PDA

View Full Version : adresa cinema studiou?

irene marlyne monroe
08 Dec 2004, 12:31
salut sunt irina ,va rog spunetim adresa cinema studiou,unde este mai concret!daca se poate acum e minunat!

nume
08 Dec 2004, 12:40
Draga esti culmea , am glumit , ne-am amuzat , dar tu intreci orice masura . Ai auzit de google, de imdb , acolo gasesti toate raspunsurile.

Ia de aici si inainte de a mai intreba tot felul de chestii mai intra si tu pe net , ca d-asta ai calculator. Am uitat , ca sa vezi ce contin paginile trebuie sa apesi pe chestiile care ti le scriu mai jos :

http://www.mediapropictures.ro/

www.castelfilm.ro

In caz ca te refereai la cinematograf , e in buricul targului, pe Magheru.

irene marlyne monroe
08 Dec 2004, 13:24
hai nu-mi face morala,am cautat pe net si ceea ce mi-ai zis ,dar nu am gasit adresa pt.cinema studiou.pe magheru stiam doar scala,dar ma gandeam eu ca-i pe acolo,dar nu erea sigura.iti multumesc!

BeNnY
08 Dec 2004, 13:40
Si nu e Cinema Studiou, e Studio ...

irene marlyne monroe
08 Dec 2004, 15:26
:oops: eu cred ca nu am dormit bine aseara sau suficient sau nu am memoria numelui,acum mi-am dat seama ca am scris din nou o prostie-vroiam sa spun ca pe magheru stiam doar cinema patria si teatru notara,auzi la mine scala. oricum sunteti draguti poate ne vedem pe acolo diseara!

BeNnY
08 Dec 2004, 19:38
Si Scala tot acolo e...

nume
08 Dec 2004, 19:50
Un pic mai sus .....

Jay
08 Dec 2004, 21:38
Si Patria e pe undeva pe acolo

irene marlyne monroe
08 Dec 2004, 23:16
Un pic mai sus .....salut!ati fost la festival?si eu dar pentru putin timp,am mai plecat in alt loc .am fost imbracata in rosu si palton crem,mi-ar fi placut sa ne fi vazut uni dintre noi acolo,darrrrrrrrrr......eu chiar mi-am vazut un prof..ok!mai imi spuneti ce s-a mai intamplat?si daca vreti sa precizati si ale evenimente festivaluri care vor avea loc in aceasta perioada!a fost foarte interesant,deosebit si in comparati de ceea ce a fost pe zi!

Jay
08 Dec 2004, 23:20
inearca la
http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=37&hist=0

irene marlyne monroe
08 Dec 2004, 23:26
inearca la
http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=37&hist=0merci!noapte buna!sau o seara placuta!

nume
09 Dec 2004, 00:07
nu trebuie sa ne saluti de fiecare data cand intri si iesi de pe site , se subintelege....fa-o mental sa vezi ce iese ....

Danny
09 Dec 2004, 00:21
salut!ati fost la festival?si eu dar pentru putin timp,am mai plecat in alt loc .am fost imbracata in rosu si palton crem,mi-ar fi placut sa ne fi vazut uni dintre noi acolo,darrrrrrrrrr.....

Eu eram imbracat in Mos Craciun. Costum verde-fosforescent spre lila. Imposibil de ratat. M-ai vazut?

Jay
09 Dec 2004, 02:38
Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc

nume
09 Dec 2004, 10:23
Baieti lasati-o, e irecuperabila ....

Danny
09 Dec 2004, 12:55
Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc

Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa.

nume
09 Dec 2004, 13:34

Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa.

Da.... anul asta face 2 : Comisarul Moldovan se intoarce si Trenul mortii :w00t: :w00t: :w00t: alt tren .... cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare"

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 20:37
Baieti lasati-o, e irecuperabila ....hei :x ,cum va permiteti sa faceti astfel de glume????????????????????? nu va e rusinica?//??????????nu intreceti limita bunului simt! :P ei lasati ca am glumit!faceti glume foarte nostime!se vede ca sunteti dintre cei mai "tari/buni"!vreau sa stiu un lucru cine dintre voi mi-a dat adresa de [email protected]?daca vrei poti sa-imi trimiti pe adresa mea de e-mail pe yahoo!

keyzer soze
09 Dec 2004, 20:44
doamne, esti induiosator de proasta... :love:
too dumb to be real, though
faina interpretare in orice caz :P

Mala Portugal
09 Dec 2004, 20:45
cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare"
Iar cand termina cu marfarele o sa ecranizeze mersul trenurilor
:shock:

Nightwane
09 Dec 2004, 20:46
un studiou - doua studiouã ?

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 20:51
faina interpretare in orice caz :Pmai prost e cel care care observa prosti!si cred ca tu mi-ai lasat aceasta adresa!am cauta mai demult si adresa email/numele ,pe langa porecla si tu erai cu siguranta sau bosai!oricum nu conteaza!

nume
09 Dec 2004, 20:54
Baieti lasati-o, e irecuperabila ....hei :x ,cum va permiteti sa faceti astfel de glume????????????????????? nu va e rusinica?//??????????nu intreceti limita bunului simt! :P ei lasati ca am glumit!faceti glume foarte nostime!se vede ca sunteti dintre cei mai "tari/buni"!vreau sa stiu un lucru cine dintre voi mi-a dat adresa de [email protected]?daca vrei poti sa-imi trimiti pe adresa mea de e-mail pe yahoo!

Adevarul e ca aveam nevoie de tine draga , ne-ai mai scos din amorteala ...

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 20:54
faina interpretare in orice caz :Pmai prost e cel care care observa prosti!si cred ca tu mi-ai lasat aceasta adresa!am cauta mai demult si adresa email/numele ,pe langa porecla si tu erai cu siguranta sau bosai!oricum nu conteaza!sau poate e doar o impresie pe care eu vreau sa o afisez! :P

Jay
09 Dec 2004, 21:27
To quote Gary Oldman(5th element): "My favorite"

BeNnY
09 Dec 2004, 21:56
faina interpretare in orice caz :Pmai prost e cel care care observa prosti!si cred ca tu mi-ai lasat aceasta adresa!am cauta mai demult si adresa email/numele ,pe langa porecla si tu erai cu siguranta sau bosai!oricum nu conteaza!

Cum dracu e mai prost ala care ii vede pe prosti?

PS Numele tau e prea lung

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 21:59

PS Numele tau e prea lung

BeNnY
09 Dec 2004, 22:01
Vezi ca n-ai scris nimic

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 22:02

PS Numele tau e prea lungexplicatie:sa se mire pro.....!glumeam!pai , :o nu sti ca cine se aseamana se aduna?,atunci prost pe prost se recunoaste!

nume
09 Dec 2004, 22:03
modifica dracu numele la topicul asta ca ma dispera prostia ta ...

ai reusit performanta sa scrii 30 de mesaje fara sa spui nimic ...

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 22:09
chiar ,stiti ca va exista o revista"snuff,scuze"stuff romania?o revista de lifestyle?sa particip la stuff vreau,mai putin in snuff!prefer sa ma joc singura cu lumanarica!am glumit!e mult mai frumos in doi,dar nu pt.film! :P :sleep:

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 22:20
bonsai,de obicei nu renunt usor si sunt foarte ambitioasa si o parte din ce mi-am propus pana in prezent mi-am realisat!poate mie chiar mi-a facut placere sa comunicam prin intermediul acesta!tot timpul sunt lucruri bune si mai putin.pe de o parte poate nu am spus nimic important ,dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!dar daca considerati ca e pierdere de timp faptul ca va scriu si nu ma acceptati asa cum sunt e ok foarte bine pot sa nu mai intru in aceasta rubrica ,desi e dreptul fiecaruia si sa aleg alceva!ok mai vedem!

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 22:29
fiecare e valoros prin faptul ca e unic/diferitdeosebit-asa ca nu judeca pers.nu ai nici un drep!si nici nu as renunta la aceasta rubrica pt.tine!asa ca acepta daca taci!

nume
09 Dec 2004, 22:40
"prefer sa ma joc singura cu lumanarica" :oops: unde love ?

dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!"... NU RECUNOSC NIMIC :oops:

irene marlyne monroe
09 Dec 2004, 22:51

dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!"... NU RECUNOSC NIMIC :oops:esti tare amusant si ai facut o asocire BUNNNAAAAAAAAAAAAAAA!DAR MAI PUTIN CONCRET!

Jay
09 Dec 2004, 23:31
Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin... :D 8) :w00t: :P

BeNnY
10 Dec 2004, 07:23

dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!"... NU RECUNOSC NIMIC :oops:esti tare amusant si ai facut o asocire BUNNNAAAAAAAAAAAAAAA!DAR MAI PUTIN CONCRET!

Tu nu esti amusanta.

irene marlyne monroe
10 Dec 2004, 11:46
Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin... :D 8) :w00t: :Pmerci!eti foarte dragut si chiar ma bucur ca am si un fan,dar si leonard a fost dragut!astazi chiar am luat o TEAPA foarte mareeeeee!nu inteleg de ce mi-a facuto cineva!m-au chemat aseara sa ma duc animatoare la o emisiune pt revelion cu fete vopsite!trebuia sa ajung la 8 dimineata,si pt.acest lucru a trebuit sa ma scol de la 6.00,sa dau telefoane?(aseara)/mai mult de 10 am dat sa aflu tel tel.si sa aman intalnirea cu o colega pt.ceva anume,am sunat toate colegele de pe fix pe mobil,am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze,am alergat putin sa fiu punctuala(eu fac tot posibilul sa ma tin tot timpul de cuvant,am ajuns la timp am asteptat si au terminat toate fete ca au zis ca au alceva pt.mine pana la aproape 12cand trebuia sa inceapa emisiune!si dupa aceea mi-au zis ca pot sa ma duc acasa ca sunt prea multe fete,si poate ca nici nu aveam inaltimea corespunzatoare!ma durea undeva daca nu faceam toate cele si eram libera,si asta e in domeniul acesta esti refuzat...acceptat,dar a fost straniu,sper sa nu fi facuto intentionat,altfel as mai intelege si la urmatoarea chemare ma mai duc,chiar imi propusesm sa nu mai calc pe acolo,dar ramane de vazut!faza e ca nu am rezolvat nimic pt.azi si trebuie sa platesc tel.fix o groaza la cat am vorbit cu colegele,poate nu ar fi nici vorba de bani cat de farsa pe care m-au facuto!porca miseria!nu sunt deloc seriosi romani si nu apreciaza lucrurile importante!si nu se respecta omul!

nume
10 Dec 2004, 11:58
"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"

Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine.

Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta. ;)

irene marlyne monroe
10 Dec 2004, 12:28
"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"

Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine.

Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta. ;)dar ma doare undeva de acest lucru -nu te poti numi vedeta pt cateva activitati ci ani de zile !eu tot ceea ce fac este pt. faptul ca sunt pasionata si imi face mare placere sa l sa particip la evenimente tv,sa pozez sa joc tetru/film-desi sunt foarete sincera nu obisnuiesc sa mint,ci sa spun asa cum stau lucrurile,e normal sa vreau si sa fiu apreciata si nu vreau sa fiu cunoscuta pt a fi vedeta ci sa imi realizez visurile,apoi daca se poate sa fiu actrita de succes cu atat mai bine!dar oricum eu mai incerc aici nu se poate nimic ma duc i n afara,se castiga bine incat sa lucrez si sa fac televiziune/cinematografie costa 1ooo/1400euro pe an si poti sa ii castigi intr-o luna-doua.si chiar vrea cineva din italia de la o agentie sa colaboram,dar eu vroiam aici in tara mea!sau as putea sa ma duc in america!cum acum cateva zile a venit la scoala -ca in fiecare an o agentie care ofera studentilor in an iterminal oportunitatea de amunci pe timpul veri in america,iar pt. pers.din ani terminali sunt 2 programe:1:sa gasim noi postul de lucru-contractul si bani necesari plecari adica 500-650e si ei se ocupa de restul-viza bilet etc.sau2:ne gasesc ei de lucru-un contract o familia ca baybisiter-lucru in familie!deci ramane de vazut totul !numai sa nu imi cheltuiesc eu bani pana atunci,caci ti-am zis ca intentionez sa fac augmentare la buze-eu le am foarte placute senzu si cu volum normala,o forma frumoasa,dar doresc si mai vreau putin volum!tu ce iti doresti?care sunt visele tale?

nume
10 Dec 2004, 12:44
visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ??

irene marlyne monroe
10 Dec 2004, 13:02
visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ??daa???????????dupa ce mi-ai vorbit urat?ramane de vazut-totul e posibil!si nu uitati ca eu sunt irene/irina marlyne si nu marlyne monroe!dar as vrea eu sa am succesul ei!ea era deosebita aproape perfecta(a nici ea nu era foarte inalta,si eu sunt diferita in felul meu si am unele lucruri in comun cu ea!stiti ca si ea a fost brunet?de fapt culoarea nat.brun.si du pa aceea s-a vopsit blond fiindca considera ca 90%din barbati prefera blondele si sunt mai usor de iesit in evidenta,majoritatea sarurilor sunt/erau blonde!ea colaborat si cu s.r.iagent secret si ca actrita!eu sunt la univ.buc.sociologie si asistenta sociala!tu?care e ocupatia ta?scrii scenariiiiiiiii???????????am glumit! 8)

Danny
10 Dec 2004, 21:50
Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:

Nae
10 Dec 2004, 22:27
nu, nu, nu!!! va rog, continuati!

irene draga, nume si cu mine ne straduim sa fim scenaristi, desi suntem numai amatori... mai povesteste draga, te rog eu mult... orice, despre tine, despre viata ta, te rog, esti incredibila... and this is a compliment.

nume
10 Dec 2004, 23:05
Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:

Lasa-ne frate sa ne distram cu ea , e delicioasa :love:

europe_east
11 Dec 2004, 06:50
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.

keyzer soze
11 Dec 2004, 07:15
genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretarea

irene marlyne monroe
11 Dec 2004, 10:42
genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretareasalut,vrei sa-ti zic cea a mai urmat cu mine?mi-am facut ieri augmentare de buze/marire.si dupa interventie si de la anestezic se umfla exagerat-catastofa,dar dupa cateva zile se ajunge la forma dorita.sa ma fi vazut cineva aseara ziceai ca am buze de cal sau cine stie de ce sufar.chiar m-am facut poze,sa am amintire de sperietura pe care am luato in viata mea!si toate aceste schimbari de look-sunt ca imi place sa fiu tot timpul deosebita,iar marirea de buze imi doream de pe acum 2 ani?(nu ca le-as fi avut subtiri-ereau normale,dar mai vroiam un pic de volum).iar pentru faptul ca scriu atat -este ca uneori ma descarc sau ma simt singurica(locuiesc singurica).putin imi pasa de glumele voastre referitor la scenari-sunt glume pe care nu ma intereseaza,iar eu sa fac ceva fara placere nu pot,chiar sa va scriu/daca nu simt acest lucru si sa -mi faca placere!oricum interpretati cum vreti-fiecare are mentalitatea lui!ok!va pupic!

K's
11 Dec 2004, 11:02
Nu mi-am imaginat vreodata ca o agramata ca tine ajunge sa foloseasca internetu ori sa fie studenta. Stai acolo singurica cu ale tale buze de cal (pe care deschide-le doar in caz de blow).

nume
11 Dec 2004, 11:18
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.

Ce ai scris tu se incadreaza la categoria boli mintale sectia "scenarita".
Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul...

keyzer soze
11 Dec 2004, 11:32
boli mintale sectia "scenarita" - boli mintale sectia debil-logoreici :x

irene marlyne monroe
11 Dec 2004, 12:55

Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul...si eu pot sa cred din ceea ce ai scris :1.ca esti un antic/un inapoiat care nu stie sa se bucure de tehnologia si inventile din prezent!2.nu esti dr.psihiatru sa categorisesti o persoana si nici daca ai fi nu ai avea drepul sa vorbesti asa!3.toate fetele care si-au pus silicoane in tate,si substante in buze ar insemna ca sunt cu deficiente mintale,atunci nimeni nu-i normal-,dar lucrurile nu stau asa.tu dacasuferi de ceva anume si trebuie sa faci o operatie pt.a trai nu o facipt.a fi normal si mai bine mori?sau te bucuri de noile inventi pt.a-ti mentine viata si a o continua?asa este si cu "moartea estetica sau contributia estetica"de ce sa nu faci ceva daca se poate? :? vreau sa stiu si eu ce este pt.voi prost la persoana mea,ce fa face sa credeti ca as fi proast?1.nu credeti ca e posibil sa fie o aparenta?2.sa va inselati?3sa ma provocati doar cu astfel de cuv.?4poti sa judeci o persoana inainte de a o cunoaste,fara fapte?si intrebarile ar putea continua!esential este si nu uitati ca toti suntem diferiti si avem gandiri diferite si e normal sa nu se asemene intrepetarile!iar eu sunt sanatoasa fizic cat si mental-acest fapt o denota actele documentele,voi cu ce demonstrati si masurati prostia???????????ok!eu am incercat sa fiu un pic ocupata pt.a nu sta prea mult in fata calculatorului-avand in vedere situatia in care sunt momentan,dar curiozitatea si provocarera voastra nu ma lasa sa nu faca acest lucru.cand as putea foarte bine sa fiu indiferenta si sa nu imi pese sa va dau explicati si nici sa va scriu,daca va purtati asa!cum spune si keizer-daniel munteanu:moartea nu inseamna a nu putea comunica ci a nu putea sa fim intelesi!asa ca trebuie sa ne respectam si acceptam indiferent cum suntem-fiecarecu comportamentul si personalitatea sa-suntem unici si valorosi prin faptul acesta!nu mai exagerati,daca vreti sa nu mai fiu pe forum -spunetim-o si se rezolva,dar nu ma mai jigniti atat ca sunt foarte sensibila ,desi sunt convinsa ca nu trebuie si nu meritati sa ia in considerare vorbele voastre!vreau sa stiu mai concret ce va deranjeaza la mine?dar eu oricum raman aceas fie ca ma acceptati sau nu.chiar nu se poate sa fim amici?si sa comunicam civilizati?vedeti voi ma determinati sa scriu atat .ca ma suparati ,iar eu ma descarc si cu explicati!si chiar nu trebuie sa stau prea mult la calculator :(( uneori sunteti distractivi,placuti ,iar alteori dracosi!pentru ca nu exista perfectiune,si se compenseaza tot timpul cu alceva,dar trebuie acceptat!si nici daca ar fi totul perfect nu ar fi bine ca ne am plictisi-sa fie totul oksi pers.indentice.....nu credeti?ok!nu ma mai suparati!spunetim direct si e ok,daca vreti sa nu mai fiu pe forum!desi pe mine ma mai bucura si poate in timp chiar e posibil sa ne intalnim toti fata in fata,ar fi interesant nu credeti?vreu sa stiu daniel,daca tu esti din bucuresti?cei din bucuresti ne-am putea intalni!dar nu weekend-ul acesta ,viitor.iar tu bonsai/guru ti-ai indeplini visul sa vezicum se cheama ....sosia??-e corect am un lapsus-(cand cineva se aseamana cu altcineva mai ales daca a murit) lui marlyne monroe rela.bine,bine dar eu sunt eu ea e ea

keyzer soze
11 Dec 2004, 13:09
@personajul ala blond-cretin:

ramane cum am stabilit :lol:

Jay
11 Dec 2004, 13:19
.....Hm bau ...
Iar ucideti buna dispozitie.... Ce e rau? Chiar nu inteleg... greseli gramaticale, puerisme(??) si putina culoare... DAR un personaj deosebit tough.... marilyn nu te lasa, suntem cu tine to the end...
@nume... sa-mi spui si mie daca te vezi cu ea ... ca as vrea sa o filmez...:P
@danny... mersi...

irene marlyne monroe
11 Dec 2004, 13:26
@personajul ala blond-cretin:

ca reactie la pm-uri si identitati pierdute intr-o mare de fecale, iti dedic urmatoarele, scrise pe litere ca sa fiu sigur ca intelegi
w h a t e v e r y o u r n a m e i s , e u t o t i m i b a g p u l a - n m a t aesti un nesimtit!sa iti bagi pula in mata ca e mai larga si a facut porci de rasa!si sa nu te legi de mama,de ai mei ai inteles,cum iti permit!nesimtitu! :x nici nu cunosti lumea si vb.asa poate nu sti cu cine ai de aface!baga-as picioarele in gura ta!dupa ce ca imi e dor de ei ca ei stau in alta zona nu in bucuresti-la casa ,iar eu am propria mea casa aici si le mai simt doru tu vorbesti asa nesimtitul moarti!

nume
11 Dec 2004, 13:30
.....Hm bau ...
@nume... sa-mi spui si mie daca te vezi cu ea ... ca as vrea sa o filmez...:P
@danny... mersi...

Lasa frate ca am si eu , o trag eu in .... camera . :oops:

Nae
11 Dec 2004, 16:48
bai baieti... nici chiar asa... maylin e chiar misto!

marylin, esti cea mai fascinanta persoana de pe forum... daca se face fan-club pentru tine, sunt si eu printre ei... esti cu adevarat incredibila/geniala.

baieti, cei care se intalnesc cu ea, bafta mult.. si nu o suparati.

@marilyn... te rog, mai spune de planurile tale... esti studenta la UNATC? in ce an? cum ai ajuns sa crezi ca buzele tale sunt prea mici, si dece? POVESTESTE!... in ce domeniu' iti vezi viitorul, si cuym vrei sa ajungi la 'succes'?

europe_east
12 Dec 2004, 00:14
Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul...

Scenarita ca scenarita, da' pe langa alte boli cronice de pe Forum... :)

Danny
12 Dec 2004, 11:29
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza.

S-a strigat bingo.

zizi
12 Dec 2004, 13:02
sa fie herbert? :D :D :D

Jay
12 Dec 2004, 14:08
Eu nu ma gandeam asa departe...:)

BeNnY
12 Dec 2004, 14:10
Totusi nu cred ca el se tine de chestii d-astea, nu prea pare genul.

zizi
12 Dec 2004, 14:11
mda. deci, herbert nu e sigur...dar n-ar fi nostim?

Daniela Nitoi
12 Dec 2004, 20:47

adevarat graieste europe_east. nu pot sa cred ca exista asa ceva in realitate!!! in orice caz chestia e distractiva:):):):):)

dana

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 15:51
bai baieti... nici chiar asa... maylin e chiar misto!

marylin, esti cea mai fascinanta persoana de pe forum... daca se face fan-club pentru tine, sunt si eu printre ei... esti cu adevarat incredibila/geniala.

baieti, cei care se intalnesc cu ea, bafta mult.. si nu o suparati.

@marilyn... te rog, mai spune de planurile tale... esti studenta la UNATC? in ce an? cum ai ajuns sa crezi ca buzele tale sunt prea mici, si dece? POVESTESTE!... in ce domeniu' iti vezi viitorul, si cuym vrei sa ajungi la 'succes'? :) salut baieti!va fost dor de mine?????????? :Pnu uitati ca eu nu renunt asa usor ci numai daca cei de pe forum sa-imi faca inaccesibila comunicarea!asa ca ,"daca voi nu ma vreti eu va vreu" :w00t: nu va ganditi la altceva!-pe forum! :P

Jay
13 Dec 2004, 16:27
,"daca voi nu ma vreti eu va vreu"

Pentru o persoana care nu prea se omoara cu gramatica, stii sa dai citate...mai bine zis asta imi alimenteaza suspiciunile.... :P

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 16:36
,"daca voi nu ma vreti eu va vreu"

Pentru o persoana care nu prea se omoara cu gramatica, stii sa dai citate...mai bine zis asta imi alimenteaza suspiciunile.... :Precunosc ca din neatentie si tastari mai fac unele greseli gram.,mai ales ca nu recitez inainte de a trimite.dar ,tie iti recomand sa citesti "alecsandru lapusnenul"si vei gasi aceasta frAZA!mie mi-a trecut pursi simplu prin minte

BeNnY
13 Dec 2004, 16:39
Nu recitezi? Adica nu reciti cu implicare emotionala cu voce tare si cu intonatie sau nu recitesti?

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 16:47
Nu recitezi? Adica nu reciti cu implicare emotionala cu voce tare si cu intonatie sau nu recitesti?scuze,ador sa recit,sa pozez si toate cu implicare emotionala,dar acum vroiam sa pun nu recitesc!dar ti-am zis ca di cauza tastari rezulta greseli gramaticale si pt.faptul ca nu citesc inainte de a trimite-pt.eventuale corectari!ok!pe diseara,pe forum!

Nae
13 Dec 2004, 17:03
draga irene, hai ca esti tare...

da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant?

totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?...

p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad.

nume
13 Dec 2004, 17:14
Sa fie ambra ? sa fie herbert ? sau k's ? oare cine ? ghici ghicitoarea mea ... sau poate suferim de teoria "conspiratiei" ? :lol:

Jay
13 Dec 2004, 17:29
"alecsandru lapusnenul"si vei gasi aceasta frAZA!

Hai nu ma innebuni ..... carevasazica dai lectii de cultura mai nou... eu credeam ca ai luat extrasul din "Betty cea urata".

@nume.. poate esti tu!!:P

herbert
13 Dec 2004, 18:20
Sa fie ambra ? sa fie herbert ? sau k's ? oare cine ? ghici ghicitoarea mea ... sau poate suferim de teoria "conspiratiei" ? :lol:

mai nume, cum poti sa aberezi in halul acesta? tu esti in plin dialog (eram sa scriu rut) cu personajul si te declari inocent-nestiutor. asta-i culmea. cum poti sa invoci numele meu? chiar nu vezi si nu simti nimic?...

va las cateva saptamani de capul vostru si degradati spectaculos :o

nume
13 Dec 2004, 18:27
????
nu prea ... individa asta intriga... e prea proasta sa fie adevarata.. orice om intreg la minte renunta in locul ei de mult. Incep sa cred ca europe_east , jay ... au dreptate. Trebuie sa ai multa imaginatie ca sa scoti asa ceva ... faza cu buzele augmentate e incredibila ...

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 19:00
draga irene, hai ca esti tare...

da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant?

totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?...

p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad.hai,de ce vorbiti asa?nu sunt inca vedeta,findca nu am inca occazia/posibilitatea de a ma afirma,dar asta nu inseamna ca nu exista pasiunile mele cu ardoare:imi place sa pozez foarte mult si am peste 1000000 de poze,imi place sa recit(mai putin poiezile)vreau sa devin actrita,si mi-ar mai placea sa colaborez la radio/tv/presa pt.anumite articole subiecte interesante,evenimente deosebite.deseori am ocazia si imi place sa fiu prezenta cand se intampla ceva,chiar si astazi am luat parte la ceva!dar pentru inceput doar imi place si mai dificil de concretizat! : :( scuze daca am apasat pe ce nu trebuie,de obicei si raspund daca quote.sau putin mai devreme am vrut sa va scriu,dardupa ata timp(ca nu v-am scris ca m-ati suparat ,dar mi-ati lipsit)am scris foarte mult incat sa ars sigurantaptlumina si am ramas fara curent si a trebuit sa rezolv si apoi sa va scriu si cred ca ati observat ca foarte putin v-am scris la inceput!

Nightwane
13 Dec 2004, 19:09
hai,de ce vorbiti asa?nu sunt inca vedeta,findca nu am inca occazia/posibilitatea de a ma afirma,dar asta nu inseamna ca nu exista pasiunile mele cu ardoare:imi place sa pozez foarte mult si am peste 1000000 de poze,imi place sa recit(mai putin poiezile)vreau sa devin actrita,si mi-ar mai placea sa colaborez la radio/tv/presa pt.anumite articole subiecte interesante,evenimente deosebite.deseori am ocazia si imi place sa fiu prezenta cand se intampla ceva,chiar si astazi am luat parte la ceva!dar pentru inceput doar imi place si mai dificil de concretizat! : :( scuze daca am apasat pe ce nu trebuie,de obicei si raspund daca quote.sau putin mai devreme am vrut sa va scriu,dardupa ata timp(ca nu v-am scris ca m-ati suparat ,dar mi-ati lipsit)am scris foarte mult incat sa ars sigurantaptlumina si am ramas fara curent si a trebuit sa rezolv si apoi sa va scriu si cred ca ati observat ca foarte putin v-am scris la inceput!

ce ziceai de milionu' ala de poze? cand le-ai facut pe toate? da detalii despre compozitia plastica a imaginii, pozitiile adoptate. Poze cu deep-throating sau bukkake ai?

K's
13 Dec 2004, 19:09

mai nume, cum poti sa aberezi in halul acesta? tu esti in plin dialog (eram sa scriu rut) cu personajul si te declari inocent-nestiutor. asta-i culmea. cum poti sa invoci numele meu? chiar nu vezi si nu simti nimic?...

Nu, nu vezi ca nume e doar un agitator de rinduri? Din spatele fundului curtii. Pe cit de independent in industrie, cu camera in mina,- si-o agita (cu cealalta)-, pe atit de dependent de niste posturi pe cinemagia.
ps: tot era se scrie :o

fetei blonde irene (ca numai asa intelege ca e pentru ea): fato, esti proasta, proasta proastelor! inimaginabil de idioata. incearca alte forumuri sau ramii cu nume pe ymess (daca tot zici ca te-a contactat. ma rog, ca v-ati vorbit :sick: )

herbert
13 Dec 2004, 19:28
Nu, nu vezi ca nume e doar un agitator de rinduri? Din spatele fundului curtii. Pe cit de independent in industrie, cu camera in mina,- si-o agita (cu cealalta)-, pe atit de dependent de niste posturi pe cinemagia.

era sa trec, dar n-am putut. o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural.
cred ca blonda asta teribila & fatala (atentie Nae!) trebuie lasata in plata domnului. nu are nuri si nici combustibil... pentru a imagina noi povesti.

K's
13 Dec 2004, 19:33
o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural.
Intelegind ca incerci sa faci o subtila legatura intre scuza ta (cam subtirica) stilistica si articolul respectiv, afla ca am alte persoane carora sa le cer asemenea pareri. Avizate ;)

herbert
13 Dec 2004, 19:43
parerile se cer in particular (uneori in cadru intim), dar dupa ce ai publicat articolul - gata, putem musca toti...
si inca ceva. pe mine ma enerveaza cochetariile si tonul bosumflat. ambele nemotivate.
privet i utrom dva priveta..., adica o fericire a carnii.

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 19:52
????
nu prea ... individa asta intriga... e prea proasta sa fie adevarata.. orice om intreg la minte renunta in locul ei de mult. Incep sa cred ca europe_east , jay ... au dreptate. Trebuie sa ai multa imaginatie ca sa scoti asa ceva ... faza cu buzele augmentate e incredibila ...eu v-am zis sa nu generalizati si sa luati pers.ca individualitati-eu nu sunt toata lumea si sa renunt la ceva?-nu tot timpul e totul frumos sunt si aspecte neplacute si ce ar insemna din cauza sensibilitati mele si pt.vorbe care nici nu trebuie sa imi pese(cand n-au nici o justificare/argument si nici de un specialis,iar eu ma cunosc si stiu ce pot,cum sunt...)sa renunt la tot in viata la vise.nu eu am fost tot tipul o luptatoare/ambitioasa si sunt constienta ca nu poate fi totul placut,apreciat -neapreciat dar nu satisfac aceste placeri de a renunta usor indiferen de situati chiar daca este ceva lipsit de importanta,dar daca imi face si placere.de ce? :huh: faza cu buzele a fost cumplita!am trecut prin momente foarte nasoale :( ,am trait a cea sperietura de ditamai buzele,de la anestezie si substanta,apoi sau mai desumflat,dar :shock: sunt foarte neagra pe langa umflat si m-am simtit de parca aveam un handicap fizic ,apoi acum-neagra de parca mi-a traso cineva tare rau de tot-in bot si imi este asa de tare jena ca toti cred ca sunt batuta si chiar si la colege trebuie sa le dau explicati!e aiurea rau de tot,nu mai zic ca ma mai si gandesc-cat sunt eu de pozitiva si la efectele negative-infectie,complicati etc....dar in final va fi ceva perfect!ok1

irene marlyne monroe
13 Dec 2004, 20:03

era sa trec, dar n-am putut. o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural.
cred ca blonda asta teribila & fatala (atentie Nae!) trebuie lasata in plata domnului. nu are nuri si nici combustibil... pentru a imagina noi povesti.scuze,draga,dar sunt bruneta:mai intai informeazate,iar daca nu sti taci nu sa te afli in vorba"ca musca -n lapte"cu vorbe aberante si urate!pe maine baieti!

Mala Portugal
13 Dec 2004, 21:15
Muscand din prajiturica Irinucai am abut un reflex Poustian si mi-am amintit de coco :)

Nae
13 Dec 2004, 21:26
@herbert... stai linistit, am eu grije, numai ca sunt curios pana unde ajunge imaginatia unui om, sau pana ajunge chiar existenta altuia... daca irene chiar exista, este ceva incredibil, aproape surreal. de aia ma arat si eu asa de interesat.

@irene... 1.000.000 de poze...dar draga, ai platit pentru ele, sau au fost facute cu un scop?.. asa cum zicea si nightwane mai sus dar a fost ignorat. totusi ma intreb in ce emisuni joci (ca actrita????) si cat de importanta esti (in emisiunii... nu altceva)...

vreau sa ma lamuresc daca chiar exista asa ceva sau nu?

nume
13 Dec 2004, 21:28
Nu joaca nicaeri , are botul augmentat , negru si umflat ...

K's
13 Dec 2004, 21:37
parerile se cer in particular (uneori in cadru intim), dar dupa ce ai publicat articolul - gata, putem musca toti...
si inca ceva. pe mine ma enerveaza cochetariile si tonul bosumflat. ambele nemotivate.
privet i utrom dva priveta..., adica o fericire a carnii.
Publicarea articolului nu ma determina sa iau in calcul parerile oricui. Pina acum asa esti.
Cochetarii? Imi dai tu vreun motiv? Nu. Altul imi da.
Ton bosumflat? Chiar nu m-as obosi.

BeNnY
13 Dec 2004, 21:47
K's cum se pronunta numele tau? Kays sau Kiss sau cum?

herbert
13 Dec 2004, 21:59
@K's
tot nu reusesti sa ma enervezi, chiar daca uneori pierzi firul...
lasa-ma sa traversez intervalul "fericit", sa fiu generos, bun si sa am placerea sa intru - uneori - pe aici. pt linistea si confortul tau, considera ca m-ai pus la punct, ca m-ai umilit, ca esti ireprosabila, aproape blindata s. cl.

K's
13 Dec 2004, 22:09
pt linistea si confortul tau, considera ca m-ai pus la punct, ca m-ai umilit, ca esti ireprosabila, aproape blindata s. cl.
Imi caut linisti sau nelinisti in alte parti. Nu e cazul sa ai impresia ca posturile tale sint importante pentru mine. :)

herbert
13 Dec 2004, 22:23
Imi caut linisti sau nelinisti in alte parti. Nu e cazul sa ai impresia ca posturile tale sint importante pentru mine. :)

in schimb, ale tale sunt vitale pt mine.
imi place pluralul la linisti si nelinisti.

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 00:36
@herbert... stai linistit, am eu grije, numai ca sunt curios pana unde ajunge imaginatia unui om, sau pana ajunge chiar existenta altuia... daca irene chiar exista, este ceva incredibil, aproape surreal. de aia ma arat si eu asa de interesat.

@irene... 1.000.000 de poze...dar draga, ai platit pentru ele, sau au fost facute cu un scop?.. asa cum zicea si nightwane mai sus dar a fost ignorat. totusi ma intreb in ce emisuni joci (ca actrita????) si cat de importanta esti (in emisiunii... nu altceva)...

vreau sa ma lamuresc daca chiar exista asa ceva sau nu?unde pasiuni sunt limite nu exista,deci indiferent cum,nu au contat scopurile dificultatile,bani,sau alte economi daca imi place sa fac un lucru sa pozez,defiecare data de cate ori era posibil pozam,chiar pt.sufletelul meu ca este o pasiune nu un scop-dar despre pozele mele va voi voi vorbi alta data!momentan chiar nu am nici o activitate domenile de care sunt pasionata!sau nu inteleg ce ai vrut sa ma intrebi?

herbert
14 Dec 2004, 00:57
Muscand din prajiturica Irinucai am abut un reflex Poustian si mi-am amintit de coco :)

esti bun detectiv, recunosc (ajutata si de tartina lui Marcel :P ), dar parca domnisorul coco avea "inclinatii" la limita, mai erau si apretate uneori.
irinuca e planturoasa, dezvolta asa un baroc seducator/cotropitor... e drept, cu multe pasaje terne si vulgaritati abia retinute si greu formulate...

tu de ce nu te revolti, ca "intrusa" v-a eclipsat pe toate? :P
recunosc rusinat - imi place paruiala intre femei...

Nae
14 Dec 2004, 00:59
lasa draga... m-am lamurit... nu-i nici o problema.. pozeaza mai departe, si ai grije unde iti pui buzele... ups... nu ... ce vrei sa faci cu buzele alea...
bafta mai departe...

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 01:03
Muscand din prajiturica Irinucai am abut un reflex Poustian si mi-am amintit de coco :)vroiai sa spui mancand din prajiturica lui MARCEL PROUST?

Mala Portugal
14 Dec 2004, 01:18
irinuca e planturoasa, dezvolta asa un baroc seducator/cotropitor...
Hai sa-l numim baroc augmentat.

Mala Portugal
14 Dec 2004, 01:20
vroiai sa spui mancand din prajiturica lui MARCEL PROUST?
Nu pisoi, vorbeam de madlena ta

Nae
14 Dec 2004, 01:27
mala... nu te enerva, si nu te pune la mintea ei... iti pierzi timpul...

Mala Portugal
14 Dec 2004, 01:37
Baieti, nu e nevoie sa-mi puneti botnita, nu sarisem la jugulara nimanui (seara asta) :P

herbert
14 Dec 2004, 01:48
fara madlena nici nu mi-o imaginez pe irene marlyne monroe. e spectaculoasa mai ales atunci cand intra pe fluxul citatelor culturale...

nume
14 Dec 2004, 02:36
maria mirabela irinuca marilina monroe a reusit sa "faca" (asta e cuvantul), cel mai tare subiect de pe forum de pana acum. :lol:
Debiteaza numai prostii .... e grozava.... sper sa nu plece prea curand. Keep up the good work draga anamaria mirabela !!! :lol:

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 09:28
vroiai sa spui mancand din prajiturica lui MARCEL PROUST?
Nu pisoi, vorbeam de madlena taa,!!!!!!!!!!!!ok,dar crezi ca va iesi buna numai cu muste si lapte??????????????????sau tu oricum esti delicios??????????????

Nightwane
14 Dec 2004, 11:51
zi draga de deep-throating.. faci asa ceva? sau bukkake? daca da...da-mi un pm.

Ambra Blu
14 Dec 2004, 13:59
in schimb, ale tale sunt vitale pt mine.
imi place pluralul la linisti si nelinisti.

Cu care fesa ai gindit-o pe asta? Marcu sau herbert? Linisti nu are plural. Liniste, da. Asta una. Legat de identitatea pe care ti-o tot scuturi flasc - nu ca ai fi mare brinza - ai fi curios sa vezi cite iti poate spune un IP de calculator.

Jay
14 Dec 2004, 16:20
zi draga de deep-throating.. faci asa ceva? sau bukkake? daca da...da-mi un pm.

Ti-a dat mai un pm? Stie ce e un pm??

herbert
14 Dec 2004, 19:43
Cu care fesa ai gindit-o pe asta? Marcu sau herbert? Linisti nu are plural. Liniste, da. Asta una. Legat de identitatea pe care ti-o tot scuturi flasc - nu ca ai fi mare brinza - ai fi curios sa vezi cite iti poate spune un IP de calculator.

aproape ca te uitasem, ambigenule...
ai ajuns si tu - grafoman si frustrat cum esti (toate editurile si redactiile ti-au aruncat pana acum manuscrisele in cap...) - sa poti sa verifici/controlezi si tu ceva... vad ca incepi sa crezi ca poti santaja lumea. visul tau mediocru a fost sa te asezi la pupitru si sa afli IP-urile utilizatorilor. ar trebui sa le multumim cu totii moderatorilor de la Cinemagia, care au lasat un asemenea personaj - mediocru, razbunator - sa intre in viscerele site-ului. un site care, printre altele, garanteaza anonimatul.
si care-i problema ta?... (alte nume cu care pot semna sunt: GOGOL. Azazelo, Marcel, Ilarion, Kiara - personajele cartilor mele)
stiu ca ai feeling pentru miasme, dar aici se discuta civilizat. de ce te-ai bagat? nu e nimic de papat. nici macar rahat.
eu te trimit pe (in) pm.
pt mine deocamdata nu existi.

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 20:23
zi draga de deep-throating.. faci asa ceva? sau bukkake? daca da...da-mi un pm.no,bat, maybie i must try some day!do you teach me?

BeNnY
14 Dec 2004, 21:37
Looooooooooooooooooooooooool.

Ma indoi ca chiar nu stie ce e deep throat. (bukkake sa mai zicem)

nume
14 Dec 2004, 21:55
Asta e dovada ca joaca teatru , draga te-ai dat in fapt la faza asta, ai impins exagerarea aparentei tale lipse de cunostiinte prea departe. Continuand asa risti sa te demasti. ;)

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 22:21
Looooooooooooooooooooooooool.

Ma indoi ca chiar nu stie ce e deep throat. (bukkake sa mai zicem)nu ,ca nu as sti ce reprezinta-ca teorie ,dar mai greu sa il aplic in practica!

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 22:27
Asta e dovada ca joaca teatru , draga te-ai dat in fapt la faza asta, ai impins exagerarea aparentei tale lipse de cunostiinte prea departe. Continuand asa risti sa te demasti. ;)te rog,sa fi mai explicit!si nu uita ca defectul meu :( este sinceritatea!adica sunt foarte sincera si spontana/naturala fara a juca teatru!

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 23:20
Asta e dovada ca joaca teatru , draga te-ai dat in fapt la faza asta, ai impins exagerarea aparentei tale lipse de cunostiinte prea departe. Continuand asa risti sa te demasti. ;)te rog,sa fi mai explicit!si nu uita ca defectul meu :( este sinceritatea!adica sunt foarte sincera si spontana/naturala fara a juca teatru!voi ce faceti sunteti ocupati????????????eu inca mai sunt treaza,iar maine e ultima zi de studi-vacantaa!!!!!!!!!!,dar era placut si acolo aveam o ocupatie!sunt o fire activa!chiar si in pat!dar recunosc nu cu prea multa experienta,dar se compenseaza prin imaginatie si placere!eu am descoperit aceasta placere relativ tarziu!vreti sa aflati la ce varsta mi-am inceput viata sexuala????? :P

irene marlyne monroe
14 Dec 2004, 23:20
Asta e dovada ca joaca teatru , draga te-ai dat in fapt la faza asta, ai impins exagerarea aparentei tale lipse de cunostiinte prea departe. Continuand asa risti sa te demasti. ;)te rog,sa fi mai explicit!si nu uita ca defectul meu :( este sinceritatea!adica sunt foarte sincera si spontana/naturala fara a juca teatru!voi ce faceti sunteti ocupati????????????eu inca mai sunt treaza,iar maine e ultima zi de studi-vacantaa!!!!!!!!!!,dar era placut si acolo aveam o ocupatie!sunt o fire activa!chiar si in pat!dar recunosc nu cu prea multa experienta,dar se compenseaza prin imaginatie si placere!eu am descoperit aceasta placere relativ tarziu!vreti sa aflati la ce varsta mi-am inceput viata sexuala????? :P

Ambra Blu
15 Dec 2004, 09:48
ai ajuns si tu - grafoman si frustrat cum esti (toate editurile si redactiile ti-au aruncat pana acum manuscrisele in cap...) - sa poti sa verifici/controlezi si tu ceva... vad ca incepi sa crezi ca poti santaja lumea. visul tau mediocru a fost sa te asezi la pupitru si sa afli IP-urile utilizatorilor. ar trebui sa le multumim cu totii moderatorilor de la Cinemagia, care au lasat un asemenea personaj - mediocru, razbunator - sa intre in viscerele site-ului. un site care, printre altele, garanteaza anonimatul.
si care-i problema ta?... (alte nume cu care pot semna sunt: GOGOL. Azazelo, Marcel, Ilarion, Kiara - personajele cartilor mele)
stiu ca ai feeling pentru miasme, dar aici se discuta civilizat. de ce te-ai bagat? nu e nimic de papat. nici macar rahat.
eu te trimit pe (in) pm.

Hai sa-ti bagi tu limba-n ma-ta.
Pe linga faptul ca nu m-ai uitat - hence inhibarea ta ante portas (la portile Iconoclastului si Clasicului, I mean) - te temi acum ca identitatile tale de imprumut - shit, era sa zic cacat - au fost deconspirate. Nu de alta, dar tu erai cel care se batea cu pula peste gura ca herbert nu e acelasi cu marcur. Mi-as fi pus mintea la contributie mai mult sa iti azvirl un mesaj dar acum, ca stiu ce animal haladuieste sub numele tau, mi se pare ca nu imi meriti efortul, doar dispretul. Dispretul pe care il ai pentru cacat atunci cind te chinuiesti sa il eviti, dar pe care, eventually, esti obligat sa calci.

herbert
15 Dec 2004, 11:14
mai fasolini, te sufoci in propria putoare.
esti destul de rudimentar ca sa intelegi lucruri mai complicate.
te las sa discuti cu irene, daca, bineinteles, este ea mai ingaduitoare.

Ambra Blu
15 Dec 2004, 11:48
Nu-ti mai rupe ruju-n pula satisfacind necunoscutii. Spuneai ca nu exist. De ce-mi mai raspunzi, atunci? Vorbesti cu omnia visibilia et invisibilia? Auzi voci, ciortane?

Nae
15 Dec 2004, 21:03
oh, cat ma bucur, ne intoarcem la 'normalitate'...

no offence Emanuel, dar are un 'moderator' voie sa scrie in felul asta... nu ar trebuii el sa fie acela de la care sa invatam ceva... niste reguli, macar cele de putare... nu stiu, poate n-am inteles eu ceva...

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 21:04
mai fasolini, te sufoci in propria putoare.
esti destul de rudimentar ca sa intelegi lucruri mai complicate.
te las sa discuti cu irene, daca, bineinteles, este ea mai ingaduitoare.cefaceti va certati intre voi,cand trebuie sa fie invers?eu sunt TRISTA :((

Nae
15 Dec 2004, 21:14
cefaceti va certati intre voi,cand trebuie sa fie invers?eu sunt TRISTA :((

cum trebuie 'sa fie invers' draga? mai explica....
si oricum nu trebuie sa fi trista... cam asa e pe aici, si cei doi domni de mai sus se cunosc bine de tot... ambra oricum are voie sa scrie astfel de lucruri, el e 'moderator', si asa ca e un fel de rege sau gott-kaiser pe cinemagia... herbert insa o face din orgoliu, si cred ca are si el dreptate... totusi exosta si mp... acolo ar fi mai usor, si tu nu ai mai fi trista... asa ca hai baieti, n-o intristati pe irene.

ce-ti mai fac buzele? si pana la urma... te-ai lamurit unde e cinema studio? daca da, atunci nu stiu dece sa mai discutam p-aici...

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 21:19
eu te trimit pe (in) pm.-DAR de ce draga sa il trimiti pe /in pamant?(pm-are si un alt inteles?

Hai sa-ti bagi tu limba-n ma-ta.
Pe linga faptul ca nu m-ai uitat - hence inhibarea ta ante portas (la portile Iconoclastului si Clasicului, I mean) - te temi acum ca identitatile tale de imprumut - shit, era sa zic c**** - au fost deconspirate. Nu de alta, dar tu erai cel care se batea cu p*** peste gura ca herbert nu e acelasi cu marcur. Mi-as fi pus mintea la contributie mai mult sa iti azvirl un mesaj dar acum, ca stiu ce animal haladuieste sub numele tau, mi se pare ca nu imi meriti efortul, doar dispretul. Dispretul pe care il ai pentru c**** atunci cind te chinuiesti sa il eviti, dar pe care, eventually, esti obligat sa calci.

BeNnY
15 Dec 2004, 21:25

si oricum nu trebuie sa fi trista... cam asa e pe aici, si cei doi domni de mai sus se cunosc bine de tot... ambra oricum are voie sa scrie astfel de lucruri, el e 'moderator', si asa ca e un fel de rege sau gott-kaiser pe cinemagia... herbert insa o face din orgoliu, si cred ca are si el dreptate... totusi exosta si mp... acolo ar fi mai usor, si tu nu ai mai fi trista... asa ca hai baieti, n-o intristati pe irene.

ce-ti mai fac buzele? si pana la urma... te-ai lamurit unde e cinema studio? daca da, atunci nu stiu dece sa mai discutam p-aici...

Am impresia ca tu vrei s-o inveti cum e cu deep throatu' http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/39.gif

Nae
15 Dec 2004, 21:29
:D :w00t: :D :oops:

vezi ca stii BeNnY... ai inteles din prima. bravo!... crezi ca s-a prins si ea... ?

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 21:37

Am impresia ca tu vrei s-o inveti cum e cu deep throatu' http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/39.gifrezolvarea de probleme e mai optima in grup,iar voi trebuie sa fiti aliati,iar eu sunt trista de alceva!

nume
15 Dec 2004, 21:41
Daca vrei ti-l varam pe gat in grup, ideea e sa suporti atata presiune. Mi-e frica ca o sa-ti spargem buzele alea lipite cu scoci.

Nae
15 Dec 2004, 21:44
pai nu vezi ca suntem 'aliati'... e un grup intreg care asteapta, si care e pregatit sa-ti dea o mana de ajutor... la tristete...

numai ca si nume are dreptate... this ca cause more... troubles. :D

BeNnY
15 Dec 2004, 21:50
rezolvarea de probleme e mai optima in grup,iar voi trebuie sa fiti aliati,iar eu sunt trista de alceva!

In grup? Pai crezi ca e loc de toti acolo???

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 21:52
Daca vrei ti-l varam pe gat in grup, ideea e sa suporti atata presiune. Mi-e frica ca o sa-ti spargem buzele alea lipite cu scoci.lasa glumele proaste,chiar ati facut vreodata sex in grup?eu da,darIN IMAGINATIA MEA ;) internetul meu are probleme uneori!

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 21:56
rezolvarea de probleme e mai optima in grup,iar voi trebuie sa fiti aliati,iar eu sunt trista de alceva!

In grup? Pai crezi ca e loc de toti acolo???la cat esti tu de schilod/schelet n-ar fi o problema!

Nae
15 Dec 2004, 22:00
irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult. :D

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 22:19
irene... stii, neamtu' are un proverb: "nimm dein Mund nicht so voll." in libera traducere ar fi: nu-ti umple gura prea mult. :Dpai apoi se supara ceilalti!-am glumit!dar stiti ca si supararea mea e legata de un neamt!deja am vorbit si cu o amica nu stiu daca e ok ce am facut!e varianta:1. de a fi pierdut ocazia visurilar mele de a merge la filmari si de apoza,mai ales in playboi,findca nu am facut un compromis de a ma culca cu o persoana pe care e a 2-a data cand o vad-si nu sunt sigura de ceea ce simt pentru ea.sau 2.este foarte bine mai ales ca putea fi un teatru si promisiuni in vant si nici nu am simtit dorinta de a ma culca cu el pe moment.faza e ca nici nu stiu daca intr-adevar era producator si ar fi facut ceva pt.mine si mai ales nu mi-a dat ocazia de a vedea cum stau lucrurile sau ceva concret-fapte.asa poate orisicine sa vina sa promita la infinit si apoi pauza-eu una sunt de cuvant!dar m-a si conditionat neacordandu-mi cel putin o zi!nu stiu voi ce credeti?am facut rau ca nu am acceptat indiferent de consecinte?

Ambra Blu
15 Dec 2004, 22:23
Esti tu fata cind oi fi eu blond.

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 22:36
Esti tu fata cind oi fi eu blond.i i isnt(i am not maidenhood!

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 22:44
Esti tu fata cind oi fi eu blond.i i isnt(i am not maidenhood!sunt doar dificila si oscilanta!am momente cand sunt foarte vulnerabila si poate sa mi se puna pata pe o persoana si chiar sa o fac,dar si momente cand foarte greu de a ma avea o pers,momente si momente,determinari comportamentale,situati si situati.....hai ziceti-mi ceva,parerile voastre!ce impresie aveti?

nume
15 Dec 2004, 22:46
hai fah da-te-n s**** ca ne-ai plictisit !!!! :x

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 22:49
hai fah da-te-n s**** ca ne-ai plictisit !!!! :xmerci,tu chiar incepusei sa imi fi drag,serios!pacat!dar tot imi placi!pupicuri!

BeNnY
15 Dec 2004, 23:10
Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 23:14
Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,si credeam ca si voua!

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 23:18
Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,sunteti amici mei!si sunt nespus de rabdatoare sa va scriu!si acum serios,oricat ai fi de pasionat de arta,cinematografie tot nu poti sa vorbesti numai de acest lucru!si ce-i rau si de a conversa?

Nae
15 Dec 2004, 23:22
Insisti aiurea. Am inteles, a fost un pic haios la inceput, acum poti sa taci.dar nu insist de loc ,schelet imi face placere,sunteti amici mei!si sunt nespus de rabdatoare sa va scriu!si acum serios,oricat ai fi de pasionat de arta,cinematografie tot nu poti sa vorbesti numai de acest lucru!si ce-i rau si de a conversa?

draga, pana ca si eu m-am lamurit cu tine... sau esti un banc prost a naturii, sau un banc prost facut de un forumist priceput, dar plictisit.
a fost haois, dar s-a dus. gata. stii, forumul asta nuy se numeste degeaba CINEMAGIA, ci are un scop. aici se discuta despre film, actori si asa mai departe. daca vrei conversatie, du-te in 'cafenea' si scrie acolo ceva.
sa stii ca-mi iesti simpatica, dar aici s-a cam terminat... try something new.

irene marlyne monroe
15 Dec 2004, 23:48
scuze,dar te-a obligat cineva sa imi scri???????????????iar apoi din orice se poate invata ceva,pana si din proprile greseli!si cum poti sa sti ca aceste discuti nu devin interesante si utile in viata cinematografiei,viata personala!~poate si eu doresc pareri la ce v-am intrebat sa imi formez propria mea parere!cum spunea albert camus:"sunt impotriva tuturor celor care cred ca au intodeauna dreptate"trebuie sa ne temem de gandirea unica -cea care detine adev.suprem.trebuie sa fim in permanenta deschisi sa ne confruntam cu alti si opiniile lor!e imp.gandirea divergenta!asa ca astept,rog niste pareri!si acest lucru poate fi imp.pentru viitoare situati asemanatoare,si pentru mine ca viitoare actrita sa constientizez anumite lucruri!poate fi chiar si o tema pt.acest forum CINEMAGIA "pentru a deveni actrita trebuie sa faci orice,sau toate cu limita"?sau totul in limita posibilitatilor????????????vedeti ca poate fi o discutie imp!

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 00:30
chiar e asa de greu sa imi ziceti ce credeti?si dupa acea dorm si eu!doream doar acest lucru!

Jay
16 Dec 2004, 10:59
chiar e asa de greu sa imi ziceti ce credeti?

Despre ce? ce sa credem?

. aici se discuta despre film, actori

Hai nu ma innebuni....

raptor
16 Dec 2004, 11:03
.secretul e 5% munca si 95% ciocu' mic.crezi ca te incadrezi?

Nightwane
16 Dec 2004, 12:35
mah...putem sa ne combinam la un bukkake pe irene asta ... from our cumshots combined she is ... covered in cum :love:

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 12:38

Despre ce? ce sa credem?despre ceam discutat ,uitate putin inapoi!

. aici se discuta despre film, actori e corect,dar si de viitori actori,sau lucruri paradoxale cinematografiei,arta,dar in final intersectate,care ajung la un consens:ARTA<FILM,ACTORI<CINEMATOGRAFIE

Hai nu ma innebuni....

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 12:42
.secretul e 5% munca si 95% ciocu' mic.crezi ca te incadrezi? ;) nu crezi ca ai omis ceva?si anume :<COMPROMISUL<

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 12:47

Despre ce? ce sa credem?despre ceam discutat ,uitate putin inapoi!

. aici se discuta despre film, actori e corect,dar si de viitori actori,sau lucruri paradoxale cinematografiei,arta,dar in final intersectate,care ajung la un consens:ARTA<FILM,ACTORI<CINEMATOGRAFIE

Hai nu ma innebuni....HAI NU MAI FITI OSTILI,doar vine CRACIUNUL si trebuie sa fim mai iubitori,iar eu mai am ceva de rezolvat pana miercuri si apoi plec pt.craciun acasa,apoi vin de revelion aici!dar trebuie sa imi gasesc locul potrivit.voi stiti ceva despre oferte pe placul nostru de revelion 2005?m-ar mai interesa si cel de la romexpo organizat de Evanghelie,stiti de unde se procura biletele?veniti si voi? :love:

Jay
16 Dec 2004, 14:52
La romexpo?? tragic...
acasa? Dar de unde esti?

raptor
16 Dec 2004, 14:55
^^^^^^

'Love is in the air...'

Jay
16 Dec 2004, 15:02
ah... unde?

^^^^^^^^^

'where is the love? my....la la la'

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 18:38
La romexpo?? tragic...
acasa? Dar de unde esti?am domiciliu in bucuresti,dar ma duc acasa la ai mei-o zona superba inconjurat de foarte momente a le naturi ,este in mijlocul harti,si a banilor de 2000 lei-hartie,s-a vazut cel mai bine eclipsa,:"ciupercuta intr-un picior,ghici ciuperca cei"

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 18:40
La romexpo?? tragic...
acasa? Dar de unde esti?am domiciliu in bucuresti,dar ma duc acasa la ai mei-o zona superba inconjurat de foarte momente a le naturi ,este in mijlocul harti,si a banilor de 2000 lei-hartie,s-a vazut cel mai bine eclipsa,:"ciupercuta intr-un picior,ghici ciuperca cei"

Nightwane
16 Dec 2004, 19:27
am domiciliu in bucuresti,dar ma duc acasa la ai mei-o zona superba inconjurat de foarte momente a le naturi ,este in mijlocul harti,si a banilor de 2000 lei-hartie,s-a vazut cel mai bine eclipsa,:"ciupercuta intr-un picior,ghici ciuperca cei"

Spermezeu Vale? :w00t: :w00t: :w00t:

keyzer soze
16 Dec 2004, 20:48
:lol:

Nightwane
16 Dec 2004, 21:22

razi tu razi Harap-Alb da' chiar exista orasul ala...ma rog...catun ce dracu' o fi :P

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 21:24
:lol:sper sa nu ma mai superi keyzer ca sunt destul.stiti de ce mi s-au desumflat buzele pana aproape de nivelul pe care il aveam ,numai de aseara si azi s-au cam redus in volum!sa imi bag picioarele ca m-a speriat tu anestezia de aveam ditamai buzele si substanta putina!dar il sun maine pe medic sa ma programeze din nou,dar sper sa nu mai trebuiasca sa mai platesc!voi nu stiti nimic de unde anume se cumpara bilete pentru romexpo?

irene marlyne monroe
16 Dec 2004, 21:42

razi tu razi Harap-Alb da' chiar exista orasul ala...ma rog...catun ce dracu' o fi :Pai vrea tu sa ai o casa acolo cu singuranta!e foarte greu sa stai la bloc in buc.daca nu ai un loc intr-o zona frumoasa sa pleci in vacanta !daca aveti o foaie de 2000 lei sa va uitati pe ea si veti localiza zona!se cheama VALCEA SI ESTE O SI O ZONA CARE A DAT NASTERE LA MULTE VEDETE!stiti eu am o verisoara GEANINA MONEA care a fost prezentatoare la PROtv -meteo,dar eu nu prea am tangente cu ea ,sora mea a avut!ok!cred ca ma duc sa imi umplu cadita si sa ma relaxsez in ea-eo modalitate de a te simti bine in bucuresti,dar inschimb fiind un oras mai mare sunt mai multe perspective profesional,iar valcea PARADISIAL!

irene marlyne monroe
17 Dec 2004, 13:32
:lol:sper sa nu ma mai superi keyzer ca sunt destul.stiti de ce mi s-au desumflat buzele pana aproape de nivelul pe care il aveam ,numai de aseara si azi s-au cam redus in volum!sa imi bag picioarele ca m-a speriat tu anestezia de aveam ditamai buzele si substanta putina!dar il sun maine pe medic sa ma programeze din nou,dar sper sa nu mai trebuiasca sa mai platesc!voi nu stiti nimic de unde anume se cumpara bilete pentru romexpo?sunteti ocupati cu sarbatorile de iarna ,ce se intampla ,v-ati indragostit,daca nu mai intrati pe forum?????? ;) eu ma voi duce dupa o luna pt.buze!pupicuri mari si dulci!

irene marlyne monroe
17 Dec 2004, 14:23
salut,daca va intereseaza revelion 2005 romexpo va spun ce am aflat si eu.se cumpara de la primaria sect.5 ,nu sunt inca tiparite si se pun in vanzare pe 27 dec.

Jay
17 Dec 2004, 15:56
,s-a vazut cel mai bine eclipsa

Pe luna?...

irene marlyne monroe
18 Dec 2004, 11:58
,s-a vazut cel mai bine eclipsa

Pe luna?...ei da ,esti tare glumet.ajungem noi si pe luna chiar cinava de pe forum zicea:"romania e frumoasa,dar pacat ca e populata"deja s-a inceput cumpararea de terenuri acolo.eclipsa de luna pe pa mant s-a vazut cel mai bine din valcea.

irene marlyne monroe
18 Dec 2004, 19:43
hai sa va spun o bomba!se deschid doua televiziuni 1. a lui ARISTIDE BUHOIUL si alta a lui BECALI!stiti eu nu va inteleg,la inceput sunteti asa draguti cu pers.novice si apoi.....nici nu le mai raspundeti!

BeNnY
18 Dec 2004, 21:01
Devin seniori si seniorii devin anosti si neinteresanti

irene marlyne monroe
18 Dec 2004, 22:09
Devin seniori si seniorii devin anosti si neinteresanticine devin seniori?cei de pe forum sau pers.novice?sa inteleg ca am devenit neinteresata?pacat ,ca dupa acea vor veni sarbatorile ,majoritatea sunt plecati si va fi o pauza de comunicare pe forum,iar timpul,clipa ocazile trebuiesc pretuite!dar nici ca mine sa deveniti oameni al momentului,spontaneitati si neprevazutului-e un pic si cam periculos!

BeNnY
18 Dec 2004, 22:38
Novicii devin seniori, ca despre ei vorbeai. Cum sa stim noi despre ce vorbesti tu cand nici macar tu nu stii?

irene marlyne monroe
18 Dec 2004, 22:56
Novicii devin seniori, ca despre ei vorbeai. Cum sa stim noi despre ce vorbesti tu cand nici macar tu nu stii?prin telepatie! ;)cand ai o gandire fugitiva asa se intampla,vrei sa spui multe si sfarsesti prin a fi indescifrabil!iar faza cu seniorii este datorata de gandirea fiecaruia,singur gandeste asa ceva-e ceea ce gandesti!dar asta nu inseamna ca pers.respectiva si e asa!si stai linistit ca nimeni nu ajunge senior peste noapte,iar daca nu poti fi si normal ,sa te adaptezi la orice situatie atunci e egal cu zero.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 11:07
sa stiti ca mie imi lipsiti!dar sa-mi bag pula indiferent daca imi raspundeti,pana miercuri, cand plec eu va scriu!iar daca am gresit cu ceva imi cer scuze si doresc o opinie pentru ceea ce as putea face!oricum astai caracterul meu si nu se va schimba ,ci se va modela!iar daca nu vreti sa mai exist pe cinemagia nu aveti decat sa-imi faceti imposibila intrarea,pana tunci toate cele bune si pupicuri!

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 17:03
salut!stiti ca talentul si viitoarea actrita/starul din mine sunt in umbra :hmm: fara contactul cu voi,voi il faceti sa straluceasca! 8)
spunetim ,va rog oare ce inseamna fotomontaj?
daca vreti sa-mi vedeti o foto nud.vizualizati pagina de concurs -pers.participante a revistei"foto magazin"-pe net,iar daca cititi jurnalul national e posibil maine sau poimaine sa vedeti o poza cu mine,la rubrica CLICK.pupicuri! :love:

raptor
19 Dec 2004, 17:18
da' asa,ca fapt deevers,ai aflat adresa?

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 18:00
da' asa,ca fapt deevers,ai aflat adresa?adresa la cinema studiou????????am si fost prezenta ,dar mi-am facut mai multi amici pe aceasta pagina,care din pacate ma ignora acum!
va intra poza mea marti :P la jurnalul national!imi place sa particip la concursuri ce tin de pasiunea mea si mi-ar placea mai ales activitati!tu esti novice?poti sa imi zici ce-i un fotomontaj-cum arata?

raptor
19 Dec 2004, 18:29
.eu fac foto si am montat cindva 3 placi de faianta.vizualizezi?

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:00
.eu fac foto si am montat cindva 3 placi de faianta.vizualizezi?nu prea inteleg-care-i sensul!tu esti fotograf sau amator din pasiune?

raptor
19 Dec 2004, 19:03
.din pasiune.am citit odata un roman de sandra brown despre un fotograf si de atunci am ramas pasional in tot ce fack.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:13
.din pasiune.am citit odata un roman de sandra brown despre un fotograf si de atunci am ramas pasional in tot ce fack.si dragoste faci cu mare pasiune????????????? :love:
ti-am vizualizat cateva din mesajele scrise de tine,doresc sa stiu ce-i cu"INTALNIREA CINEMAGICA "de sarbatori?se organizeaza ceva cu cei din cinemagia?eram interesata,pentru orice eventualitate,desi am trei variante eu-ramne de vazut care varianta ma tenteaza!

raptor
19 Dec 2004, 19:15
.eu nu-s mitic si nu-mi ajung picioarele pina acolo(cit or fi ele de lungi),dar poti sa te duci linistita.ai grija ca nu e voie cu alcool la minori.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:18
.eu nu-s mitic si nu-mi ajung picioarele pina acolo(cit or fi ele de lungi),dar poti sa te duci linistita.ai grija ca nu e voie cu alcool la minori.unde anume?mai concret!este nevoie de invitatie?vorbestem de spre acest lucru!este vorba de revelion sau numai de craciun?

raptor
19 Dec 2004, 19:25
.iti obtureraza buzele astea noi ochii cumva?mai mult de o cafenea nu sexzista nimic altceva.

Nightwane
19 Dec 2004, 19:27
unde anume?mai concret!este nevoie de invitatie?vorbestem de spre acest lucru!este vorba de revelion sau numai de craciun?

e vorba de revelion. pe 31 dec. si pe 1 ianuarie vom petrece toti impreuna. da' toti userii o sa vina...chiar si cei din cele mai indepartate colturi ale tarii. vii si tu? daca te hotarasti sa fii pe 31 decembrie in fata selgros-ului din pantelimon. de acolo vom pleca cu autobuzul la padure.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:32
.iti obtureraza buzele astea noi ochii cumva?mai mult de o cafenea nu sexzista nimic altceva.nu conteaza locul important e sa ne simtim bine,si e interesant sa ne si cunoastem cei de pe forum cinemamagia,nu?as vrea sa stiu mai multe !

Nightwane
19 Dec 2004, 19:35
nu conteaza locul important e sa ne simtim bine,si e interesant sa ne si cunoastem cei de pe forum cinemamagia,nu?as vrea sa stiu mai multe !

fata, tu esti chioamba? ti-am dat detalii mai sus. beleste dracu' ochii acolo si gata.

raptor
19 Dec 2004, 19:37
si eu vreau sa stiu mai multe despre o multime de chestii. ma intereseaza in mod special care e cantitatea de septel de pe teritoriul romaniei.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:37
unde anume?mai concret!este nevoie de invitatie?vorbestem de spre acest lucru!este vorba de revelion sau numai de craciun?

e vorba de revelion. pe 31 dec. si pe 1 ianuarie vom petrece toti impreuna. da' toti userii o sa vina...chiar si cei din cele mai indepartate colturi ale tarii. vii si tu? daca te hotarasti sa fii pe 31 decembrie in fata selgros-ului din pantelimon. de acolo vom pleca cu autobuzul la padure.fara gume ok?????????vreau sa imi spuneti mai multe si sigur,ma tenteaza imprevizibilul,dar ramane de vazut daca vorbiti serios!fara farse!lasati-mi si un numar de telef.in cazul in care vreau sa vin,dar ramane de vazut!

Nightwane
19 Dec 2004, 19:38
fara gume ok?????????vreau sa imi spuneti mai multe si sigur,ma tenteaza imprevizibilul,dar ramane de vazut daca vorbiti serios!fara farse!lasati-mi si un numar de telef.in cazul in care vreau sa vin,dar ramane de vazut!

fara glume bre. numarul cui il vrei?

nume
19 Dec 2004, 19:38
Da si la padure o punem de un gratar, un mic , o maslina , un milkshake si poate si un cumshot in grup. Ce zici, te bagi in hora noastra?

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:44
nu conteaza locul important e sa ne simtim bine,si e interesant sa ne si cunoastem cei de pe forum cinemamagia,nu?as vrea sa stiu mai multe !

fata, tu esti chioamba? ti-am dat detalii mai sus. beleste dracu' ochii acolo si gata. bine dar ,nu-o farsa?si la ce ora ma rog ,DOMNIA TA!dar in cazul in care vin sa nu ma lasati pe undeva ,prin padure,ok?si in ce padure mergrm?sa nu ne manance coclobauri!daca e pe bune intalnirea sa imi specifici ora,iar eu ma mai gandesc!

Nightwane
19 Dec 2004, 19:52
bine dar ,nu-o farsa?si la ce ora ma rog ,DOMNIA TA!dar in cazul in care vin sa nu ma lasati pe undeva ,prin padure,ok?si in ce padure mergrm?sa nu ne manance coclobauri!daca e pe bune intalnirea sa imi specifici ora,iar eu ma mai gandesc!

ora 18:13 in fatza selgrosului. mergem la padure, vorba vine. de fapt mergem la casa mea de vacanta care e la 40-50 km de bucuresti. vii sau nu? sa zici mersi ca te invit. ;)

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 19:53
Da si la padure o punem de un gratar, un mic , o maslina , un milkshake si poate si un cumshot in grup. Ce zici, te bagi in hora noastra?ce placere sa te revad dupa atata timp!
normal ca contribui si eu,dar cu PRIVITUL!O PUNEM DE O MAMALIGUTA!serios daca se organizeaza ceva spunetim sa fiu pe faza ,si ramane de vazut,dar sa nu-mi faceti nimic rau sa ma lasati pe undeva ,daca va supar,vin si fete,sau as fi singura intre baieti?daca se organizeaza intr-adevar ceva ,ar fi una din variante care m-ar tenta!

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:01
bine dar ,nu-o farsa?si la ce ora ma rog ,DOMNIA TA!dar in cazul in care vin sa nu ma lasati pe undeva ,prin padure,ok?si in ce padure mergrm?sa nu ne manance coclobauri!daca e pe bune intalnirea sa imi specifici ora,iar eu ma mai gandesc!

ora 18:13 in fatza selgrosului. mergem la padure, vorba vine. de fapt mergem la casa mea de vacanta care e la 40-50 km de bucuresti. vii sau nu? sa zici mersi ca te invit. ;)m-ar tenta sa vin ,merci pentru invitatie,sa imi las numarul de telef.(sau trimitemi pe adresa mea de yahoo numarul de tel.sa vorbim!ma mai gandesc putin ,dar in princiupiu m-ar tenta!e singurul selgros din pantelimon,un alt reper?vin si fete????????????sa imi spuneti ce potsa faca eu,daca ar fi sa vin,dar sa fie ok sa nu imi faceti ceva rau!nici nu va cunosc ,dar ma tenteaza!

nume
19 Dec 2004, 20:07
Nu-ti facem nimic rau ... poate dai si o auditie, o proba de microfon... te tragem si in camera ! :oops: Lasa-ti numarul aici ca sa te sunam cu totii !! Sa intri in numerosul nostru grup de prieteni ! ;)
Bai , oricine ai fi esti tare talentat.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:09
fara gume ok?????????vreau sa imi spuneti mai multe si sigur,ma tenteaza imprevizibilul,dar ramane de vazut daca vorbiti serios!fara farse!lasati-mi si un numar de telef.in cazul in care vreau sa vin,dar ramane de vazut!

fara glume bre. numarul cui il vrei?pai lasa-mi-l pe a tau!as veni!dar ma mai gandesc putin si te anunt prin telefon,dar sa nu ma lasati pe undeva,sau sa imi faceti rau ,ok?????????

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:16
Nu-ti facem nimic rau ... poate dai si o auditie, o proba de microfon... te tragem si in camera ! :oops: Lasa-ti numarul aici ca sa te sunam cu totii !! Sa intri in numerosul nostru grup de prieteni ! ;)
Bai , oricine ai fi esti tare talentat.de ce????????sunt o fata!dar fara sa ma trageti in camera ca ma rup! :oops: serios ,daca sunteti cuminti vin!sa las nr.tel???? :?

BeNnY
19 Dec 2004, 20:16
Cotizatia se plateste la Nightwane in felatii. El e mai primitiv si n-a auzit de $ deci iarta-l si fa-i hatarul.

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:30
Bai , oricine ai fi esti tare talentat.de ce????????sunt o fata!dar fara sa ma trageti in camera ca ma rup! :oops: serios ,daca sunteti cuminti vin!sa las nr.tel???? :?
ok!imi las numarul dar lasa-mi si voi pe al vostru mai intai!de ce ai zis ca sunt talentata???in prostie ,naivitate/credula zi-mi tu!

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:37
ok!imi las numarul dar lasa-mi si voi pe al vostru mai intai!de ce ai zis ca sunt talentata???in prostie ,naivitate/credula zi-mi tu!
ok,va las numaru ,dar sa nu faceti glume proaste pe seama mea!si lasati-mi si voi pe al vostru!
numarul meu e :0744187914

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 20:41
ok,va las numaru ,dar sa nu faceti glume proaste pe seama mea!si lasati-mi si voi pe al vostru!
numarul meu e :0744187914ne vedem poate de revelion,ok!

Nightwane
19 Dec 2004, 21:50
Cotizatia se plateste la Nightwane in felatii. El e mai primitiv si n-a auzit de $ deci iarta-l si fa-i hatarul.

ugh ugh me Nightwane..ugh ugh you Benny ... ugh ugh you blow me now! ugh ugh

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 22:34

ugh ugh me Nightwane..ugh ugh you Benny ... ugh ugh you blow me now! ugh ughlasa-mi si tu numarul tau de telefon,si un fix daca se poate sa vorbim ca poate vin si eu,dar mai vedem pana atunci!vin si fete?

irene marlyne monroe
19 Dec 2004, 23:55
am observat ca voi va intalniti si marti sapt.viitoare,adica peste 2 zile!unde anume si la ce ora?sa vin si eu!daca mai aveti intruniri anuntati-ma si pe mine!cu ocazia aceasta va cunosc mai bine si e posibilitatea mai mare de a veni de rev.cu voi!dar vom vedea!

Jay
20 Dec 2004, 10:35
Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)

irene marlyne monroe
20 Dec 2004, 11:03
[quote="Jay"]Daca chiar vrei sa vii marti... nu de alta dar aducem si televiziunea.... ma risc si-ti las eu numarul meu de telefon... 8)[/quopai ,lasa-l,eu l-am lasat ,poti sa imi dai un apel!si eu m-am riscat,de fapt imi place imprevizibilul,riscul,aventura,spontenialitatea!da r in final care ar fi riscurile?poate eu nu constientizez!dar daca aveam tupeul sa vin la untrunire/rev.de necunoscuti ,ce mai conta nr.de tel.dar e buna si incercarea de a risca putin ,pentru a cunoaste,si in stiinta pt.a progresa!dar nu conteaza asta-s eu,v-am zis ca sunt o fire a momentului,chiar si oscilanta,de ex:stau cuminte incasa,iar si cand ies ies si o fac lata!sa nu exagerez,imi place totul cu limite,dar depinde unde are fiecare limita!ok!atunci ne vedem maine la hanul cu tei!pupicuri!

BeNnY
20 Dec 2004, 13:08
I-auzi Nightwane ca se baga. Daca e de statura mica te-ai scos, pe-acolo pe sub masa in frame.. :oops: ;)

nume
20 Dec 2004, 18:27
Comunitatile traditionale romanesti cuprind : preotul satului (care in general e si carciumarul satului); politistul satului - plutonier(domn' sef); felcerul satului, care administreaza nasturi taranilor bolnavi; morarul satului... etc, si proasta satului. Pe cei dintai nu i-am reperat inca, dar sigur ne-am gasit proasta satului, zuza absoluta a forumului. :hmm:

Nightwane
20 Dec 2004, 19:35
dar sigur ne-am gasit proasta satului, zuza absoluta a forumului. :hmm:

de ce te iei ba de mine? eu nu m-am luat de tine... :(( :(( :((

ogto
23 Dec 2004, 13:56
Nightwane, am auzit ca ai o cabana :w00t: Pot sa vin si EU? :happy:

Nightwane
23 Dec 2004, 15:06
Nightwane, am auzit ca ai o cabana :w00t: Pot sa vin si EU? :happy:

oh da..si Blue... si altii... :sleep: