar daca regizoru' asta nou poate sa-i puna in valoare potentialul. In "Aveti un minut" e genial.
Spuneti ca BB e bun pentru ca nici nu vrea sa fie mai mult decat este de fapt. Un serial politist plin de clisee din serialele politiste americane. O productie fara pretentii prea mari, divertisment de duminica seara.
Numai ca uite, si "Drumul oaselor" tot inspirat/copiat dupa westernurile americane este. Cai, pistoale, drum cu caruta prin desert, ca sa nu mai zic de Margelatu care(a spus-o chiar Florin Piersic la un moment dat) este exact personajul lui Clint Eastwood, numai ca scuipa seminte in loc sa traga din tigara.
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL. Nu te gandesti la fiecare scena : "Asta e ca in filmul ala in care juca actorul ala".Desi este EXACT acelasi lucru: divertisment facut dupa reteta americana, in care se importa cat mai mult posibil din varianta originala.
Si uite ca a iesit ceva asa de bun (ca divertisment) incat nici macar nu te mai duce cu gandul la reteta si clisee.
Deci se poate si altfel.
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.
:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?
notorious
17 May 2005, 10:50
Are un viitor frumos.
pai eu tocmai in privinta asta am indoieli... daca audientele raman mari, atunci se vor simti foarte putin motivati sa ridice stacheta...
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.
:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?
Nu, din Flintstones.
Dragos Bucur
17 May 2005, 22:15
Ba,da' ce gura aveti!!!Nu stiam cat e de periculos poate fi sa faci un serial tv! Asta e...riscurile meseriei...Oricum,recunosc-multe pareri pertinente!O sa incerc sa tin cont de faptul ca taxati atat de repede greselile.Ha! a Fost o lectura educativa...Cu respect,Dragos Bucur
GhitzaCartitza
18 May 2005, 16:04
:w00t: :w00t: :w00t: Dragos Bucur?! This is so cool!!!! :w00t: :w00t: :w00t:
Denis_stelistu
18 May 2005, 21:29
Daca tu esti Dragos Bucur iti datorez respect,daca vrei sa te cred spune replici din episoade care nu le-am vazut. 8) :D :D :w00t:
Si din episoade pe care nu le-ai facut.
Sau ne zici despre ce e vorba in episodul... :P ...dar cred ca cer prea multe...oricum zi o replica...dar sa fie una revelatoare... :P ...iar cer prea multe... :lol:
oricum...respect...tu esti cel mai credibil din serial...pe bune...
Dragos Bucur
19 May 2005, 12:12
Ma provocati!"Aaa...si am nevoie de casetele de la camerele de supraveghere".Replica spusa in ep. 5 in club la Igor.Atat,ca am un contract de respectat!
GhitzaCartitza
19 May 2005, 12:29
O sa asteptam sa vedem. Daca nu esti Dragos o sa fim dezamagiti :((
Daca esti... Cand putem sa venim la filmari 8) ? Glumeam. Doar nu o sa dam navala :lol: ! Cat va dura serialul? Cate episoade s-au filmat? Am incercat sa intru pe forum la Baieti Buni, dar e varza. Nu poti trimite doua mesaje ca hop eroare. Mai bine aici!
Cat va dura serialul?
Dispare repede. E foarte scump, slab si fara audienta. Daca mai prine 10 episoade e mare lucru.
Tinand cont ca e singurul serial politist din Romania, si unicul, nu are de ce sa dispara asa de repede...
Bine...unele replici is penibile...dar ce...e distractiv serialu...si oricum lumea nu are la ce se uita la tv...
GhitzaCartitza
19 May 2005, 12:58
Eu zic ca era nevoie de un astfel de serial. Un proiect curajos. Poate vom vedea si un film artistic "Baieti Buni" (chiar sper sa-l faca). La care sa se ia in considerare mai mult ce vor oamenii sa vada. Sa tina cont de critici si sa nu repete greselile facute.
ricutza
19 May 2005, 19:47
nu am reusit pana acum sa vad nici un episod cap coada din Baieti buni, si nu pt ca m-as fi plictisit, ci pentru ca e Divertis in acelasi timp...
la secventele pe car ele-am vazut, pot spune ca m-au deranjat un pic replicile care mi s-au parut nenaturale...tot asa mi s-au parut si anumite reactii si situatii...crfed insa ca multe din ele se vor rezolva cu timpul...cred ca si actorii trebuie sa se mai obisnuiasca un pic cu rolurile si sa le simta mai bine....
din punctul de vedere al realizarii, mi se pare ok...arata cel putin decent...imi place ca nu are atmosfera da platou de filmare.
cred ca dintre toate serialele romanesti din ultimii ani, asta a pornit cel ma bine...sper insa sa existe o evolutie in bine si sa nu se intinda prea mult ca risca sa devina teelnovela...
Denis_stelistu
20 May 2005, 08:49
Ba,eu n-am vazut decat 1 episod si cate putin din celelalte.dar oricum nu te cred,vom vedea in episodul 5,daca spui replica sau nu.Daca nu esti,unii o sa le para foarte rau ca au fost pacaliti si ca nu au vorbit cu adevaratul Dragos Bucur.VOM VEDEA.
Hehe, tocmai a crescut audienta episodului 5 cu vreo 200 de persoane care dupa 4 episoade isi facusera alte planuri pentru duminica seara.
Ar merge ca strategie de boost a audientei, asa, din 2 in 2 episoade cand tocmai incepe sa se instaleaza lehamitea prin target.
Sa vedeti voi daca nu o apare pe aici florin1955 peste 2 saptamani cu un comentariu ceva. Si cu promisiunea ca "Vreti replica? Vax. Va fac direct cu ochiu , n-am treaba cu regia, eu sunt bossu acolo. Nu va zic exact episodul, uitati-va la urmatoarele 3"
Sau pasarina1980 "Sorry dragilor, am scriptu in fata, nu mi-au mai dat astia replici pana in seria 2 care se filmeaza la anu. Dar pot sa va zic ca intr-unul din urmatoarele 10 episoade am o scena cu sex in grup de cartier"
emanuel
20 May 2005, 13:27
Hehe, tocmai a crescut audienta episodului 5 cu vreo 200 de persoane care dupa 4 episoade isi facusera alte planuri pentru duminica seara.
Si daca va spun ca in ep. 6 apare si Andi Vasluianu, cu cat se mareste audienta episodului respectiv? :D
In ceea ce-l priveste pe Dragos, va garantez eu ca el este. Mi-a spus mai de mult ca citeste ce se scrie pe forum. Ma bucur ca acum a inceput sa si converseze cu noi.
Bun venit Dragos!
E.
GhitzaCartitza
20 May 2005, 15:25
Eu unul stiu ca i-am dat un mail imediat dupa episodul 1 si i-am spus de acest forum. Poate de la mine a aflat :D ! Daca vine si Cabral ne bate pe toti la cat l-am criticat :( . Sau poate o sa se straduiasca mai mult cu actoria!
Denis_stelistu
20 May 2005, 17:33
Eu l-am criticat pe Cabral la inceputul episodului 4,ce sa vad,antrenamentul lui.In rest,mi-a placut cum isi joaca rolul de detectiv,dar si Dragos Bucur alias Boboc isi joaca bine rolul.calinescu :sick:
Ai grija Denis ca o sa vina si Calinescu... :lol:
Denis_stelistu
20 May 2005, 20:30
Am respect pentru el,a jucat bine in alte filme si la TV ii statea bine.Dar in film :sick:
GhitzaCartitza
20 May 2005, 22:07
Calinescu chiar e pe rol. I se potriveste perfect. Nu vad ce nu placi la el. De Banica nu pot sa spun decat: Feriti-va! Chiar e genial!
Sa fie sau sa nu fie asa, serialul are 14 episoade iar in ultimul moare Ciupanezul?
Un numar respectabil de episoade...
apoi o sa mai fie o serie cu totu alt villan...e bine asa...
obvious
22 May 2005, 17:10
;)
urmeaza episodul 5, acum, nu? pierdusem urma.
Vazut si episodul 5...replica lui domn Bucur a fost corecta...deci...sa mai vorbim pe aci, pe forum despre serial, sa-i vedem partile bune si cele rele...etc etc...
Episodul 5...la fel ca celelalte...distractiv...si cam atat...
GhitzaCartitza
22 May 2005, 22:39
Serialul incepe sa semene a serial politist adevarat. In episodul 5 o ancheta obisnuita. Au cam inceput sa ramana fara idei si au trecut la ceva clasic. Nu e rau! Miuta dintre Ciupanezu' si Igor chiar amuzanta.
PS: E chiar Dragos Bucur :) !
Denis_stelistu
23 May 2005, 10:05
Replica lui Dragos Bucur a fost intr-adevar adevarata.Scuze pentru neintelegere,dar n-am crezut.Episodul 5 mai bun decat precedentele.8/10
Gaandalf
23 May 2005, 18:08
Nu le-am vazut pe toate cap-coada dar aseara intr-un bar fiind am observat ca populatia se uita la serial. Chestie de admirat. Intr-o mica pauza de conversatie (adica lumea era pe la baie) am aruncat un ochi si m-am carbit. Ep.1 parca a fost altceva ... cum este filmat acum, cum este imaginea si cum joaca actorii, cadre ca vai de capu lor si lumina. Imi sar in ochi si mi se CAm face scarba. :sick:
Nu vreau sa dau sentintza finala si ma voi mai uita... dar parca se duce din ce in ce mai jos.
De Banica nu pot sa spun decat: Feriti-va! Chiar e genial!
In serialu asta in rolu' asta ... la teatru i-a cam cazut reclama'n cap knd a tras un accent de toata jena si toti studentii la teatru de anu' 4 au inceput sa rada. Surse oficiale si sigure.
Ep.1 parca a fost altceva ... cum este filmat acum.
Primul episod a fost tras in pelicula ... deh, prima impresia. Asta e tras in digital, seamana cu o telenovela. E filmat liniar, plat. N-are pic de ritm. Regia "maselor" - haitele de batausi, figuranti penibili - jalnica. Faza cu meciul de fotbal .....
Gaandalf
23 May 2005, 21:34
Ep.1 parca a fost altceva ... cum este filmat acum.
Primul episod a fost tras in pelicula ... deh, prima impresia. Asta e tras in digital, seamana cu o telenovela. E filmat liniar, plat. N-are pic de ritm. Regia "maselor" - haitele de batausi, figuranti penibili - jalnica. Faza cu meciul de fotbal .....
Why thank you nume! ... am vazut ca nimeni nu zicea nimic. Nu s-a simtit nimeni.
Eu ma uit din plictis si sa recunosc cum iese pe sticla ce filmeaza astia la mine pe strada. Locatiile sunt incropite :
-"Cuibul" Ciupanezului - corpul "L" costume;
-Sectia de politie a lui Calinescu : -fosta vila a cascadorilor, un pic vopsita si cu 2 birouri in plus;
-Bataia de pe acoperis: acoperisul platourilor mari. Acum '50 de ani Gopo filma in acelasi loc o secventa din "S-a furat o bomba"
-Holurile de marmura : tot in platouri, daca va uitati cu atentie recunoasteti fotografii din filme ro. vechi - "Padurea spanzuratilor" ...etc, etc, etc ...
Dragos Bucur
27 May 2005, 00:04
Mda...Galagie,galagie...Am avut ceva emotii sa nu pice replica la montaj.Doar pt asta am avut emotii ca de la altceva deja stiu la ce sa ma astept...In rest,da,destul de multe lucruri asa cum nu ar trebui.Aaaa,si inca ceva.Sursele oficiale despre studentii la teatru sunt bine informate,DAR(si acum urmeaza inca una din teoriile mele care ma fac atat de usor antipatic)sa faca fratilor ceva mai mult,sa traiasca din meseria asta,sa reuseasca sa nu faca compromisuri PREA mari,sa convinga regizorii sa le dea sansa aia prin care se vor lansa,sa isi pastreza coloana vertebrala,sa ramana constienti de valoarea(sau lipsa de valoare) produselor in care"presteaza" si a propriilor prestatii,sa reziste macar 2,3 ani nu in top dar macar in atentia oamenilor si sa aiba in acelasi timp prieteni in lumea asta plina de neprieteni.nu e ipocrizie,ma bucur ca macar exista topicul asta.Si inca ceva...10/15 episoade"daca rezista".Ha!E enorm ce zici tu!Lucram cate 2 saptamani la un episod!!!adauga perioadele de pregatire si obtii usor inca 7,8 luni de munca!
GhitzaCartitza
27 May 2005, 06:47
Pe cand un episod cu curse ilegale de masini? Ar fi ceva super! Aud deja motoarele incalzindu-se 8) !
Probabil ca va mai exista si urmatoarea serie de BB, numai ca merge detul de greu filmarea pt ca majoritatea actorilor lucreaza, au spectacole, concerte, repetitii,etc...Asta este ideea!!!Si inainte de a critica acest serial, va intreb:s-a gandit cineva cata munca este in spatele acestui serial, cat suflet s-a pus in realizarea lui?Nu cred!!!
s-a gandit cineva cata munca este in spatele acestui serial!!!
Si in Titanic s-a investit al dracu' de multa munca. ;)
GhitzaCartitza
27 May 2005, 20:47
Si in Titanic s-a investit al dracu' de multa munca. ;)
Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i lenes si chiuleste are tot asa! Nu conteaza cata munca investesti intr-un proiect atata timp cat nu se vede. Se incapataneaza sa continuie in acelasi stil de filmare pe care toata lumea il critica. Senzatie de dinamism? My ass! Cred ca se "chinuie" foarte mult sa filmeze un cadru in care jumatate din ecran il ocupa peretele, iar in cealalta jumatate se inghiesuie actorii. Foarte greu cred ca mai este si atunci cand frunzele, foarte aproape de camera, dau un efect de blur imaginii.
In schimb subiectul e bun. Poveste e specifica pt. un serial politist, avand continuitate. Nimic nu e la intamplare. Actorii buni. In afara de sora lui Boboc (Ramona Rusu). Ma sperie de fiecare data :shock: . She really sucks! Cabral isi vede de treaba lui neclintit. Totusi se vede ca incearca. Bucur, Calinescu, Stefan Banica JR., Razvan Vasilescu tin serialul mai sus decat merita sa fie.
Si totusi in spatele ecranului exista MUNCA. Pe care unii nu dau doi bani. O sa continui sa ma uit la fiecare episod. De fiecare data cu speranta ca o sa fie mai bine!
GhitzaCartitza
29 May 2005, 22:22
Uite domle' ca se poate!!!! Supertare episodul de saptamana asta. in sfarsit filmat decent! Felicitari! Aplauze! Ma bucur sa vad ca lucrurile se pot schimba in bine.
Denis_stelistu
29 May 2005, 22:29
Uite domle' ca se poate!!!! Supertare episodul de saptamana asta. in sfarsit filmat decent! Felicitari! Aplauze! Ma bucur sa vad ca lucrurile se pot schimba in bine.]
Daca e tot asa,cum a fost ca acum am intrat in casa. 8)
Gaandalf
30 May 2005, 22:45
Probabil ca va mai exista si urmatoarea serie de BB, numai ca merge detul de greu filmarea pt ca majoritatea actorilor lucreaza, au spectacole, concerte, repetitii,etc...Asta este ideea!!!Si inainte de a critica acest serial, va intreb:s-a gandit cineva cata munca este in spatele acestui serial, cat suflet s-a pus in realizarea lui?Nu cred!!!
mah o sole muillo! n-am mai ras de mult, de foarte mult timp asha bine...
eu cred ca esti dar poti sa te si faci ...
alta bomba de episod... 1/2 am rezistat si am vazut Lost In Space.
Sa ne spui cand te duci la baie te rog
GhitzaCartitza
31 May 2005, 18:46
Totusi am impresia ca BB sufera din cauza ca trebuie sa se incadreze in 45 de min. Partea buna e ca nu plictiseste. Partea proasta (cred) este ca multe scene cad la montaj sau fazele mai lungi sunt scurtate din lipsa de timp si ajung sa fie penibile (mai ales scenele in care se dau cativa pumni). Vad ca partea cu filmare haotica au rezolvat-o. Sper sa dureze! Pt. un serial se descurca onorabil. Ideea e buna si episoadele au o legatura intre ele care te fac sa vrei sa urmaresti si celalalt episod sa vezi ce se intampla. Cine e NASUL? Sa fie oare procurorul Caragea? Banuim, dar nu stim sigur. Serialul are foarte multe personaje si nu reuseste sa contureze prea bine nici unul din ele. Fazele amuzante nu trebuie sa dispara chiar daca multi spuneti ca sunt furate din alte filme. Asta e! Oricum nu am nici un serial preferat, nici romanesc nici strain. Pana apare ceva interesant eu raman la BB ;) !
Denis_stelistu
31 May 2005, 20:11
Sa ne spui cand te duci la baie te rog
Chiar acuma,ma duc in baie :P
GhitzaCartitza
04 Jun 2005, 23:38
Se pare ca nume a avut dreptate si o sa asistam in vreo doua saptamani la finalul serialului :(( . Stiu si cum o sa se termine. Nu spun :P . Am stat de vorba cu cineva... Persoana importanta (adica oficial). Serialul se pare cu nu prea are viitor. In functie de audiente se va hotara daca serialul va continua. Oricum ultimul episod deja s-a filmat.
Denis_stelistu
05 Jun 2005, 11:04
Dar ce e asta,prima serie sau miniserie.Cate episoade are filmul? :)
GhitzaCartitza
05 Jun 2005, 11:10
Dar ce e asta,prima serie sau miniserie.Cate episoade are filmul? :)
Initial scenariul a fost scris pt. 40 de episoade. S-a redus apoi la 12 si pana la urma au ajuns la 8 sau 9 episoade. Chiar se termina.
ODATA CU SERIALUL MA RETRAG SI EU. TREABA MEA S-A TERMINAT PE CINEMAGIA ASA CA V-AM PUPAT. MAI AUZITI DE MINE DOAR DACA SE VA INTAMPLA CA SERIALUL SA MAI AIBA O CONTINUARE. ;)
Airlight
05 Jun 2005, 12:16
ai fost transparent de la inceput, you wore your tells around your neck ca sa zic asa.
intr-o comunitate plina de pasiune, esti singurul care a calcat pe aici din interes.
spune-le prietenilor tai de la mpp ca filmele bune se fac cu talent si multa, multa munca, nu repetand continuu mantra "sunt smecher-dau-bine-sunt smecher-dau-bine".
aplaudam ambitia efortului, ne intristeaza realizarea.
cele bune.
ODATA CU SERIALUL MA RETRAG SI EU. TREABA MEA S-A TERMINAT PE CINEMAGIA ASA CA V-AM PUPAT. MAI AUZITI DE MINE DOAR DACA SE VA INTAMPLA CA SERIALUL SA MAI AIBA O CONTINUARE. ;)
E cam de doi lei ce ai facut tu pe forumul asta. Ar fi trebuit sa spui de la inceput care e treaba cu tine.
Ai oarecari circumstante atenuante ca ai recunoscut pe final si ca nickul pe care ti l-ai ales avertiza asupra rolului tau pe forum.
Hai pa.
Denis_stelistu
05 Jun 2005, 20:51
E cam de doi lei ce ai facut tu pe forumul asta. Ar fi trebuit sa spui de la inceput care e treaba cu tine.
Ai oarecari circumstante atenuante ca ai recunoscut pe final si ca nickul pe care ti l-ai ales avertiza asupra rolului tau pe forum.
Hai pa.
De acord cu Dino,ce draq,tu ai facut subiectul asta si seful iese.Asta a ajuns un mare subiect,a intrat si dragos bucur,poate intra si altii mari.daca pleci,pa si sa nu mai vii. :P
Se pare ca nume a avut dreptate si o sa asistam in vreo doua saptamani la finalul serialului :(( .
Nu numai ca o sa se termine, dar la toamna o sa-l dati in reluare pe pro cinema, drept un mare succes al MPP. S-au mai vazut cazuri. La Bloc si Vacanta o sa continue cu noi si noi episoade.
Baieti Buni si Fete cu Lipici. Acum o constatare, faza cu lipiciul e interpretabila.
obvious
06 Jun 2005, 08:52
:D interpretabila rau...
Airlight
06 Jun 2005, 09:15
Asa. Ce a fost chestia asta cu baietii.
Eu am senzatia ca lui Sarbu i-a placut Bad Boys al lui michael bay si l-a dat ca brief de executie la serialul cu pricina. Drept urmare, 'baietii' s-au inghesuit sa copie fara discernamant bucati din el si toate filmele 'de actiune' pe care le-o mai fi mentionat Bruckheimerul nostru local la sedinta de preproductie.
Rezultatul e un colaj nesigur de clisee de gen, aruncate in disperare si in lipsa de idei, cu speranta ca vor convinge macar prietenii, rudele sau apropiatii Sefului.
Nu asa se face.
Denis_stelistu
06 Jun 2005, 11:28
Prima serie ia sfarsit.A doua serie prin toamna sau sfarsitul verii. 8)
Gaandalf
06 Jun 2005, 14:54
Asa. Ce a fost chestia asta cu baietii.
Eu am senzatia ca lui Sarbu i-a placut Bad Boys al lui michael bay si l-a dat ca brief de executie la serialul cu pricina. Drept urmare, 'baietii' s-au inghesuit sa copie fara discernamant bucati din el si toate filmele 'de actiune' pe care le-o mai fi mentionat Bruckheimerul nostru local la sedinta de preproductie.
cam tarziu cu aceast observatie ...
am "vizionat" si eu franturi din episodu' de aseara ... prost "frate"! - ca am auzit k voi capitalishtii sunteti FRATI cu totii - fi-mi-ar scarba de expresia voastra si de serialu' vostru' ...
cu nerabdare ashtept Duminica viitoare. Voi numara fiecare minut ... :sick:
..... colaj nesigur de clisee de gen, aruncate in disperare si in lipsa de idei
Cam asta e definitia cea mai exacta a BB.
Denis_stelistu
07 Jun 2005, 20:10
Bah,Nenea Bucur,poate stie cate episoade are filmul,cand o sa mai ruleze.
Daca mai intra,sau a murit pe scena. :lol: :lol:
Dragos Bucur
08 Jun 2005, 17:58
Traiesc!Muncesc!Iubesc!(nu neaparat in ordinea asta)Va urez acelasi lucru.Episoade...rabdare,o sa vedeti.
serialul nu e rau da nu inteleg ce cauta cabral acolo..banuiesc ca nu o sa raspunda dragos..da oricum..oricine era mai bun..poate nu raduleasca..sau marin
se vrea o combinatie de mai multe filme da faza buna e ca e prima noastra tentativa..si macar pt atat..tot respectu pt serial
si pt paru cretz...
nu inteleg ce cauta cabral acolo...
acest...will smith de romania...
will smith my ass..macar ala are in caz de esec muzica..pe al nostru cabral (al meu nu) il asteapta novelele..
Denis_stelistu
13 Jun 2005, 09:29
Adio Baieti Buni,ca si-asa ai fost o porcarie.Toate s-au terminat cu bine(ca asa e normal).Sper sa nu reveniti cu o noua serie.
selfmodelino
14 Jun 2005, 03:20
ce-o zice prietena lu banica ? maam ce smecher esti tu banicel !!! joci ca o scofalcita dragalasa dar lasa ca ma incinge tare tare gandul ca esti vedeta... mediapro :love: :love: :love:
nu mai e mult si intram in europa... lumea e mare.
ps: numai iubirea rules !!!
ps: numai iubirea rules !!!
lol...Like sh*t it does... :lol: :sick:
Gaandalf
17 Jun 2005, 17:38
am sa recunosc k mi s-a parut amuzanta faza cu pasarin cu : "da cheile in gatu' matii" ... spre deosebire de Terence & Philip fart joke everyone boasting about ... :sick:
ep 8 is that plus crap!
Fratilor, io zic c-ar trebui s-o dati mult mai pe fata decat o faceti. Altfel, sub masca anonimitatii va permiteti sa spuneti cele mai mari cretinitati. Cateva exemple care m-au frecat pe creier:
- "am asistat la filmari. Cacat cu pretentii de cinema" = frustrare. Tu cate filme ai facut, smechere?
- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?
- "depozitul ciupanezului = corpul L costume" = gherla. Nu stiu cum se numeste corpul, dar e depozitul de mobila.
- "episoadele le monteaza Sarbu cu manuta lui" = hahahaha. Si postul asta e scris de Traian Basescu.
Incolo, numai bine.
Pitbull
18 Jun 2005, 15:26
Mäi bhuttule mäi, da' ce te mai repezi! :) Apropo, spre stiinta matale: multi dintre noi, mai ales cei mai activi pe-aici, am depäsit de mult faza anonimatului si a ascunsului în pädurea virtualä (uite-acum, fix în juma' de orä, ne-ntälnim iar la o bercicä). Viteji d-äia de se dau rotunzi la adäpostul unui nick otz sunt cam putini si nesemnificativi pe-aici - desi nu ducem totalmente lipsä.
In orice caz, cum spuneam si la topicul cu Sergiu, preväd c-au sä sarä ceva scântei curând, si ai grijä cä o vreme n-am sä moderez, mäcar sä vezi si tu cum e sä-ti pui CineMagia-n cap... ;) Lectie de viatä (virtualä). Pe urmä, abia, am sä pun präsitoarea în functiune.
Viteji d-äia de se dau rotunzi la adäpostul unui nick otz sunt cam putini si nesemnificativi pe-aici - desi nu ducem totalmente lipsä.
despre "nume" m-ar interesa cate ceva in mod deosebit.:D Pura curiozitate.
Oricum, banuiesc ca are ceva nume pe-aici, daca ma uit numai la titlu si la numar de posturi.
sä vezi si tu cum e sä-ti pui CineMagia-n cap... ;) Lectie de viatä (virtualä).
Abia astept. ;)
Tu cate filme ai facut, smechere?.
210 pana acum.
- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?.Racolarea bagaboantelor pentru Italia de catre Cristi Iacob. Secventa filmata in subsol, sub platoul de sunet - unde se trage acum Teo (ultimul dinspre parcul Stirbei, cel cu 2 intrari la ambele capete si asezat perpendicular cu platourile mari).
- "depozitul ciupanezului = corpul L costume" = gherla. Nu stiu cum se numeste corpul, dar e depozitul de mobila.
Bai bula, tu imi spui mie ca nu stiu ce am acasa ? Eu acolo am copilarit tristess.
- "episoadele le monteaza Sarbu cu manuta lui" = hahahaha. Si postul asta e scris de Traian Basescu.
Era dintr-un link din presa.
Incolo, numai bine.
Siktir.
Tu cate filme ai facut, smechere?.
210 pana acum.
FACUT, nu VAZUT.
- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?.Racolarea bagaboantelor pentru Italia de catre Cristi Iacob.
In rarele ocazii in care am trecut pe la primul episod din BB, numai DSR570 am vazut. La secventa de care zici n-am fost, da' ma indoiesc ca au ales-o tomna p-aia s-o traga pe pelicula.
Bai bula, tu imi spui mie ca nu stiu ce am acasa ? Eu acolo am copilarit tristess.
Bravo tie. Si de ce nu i-ai zis "depozit mobila"? "tristess" :D
Era dintr-un link din presa.
Ala de-o da aici isi asuma resposabilitatea si pentru ziaristii tampiti pe care-i citeaza, nu asa e normal?
pe pelicula.
Chestia aia in care e vad poze mici si are niste gaurele pe margine de intra crucea aia de Malta.
Bravo tie. Si de ce nu i-ai zis "depozit mobila"? "tristess" :D
Plictisim lumea p-aici, dar conform planului studiourilor (anexat si in "Probleme de cinematografie", nr. 1 din 1957, corpul respectiv se numeste "CORP L, COSTUME", pentru ca are forma de L (doh) si pt. ca se tin costume in el. Mobila e undeva pe langa cantina, unde s-a construit un depozit nou, gen cele facute de nemti in ww2.
Ala de-o da aici isi asuma resposabilitatea si pentru ziaristii tampiti pe care-i citeaza, nu asa e normal?
Da-ma in judecata.
Plictisim lumea p-aici, dar conform planului studiourilor (anexat si in "Probleme de cinematografie", nr. 1 din 1957, corpul respectiv se numeste "CORP L, COSTUME",
S-o fi numit in 1957. Acu' e reprofilat.
PS: Ai dreptate, am cam fasait-o. Postu' asta l-am pus doar sa am io ultimul cuvant. Nu te obosi sa raspunzi.
S-o fi numit in 1957. Acu' e reprofilat..
Nu e reprofilat, dimpotriva. La etaj (unde e pasarela aia care duce in platoul 10 ("La bloc" :sick: ) se fac numai costume. Pe restul etajului e recuzita si depozitul de costume vechi, inclusiv cele din filmele idolului tau. Acum 1 saptamana am dus unul acolo, asa ca nu vorbesc vorbe. Intr-o vreme acolo isi "crea" costumele marea "creatoare" de moda Janine.
PS: Ai dreptate, am cam fasait-o. Postu' asta l-am pus doar sa am io ultimul cuvant. Nu te obosi sa raspunzi.
Mda.
GhitzaCartitza
22 Jun 2005, 22:00
I'm back! Am promis ca ma intorc odata cu serialul, dar... N-am mai dat pe-aici ca am avut si eu o lucrare de diploma de dat (9,75 TCM 8) ). Vreau sa se stie ca nu am nici o legatura cu MEDIAPRO! Am vazut ca s-au facut ceva scenarii cum ca as fi avut oarecare interese. Nici gand! Cand am aflat cum se termina (am un prieten care a lucrat la film si mi-a spus) am hotarat ca oricum nu mai aveam nimic de spus si am vrut sa vad daca topicul continua si fara mine, pt. ca incepusem sa vorbesc singur.
Cat despre primul episod, NU A FOST TRAS IN PELICULA, dar s-a muncit mult sa para.
Airlight
23 Jun 2005, 08:17
io zic ca te-ai intors ca sa ne anunti noul sezon :D
GhitzaCartitza
23 Jun 2005, 10:45
Oare cum trebuia sa fie k sa va placa? Ce anume vroiati sa vedeti? E usor sa critici. Hai un pic de exercitiu de creatie.
Airlight
23 Jun 2005, 10:52
sex traffic :D
GhitzaCartitza
25 Jun 2005, 20:05
Deschideti Cinemagia (revista) si cititi editorialul :w00t: ! Uite asa crestea inima in mine de bucurie :love: ! Astept noutati despre noua serie. Am inteles ca se vor hotara daca continua pe baza audientelor. Eu unul mi-as dori un film artistic daca nu mai continua cu serialul. Sigur ar aduce o caruta de bani. Dar facut k lumea! Nu in graba.
Airlight
26 Jun 2005, 12:07
"hotara" cu i la sfarsit ,Ghita :)
Il las pe Pitbull sa-ti explice de ce.
fer_Zapa
01 Sep 2006, 11:30
vreau sa va intreb si eu ceva:episoadele din baieti buni se gasesc undeva pe net??a fost tare filmul...
Dragos Bucur
10 Feb 2007, 18:17
vesti bune pt voi,iubitorii artei in televiziune:se continua Baieti Buni si se face si lung metraj.Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!
Carmine Galante
10 Feb 2007, 18:35
vesti bune pt voi!
O fi pentru tine si echipa, ca iar va luati bani multi.
ubitorii artei in televiziune
Sa nu exageram, pls.
Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!
S-a hotarat in sfarsit sa treaca de la Fabrica tineretului (1986) Omagiu patriei, omagiu Partidului; Start spre viitor (1988) *** la ceva mai "complex" ?
Btw, emisiunea aia "Marfa" nu mai e marfa de ceva timp, ar trebui sa va opriti. Bafta, succes!
*** sursa 1234 Cineasti romani
GhitzaCartitza
10 Feb 2007, 21:51
vesti bune pt voi,iubitorii artei in televiziune:se continua Baieti Buni si se face si lung metraj.Va fi regizat de Sarbu lung-metrajul!Ok. Noi suntem (o mica parte) tot aici, asteptand sa se intample ceva bun. Si asteptam, asteptam, asteptam....
artei in televiziune
Eu chiar simt o ironie aici...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.