View Full Version : "Eu pentru cine votez?"
Leonard
25 Oct 2004, 00:23
...ca sa-l citez pe Caragiale.
Nu prea ma pricep la politica. poate ma ajutati voi sa ma hotarasc. mie mi se pare ca nu merita nici unul din candidatii actuali.
Raul mai mic ;) . Informeaza-te si tu despre programele lor, poate asa iti mai clarifici dilema- nu inseamna ca vei primi ce propun ei.
herbert
25 Oct 2004, 01:01
din oferta acestor alegeri, am ales, fara ezitare, PNL-PD: Basescu
Nastase si toata liota sa de securisti jegosi au pastorit coruptia si sistemul feudal al baronilor... au toti niste fete patibulare - remember Mischie s. cl.
Vadim Corneliu Tudor, fost poet de curte al ceausestilor, este un circar, o girueta care, mai nou, isi toarna cenusa semita pe cap, dupa ce a latrat ani in sir despre pericolul evreesc si cel occidental... VC(veceu) Tudor este imaginea cangrenei de pe corpul Romaniei.
va luati de mine ca-s maniac cu snuff-urile! care e legatura acestui topic cu filmul? vb. de arta sau de politica. Am mai obs. unul aproape la fel de idioten , cel cu tzoalele, dar ala macar are scuza ca-n filme se folosesc costumele, altfel nu e decat un mod de a etala fiecare ce haine de "firma " poarta.
E greu sa stii cu cine sa votezi...
In primul rand... sunt multe jocuri politice facute in acest moment.. ma refer la plecarea lui Stolojan si la schimbarea imagologica a lui Nastase. Trebuie sa recunosc, ca fac PR, sa zicem asistant PR la unul dintre candidati, nu intrebati care ca nu am sa va spun si stiu destul de multe lucruri de rahat si despre unul si despre altul....
Nastase:
pozitiv:O fi el arogant si mincinos.. dar trebuie sa recunoastem ca e cel mai prezidentiabil dintre toti. Cat timp a fost premier s-au derulat multe programe de infrastructura, sociale si comerciale care au imbunatatit economia si mediul de afaceri. Are relatii externe foarte bune. Un prim-ministru ca Geoana.etc.
negativ:Detine, aproape, un monopol media si de influenta. Aroganta, care este de multe ori dictata de stafful lui. [Sa nu uitam faza cu Ouale din sedinta guvernului(fraza scrisa de un retard de PR-ist si citita prost de Nastase)]. Un anumit dezinteres in problema coruptiei. Prea multa manipulare. Oamenii sai sunt foarte slabi:Aghaton, Nica, Athanasiu,Dan Ioan Popescu..etc
Basescu:
pozitiv:Afirmatii si reactii amuzante si tratarea subiectelor cu fler. O mare popularitate, mai ales in patura de mijloc. O campanie de PR excelenta. pana in prezent se bucura si de "sinceritate"... VA castiga un procent semnificativ din voturile anti-PSD. etc
negativ:Neprezidentiabil(s-a vazut foarte bine la faza cu prim-ministru francez). O mica manipulare(vezi cazul lacrimilor pentru Stolojan). Oameni aiurea: Tariceanu(slab, foarte slab...veti vedea la dezbateri), Iorgovan, Patriciu, Catarama. Se bazeaza prea mult pe votul anti-PSD, iar la programa este realtiv varza. etc
Vadim Tudor: Nu are rost sa vorbesc despre el. Pentru cetatenii cu drept de vot care se bucura de o minte ingusta si care traiesc intr-o Romanie cu stirile de la ora 5... votati-l... Este un circar si un manipulator.... Prea multe minciuni si prostie. Nu are sanse.
Este pentru a doua oara(prima 1996) dupa revolutie cand mass-media va influenta direct rezultatul alegerilor. Fiti atenti, nu va lasati manipulati sau persuadati. Ceea ce ma deranjeaza personal - ca nu se voteaza programa, ci imaginea. E greu de spus cine va castiga alegerile. Un lucru este sigur, daca maine ar avea loc alegerile, Nastase va fi presedinte. om vedea dupa campanie. Pe joi, cand incepe campania.... mai vorbim.
interesant...
leonard arunca ca simtu civic inspre noi...
am votat dar discutia mi se pare inoportuna si ne-necesara...
.eu votez cu pentecedeul.daca iese nastase ne mai rod porcii astia inca 4 ani;daca esse basescu-ei bine,sa ne amintim ce a facut din tara ultima "alianta" iar daca iese vadim-e,asta ar fi chiar prea mult-mai bine nici nu ne gindim ce-o sa fie(desi,in mare,banuiesc ca si astia o sa faca prapad prin buzunare)...in fine,ramane pntcdu' care da,a mai fost odat' in fruntea tarii da a bagat'o in cacat dar de data asta nu are nici cea mai mica sansa sa cistige deci eu nu o sa fiu nici cit negru sub unghie responsabil pentru inca 4 ani de esec.
herbert
25 Oct 2004, 19:48
va luati de mine ca-s maniac cu snuff-urile! care e legatura acestui topic cu filmul? vb. de arta sau de politica. Am mai obs. unul aproape la fel de idioten , cel cu tzoalele, dar ala macar are scuza ca-n filme se folosesc costumele, altfel nu e decat un mod de a etala fiecare ce haine de "firma " poarta.
nume, frate, problema ta incepea de la faptul ca ai pus snuff-urile la film. la cafenea se poate discuta orice, aproape orice. de ce te mira ca s-a deschis un asemenea topic. era chiar necesar, il felicit pe Leonard pentru initiativa sa.
@jay,
te miros - sper sa gresesc - ca-i fi alaturi de PSD! :D intr-un fel vrei ca Sergiu Nicolaescu sa troneze si de-acum incolo peste cinematografia romaneasca. bine, multumesc pentru contributie la europenizarea Romaniei :P
@raptor,
fara glume :D impreuna cu parintii, frumusel, sa votati liberalo-democratii.
@jay,
te miros - sper sa gresesc - ca-i fi alaturi de PSD! :D intr-un fel vrei ca Sergiu Nicolaescu sa troneze si de-acum incolo peste cinematografia romaneasca. bine, multumesc pentru contributie la europenizarea Romaniei :P
.
Funny.... eu nu sunt alaturi de nimeni... pentru cine lucrez asta e o alta problema... Oricum nu iti spun... 8)
Dak as vota... as vota cu PSD-ul.. Ca pe basescu nu-l vad presedinte prea curand, nu vad cum s-ar descurca... Vadim iara face djihadu de pe lume... Altii? Care altii Becali, ungurii... Sa zica mersi dak scot 1% astia! ;)
Asa ca mai bine ca nu apuc sa votez nici la mandatu asta.. prea multe dileme... Oricum pariez ca Nastase castiga si destul de detasat! ;)
Oricum pariez ca Nastase castiga si destul de detasat! ;)
Cam cate procente? ... m-ar interesa pariul...
Cam cate procente?
...ceva peste 60% ... :huh: Acuma dak romanii nu gandesc ca mine yo ce sa le fac...
herbert
25 Oct 2004, 21:03
Basescu castiga din primul tur.
pariez cu oricine...
Basescu din primul tur? hm.. se poate... deci herbert... pariem sau nu? Eu zicem sa pariem pe niste carti, ca tot te pricepi. ... eu spun ca nu va iesi Basescu din primul tur.... din al doilea(nu am de unde sa stiu..depinde de prea multe).. asadar ... tu-mi trimiti doua carti daca am eu dreptate si daca gresesc .. atunci am sa-ti trimit eu...do we have a bet?
PoliFanAthic
25 Oct 2004, 21:55
pariez cu oricine...
Si daca nu din primul, sigur din al doilea. Nastase e mult prea moale pt. asa un candidat.
Daca ar fi sa sustin pe cineva, l-as sustine pe Ciuhi si PNT-ul lui. E un om de caracter (un prim impediment pentru obiectivul pe care si l-a propus) si merita sa fie ascultat. Dar, sincer vorbind, urasc politica; prea mult si prea degeaba. M-as multumi sa le vad fetele doar o data si aia la debate-urile alea interesante pre-electorale.
Leonard
25 Oct 2004, 22:26
si eu as inclina putin spre basescu. dar am o dilema: pe langa ambitiile lui si capacitatea de a urca cat mai sus in timp record, mi se pare un om incult. l-am auzit odata la tv ca e fan 3 sudest, deci e clar ca e la pamant cu cultura. nu l-as vedea la concerte simfonice, la teatru, la festivaluri de film etc. mi-e sa nu se aleaga praful de cultura romaneasca (inclusiv filmul) care si asa abia se mai tine. stie cineva pe cine are de gand sa puna ministru al culturii?
stie cineva pe cine are de gand sa puna ministru al culturii?
Nici el nu stie
Leonard
25 Oct 2004, 22:31
sincer sa fiu mi s-ar parea misto Vadim - presedinte, Basescu - prim ministru. B. cred ca e bun de prim ministru, dar ca presedinte nu prea. Stolojan sau Isarescu mi se pareau potriviti pt presedintie dar daca nu candideaza... :(
herbert
25 Oct 2004, 23:34
Basescu din primul tur? hm.. se poate... deci herbert... pariem sau nu? Eu zicem sa pariem pe niste carti, ca tot te pricepi. ... eu spun ca nu va iesi Basescu din primul tur.... din al doilea(nu am de unde sa stiu..depinde de prea multe).. asadar ... tu-mi trimiti doua carti daca am eu dreptate si daca gresesc .. atunci am sa-ti trimit eu...do we have a bet?
pariem. cota minima 1 000 Euro - sa vad finala la Wimbledon la anu'. carti pot sa-ti trimit si fara sa pariem electoral. apropos, spune aici deschis ca ai primit sau nu cartile promise de mine, ca ma tachineaza cineva pe pm. insinuand ca nu ma tin de cuvant.
Leonard
26 Oct 2004, 00:15
cota minima 1 000 Euro - sa vad finala la Wimbledon la anu'.
la masculin sau feminin?
Draga hartuitorule sau hartuitoare... am primit cartile de la herbert in stare foarte buna si functionabila .. Mi-au placut.. de fapt mai am una de citit... dar mai incolo...
1000 de euro? Hm... vorbesti de bani la care eu nu am cum sa ajung... stii de ce? Pentru ca am doar 21 de ani... si sclavuiesc in spatele "copacilor" pentru un salar amarat din care imi platesc facultatea(de chirie si mancare, inca se mai ocupa maicamea) la Bucuresti... asa ca ... pe bani din astia om vorbi mai incolo.. :)
ca sa citez din prim-ministrul romaniei : "economia merge foarte bine!" :w00t: :w00t: votez alianta si basescu, clar!
europe_east
26 Oct 2004, 09:13
E interesanta discutia asta... Unii din romanii de pre meleaguri straine se dau de ceasul mortii cum si unde sa voteze, care consulat e mai aproape, asta la 4 ore cu masina sau astalalt la 5, studentii din Boston sunt panicati ca puterea actuala a lasat Boston-ul fara consul (dinadins? intreaba gurile rele), si asadar foarte probabil fara sectie de votare... Si unii aici inca intreaba 'eu cu cine votez'... (Sau DACA votez!) In fine, poate acolo lucrurile se vad altfel.
herbert
26 Oct 2004, 10:57
la masculin sau feminin?
ambele
herbert
26 Oct 2004, 10:58
ca sa citez din prim-ministrul romaniei : "economia merge foarte bine!" :w00t: :w00t: votez alianta si basescu, clar!
uite un om serios, care a inteles...
herbert
26 Oct 2004, 11:02
Draga hartuitorule sau hartuitoare... am primit cartile de la herbert in stare foarte buna si functionabila .. Mi-au placut.. de fapt mai am una de citit... dar mai incolo...
1000 de euro? Hm... vorbesti de bani la care eu nu am cum sa ajung... stii de ce? Pentru ca am doar 21 de ani... si sclavuiesc in spatele "copacilor" pentru un salar amarat din care imi platesc facultatea(de chirie si mancare, inca se mai ocupa maicamea) la Bucuresti... asa ca ... pe bani din astia om vorbi mai incolo.. :)
bine, adica e rau pentru ceilalti...
ramane cum am stabilit: Basescu din primul tur
...ca sa-l citez pe Caragiale.
Nu prea ma pricep la politica. poate ma ajutati voi sa ma hotarasc. mie mi se pare ca nu merita nici unul din candidatii actuali.
Din pacate, iti dau dreptate (chit ca eu nu votez anul asta)... Cand ma gandesc la tarisoara mea... :sick:
Imi plac rezultatele partiale:
PNL-PD: Basescu 64% [ 9 ]
PSD: Nastase 14% [ 2 ]
(Ciuhandru candideaza, sau ramane la/in Timisoara?)
cherryblossom
26 Oct 2004, 11:33
Mi se parea mai potrivit Stolo, dar asta e.... in lipsa lui continui cu Basescu, e de la mine de acolo :P ... pare el mai mitocan si nu are o (inter)fatza prea charismatica, dar macar nu e ipocrit ca Bombonel si WC Tudor... sper si eu sa iasa castigator detasat, din primul tur.... desi, cu jumatate din populatia Romaniei cu drept de vot locuind in mediul rural, nu se stie niciodata...
cherryblossom
26 Oct 2004, 11:55
si eu as inclina putin spre basescu. dar am o dilema: pe langa ambitiile lui si capacitatea de a urca cat mai sus in timp record, mi se pare un om incult. l-am auzit odata la tv ca e fan 3 sudest, deci e clar ca e la pamant cu cultura. nu l-as vedea la concerte simfonice, la teatru, la festivaluri de film etc. mi-e sa nu se aleaga praful de cultura romaneasca (inclusiv filmul) care si asa abia se mai tine.
crezi ca daca Bombonel si Bunicutza au "patronat" Festivalul Artelor, care a avut loc prin septembrie, asta inseamna ca ei sunt neaparat culti? cuvantul "propaganda" iti spune ceva? PSD-ul nu prea are priza la segmentul asta de intelectuali, asa ca la nevoie indreapta tunul cu baleturi si concerte simfonice catre el...
Bagami-as pula in PSD sa-mi bag. Futu-i in gura sa-i fut de porci comunisti securisti aroganti si corupti care este. Multa mujeeeee din partea mea!!!
P.S. Pentru cei care nu se duc la vot...va fut in gura si pe voi bah dobitocilor, din nou!
Nightwane
26 Oct 2004, 12:42
eu nu ma duc la vot. na! (mersi danny :P)
da' in poll am votat cu Vagin Tudor ca saracu' avea 0 voturi.
notorious
26 Oct 2004, 13:37
sincer sa fiu mi s-ar parea misto Vadim - presedinte, Basescu - prim ministru. B. cred ca e bun de prim ministru, dar ca presedinte nu prea. Stolojan sau Isarescu mi se pareau potriviti pt presedintie dar daca nu candideaza... :(
sper ca glumesti, leonard! basescu bun ca prim-ministru ????????? tudor la presedentie??????????????? credeam ca la varsta aia cu care te tot lauzi esti capabil sa discerni mai ca lumea. din cauza voturilor unora ca tine probabil un taran ca basescu a iesit primarul bucurestiului cu majoritate zdrobitoare.
daca ar iesi pnl-pd, am avea de suferit ca in perioada '96-'00. daca iese basescu, ar fi chiar mai rau.
cei de la pnl-pd sunt doar niste tarani cu gura cat o sura, in timp ce ca solutii sunt 0 barat. psd-ul cu nastase macar au o echipa de experti care ar fi in stare sa conduca. lasati coruptia, pt ca veti gasi coruptie cel putin la fel si la pnl.
imi pare rau sa vad atatea conceptii gresite din partea cinemagistilor, mai ales de la useri la care tin precum minrep, leonard s.a. ...
imi pare rau sa vad atatea conceptii gresite din partea cinemagistilor, mai ales de la useri la care tin precum minrep, leonard s.a. ...
Sunt de acord cu tine ca PNL-PD sunt ceata de... ma rog, ce ai zis tu. De asemenea, Basescu mi se pare TOTAL nepotrivit pentru functia de presedinte (sau prim-ministru, sau ministru sau whatever...). Pe de alta parte, n-as vota nici cu PSD, PRM, PNG, UDMR, FDGR (sau FDRG, FRDG, FRGD -?) etc. etc. etc. De Petre Roman si oricine ar candida din partea Aliantei PoPULAre nici nu mai zic... Singurul care mi se pare ca are stofa de presedinte este Ciuhandru, pe care si-asa nu-l voteaza mai nimeni...
E clar ca disputa finala se va da intre Basescu si Nastase... Nu-l simpatizez pe nici unul, nu ma convinge nici unul si, oricum, nu votez decat peste 5 ani (cand, vor castiga ceilalti, oricine va castiga acum!)
nu votez decat peste 5 ani
Da' ce votezi tu peste 5 ani? :w00t: Sefu' clasei? Sau pe cel de an?
nu votez decat peste 5 ani
Da' ce votezi tu peste 5 ani? :w00t: Sefu' clasei? Sau pe cel de an?
very funny... fac 18 ani imediat dupa alegeri...
pariez cu oricine...
din nou herbert si certitudinile lui aberante
moldovenii i-ai pus la socoteala?
cu stefan cel mare al lor si cu simpatiile pro-psd???????
nu ca nu m-as bucura sa iasa basescu cu fix 80 la suta
uiti ca traim in shitlandistan, amice....
Da, pui, intelesem, dar ori votezi peste 4 ani ori peste 8. Peste 5 in nici un caz.
herbert
26 Oct 2004, 17:05
Bagami-as p*** in PSD sa-mi bag. f***-i in gura sa-i f** de porci comunisti securisti aroganti si corupti care este. Multa mujeeeee din partea mea!!!
P.S. Pentru cei care nu se duc la vot...va f** in gura si pe voi bah dobitocilor, din nou!
pledoarie mai strident-convingatoare nici ca se putea :D
restul sunt nuante, ambiguitati, uneori prostie pedestra...
sunt mirat ca notorious inclina spre PSD. ai o problema de "orientare", mai Andrei...
Leonard
26 Oct 2004, 19:39
Da, pui, intelesem, dar ori votezi peste 4 ani ori peste 8. Peste 5 in nici un caz.
nu esti la curent cu legile. presedintii se vor schimba la 5 ani de acum incolo, iar parlamentul la 4 ani.
herbert
26 Oct 2004, 20:06
pariez cu oricine...
din nou herbert si certitudinile lui aberante
moldovenii i-ai pus la socoteala?
nu ca nu m-as bucura sa iasa basescu cu fix 80 la suta
uiti ca traim in shitlandistan, amice....
mai gugutza, aberant e neamul tau colorat-diluat...
nu inghiti "certitudini", daca te ineci, mai ales ca nu sunt de capu' (stomacu') tau si nu cu tine discutam...
nu-mi esti amic, amicul tau e lupul din Tambov (ca tot veni vorba de moldoveni, familiarizati cu peisajul rusesc). nu scoate capu' ca e frig...
nu esti la curent cu legile. presedintii se vor schimba la 5 ani de acum incolo, iar parlamentul la 4 ani.
Da, asa-i. Desi ma mira ca la schimbarea Constitutiei, anul trecut, nu s-a facut mare fuss pe tema asta- cum ar fi trebuit, avind in vedere contexul politic.
Sa mai zic ceva? Imi place cand am dreptate...
Tin sa-ti reamintesc ca dupa locale Alianta PNL-PD detine cam 60 din Moldova... dar mai ales marile orase...
Apropos nu-s moldovean ....sa crezi ca m-ar fi deranjat...:)
@K's... m-as fi asteptat sa stii de noile prevederi constitutionale... :P ... :shock:
"Traian Basescu, sustinator al caselor de toleranta si de acord cu casatoriile intre homosexuali"
Aici o sa piarda destul de multe voturi... castigand prea putine...
herbert
26 Oct 2004, 22:11
mai Jay, nu multiplica, te rog, fraze scoase din context sau poate chiar aberatii. cert este ca matrosu' va castiga si are tzepe morale (nu e deloc violent cum zice) pentru toti. inclusiv pentru cei care tulbura apele electorale pe CineMagia...
eh... context... a fost la MTV si a spus... http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&article_id=103024... in fine ai dreptate... nu am vrut sa fiu partinitor.. ci doar mi s-a parut amuzant... hai ca nu am sa mai fac asta... scuze...
@K's... m-as fi asteptat sa stii de noile prevederi constitutionale... :P ... :shock:
Stiam de ele, dar ma amuzase interventia lui minrep (de asta glumita venise instinctual :) )
herbert
26 Oct 2004, 22:59
@jay,
o dovada in plus ca Basescu este democrat, sincron, desfundat la minte (si el chiar are minte!)
cineva se intreba cine va fi ministrul culturii sub presedintia lui Basescu.
mai multe - onorabile - candidaturi, intre care Adrian Cioroianu, remarcabil personaj... ceilalti - la fel... nu le dau numele.
spuneti DA si veti avea :D
Mala Portugal
26 Oct 2004, 23:16
mai multe - onorabile - candidaturi, intre care Adrian Cioroianu, remarcabil personaj... ceilalti - la fel... nu le dau numele.
spuneti DA si veti avea :D
Asa e, remarcabil personaj, banuiesc ca l-au remarcat toate femeile :w00t: desi acu' a inceput sa faca fund de rinocer si burta de baron local.
herbert
26 Oct 2004, 23:26
cand te "loveste" cel drag e foarte dureros :o :o :o
Eu il votez pe Ambra Blu.
Eu il votez pe Ambra Blu.
.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi.
.herber-ticu'le,da matale cum de nu votezi cu Becali?Uite,si tu esti filozof,si el la fel-iubitori de arta si adevar.
notorious
28 Oct 2004, 11:25
o dovada in plus ca Basescu este democrat, sincron, desfundat la minte (si el chiar are minte!)
daca tu crezi ca basescu are minte, poate-ar trebui sa-ti desfunzi ignoranta. ma mir, pt ca tu chiar pari (pareai) baiat luminat. acum tind sa cred ca ce te apropie de basescu este pur & simplu o gura cat o sura.
basescu este un bashit.
raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: )
herbert
28 Oct 2004, 12:21
@notorious
faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit.
Ambra Blu
28 Oct 2004, 12:57
.sa nu-l votezi prea tare,ca poate il penetrezi.
sau sa nu latri prea tare, ca poate ma musti de cur.
Ambra Blu
28 Oct 2004, 13:00
raman in continuare fan al lui minrep care nu vrea sa se bage in kktul asta (he's too young for this shit!! :w00t: :w00t: )
Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:
Sunt de acord cu tine ca PNL-PD sunt ceata de... ma rog, ce ai zis tu. De asemenea, Basescu mi se pare TOTAL nepotrivit pentru functia de presedinte (sau prim-ministru, sau ministru sau whatever...). Pe de alta parte, n-as vota nici cu PSD, PRM, PNG, UDMR, FDGR (sau FDRG, FRDG, FRGD -?) etc. etc. etc. De Petre Roman si oricine ar candida din partea Aliantei PoPULAre nici nu mai zic... Singurul care mi se pare ca are stofa de presedinte este Ciuhandru, pe care si-asa nu-l voteaza mai nimeni...
E clar ca disputa finala se va da intre Basescu si Nastase... Nu-l simpatizez pe nici unul, nu ma convinge nici unul si, oricum, nu votez decat peste 5 ani (cand, vor castiga ceilalti, oricine va castiga acum!)
Amatorismul si infantilismul nu il caracterizeaza doar pe Leonard, cum gresit se temea acesta.
notorious
28 Oct 2004, 13:46
faconda ta infantila nu poate fi depasita... stai linistit.
ce bine ca mi se confirma banuiala: gura mare confundata cu spirit ironic si idei valabile. la fel ca la marx. sincer, ce-am auzit despre basescu n-are cum sa vina de la un intelectual.
Dimpotriva, cred ca minorul a calcat deja in fertilizator:
Da, da macar am scapat de acuzatiile cum ca MinRep ar veni de la "Minority Report"...
Este pentru a doua oara(prima 1996) dupa revolutie cand mass-media va influenta direct rezultatul alegerilor.
Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa:
Prima - Mitrea PSD Tv
Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense...
Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...)
TVR - ...
National TV - Fratii Micula...
and so on
Este pentru a doua oara(prima 1996) dupa revolutie cand mass-media va influenta direct rezultatul alegerilor.
Eu sper sa nu. Pentru ca daca stam bine si ne uitam...avem asa:
Prima - Mitrea PSD Tv
Pro_st tv - Pro_psd tv din cauza datoriilor imense...
Antena 1 - Pur Tv (singura televiziune care ataca psd-ul inainte de alianta...)
TVR - PSD
National TV - Fratii Micula...
and so on
am adaugat.... oricum ma refeream la prestatiile live ale candidatilor in mare parte...
herbert
28 Oct 2004, 17:28
sincer, ce-am auzit despre basescu n-are cum sa vina de la un intelectual.
chiar nu intelegi, chiar nu poti "construi" si tu un "sir evolutiv"... banuiesc ca esti tanar si neexperimentat, repede-opinator pe orice subiect, dar nimeni nu-ti da voie sa fii si prost...
de la Ion Iliescu, imbibat de comunism, care tot face "dreptate si e sarac", crescand in umbra sa cea mai mare si respingatoare armata de corupti, poporul nu poate alege un Havel romanesc (mai ales ca nici nu avem).
ce intelectual valoros ar avea sanse astazi sa castige prezidentialele in Romania? e o utopie, inseamna sa te prefaci ca gandesti...
Basescu, asa cum arata el, e totusi o evolutie pe scara de la Iliescu incoace... din fauna politica la vedere Basescu e cel mai potrivit...
succes. sper sa fi meritat "cantonamentul" in dreptul tau.
notorious
29 Oct 2004, 11:42
chiar nu intelegi, chiar nu poti "construi" si tu un "sir evolutiv"... banuiesc ca esti tanar si neexperimentat, repede-opinator pe orice subiect, dar nimeni nu-ti da voie sa fii si prost...
draga herbert,
eu opinez in privinta asta pt ca familia mea este destul de inradacinata in politica, deci crede-ma pe cuvant ca opiniile mele sunt inzecit mai motivate & justificate decat ale tale. eu chiar te provoc sa-ti pui dracu' neuronii aia amortiti ai tai in functiune, si lasa gura aia a ta atat de preocupata de auto-ascultare sa mai respire naibii putin aer de ne-imputeala sinaptica !
nimeni pana acuma n-a reusit sa recunoasca faptul ca la putere SE fura! indiferent cine-ar sta pe scaun. indiferent daca r fi psd, pnl, nastase, basescu sau vadim tudor! problema este ca daca psd o sa te fure dar o sa te si conduca, ca sa nu mai fie vai de curu'-gura ala al tau, pnl-pd o sa te fure, pe la spate, mai putin fatis, dar o sa conduca o pula. simplu ca buna-ziua.
iar daca atunci cand basescu se sclifoseste sau doar deschide gura ca sa amestece goange din cele mai idioate cu aforismele cele mai debil-vanitoase, pe ea ies, de fapt, basinile din numele sau care s-au cuibarit in schimb in cel mai apropiat loc pt omul asta - creierul. cine vrea sa repire aerul sau intoxicat, o face pe raspunderea lui. nastase este arogant, dar capabil, (poate corupt) dar interesat, atat de cerebral si (recunosc) vanitos incat nici nu-l mai intereseaza imaginea lui atat de tare - stie ca in conditiile de fata, el este cel mai bun candidat, inzecit mai bun decat intoxicatul de basescu si decat paranoicul de tudor.
pur si simplu este o problema de ales rau mai mic. evident! dar este clar ca promisiunile lui basescu sunt vrajeli de cea mai inalta clasa: tu nu vezi??? zice psd-ul ca o sa scada inflatia la sub 10%, pnl-ul zice ca face mai bine. zice psd-ul ca o sa creasca salariile in administratie cu nu-mai-stiu-cat (culmea, am uitat, desi ma cam priveste), pnl-ul zice ca o sa le mareasca indoit! zice psd-ul ca o sa mature kktul de pe strada, pnl-ul zice ca pe langa asta, o sa lasa laptele si mierea sa curga pe bulevarde, probabil scoase din camara ignorantei lor electorale si din depozitul lipsei unui elementar simt al bunului simt.
ASTA e pnl-ul, stimate herbert! daca vrei sa-l votezi pe bashescu, voteaza-l, dar tu singur o sa ai de suferit. mai putin conteaza ca basescu o sa fie presedinte, mai mult cum o sa-si alcatuiasca conducerea. pt ca nu-i nici un pericol, la o adica, sa tragi basini in scaunul presedentiei. poate ca si iliescu o mai facea din cand in cand.
dar asta e, romanul intotdeauna a invatat pe spinarea lui, si o sa invete si acum, la fel ca in 96-00.
u keep talking but it makes no sense
1 notorius tocma aterizat in capitala il voteaza pe capitalistul nastase...asa o fi logica prin provinciile maritime...
el vrea un intelectual presedinte sau pm...
penibil
2 leonard incerca o oarecare analiza argumentata
useless
3 jay listeaza tv-uri si cine le controleaza
de parca e ceva nou
4 herbert trebuie cu orice pret sa fie mai inteligent, mai subtil si mai decent k mine...
si are drepatate, nu-i inghit sau diger certitudinile
din fericire pt mine nu am inghititi si digerat foarte alte multe chestii pe care dansu le-a masticat indelug dupa ce fusesera in prealabil ejectate de altii
orice viziune de ansamblue atat de trista....
shitlandistan 4ever
notorious
29 Oct 2004, 18:12
asa o fi logica prin provinciile maritime...
poate ca in logica ta tulcea este provincie maritima. mai baga nasul in harta romaniei, ca herbert totusi nu face asemenea gafe.
PoliFanAthic
29 Oct 2004, 19:13
O fi animat la noi, dar de-abia astept spectacolul in State. First row tickets, please!
3 jay listeaza tv-uri si cine le controleaza
de parca e ceva nou
Eu am completat-o but whatever....
herbert
29 Oct 2004, 23:43
@notorious
esti cumva la portie pe linie PSD (tatiticu' e social democrat, un mic baronash, ceva)?
dar nu vrei tu sa te revolti, asa, de dragul tineretii, impotriva babalacilor, sa distrugi "oranduirea cea cruda si nedrepteata"? :P
de ce-i numeri bashinile lui Basescu?
eu discut idealuri :P , vreau democratie si prosperitate in Romania, iar tu, okazivaietsia - cum ar spune fostul student la Moscova, Ion Iliescu, ai interese...
nu vreau sa fiu dur cu tine de asta data. te iert pentru duritatile de limbaj, dar...
sper sa votezi corect :P
pa, am mult de lucru si o deplasare solicitanta.
L-ati vazut pe taranul ala care promitea "ca daca iese el , toate alea o sa fie gratis"? mai bine votati cu el si gata discutia .
notorious
30 Oct 2004, 16:18
@notorious
esti cumva la portie pe linie PSD (tatiticu' e social democrat, un mic baronash, ceva)?
dar nu vrei tu sa te revolti, asa, de dragul tineretii, impotriva babalacilor, sa distrugi "oranduirea cea cruda si nedrepteata"?
de ce-i numeri bashinile lui Basescu?
eu discut idealuri , vreau democratie si prosperitate in Romania, iar tu, okazivaietsia - cum ar spune fostul student la Moscova, Ion Iliescu, ai interese...
nu vreau sa fiu dur cu tine de asta data. te iert pentru duritatile de limbaj, dar...
sper sa votezi corect
pa, am mult de lucru si o deplasare solicitanta.
ok, herbert, am reactionat asa dur pt ca, recunosc, 'sunt pe linie psd' dupa cum zici chiar tu. iar 'tata' nu-i baronas, ceva, ci inalt functionar public (si-a luat masteratul in adm publica chiar vara asta), deci schimbarea de putere nu ar trebui sa-l afecteze. tot ce pot sa-ti zic este, crede-ma, chiar vorbesc din convingere, si nu una inoculata. de altfel, eu n-o sa am nici o treaba cu administratia publica, m-am rupt de evidenta dorinta a tatalui de a ma face jurist. urasc politica, nimeni nu-mi este simpatic (nici macar nastase) de pe scena politica, si studiez la ase, la relatii internationale. si totusi, doresc sa lucrez in show-biz dupa studii, daca o vrea soarta :) . chiar acum scriu un scenariu pt un sitcom care sper sa iasa in primavara asta...
insasi discutia asta pe teme politice nu prea are nici un sens pe un forum de film, pur si simplu m-am infierbantat auzind ideea de 'basescu - presedinte' si neasteptata plauzibilitate a acesteia... ma rog ca cine-o castiga sa faca ceva cu rahatul asta...
insasi discutia asta pe teme politice nu prea are nici un sens pe un forum de film, pur si simplu [...]... ma rog ca cine-o castiga sa faca ceva cu rahatul asta...
ole ole... cineva a inteles ca politica si arta sunt doua lucruri diferite... chiar nu are nici un sens discutia basescu vs nastase aici... aici vorbim despre filme, si ne simtim cu totii ca Oblomov. :D
nightsorrow
31 Oct 2004, 12:41
hai ma,chiar vreti ca Basescu sa ne reprezinte tara ? e drept ca n ai cu cine alege ,dar ce vi se pare asa de interesant la Basescu? Doar vocabularu' ala ce prinde la plebe ? doar partidul ce mai e de el...
jackpot
01 Nov 2004, 15:49
as zice ca dintre doua rele as alege un rau mai mic
asa ca votez ardeii pusi la borcan (iuti)
as zice ca dintre doua rele as alege un rau mai mic
asa ca votez ardeii pusi la borcan (iuti)
:D si eu fasolea batuta!
V_Rossi
02 Nov 2004, 08:29
E clar cine o sa iasa presedinte nu!???? Eu presimt k ne asteapta zile grele.. dar si frumoase in acelasi timp... Traiasca Basescu! Jos Hotiaaa:))
Pentru (inca) tinerii amatori de politica si "Academia Catavencu":
http://www.peste18ani.ro/index.php?c=1
capitain
02 Nov 2004, 22:04
mi-a placut site-ul, cel mai mult m-a distrat contactul (unde te astepti sa fie vre-un e-mail, un telefon):
Pentru moment, contactul este protejat. Nu ne cunoastem suficient. De ce ati avea incredere in noi? De ce am avea incredere in voi? Trebuie sa ne cunoastem mai bine.
pariez cu oricine...
Din pacate e cam...imposibil. Daca vrei sa pariem, let me know. :P
notorious
03 Nov 2004, 15:58
pai, tu te-ai uitat la rezultate ?... sau poate ca nu suntem noi un esantion asa reprezentativ... :P
cherryblossom
03 Nov 2004, 16:31
ce zici notorius de rezultate?
pai tu nu stii ca PSD-ul cumpara toate sondajele inainte de alegeri, pe care le umfla cu 5 procente-5000 de parai?
cand au fost alegerile locale, stiam ca va iesi Basescu cu cateva luni inainte, desi sondajele aratau altceva... asa ca nu te mai lua dupa ele...
cred ca o sa fie o batalie urata baieti... din primu' tur nu castiga nimeni, si in al doilea sa speram ca ramane numai basescu si nastase...
de aici sper la basescu, dar cine stiu ce o sa zica si vadim, si unde ajung voturile lui... asa ca, mai asteptam un pic, si apoi mai vorbim...
p.s. nu crede-ti tot ce spun statisticile...
jackpot
03 Nov 2004, 18:35
E clar cine o sa iasa presedinte nu!???? Eu presimt k ne asteapta zile grele.. dar si frumoase in acelasi timp... Traiasca Basescu! Jos Hotiaaa:))
In Bucuresti e cotat bine mr. B, si mie mi-ar place sa iasa el, desi are un trecut "glorios", dar asa cum am zis inainte din doua rele il aleg pe el.
Dar la nivelul tarii, cred ca mr Nastase o sa castige...... ca ne place sau nu , cred ca asta va fi pana la urma deznodamantul...
In tzara se cam stie ca iese Nastase,dar poate va fi vre-o surpriza cum a fost acum 4 ani...au ajuns Iliescu shi Vadim in al doilea tur(i-au speriat putin)
Oricum eu vreau sa spun ca ii de kkt faptul ca iarashi Bush ii la conducere...mai degraba era Kerry..
notorious
03 Nov 2004, 21:16
pai tu nu stii ca PSD-ul cumpara toate sondajele inainte de alegeri, pe care le umfla cu 5 procente-5000 de parai?
cand au fost alegerile locale, stiam ca va iesi Basescu cu cateva luni inainte, desi sondajele aratau altceva... asa ca nu te mai lua dupa ele...
vrei sa spui ca au fost cumparate sondajele de pe cinemagia ? :w00t: eu la ele ma refeream, unde conduce pnl-ul ! (din pacate) asa, aflu cam care e situatia pe cinemagia. alea nationale nu le stiu si nici n-am de unde sa le aflu...
notorious
03 Nov 2004, 21:20
Oricum eu vreau sa spun ca ii de kkt faptul ca iarashi Bush ii la conducere...mai degraba era Kerry..
amin. chiar e de kkt ca bush a castigat din nou! cu toata anticampania lui michael moore... pacat, pt ca era asa de ixcuizit... :lol:
herbert
03 Nov 2004, 22:34
chiar e de kkt ca bush a castigat din nou! cu toata anticampania lui michael moore... pacat, pt ca era asa de ixcuizit... :lol:
pai daca nu se baga sperietoarea de mmoore, poate castiga Kerry. aca ca va trebui sa ascultam inca 4 ani panseurile lui Bush (si daca ar "produce" doar panseuri).
PoliFanAthic
03 Nov 2004, 23:23
Las'...sa vedem partea plina a paharului. N-am luat tzapa cu prietenii facatori de infrastructura ai lui Bush. Spaga data ramane valabila.
oamenii liberi aleg libertatea
citeam din tramvai pe un afis electoral:
e timpul dreptatii, e vremea adevarului
acum si aici
nu stiu cine a conceput sloganul, dar are o calitate de a atrage atentia
tradus intr-un alt limbaj ar suna cam asa:
cu rabdare treci marea dar iti trebuie si un vapor bun !
jackpot
05 Nov 2004, 19:44
am dat drumul la radio si am auzit inca doi candidati la functie...
Un taranist si un fost SRIst
Nu le-am retinut numele pt. ca nu ma interesa...
Taranistul tinea sus si tare ca el are binecuvantarea nu stiu carui sfant si episcop, iar SRIstul vorbea cu un accent autoritar.... ce? Tampenii. Nu l-am crezut. Sa ceara pensie si sa-si vada de treaba...
Leonard
12 Nov 2004, 16:36
eu m-am cam hotãrât cu cine votez. Poll-ul e pus cam aiurea (pentru cã phpbb-ul ãsta n-are mai multe posibilitãþi) în sensul cã nu permite votarea unui partid ºi a unui candidat decât împreunã.
În primul tur, aºadar, votez cu Ciuhandu la preºedinþi ºi cu PNL-PD la partide. Bãsescu nu prea e bun de preºedinte dar Alianþa are oamenii cei mai de treabã. Cel mai miºto ar fi fost sã candideze Mona Muscã. În turul 2 nu vreau sã mã gândesc cine o sã ajungã.
herbert
15 Nov 2004, 00:50
Jay, ce-ti mai face candidatu'? al meu castiga din primul tur.
pun de o petrecere pentru... 3 cinemagisti.
Pai mergem destul de bine... plictiseala electorala pe la teveu... cu un Cristian Tabara plin de zambete... si cu un Base ready for attack(cu tot felu de dosare)... om trai si om vedea... vezi ca o sa-mi trimiti multe multe carti daca al tau nu i-a primul tur... adica nu castiga din primul tur... :D
jackpot
15 Nov 2004, 19:28
Cand am ajuns acasa ma uit in cutia postala si ce gasesc ?
Mos Cra... aaa Nastase mi-a bagat in posta "reclama". Dar cum sa il votez? Reclama se adresa doar batranilor, la care le promitea pensii mari. Pai la noi in tara tinerii si nu doar ei, ci in general cei care lucreaza tin in spate, prin impozitele "datorate"statului , nu stiu cati batrani. Nu ca am ceva cu ei, dar mi se pare abureala. Sa mai judece inainte de a promite ceva.
herbert
15 Nov 2004, 22:57
om trai si om vedea... vezi ca o sa-mi trimiti multe multe carti daca al tau nu i-a primul tur... adica nu castiga din primul tur... :D
al meu, care e si al tau - dar tu ai interese de moment, "mercenarule" :D - i-a primul tur oricum castiga si are niste "tzepusoare" pentru adversari, pentru cei neascultatori. mai ai timp sa treci in tabara noastra :P
Unii din romanii de pre meleaguri straine se dau de ceasul mortii cum si unde sa voteze, care consulat e mai aproape, asta la 4 ore cu masina sau astalalt la 5, studentii din Boston sunt panicati ca puterea actuala a lasat Boston-ul fara consul (dinadins? intreaba gurile rele), si asadar foarte probabil fara sectie de votare...
Apropo de...
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z15112004&idx=82
Important e sa castige. Nu conteaza turul...desi 99%...dupa al 2-lea :P
Vai Danny... daca imi aratai un articol din orice alt ziar imi trezeai interesul....
Funny ca nimeni nu stie cine e candidatul meu... :)
herbert
15 Nov 2004, 23:50
Important e sa castige. Nu conteaza turul...desi 99%...dupa al 2-lea :P
ce sa zic? Danny graieste adevaru' adevarat. am inteles asta de la primele postari pe acest topic.
sa mergeti la vot cei cu drept de vot - sa nu va leneviti, ca nu putem numai noi - Danny & me - salva democratia :P , iar juniorii sa faca munca de lamurire cu parintii...
Vai Danny... daca imi aratai un articol din orice alt ziar imi trezeai interesul....
Funny ca nimeni nu stie cine e candidatul meu... :)
Nu conteaza ziarul...it's a fact :P
Plus ca e la pagina de "opinii ale cititorilor" ;)
Nu ma intereseaza cine e candidatul tau...stiu ca nu esti atat de batut in cap incat sa votezi psd :D
si inca un link, util zic eu
http://contracoruptie.ong.ro/
Nu conteaza cu cine votez eu... eu stiu doar ceea ce vad si aud... ah si sa nu uit... ceea ce stiu...
"pai, tu te-ai uitat la rezultate ?... sau poate ca nu suntem noi un esantion asa reprezentativ... "
_________________ Cu siguranta ca nu sunteti un esantion reprezentativ.Tara nu sta pe cinemagia, iar accesul la internet e o necunoscuta pt. majoritatea....
oricum nu cred ca are vreo importanta ce scriem noi aici... adica, toti care mai umbla asa pe cinemagia sau prin internet stau la oras... restu', adica peste 70 % din populatia romaniei sunt tarani si stau la tara... fara internet si fara 'informare' (tvr 1&2 nu numesc informare, personal...)... si astia sunt cei care voteaza, si a caror vot conteaza... noi aberam numai si ne pierdem timpul...
salut.
corect nae. cand dracu sunt alegerile astea, ca sa stiu in saptamana aia sa-mi scot televizorul din priza.
restu', adica peste 70 % din populatia romaniei sunt tarani si stau la tara... .
De fapt.. 55% la sate...
:w00t: :D :w00t:
s-a remarcat reclama lu' basescu??? hehehe... poate ca threadu' asta chiar a fost citit de cineva.
dar chiar asa, aici se investesc banii pentru campanie?
herbert
18 Nov 2004, 15:56
da, basescu peste tot. castiga base si facem ordine in tara, inclusiv pe CineMagia.
Mala Portugal
18 Nov 2004, 16:18
Eu doar ma bucur ca am scapat de pop-upurile alea cu viermisori. :sick:
notorious
18 Nov 2004, 17:53
bah, sincer, daca basescu da legea aia cu transporturile in comun cu program non-stop, eu il votez ! :D
jackpot
18 Nov 2004, 18:04
Aflandu-ma in trecere printr-un anumit oras constat stupefiat ca niste fatuce de mana I-a imbracate in Mos Neculas lipeau de zor afisuri. Am crezut ca anul asta a venit mai repede mosul si tare m-am bucurat, dar oricum nu am plecat cu mana goala ci m-am ales cu o plasa in care era un fular alb si o caciulitza rosie cu un porumbel frumos pe ea in interiorul unei inimioare de toata frumusetea.
O sa-i scriu lu' Mos Becali sa-mi aduca un Jeep pana la alegeri. Daca imi aduce inseamna ca e un mos care se tine de promisiuni...
Daca nu, de o mai prind pe fatuca care mi-a dat cadoul o rapesc si ii trimit lu' tata Gigi un covor frumos cu "Rapirea din serai" la care o strabunica de a mea ii zicea Cai Verzi pe pereti...
da, basescu peste tot. castiga base si facem ordine in tara, inclusiv pe CineMagia.
:D amuzant...daca te-nduri sa-mi spui adresa ta de mail iti trimit o poza de-a lui basescu care s-ar preta de minune la mesajul tau :D
Gaandalf
19 Nov 2004, 11:33
io il votez pe basescu ptr k i-a proimis-o lu' Radu Mazare ... dk Basescu este ales Radu Mazare se refugiaza in Cuba shi ne va elibera de dictatura lui Mazare cu Mafia legala, taxa de protectzie shi asha toata tzara nu va trebui sa mai plateasca 30.000 lei intrarea in statziunea Mamaia.
...sau uite,mai bine asa-daca tot ziceai ca pleci de pe forum,un mic cadou din partea mea ;) :
http://venus.walagata.com/w/raptor888/rbasescu.jpg
http://venus.walagata.com/w/raptor888/rbasescu.jpg
:lol: :lol: :lol:
Oh, very nice... On the other hand: interesanta ideea de a pune reclame electorale cu "base" (si) pe CineMagia... frumos... :? Ma refer la chestia cu "Va chem la ...evolutie"! :w00t:
@ Raptor, misto fotografia :D , chestia aia care tot imi apare pe monitor cu viermii si cu moliile poate fi interpretata si in sens invers.Depinde cine o vede.
Gata la mine in hometown s-au cam impartit voturile :)
dupa ce psd-ul a adus pe akcent,andreea b,shi inca vreo cateva trupe...shi-au cam cashtigat cateva voturi importante
jackpot
21 Nov 2004, 13:37
De la atatea minciuni auzite la radio si TV incepe sa ma plictiseasca campania asta.
Mi-ar place sa se termine odata. Mergem la vot, si cine iese, iese... chiar de stim deja cine iese.
Dar mai bine ma uit la un film.
@jackpot
asta am zis si eu la inceput. aici se discuta despre FILME si nu despre politica!
jackpot
22 Nov 2004, 10:13
@Nae
Hai la Manchurian Candidate film - politic.
Gaandalf
23 Nov 2004, 07:01
http://www.basescu.ro/includes/pop/counter/1.jpg -
votatzi! :lol:
jackpot
23 Nov 2004, 09:21
@Gandalf
Mai cu Basescu asta n-ai de unde sa stii... asta chiar nu se joaca.
Cu el in postura asta ma simt mai in sigurantza.
doo fotografii facute de mine in campania din 2000 dar care si-au pastrat din "farmec" :)
Vadim (http://www.danny21.home.ro/vadim.htm)
Iliescu (http://www.danny21.home.ro/iliescu.htm)
Leonard
26 Nov 2004, 20:56
@Danny: foarte fermecãtoare, pãcat cã nu se vãd.
Nici eu nu vad nimic...:P
Nici eu nu vad nimic...:P
My mistake...s-a rezolvat... :oops:
jackpot
27 Nov 2004, 19:32
http://www.resursadefun.ro/gi26_Adrian-Nastase.htm
jackpot
28 Nov 2004, 12:32
Am fost de am stampilat... desi nu aveam nici un chef, totusi am fost, era in drum spre cinematograf
PoliFanAthic
28 Nov 2004, 13:48
Ce tare-i prezenta la vot...!
si eu mi-am depus votul... ce brambureala...hehehe
Draga herbert, chiar daca nu mai intri sau nu o sa mai intri... ideea este ca pariul nostru l-ai pierdut. Este ora 20.08 si-ti pot spune ca Basescu nu are cum sa iasa din primul tur... Daca vrei sa-ti onorezi pariul te astept pe mp.(de carti e vorba)
Nastase 40%
Basescu 35%
I said so....
mai asteptam...
nothing is settled, dar da, jay ai dreptate, basescu nu iese din primu' tur. eu tot mai sper sa se gasesca voturile pierdute... alea unde pnl/pd-ul este votat... hehehe
Leonard
28 Nov 2004, 23:54
am votat ºi eu cu un pierzãtor, cu Ciuhandu, iar la parlament cu DA.
ideea e cã, personal cred cã în turul 2, multe din voturile lui Vadim se vor duce la Bãsescu deci are ceva ºanse.
Mai periculoasa este scindarea intre votantii lui Basescu din turul de ieri. Nu stiu in turul 2 citi liberali il vor mai sprijini (lucru care s-a vazut inca din interviul pe care l-a oferit ieri Stolojan, la iesirea de la urne), deci si citi electori ai liberalilor vor mai merge la vot. Probabil valabil si pentru cei ai lui Ciuhandu.
Pe de alta parte, votantii lui CVT ori nu merg la vot, ori voteaza aiurea. :)
Pacat de Stolojan, cred ca ar fi avut mai mult succes. La fel si Basescu pentru premier.
ps: stie cineva care marea gafa de campanie a lui Basescu pe care o tot vehiculau ieri analistii politici?
pps: nu cred ca publicarea stenogramelor (miine, de catre Sorin Rosca Stanescu, in 3 volume) va avea mare influenta asupra turului 2.
Eu ma bucur ca se normalizeaza situatia , incet dar sigur , si nu mai avem cateva sute de partide ca dupa '89. Toti c***** isi trageau partid atunci...
S-ar putea sa iasa Basescu , potrivit unor sondaje diferenta dintre cei 2 e de 7-9 % , multi pastrandu-si votul pt. turul doi , asa cum am facut si eu.
Diferenta din rezultatele partiale in urma numararii voturilor este mult mai mica: in jur de 2,5% intre cei doi, iar pentru Parlament 1 - 1,5%.
Cu atat mai bine , aseara ziceau ceva de 7-9 % pe realitatea.
Oricum se pare ca ne-am mai desteptat si ma bucur ca nu mai intra in parlament tot felul de ratati , gen gigi.
jackpot
29 Nov 2004, 11:06
Peste doua saptamani il vom avea ca Mr. President pe:
Vulpoiul Nastase. :(
:(
Asta e n-ai ce-i face...
jackpot
29 Nov 2004, 11:07
Peste doua saptamani il vom avea ca Mr. President pe:
Vulpoiul Nastase. :(
:(
Asta e n-ai ce-i face...
alianta, daca a pierdut alegerile, le-a pierdut in mediul rural, asta e clar. acolo unde primarii majoritari psd si-au facut din plin datoria, iar prezenta la vot oricum e mult mai mare decat in mediul urban.
alianta stia f. bine ca sta prost in mediul rural (vezi alegerile locale), si totusi target-ul lor nu stiu pe unde a fost. pana si strategia psd "va mai dam 2 lei la pensie" se pare ca a fost mai eficace.
lupta continua...desi sansele sunt tot mai mici
luxemburg here i come!
p.s. din capitolul sa vezi si sa nu crezi: in jud. ilfov (controlat de psd se stie) prezenta la vot a crescut cu aproape 25% fata de alegerile din 2000.
http://www.apd.ro/files/29nov2004.pdf
"pana si strategia psd "va mai dam 2 lei la pensie" se pare ca a fost mai eficace."
Asta pt. ca romanu' idiot se ghideaza dupa prostu' dicton mioritic
"ce-i in mana nu-i minciuna".
Tot in familia dictoanelor de cacat romanesti se incadreaza si : "capul plecat sabia nu-l taie" si ''lasa tata ca-si face omul treaba cu el" :sick:
Cat despre ilfov, prezenta mare la vot (ca in fiecare an), are o sg. explicatie: judetul e plin de ciori , care-si vand votul f. ieftin.
Alegeri 28 Noiembrie 2004, Rezultate Partiale
Rezultate Partiale Presedintie
1 Adrian Nastase 38.07%
2 Traian Basescu 35.46%
Camera Deputatilor
1 PSD + PUR 34.12%
2 PNL - PD 32.90%
Rezultate Partiale Senat
1 PSD + PUR 34.44%
2.PNL - PD 33.21%
Din cate stiu au fost centralizate cam 35,6% din nr. total al voturilor (mai multe din mediul urban, de aici si diferenta mult mai mica fata de exit-poll-uri?)
Tocmai a fost dat publicitatii update-ul rezultatelor partiale: diferenta intre Uniune si Alianta creste, la fel intre Nastase si Basescu. Explicatia pentru partialele de azi dimineata se datoreaza centralizarii, preponderent, a voturilor din mediu urban.
Sint jenata de judetul Cluj: unul dintre putinele din Aredeal unde Uniunea a cistigat. Banatul e mai dez-capacit.
http://www.expres.ro/topstory/?news_id=172871
Alegeri pierdute in mediul rural? Poate! Dar nu e quite asa... Basescu a pierdut pe mana lui, nu a ascultat ce i s-a spus... a facut campanie in orasele mari si a fost alaturat gafelor lui (monumentale spun analistii)... Asa se inatampla cand esti prea sigur pe tine... Cat despre turul doi, vorbim un pic mai incolo.
Basescu a pierdut pe mana lui, nu a ascultat ce i s-a spus... a facut campanie in orasele mari si a fost alaturat gafelor lui (monumentale spun analistii)...
Care?, mai exact, exceptind faptul ca s-a ocupat preponderent de zonele unde era deja popular si mult mai putin de judetele unde PSDul are controlul- si asupra institutiile si asupra urnelor? (am intrebat si mai sus)
faza cu homosexulii... aici sunt gafe peste gafe... de la Bombo si pana la 20% din romani sunt homo... (nu stiu exact cand a spus-o si cui, chiar daca in gluma, oricum a fost scoasa in fata)
si faza cu premierul francez... (nu mai stiu exact ce i-a spus, dar daca esti super interesata, aflu)
prea multe mesaje - in schimb PSD putine si repetate la nesfarsit
simtul umorului da bine, dar daca stii cand sa-l folosersti atunci esti deja vexxat... (poate ai observat ca merge gura fara el cateodata)
si ar mai fi...
oho, si cate ar mai fi... de la ouale numarate a le premierului pana la intrebarea 'ce, eu sunt elvetia?' a presedintelui...
nu cred ca in gafe sta toata problema electorala, ci mai mult in obisnuinta electoratului de acestea... eu m-am obisnuit deja cu toate tampeniile pe care le vad, si daca asta se intampla la mine, nu stiu cum vede nea' vasile chestia asta, cand el sta la telega in judetu' campina... il vede pe ala imbracat in cravata si in costum, si crede ca a zis nu-stiu-ce intelepciune...
Nea vasile nu vrea un bucurestean(in presa locala psdista s-a scris mult despre asta) care se intrece in glume si glumite si care promite marea cu sarea... toata lumea era cu ochii pe el(basescu), nu trebuia sa-si ia lumea in cap... In plus... nu a avut vizibilitate in mediul rural...
PoliFanAthic
29 Nov 2004, 16:18
Da' poezie ati citit-o si voi, nu?
Si daca ramuri bat in geam
Si tu votezi cu BOMBO
Eu imi bag sula-n el de neam
Si emigrez in Congo
E buna :D
P.S. Pacat ca s-au suparat baietii de la ambasada Congo-ului. La o adica, intreaba ei, trebuie specificat despre care Congo este vorba.
:D :w00t: :D :w00t:
lol... tare poezia.
Am primit-o pe YM de la 2 persoane diferite...
#bonecrusher#
30 Nov 2004, 11:54
Adevaru-i ca se fura!
SI l-am prins cu rata(tara)-n gura...
Care?
pe la mijloc http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol&article_id=107449
P.S. @toata lumea: uitati-va la televizor azi oameni buni... sa invatati PR
jackpot
01 Dec 2004, 12:31
Ieri comisia B.E.C. intra in direct.
Ce mai comisie ... primul care a vorbit... plin de ticuri nervoase dadea din ochi si stramba din nas non-stop.
Iar cand presa punea intrebari a inceput sa se balbaie. :sick:
herbert
03 Dec 2004, 00:18
Draga herbert, chiar daca nu mai intri sau nu o sa mai intri... ideea este ca pariul nostru l-ai pierdut. Este ora 20.08 si-ti pot spune ca Basescu nu are cum sa iasa din primul tur... Daca vrei sa-ti onorezi pariul te astept pe mp.(de carti e vorba)
stai linistit ca n-am plecat definitiv, m-am retras putin... poate 1-2 luni (asa cum am scris).
revin sa te linistesc. n-am incheiat pariul. eu am anuntat o suma de euroi si tu ai spus ca esti studinte si ai portmoneul subtire...
nu e nici o problema sa primesti din partea mea niste carti bune (e chiar o placere sa fac lucrul acesta), dar as vrea sa stiu:
- tu esti fericit ca a furat/castigat nastase?
daca ai schimbari de adresa ma anunti pe pm, dar va trebui sa astepti,
ca sunt in deplasari/ocupat/egoist-fericit ca pot sa lucrez la un proiect mai vechi...
salut tuturor, uneori mi se face dor de voi.
he he , wellcome back ! sau e doar un mic respiro ?
- tu esti fericit ca a furat/castigat nastase?
.
Bai... nu sunt fericit... M-am dus la vot si am pus pe Basescu, dar ti-am spus ca ma uitasem pe un sondaj inainte, unul serios si nepublicat si am ramas fara speranta... Eram sigur ca nu mai are cum sa-l ajunga... De furat a furat, dar asta pentru parlamentare ca la presedintie era o diferenta de 5%... si intradevar mi-e sila... asta e
jackpot
03 Dec 2004, 11:38
Am zis ca vreau o schimbare (poate asta ar fi fost Basescu), dar asa cum vad lucrurile acuma, prea arunca cu noroi in stanga si in dreapta... cred ca o sa-i strice imaginea.
Nu m-as mai duce la vot zau!
"in timp poporul ce poate obisnui cu cele mai mari atrocitati" gb shaw
"if u tolerate this than uy children will be next' manic street preachers
Mala Portugal
08 Dec 2004, 18:55
Din folclorul mesajelor lasate in offline pe ymsg iata si una hazlie si de sezon:
'Pentru a se evita aglomeratia, la centrele de votare, cei care voteaza cu Basescu sunt rugati sa mearga la vot duminica, iar cei care voteaza cu Nastase sa mearga luni ! Va multumim '
nightsorrow
08 Dec 2004, 21:02
Anuntz important: Pentru a se evita aglomeratia, la centrele de votare, cei care voteaza cu Basexu sunt rugati sa mearga la vot duminica, iar cei care voteaza cu Bombonel sa mearga luni ! Va multumim!..
ACum pe TVR ... Alien VS Predator
nightsorrow
08 Dec 2004, 21:16
who s alien ? Tot un drac iese, pe nici unu nu l as vrea ca presedinte...
Ce-am inteles eu .. din serata televizata
Pai .. ca Nastase a luat-o rau in barba cu intrebarea lui CTP cu vanatorii, Basescu crede ca Nicolaescu e un regizor bun si nu stia cine e Cartarescu(decat cu o luna inainte), CTP s-a blanosit rau la urma... replici frumusele la un moment dat... oricum patetic rau la faza cu oglinda...
Basescu crede ca Nicolaescu e un regizor bun
La faza asta ma gandesc serios daca il mai votez sau nu . :lol:
Leonard
09 Dec 2004, 11:24
mda, ºi sã nu uitãm cã Nicolaescu e în PSD. Oricum, probabi ºi Nãstase crede la fel.
aici nu e vorba de a fi cu Bãsescu sau a nu fi cu Bãsescu, ci de a fi cu PSD sau împotriva PSD (cum zicea ºi Paler)
...l-ati vazut la vreo emisiune de divertisment pe A. Nastase? :huh:
Mala Portugal
09 Dec 2004, 12:28
Cronica carcotasilor se pune?
Exit poll-uri ora 19.00
Basescu/Nastase 50%/50%!!!
Daca tinem cont ca seara ies mai mult tinerii la vot...si cei din orase...plus voturile din strainatate...victorie!?! :w00t:
P.S. Eu am votat la 19.15! :D
Exit poll-uri ora 19.00
Basescu/Nastase 50%/50%!!!
Daca tinem cont ca seara ies mai mult tinerii la vot...si cei din orase...plus voturile din strainatate...victorie!?! :w00t:
P.S. Eu am votat la 19.15! :D
Doamne ajuta !!!! Babalacii au votat la prima ora !
Ce tare, cica erau cozi uriase si le spuneau tinerilor sa se duca acasa ca e cam obositor, sa nu mai voteze atat :lol:
50%/50%... wow... mai bine nici ca se putea.
BASE E COOL! cea mai tare lozinca pe care am vazut-o azi...
iese basdescu, ce mai... nu ati vazut fetele lu' nastase si geoana? mai verde de atat nici nu se poate... si basecu chiar a fost inteligent in ceea ce-a spus la tv... not bad. hai ca ne alegem cu un presedinte bun... oricum mai bun decat iliescu sau nastase! bleah!!!!!
decizia finila o sa fie miercuri... pana atunci, stay tuned folks... ajungem ca in ukraina... lol
keyzer soze
13 Dec 2004, 00:20
(r)evolutiune la iasi 8)
(r)evolutiune la iasi 8)
:huh: despre ce e vorba?
Din 92,15% voturi valabil exprimate:
Base: 51,75%
Nastase: 48,25%
:D
rezultate de la bec
VICTORIEEEEEEEEE........... :D :D :D :D :D
Chiar si numaratoarea paralela a Uniunii indica diferenta asta :lol:
keyzer soze
13 Dec 2004, 11:06
@ lilla: asta este tudorul, asta este tudorul 8)
:D ce distractee o sa fie cinci ani de-ultimu' tangou.jumate base-jumate psd.daca nici acu' nu ne ia dracu' apai inseamna ca suntem caliti bine.
herbert
13 Dec 2004, 11:39
s-a intamplat, fratilor! felicitari pt cei optimisti - Danny a fost unul dintre ei.
e mult de curatat, dar trebuia inceput candva... pe linie cinematografica... poate i se infunda si lui Sergiu Nicolaescu.
sergiu ar trebui sa aiba soarta lui mussolini .... iat calaii lui sa fim noi , cei de pe cinemagia :x
keyzer soze
13 Dec 2004, 12:30
herbert, is this you? welcome back :D
Mala Portugal
13 Dec 2004, 14:02
Din cate stiu alianta psd+pur a fost valabila doar pana la alegeri. Se zvoneste ca pur-ul si-ar fi declarat independenta :D
Off topic - tin sa remarc cat de elegant a fost Turcescu pe durata acestor alegeri. Nici nu s-ar zice ca odata avea plete si era vocal la Capela :)
In sfarsit sper ca o sa avem un presedinte pe care sa-l meritam.
Dupa epoca comunismului a urmat o gaura neagra de 15 ani in care jegul de Constantinescu (Votati schimbarea ! :sick: ) promitea ca "Nu vor mai fi generatii de sacrificiu ! " ...
VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gata, m-am refulat. herbert, bun venit inapoi...
apropos Era Constantinescu... nu trebuie sa ne grabim acu', ca din nou ne alegem cu o dezamagire ca la Constantinescu... asa ca lasa-ti omul sa-si faca treaba, si hai sa speram ca o va face mai bine ca Nastase... oricum, politic este un pas spre directia cea buna. si de acu', asa se tina pasii... tot mai departeeeeeeeeee...
herbert
13 Dec 2004, 18:57
pe mine m-a scarbit prestatia de sambriash a lui Cristian(cretian) Tudor Popescu. tipul e crazy, lovit de patos muncitoresc (socialist) fals - desi ia bani cu lopata -, dar angajamentul/partizanatul a fost la suprafata. mi-a fost greata. toata stima pentru Nistorescu si Traian Ungureanu... "Evenimentul zilei" mi se pare cel mai liber si valoros cotidian.
acum sper ca Basescu va incuraja depolitizarea presei, eliberarea ei...
As adauga la spusele tale ... CTP unul dintre cei mai mari lingai PSD , iar Hurezeanu un tampit care aseara arunca cu idei gen "Romania , o noua Ucraina ?", cometand ca lumea se stransese in piata universitatii ca sa protesteze... bou nu observa ca aia faceau "hora" de bucurie...
Hurezeanu un tampit care aseara arunca cu idei gen "Romania , o noua Ucraina ?", cometand ca lumea se stransese in piata universitatii ca sa protesteze... bou nu observa ca aia faceau "hora" de bucurie...
Nu m-as avinta in a-l cataloga pe Hurezeanu asa. Tu stii macar ceva din biografia lui? Sau te trezesti asa, din spatele rindului, sa te agiti, doar pentru ca nu intelegi ce vorbeste Hurezeanu?
In alta ordine de idei, Dinescu s-a agitat azi in stilul lui intr-un talk-shoe pe Realitatea, a zis (cit de subtil a putut) ca ar fi fost niste presiuni in urma carora emisiunea lui a iesit din grila acestui post, dar ca, pare-se, revine din ianuarie. Inca ceva: stiti cumva daca se poate face download la spotul electoral al lui Base de undeva? Ma intereseaza cel cu Dinescu si palaria lui, in final.
CTP nu incerca decit sa se incontreze. Nu il acuz decit de lipsa de profesionalism pe care a avut-o anuntind, in timpul confruntarii de la TVR, ca nu merge la vot.
Hurezeanu un tampit care aseara arunca cu idei gen "Romania , o noua Ucraina ?", cometand ca lumea se stransese in piata universitatii ca sa protesteze... bou nu observa ca aia faceau "hora" de bucurie...
Nu m-as avinta in a-l cataloga pe Hurezeanu asa. Tu stii macar ceva din biografia lui? Sau te trezesti asa, din spatele rindului, sa te agiti, doar pentru ca nu intelegi ce vorbeste Hurezeanu
Ii stiu biografia f. bine , pozeaza in victima dizidenta ....i-am vazut emisiunile la antena 1 , stiu ca a scris in presa germana, la europa libera (emisiuni radio), si mai stiu ca s-a prostituat devenind (adevarat ca pt. scurt timp), CONSILIERUL LUI NASTASE.
mai stiu ca s-a prostituat devenind (adevarat ca pt. scurt timp), CONSILIERUL LUI NASTASE.
Tocmai ai demonstrat ca nu o stii prea bine. Da, a fost consilier, dar nu stii exact ce s-a intimplat in timpul asta si motivele pentru care a acceptat, apoi a renuntat la acest post. Dar nu mai conteaza acum. Tu poti sa te bucuri in pacea ta independenta facindu-l bou...
Poate ne luminezi tu... eu nu sunt un intim de-al lui Hurezeanu , care ramane pentru mine , in continuare , BOU.
Nu-s (in)formator de oameni plictisiti de pe un forum. Ai netu' pe post de amic. Sau pe google.
Inca ceva: stiti cumva daca se poate face download la spotul electoral al lui Base de undeva? Ma intereseaza cel cu Dinescu si palaria lui, in final.
Ala care a fost in emisiune? Daca ... da as cam avea eu emisiunea... adica pot sa fac rost
Cat despre CTP ... patimas, pripit si prea nervos(nu stiu de ce)
Hurezeanu - subscriu K
herbert
13 Dec 2004, 22:11
Hurezeanu nu e BOU, cum afirma transant si nedrept nume. manifesta doar mai multa versalitate :P are niste frustrari ( pe care le cunosc si le inteleg). asa imi explic "orbecaiala" sa. ma mir ca a putut totusi vorbi despre scenariul ukrainean. avea emotii. are rubrici bine platite. prieteni care-l pandesc...
Mala Portugal
13 Dec 2004, 22:16
Eu nu inteleg de ce s-a vopsit Hurezeanu. Arata ca o paiata.
herbert
13 Dec 2004, 22:33
Eu nu inteleg de ce s-a vopsit Hurezeanu. Arata ca o paiata.
asa intelege el sa fie seducator.
Mala Portugal
13 Dec 2004, 22:41
Da, sa nu subestimam niciodata puterea de seductie a unei sorcove
Inca ceva: stiti cumva daca se poate face download la spotul electoral al lui Base de undeva? Ma intereseaza cel cu Dinescu si palaria lui, in final.
Ala care a fost in emisiune? Daca ... da as cam avea eu emisiunea... adica pot sa fac rost
Intre timp l-am luat de pe www.basescu.ro
herbert
13 Dec 2004, 22:47
Da, sa nu subestimam niciodata puterea de seductie a unei sorcove
vezi ca vine destul de des pe la Cluj si-ti poate reprosa acreala :P
Mala Portugal
13 Dec 2004, 22:51
Nu ca nu stie unde stau :P
herbert
13 Dec 2004, 22:59
@Mala
la celebritatea ta nu cred ca e o problema sa te gaseasca :P
Mala Portugal
13 Dec 2004, 23:07
Dap, e ca in semnatura lui K's "Somehow I've become very cautious. When I put on a raincoat, I put on sunglasses too."
f minteresant cine va face guvernul
inteleg ca ar fi de preferat psd+skatofagii de la udmr si pur
whatever
e tare ca iesit basescu
chiar nu ma asteptam
herbert
15 Dec 2004, 01:17
pardon pt refren: psd, udmr si pur - vor fi trimisi in cur
basescu nu va accepta un guvern cu psd. va testa parlamentul. ii va ruga o data, de doua ori, apoi va anunta alegeri anticipate. de data aceasta corecte. udmr si pur vor fi in cur (nu vor prinde parlamentul). psd va face implozie - cafteala intre tineri si batrani. alde ponta castiga, ori pleaca spre pd-liberali. nu inainte de a-l bate la poponeata pe Ion Ilici Iliescu, pe melodia "kalinka"....
De unde stii ? O cunosti pe mama omida ? :lol:
herbert
15 Dec 2004, 01:36
n-am strigat eu victoria lui base atunci cand mai toti - cu exceptiile care se cunosc pe acest binecuvantat forum - stateau ascunsi si se rugau de soare :D
asa va fi, sau poate va fi mai rau :lol:
Leonard
15 Dec 2004, 08:26
aþi auzit pe Guºã asearã la Naºul pe cine zicea cã vor sã punã ministrul culturii? Pe Cãrtãrescu! Ar fi super.
herbert
15 Dec 2004, 11:25
nu se baga Mircea Cartarescu la minister, ca parca e mai pragmatic in ultimul timp.
O sa mai faca sergiu o p*** film daca il pun pe Cartarescu la cultura. Si din cauza jegului de Teodorescu, cheliosul cu aere de intelectual, e situatia asa in cinematografie.
O sa mai faca sergiu o p*** film daca il pun pe Cartarescu la cultura. Si din cauza jegului de Teodorescu, cheliosul cu aere de intelectual, e situatia asa in cinematografie.
Imi aduci aminte de babele alea care atunci cand nu vine autobuzul...dau vina pe guvern...
Vrei sa cauti vinovati... fi putin mai pragmatic..
"Pe Nastase l-a votat prostimea. Nu cea protejata de metafora, ci exact aia exprimata sec in cifre: prostimea fara studii, predispusa la chiul, fugita de la scoala in copilarie. Prostimea organizata spontan de valorile ignorantei si asmutita eficient de Cozmanca de doua-trei ori pe cincinal. E incredibil, dar o neobosita conspiratie a prostilor a jucat ani si ani pe aceeasi carte, mentinand la putere o combinatie profitabila de hotie, impostura, golanie si marxism.
Dintre votantii fara liceu 62% l-au preferat pe Adi, iar dintre cei peste 65 de ani, cam 63%. Mediul rural si-a dat si el obolul, ca de fiecare data, masiv: 59%.
Avem, asadar, in fata iarasi o harta a multimilor usor de dresat, neinstruite, neinformate, putin nostalgice si usor tampe, dar numeroase si sensibile la mita de stat. Un cinism in oglinda, geaman diluat al cinismului PSD, face aceste puhoaie pavloviene sa se ridice la un semn si, ca sub puterea unui narcotic, sa bage imperturbabil in urna acelasi si acelasi vot.
Reteaua prostilor nu se rezuma insa la teritoriul tarii. Ea se intinde mult peste fruntarii si ia in stapanire intregul glob. In nodurile ei importante, aceasta plasa primitiva aduna intreaga energie electorala sugerata de la centru. Printr-o misterioasa telepatie, stupiditatea de la Bucuresti contamineaza prostii raspanditi pe meridianele lumii. Asa se face ca Nastase a castigat la un vot-doua in Albania, Angola, Belarus, China, Coreea de Nord, Cuba, Etiopia, Georgia, Irak, Iran, Pakistan, Rusia, Turkmenistan si Vietnam. Atata cata e, victoria prostilor se instaleaza acolo unde se simte-n largul ei. In Kazahstan si Uzbekistan a fost, totusi, scor egal: securistii ambasadei au fost pesemne contracarati de rudele mai citite sau de inginerii de la oleoduct.
La Paris, Londra, New York, Stockholm, Roma, Madrid, in toata America, Australia si Europa civilizata, a castigat zdrobitor Basescu. Romanii care au experienta modelelor avansate, cei care traiesc zilnic in mediul civilizatiei si respira formulele de succes ale democratiei, l-au votat. Capitalele evoluate au facut sugestia acestui vot. Exemplul zilnic al inteligentei sociale a selectat oamenii inteligenti. Prostii s-au adunat in alte locuri.
Romania lui Nastase, cea despre care a tinut sa vorbeasca patetic premierul invins, si-a trait sper, ultimul scrutin. O Romanie a omului needucat, rural in sensul rau, batran in cel nostalgic si nepermis de coruptibil cu subventii de la buget. O tara inapoiata, populata de prosti si de saraci, pe care un pesedist bogat vrea sa-i tarasca, fara sa-i intrebe, intr-o Europa pe care ei nici macar n-o inteleg. Ar fi in interesul tuturor prostilor ca aceasta Romanie a lor sa dispara. Si, pana la anticipate, au timp sa se decida: ori stau acasa, ori se-apuca de citit."
Doru Buscu,
Academia Catavencu.
herbert
20 Dec 2004, 00:22
bun articolul lui Buscu, dar s-au scris atatea in aceste saptamani ca PSD-ul, Iliescu si Nastase ar trebui sa-si faca harachiri. ce jegosi comunisto-kgb-isti-securisti! o pegra! niste guri nesatioase! hoti in costume Armani...
ati observat cum televizunile si-au mai aerist imaginile? nu mai apar mutrele patibulare psd-iste.
ati observat cum televizunile si-au mai aerist imaginile? .
am mai observat si alte minunatii si prin presa...
Romania, sub blestemul lunii decembrie ?
Romanii sunt singurul popor din lume care isi alege conducatorii in decembrie, isi serbeaza ziua nationala in decembrie si si-a omorat odiosul cuplu de carmaci tot in decembrie, de Craciun. Sa ne miram ca ne merge prost ca natie? Mai e mult de tras pana o sa se spele pacatul asta.
Pe rondul imens de la Romana (acum demolat), unde urma sa se construiasca o statuie megalomanica a lui Ceausescu scria in decembrie '89 cu litere rosii, insangerate: "in decembrie am taiat cel mai mare porc ", "de Craciun ne-am luat portia de libertate!".
Oare?
aþi auzit pe Guºã asearã la Naºul pe cine zicea cã vor sã punã ministrul culturii? Pe Cãrtãrescu! Ar fi super.
Ar fi oribil....sa stea naibii acasa si sa scrie romane...asta ma intereseaza la el si asta e cu adevarat important.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.