PDA

View Full Version : Analyze this @ Cinemagia

BeNnY
10 Mar 2005, 15:44
Dupa lungi tratative cu Emi nasterea acestei noi (ascunse) sectiuni depinde de voi, cum ar si trebui.

Sectiunea asta noua & ascunsa consta din urmatoarele: userii scriu despre filme ceva mai amplu, mai frumos, mai pentru public, o critica in tot sensul cuvantului si ceilalti pot face comentarii constructive asupra textului, scopul fiind formarea de pareri coerente, formarea mainii in probleme de acest gen s.a.m.d. Mesajele cu "CE AI SCRIS E DE CACAT, MUIE!" vor fi, desigur, sterse.

Repet: sectiunea va fi ascunsa de ochiul publicului si va putea fi vazuta doar de membrii care se inscriu intr-un grup (gen Atelier), se intra la fel de usor pe cat se iese. Nu resping pe nimeni la intrare dar no funny business or you're out.

Ambra Blu
10 Mar 2005, 15:47
sa se faca sexiunea, dar vizibila, altfel there is no fun.
si sa nu se transforme in activitati cenacliere. si textele bune, sa aveti si un reward, sa le bage emi la 'parerea criticilor' pe site, cind ne recomanda filmele din cinema. deci sa vb numai de filme contemporane, asa poate va agata si pt cinemagia.

raptor
10 Mar 2005, 15:51
.sa se faca,iar ceea ce e pe langa-valea!nu are rost sa se ascunda nimic.o "moderatie" corespunzatoare e de-ajuns.

BeNnY
10 Mar 2005, 15:59
Asta nu e problema, moderez cum modera Hitler Germania de evrei :o

...ma rog, nu chiar.

keyzer soze
10 Mar 2005, 17:09
un nou forum moderat de benny? :lol: si ce o sa faceti acolo, copilasi? cititi 'povestea pulii' in aplauzele putzimii? hai sa fim seriosi.
daca tot vreti aparate critice de slabit ignorantele, alegeti un moderator serios si cu solide cunostinte cinematografice, care sa serveasca drept exemplu mai junilor nostri scribi - Minrep, de (singur) exemplu.
Si totul la vedere, expus cineochiului cu palma grea.

BeNnY
10 Mar 2005, 17:13
Problema este unde? Am mai moderat un forum si a mers ok. Ce legatura are faptul ca eu voi fi moderator cu ceea ce se va scrie acolo?

marx
10 Mar 2005, 17:30
Mda. Cinemagia iar isi pune gluga pe oki sa n-o mai razbata iluminismul polemic.

BeNnY
10 Mar 2005, 17:34
Decizia de a ne ascunde nu a fost a mea.

marx
10 Mar 2005, 17:41
Decizia de a ne ascunde nu a fost a mea.
E o decizie inoportuna pt orice forum.

Nae
10 Mar 2005, 18:14
ideia e misto.... ca e moderator benny nu ma supara in nici un fel, pentru ca oricum nu face nimic, inafara sa stearga mesajele tampite.
deci: da, go ahead, give it a try. could be fun

Pitbull
10 Mar 2005, 18:36
Ar fi bine.

Propun sä nu fie "ascunsä" (de ce? secrete, intimitäti, ceva...?), ci doar cu "participare limitatä" - se pot alege mai multe variante: sau de la un anumit nivel în sus (sä zicem, de la "senior" sau "veteran", sau cu aprobarea tuturor mesajelor de cätre moderator - ori, poate chiar mai bine, o combinatie: "pending messages" numai pânä la un anumit nivel; sau scutirea de "pending" pentru userii demni de încredere, indiferent de nivel - ca în MSN communities, de exemplu.
Si, bineînteles, FARA PORCAIELI.

MinRep
10 Mar 2005, 19:47
Pentru un forum despre film, CineMagia cam duce lipsa de thread-uri seriose, cu cateva exceptii (cateva topicuri de la "Iconoclast", subiectele despre "Blowup", Kubrick etc.). De aceea, crearea unei noi sectiuni in care sa nu ne mai jucam, ci sa incercam sa disputam filmele in mod serios - ca niste critici veritabili - mi se pare binevenita. Conditia mea ar fi sa nu fie o limitare a filmelor, adica sa dezbatem creatii din toate genurile si epocile.

Sectiunea ar trebui sa fie "la vedere", insa accesul, ca la "Atelier", limitat celor care se incriu, acestia avand eventual de respectat un set de reguli ceva mai restrangatoare. In ceea ce priveste problema moderatorului, eu unul cred ca Benny se va descurca destul de bine... Altfel, sunt pentru aceasta sectiune si sper sa o vad cat mai repede.

keyzer soze
10 Mar 2005, 19:58
Conditia mea ar fi sa nu fie o limitare a filmelor, adica sa dezbatem creatii din toate genurile si epocile.

Normal. Oricum, era un gand imbecil.

Ambra Blu
10 Mar 2005, 21:41
Problema este unde? Am mai moderat un forum si a mers ok. Ce legatura are faptul ca eu voi fi moderator cu ceea ce se va scrie acolo?

BennY, intelepciunea populara are doua sentinte demne de retinut. Una dintre ele este: ciinii latra, ursul merge. Cea de-a doua, pusa pe portativ, suna cam asa: "unii sug puIa".

BeNnY
10 Mar 2005, 22:13
Uneori sunt mandru de Romania.

Gaandalf
10 Mar 2005, 23:46
good idea ... stiti ca iar o sa iasa macel nu ?

Nae
10 Mar 2005, 23:52
nu neaparat... daca te referi la nume, trebuie sa spun ca nu-s de accord. stiu ca din cand in cand incepe sa injure, dar asta e numai pentru ca-l enerveaza post-uri tampite, imbecile... crede-ma ca stie sa argumenteze bine, si daca tot thread-ul este serios, si se scrie mult si la subiect, atunci nume o sa faca treaba buna p-acolo.
si daca benny ramane serios (nu ca alti moderatori), atunci poate devenii chiar topic-ul meu preferat... you can learn something from some people around this place.

Gaandalf
10 Mar 2005, 23:54
nu neaparat... daca te referi la nume, trebuioe sa spunc a nu-s de accord. stiu ca din cand in cand incepe sa injure, dar asta e numai pentru ca-l enerveaza post-uri tampite, imbecile... crede-ma ca stie sa argumenteze bine, si daca tot thread-ul este serios, si se scrie mult si la subiect, atunci nume o sa faca treaba buna p-acolo.
si daca benny ramane serios (nu ca alti moderatori), atunci poate sa fie chiar topic-ul meu preferat... you can learn something from some people around this place.
nu mey nae! ... nu m-am gandit ca nume va fi catalizatorul sau ceva de genu' asta doar ca pe cinemagia trend-ul este sa "shoot 1st, then shoot some more and ask questions later" ... in acest caz "read".

Jay
10 Mar 2005, 23:55
"shoot 1st, then shoot some more and ask questions later" ... in acest caz "read".

Asa faci si tu..... ;)

Gaandalf
10 Mar 2005, 23:58
"shoot 1st, then shoot some more and ask questions later" ... in acest caz "read".
Asa faci si tu..... ;)
cat bullcrap ai putut sa scoti pe cale orala la faza asta ... :sleep:

Jay
10 Mar 2005, 23:59
Asa faci si tu..... ;)
Spre exemplu

Danny
11 Mar 2005, 00:00
Uneori sunt mandru de Romania.

rareori

Nae
11 Mar 2005, 00:03
jay, nu incepe cu bancuri subtile, ca nu se prea inteleg la ora asta tarzie.

gaandalf... da, cam asta e trend-ul, dar cum am zis, asta e treaba lu' benny atunci (and any other moderator in general)... trebuie sa stearga promt messajul, sa nu mai existe week-end-uri in care sa se injure in draci, si apoi luni sa se afle ca 3 indivizi au fost ban-ati din cauza aia, si topic-ul inchis.
... it'd work for some time....

eu ma intreb insa cati ar scrie acolo, asa, fara nici un flamer, fara nici o injuratura, fara nici un sut in coaie etc...? it could get boring fairly quick. poate ar scrie numai 2-3... the masses wouldn't bother.

Gaandalf
11 Mar 2005, 00:06
gaandalf... da, cam asta e trend-ul, dar cum am zis, asta e treaba lu' benny atunci (and any other moderator in general)... trebuie sa stearga promt messajul, sa nu mai existe week-end-uri in care sa se injure in draci, si apoi luni sa se afle ca 3 indivizi au fost ban-ati din cauza aia, si topic-ul inchis.
asta presupune ca un om fara viata personala sa stea 24/7 pe forum sa urmareasca daca niste frustrati pateaza si mai mult imaginea acestui forum ...

existau useri pe acest forum care ii vedeti in filmele romanesti... sa stiti ca nr lor a scazut drastic ...

Nae
11 Mar 2005, 00:13
nu... nu 24/7... si nu trebuie sa fie numai unu'. sigur, nu-i dau vina lui Emanuel pentru tot ce se intampla pe cinemagia, dar daca omu' se obisnuieste cu injuraturi, atunci nu se mai gandeste ca mai exista si alta modalitate... cand am intrat eu pe forum nu se injura mai deloc, si atunci iti si era frica sa zici ceva urat... acu', pana ca si moderatorii injura (v. Ambra), si pe ei nu-i mai cenzureaza nici computer-ul... aici e problema... o actiune o stimuleaza pe cealalta... easy.

stiu ca sunt oameni din cinema-ul romanesc pe cinemagia... cunosc fenomenul, si cunosc si persoanele... insa daca imaginea cinemagiei a devenit "maidanu' din spatele blocului, online", atunci este de inteles...
spune-mi, inafara la topicu' cu Kubrick, si la 2-3 filme, unde nu s-a injurat urat, unde s-a mai discutat serios despre filme? a devenit trist, ca sa fiu sincer.

sometimes it's still fun, but that's it.

Pitbull
11 Mar 2005, 00:17
Asa faci si tu..... ;)
Spre exemplu

Uite si avanpremiera! 8)
Un control antitero la intrarea-n sectie? Detectoare de metale-n link? Un S.P.P., ceva?

Gaandalf
11 Mar 2005, 00:18
sad? such mild words ... it's far worse!
acum 1 an de zile vb cu niste useri mai vechi si ziceau ca la inceput era si mai grav. Cum spuneai ceva ... una sau 2 peste bot automat. Nu exista termenul de gusturi sau pareri persoanel.

dupa a fost totul mult mai bine... k la tropice ... si acum iar a luat-o razna...

Pitbull
11 Mar 2005, 00:22
Drept zici, Gandalf, cu o precizare:
Dupä "shoot"-urile de rigoare, la faza cu "ask questions" nu se mai prea ajunge - cä, vorba ta: "read". Adicä-i nevoie si de niticä alfabetizare pentru asta.

Nae
11 Mar 2005, 00:23
recomand tuturor forumistilor, la intrarea pe forum, sa citeasca cartea f. frumoasa a lu' herman hesse, siddatha, ca sa reuseasca sa gasesca balansul sanatos a actiunilor lor.

Gaandalf
11 Mar 2005, 00:26
recomand tuturor forumistilor, la intrarea pe forum, sa citeasca cartea f. frumoasa a lu' herman hesse, siddatha, ca sa reuseasca sa gasesca balansul sanatos a actiunilor lor.
Cinemagia este un forum mai restrans cu multi useri care se cunosc intre ei. Am mai spus-o: afara asa ceva nu o sa vedem. Aia's calmi ... poate prea calmi dar nici asa de frustrati nu e bine.

Jay
11 Mar 2005, 00:29
Ei nu au problemele noastre... bani, vecini in Colentina, femei, manelisti...etc

Gaandalf
11 Mar 2005, 00:30
Ei nu au problemele noastre... bani, vecini in Colentina, femei, manelisti...etc
good point!

Nae
11 Mar 2005, 00:32
Drept zici, Gandalf, cu o precizare:
Dupä "shoot"-urile de rigoare, la faza cu "ask questions" nu se mai prea ajunge - cä, vorba ta: "read". Adicä-i nevoie si de niticä alfabetizare pentru asta.

din pacate nu ai cum sa opresti intrarea unor oligofreni pe forum... asa ca se mai intampla sa gasim indivizi de genu' irene sau Blue... asta e inevitabil... singura posibilitate este sa transformi (printr-o moderare impecabila) site-ul asta intr-un site de elita... dar cum am mai zis, atunci ai 3-4 forumisti speriati care scriu p-aci, p-acolo cate ceva, cinemagia nu mai are reclame, and everything goes down... the masses keep this site alive, unfortunately.. asa cum este peste tot.

cum am zis, ne trebuie un echilibru'...

Nae
11 Mar 2005, 00:45

ei nu au problemele noastre, au altele... iti spun din proprie experienta ca in america gasesti in fiecare dulap de peste chiuveta pastile calmante, si in germania la fel... nu despre asta e vorba...
intrebarea este 'how to cope with this?'.... in america se mananca pastilele, in danemarca se duc si mai futa cativa copii sau mananca flori, si noi injuram pe strada, in magazine, un autobuze, la servici, pe site-uri etc... fiecare in felul lui...
nu poti spune ca noi suntem mai frustrati, asta ar fi gresiti... frustrati cu adevarat sunt numai finlandezi si ungurii... aia injura (vocabularul cel mai vast il au ei), aia fut copii, aia mananca pastile, dar se mai si arunca de pe geamuri, in fata metroului sau de pe poduri inalte de tot... aia-s frustrati... la finlandezi este vremea (bezna in iarna non-stop) si limba (cine mai vorbeste ca ei? nimeni.).

Gaandalf
11 Mar 2005, 10:48

ei nu au problemele noastre, au altele... iti spun din proprie experienta ca in america gasesti in fiecare dulap de peste chiuveta pastile calmante, si in germania la fel... nu despre asta e vorba...
parerea mea este ca ai vazut prea multe filme ...
cum am zis, ne trebuie un echilibru'...
parca esti jedi ... "we must bring ballance to the force!" :P

BeNnY
11 Mar 2005, 14:09
9-1 e good enough?

Pitbull
11 Mar 2005, 14:13
Preste poate de enough! Ai câstigat detasat, n-ai nevoie de-o aliantä cu P.U.R. ca sä faci guver... ästa, SECTIA.

MinRep
11 Mar 2005, 14:27
Good enough! :D

P.S.: Cum se va numi noua sectiune?

BeNnY
11 Mar 2005, 14:55
Nu stiu, nu conteaza. Poate Analyze this

Pitbull
11 Mar 2005, 14:57
N-ar fi räu deloc!

WraIth
11 Mar 2005, 15:57
go 4 it

Nae
11 Mar 2005, 19:07
you've got green light... when do we start?

BeNnY
11 Mar 2005, 19:44
Probabil luni, in week-end nu sunt moderatori.

ricutza
11 Mar 2005, 21:58
cred ca e usor tarziu ca sa mai pot scimba ceva cu parerea mea, dar eu sunt TOTAL impotriva...cum adica sa facem o sectiune de comentarii serioase ascunsa? de ce,? pt ca ne e lene sa ne concentram si sa vorbim coerent aici? pt ca preferam sa ne luam de toata lumea si sa injuram in stanga si in dreapta? si o sectiune ascunsa credeti voi ca e o solutie?
si ce se intampla cu userii noi? tin sa va amintesc ca ati reusit sa ingropati toate subiectele decente, si au ramas numai certuri si injuraturi...sub forma asta, Cinemagia cu greu mai este atractiva si pentru mine (desi motivul pt care nu scriu este in principal lipsa timpului) nu vreau s ama gandesc cum e pentru o persoana noua...
serios, renuntati la idee si concentrati-va sa scoateti ceva bun din ceea ce este....

BeNnY
11 Mar 2005, 22:09
Nu cred ca s-a inteles foarte bine scopul aceste noi sectiuni. SCOPUL E FORMAREA MAINII DE CRITIC. Nu sa facem o chestie cenacliera elitista in care sa ne lingem in cur unul pe altul. Seriously, nu e atat de greu.

Lady_Skar
12 Mar 2005, 10:44
Sunt de acrod dar nu vreau ca sectiunea sa fie ascunsa. Criticii nu suporta sa fie criticati? :) Intr-adevar, nu oricine sa fie in stare sa posteze reviews pentru ca atunci... ar fi exact acelasi lucru care-l avem acum! Insa daca sectiunea ar fi intr-un fel "inchisa" publicului atunci indiferent ce ziceti sau faceti, restul s-ar simti "lezati". You got your own little club. No girls allowed. :)
Benny sunt sigura ca va fi un moderator bun si daca-si ia cineva nasul la purtare va fi "educat" rapid. That little power hungry tyrant. J/k

Nae
12 Mar 2005, 11:27
hmmmm, dupa ce-am citit ce-au scris fetele (femeile) aici, trebuie sa spun ca le dau intr-un fel dreptate... un topic ascuns nu si-ar avea folosul. poate c-ar fi mai bine sa nu fie ascuns, dar sa fie numai niste cinemagisti care sa poata scrie acolo... cum a scris pitbull, de la un nivel in sus. in felul asta am evita sa-l avem pe Blue sau pe jackpot care sa deschida zeci de topicuri aberante...
propun ca benny sa-l faca mai intai deschis pentru toti forumisti de la un nivel in sus (150 de mesaje), si apoi, sa-i dea afara unu' cate unu' pe cei care sunt incompetenti... criteriile trebuie insa sa fie clar definite.
poate ar functiona asa...

BeNnY
12 Mar 2005, 11:35
Cum as vrea eu: sa se faca un grup si numai acel grup sa poata sa scrie acolo. Dar sectiunea sa poata fi vazuta de toata lumea si daca cineva vrea sa scrie apasa acolo "aderare la grup" & yo dau accept (nu resping pe nimeni). Later on daca face prostii nu stau sa sterg tot timpul topicuri, il dau afara din grup si gata. Un fel de ban din sectiunea aia.

Nae
12 Mar 2005, 11:44
wonderful, wonderful, simply marvellous... go for it boy, go for it!!!

ogto
12 Mar 2005, 13:06
Avand in vedere ca pe forum se injura constant si ca criticiile la film sunt sumare, n-ar strica o astfel de sectiune...

Nice name, cine l-a gasit? ;)

Votez "da"

Sincer, nici nu stiu ce e cu poll-ul asta. E o asa mare problema pt. cinemagia sa mai bage o sectiune? ce-i costa? cred ca mai degraba le e lene decat orice alt ceva... Oricum, sper s-o faca...

marx
12 Mar 2005, 13:52
SCOPUL E FORMAREA MAINII DE CRITIC.
Il si vad pe Benji cronometrandu-l pe Motorious facand exercitii de antrenament (intoarcerea unei pagini din fenta inelarului si stop-cuvant pe ultima falanga) cu SCOPUL precis de fortificare a incheieturii MAINII (stangi); in timp ce Minrep, victorios la un skandenberg, explica matematic si metafizic diferenta dintre neorealism si neomodernism (!?) sa priceapa tot careul de asi.

Pitbull
12 Mar 2005, 17:19
Gata, Benny, e OK. Da-i drumu'! E clar si cum se va selectiona participarea: orientativ, de la un anumit numär de mesaje în sus; practic,în functie de nivelul scäfârliar: cä se prea poate ca oarecine, dupä doar câteva mesaje, sä fi dovedit cä are doxä si bun-simt, dupä cum si unii vor fi atins statutul de "bivolari" doar cu sute de "du-te-n mä-ta"-uri.
We trust you, boy - go for it!

BeNnY
12 Mar 2005, 18:31
De mine nu mai depinde nimic. Trebui sa-l asteptam pe Emanuel pana luni ~

ps mesajul #3000 :o

Pitbull
12 Mar 2005, 19:31
La mai mare!

ricutza
12 Mar 2005, 22:57
mai, deci mie chiar mi se pare o chestie inutila ce vreti voi sa faceti...sincer....stiti ca nu am nimic cu voi, dar nu pot sa fiu de acord cu asa ceva...eu am venit si am rams aici pentru ca vreau sa discutam despre filme...nu vreau sa scriu neaparat articole de critica...pentru asta deja exista sectiunea Voi despre actori si Voi despre Filme...
poate ca si eu vreau sa am forumul meu separat si privat si ascuns de discutii in care sa stau doar cu vreo 4-5 oameni la taclale despre exact ceea ce ma intereseaza...dar asta e un forum si ar trebui sa aibe accesul toata lumea peste tot...
puneti limita de 150 de mesaje...userii noi vor scrie 150 de mesaje proaste pe Cinemagia ca sa poata posta in sectiunea voastra...e aiurea...ca sa nu mai zic ca iar am deschide niste discutii care au mai fost deschise anterior, numai ca de data asta le-am face profesionist (asa cum ar fi trebuit s ale facem de la inceput), pana cand iar ar icnpe sa se certe x cu y...
acum serios...ma gandesc in principal la userii noi...nu stiu cum erati voi la inceput, dar eu eram foarte stresata si derutata si daca ar mai fi fost si o mie de sectiuni ascunse, plecam dupa primele 30 de minute de pe forum si nici ca mai intram vreodata....

BeNnY
12 Mar 2005, 23:29
ricutza nu se compara ce am eu in cap cu ce e la Acum pe ecrane & la Voi despre film (la ultima... sa fim seriosi, ai vazu ce e acolo?). Nu va exista nici o limitare la 150 de mesaje, forumul va fi deschis tuturor. Intra prin apasarea unui butonas. Vreau sa se faca chestia cu grupul ca sa pot sa-i dau afara pe aia care fac spam. Well chestia asta are (mare) legatura cu filmul & nu stiu daca se compara "a stau doar cu vreo 4-5 oameni la taclale despre exact ceea ce ma intereseaza" cu chestia asta.

BeNnY
15 Mar 2005, 12:41
Emi, pe unde esti?...

emanuel
15 Mar 2005, 13:00
Sunt pe aici.
O sa analizez this impreuna cu daniel si vom da un raspuns.

BeNnY
15 Mar 2005, 14:23
Din 5 care au zis nu numai ricutza s-a aratat. Am vorbit cu ea si am inteles punctul ei de vedere, dar nu mi se pare un valid point ca sa se opreasca desfasurarea chestii asteia. Restul 4?

Airlight
15 Mar 2005, 14:46
you need it badly, dont ya :D

cum e asta, sa-i pui sa-si justifice votul ?

fii politic, zi-le ca le vrei binele :)

BeNnY
15 Mar 2005, 14:47
Nu, doar ma intereseaza de ce nu vor & cu ce i-ar deranja asa ceva.

Airlight
15 Mar 2005, 14:49
wow dude, wendy's new guy is smart :)

nume
15 Mar 2005, 18:52
1. Nu ! daca e ascunsa.
2. Nu ! daca e Benny (no offence, dar nu-mi pari in stare. Sarcina e prea mare).
3. Da! daca e deschisa tuturor cu o moderare gen Ambra.

Ricutza are perfecta dreptate.

BeNnY
15 Mar 2005, 19:56
Problema ricutzei este de fapt ca vede ca cinemagia este moderata foarte prost si nu e de acord cu crearea acestei sectiuni pentru ca ar fi un refugiu de la ceva prost. Si scriu si-aici ce i-am scris ricutzei: nu am de gand nici macar sa incerc sa-l bat la cap pe Emi sa fie si el putin mai atent sau ceva, chiar nu-mi pasa sa schimb ceva la nivelul forumului, mai ales ca poate aceasta noua sectiune ar distrage un pic atentia de la certuri & cacaturi (desi vad ca nume s-a calmat) si ar putea iesi ceva frumos. Deci doar pentru ca la nivelul inalt nu se face nimic nu mi se pare corect sa fie interzisa orice miscare la nivel mai mic. Nu prea vad problema cu mine = moderator din moment ce am spus cam care va fi atitudinea mea & cum voi actiona. Nu e o responsabilitate uriasa.

Airlight
15 Mar 2005, 19:58
haideti, domnilor, zau asa.. pustiul merita sansa :)

'ai ca te votez :P

nume
15 Mar 2005, 20:39
Daca il ascundeti va avea aceeasi soarta ca a atelierului ... VA MURI. Lumea se va satura repede de el sau nu va scrie deloc.

BeNnY
15 Mar 2005, 20:51
Sunt de aceeasi parere. Si sper ca pana la urma vor decide in favoarea 'publicului', ca doar noi o sa scriem acolo.

Jay
15 Mar 2005, 21:02
Mos Craciun traieste in sufletul nostru... I choose not to....

BeNnY
16 Mar 2005, 22:06
Corectie: ricutza e nemultumita de useri, nu de moderatori.

Acum chestia e in mainile lui Daniel.

ricutza
16 Mar 2005, 22:13
Problema ricutzei este de fapt ca vede ca cinemagia este moderata foarte prost si nu e de acord cu crearea acestei sectiuni pentru ca ar fi un refugiu de la ceva prost.

ok...a avut aici loc o mica neintelegere pe care tin sa o corectez...nu consider ca Cinemagia e moderata foarte prost...problemele mele sunt cu userii de pe forum nu cu moderatorii...am vazut forumul asta mergad foarte bine si fiind foarte interesant si moderatorii erau aceiasi ca si acum...

BeNnY
16 May 2005, 18:44
Dupa TIFF (5 iunie) sectiunea probabil se va deschide.

Si, deci, cum vreti? La vedere si intrarea gratuita? Sau la vedere si scriu doar cei care sunt intr-un grup. Intrarea-n grup gratuita? Asta ca metoda avansata de control a continutului.

ps am scris la fix doua luni de la ultimul mesaj 8)

gionloc
17 May 2005, 10:29

Si, deci, cum vreti? La vedere si intrarea gratuita? Sau la vedere si scriu doar cei care sunt intr-un grup. Intrarea-n grup gratuita? Asta ca metoda avansata de control a continutului.

dati-i drumu domnule B. dupa TIFF.
broblema e in asta 'metoda avansata de control al continutului'. io zic sa fie liber la inceput. daca cineva se apuca sa injure, ori mai stiu io ce incat sa nu corespunda disciplinar, nu poate fi blocat accesul lui acolo pe mai departe?

BeNnY
17 May 2005, 12:16
Pe forumul asta un moderator nu poate da ban doar pe o anumita sectiune. Poate doar sa stearga mesajele unui candidat. Dar ma gandesc ca daca tipul face spam acolo, merita ban pe tot forumul, deci chestia cu grupul ar fi, poate, cam inutila.

Leonard
17 May 2005, 13:11

Nu înþeleg legãtura cu TIFF-ul. De ce nu acum noua secþiune?

keyzer soze
17 May 2005, 15:27
pentru ca e motivationally deficient